Wkurza mnie...

Gość: xoo_xoo_xoo

#5027797 Napisano: 20.02.2012 11:16:12
efelinkaaa napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurza mnie ,że z moim netem nawet głupiej ścierki z viledy nie trafię

ja też emotka

a mnie wkurza, że ciągle zapominam o pełnej godzinie. ciągle mi zaświeci w głowie parę minut po.
0 0

Gość: vilemo

#5027810 Napisano: 20.02.2012 11:18:59
strasznie mnie wkurza ten konk - tym razem już nawet dane wysłałam, a tu sorry, ktoś Cię ubiegł emotka
0 0

zaczytana-pola

#5027813 Napisano: 20.02.2012 11:19:32
Wkurza? Nieee, wkur*** mnie poczta na WP, od rana nie mogę się zalogować emotka emotka emotka
0 0

Gość: azych2

#5027815 Napisano: 20.02.2012 11:20:42
ilonar2301 napisał(a):

Wkurza? Nieee, wkur*** mnie poczta na WP, od rana nie mogę się zalogować emotka emotka emotka

Nie tylko Ty masz ten problem.
0 0

Gość: nineczka17

#5027817 Napisano: 20.02.2012 11:21:06
ilonar2301 napisał(a):

u mnie ok właśnie się logowałam
0 0

petunija1

#5027822 Napisano: 20.02.2012 11:23:49
xoo_xoo_xoo napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurza mnie ,że z moim netem nawet głupiej ścierki z viledy nie trafię

ja też emotka

a mnie wkurza, że ciągle zapominam o pełnej godzinie. ciągle mi zaświeci w głowie parę minut po.

Ja już chyba bym wolała zapomnieć o tym konkursie.
Bo jak mi strona muli to mam ochotę ugryźć laptopa... emotka
0 0

edith

#5027871 Napisano: 20.02.2012 11:39:06
Może nie wkurza ale irytuje to ze teraz zrobil się bałagan w Wynikach konkursowych muszę szukac w 2 wątkach i powtarzają sie wyniki te na facebooku i te ogólne a i tak w ogólnych są te z facebooka emotka emotka
0 0

karolkas

#5027883 Napisano: 20.02.2012 11:41:56
edith napisał(a):

Może nie wkurza ale irytuje to ze teraz zrobil się bałagan w Wynikach konkursowych muszę szukac w 2 wątkach i powtarzają sie wyniki te na facebooku i te ogólne a i tak w ogólnych są te z facebooka emotka emotka

no faktycznie wyniki z facebooka dalam na normalne wyniki,jakos nie podoba mi sie fakt dwoch watków z wynikami, wyniki to wyniki niezaleznie skad są
0 0

edith

#5027888 Napisano: 20.02.2012 11:43:09
karolkas napisał(a):

edith napisał(a):

no faktycznie wyniki z facebooka dalam na normalne wyniki,jakos nie podoba mi sie fakt dwoch watków z wynikami, wyniki to wyniki niezaleznie skad są

To nie tylko ty emotka Trzeba sie zastanowic nad sensem 2 wątkow albo musimy trzymac się sztywno zasad dla ulatwienia nam wszystkim emotka
0 0

Gość: kala405

#5027990 Napisano: 20.02.2012 12:29:44
martusiamj napisał(a):

calliope napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

becia1973 napisał(a):

działa Wam poczta na wp.pl??????????

U mnie nie,coś nie chce ściągać poczty.

u mnie również błąd strony
emotka

U mnie również problemy, od ponad pół godziny próbuję wysłać emaila i nie mogę emotka

u mnie jedno konto się zbuntowało
emotka
0 0

Gość: amif

#5028104 Napisano: 20.02.2012 01:19:56
przepadła nagroda z Nutelli, znowu pewnie fax nie dotarł emotka emotka emotka
0 0

petunija1

#5028134 Napisano: 20.02.2012 01:31:23
amif napisał(a):

przepadła nagroda z Nutelli, znowu pewnie fax nie dotarł emotka emotka emotka

A nie masz potwierdzenia nadania? Ja tak to pisz do nich

A w temacie rossnet za nieterminowe wyniki.
0 0

visserarthur

#5028144 Napisano: 20.02.2012 01:35:37
edith napisał(a):

karolkas napisał(a):

edith napisał(a):

To nie tylko ty emotka Trzeba sie zastanowic nad sensem 2 wątkow albo musimy trzymac się sztywno zasad dla ulatwienia nam wszystkim emotka

no po prostu tragedia! chyba latwiej wejsc w dwa watki osobom, ktore chca spojrzec w oba, niz osobom, ktore w balaganie maja szukac interesujacych je rzeczy- troche wyrozumialosci. robicie tragedie, jakbyscie mialy pojechac do reala i tesco, ktore sa na dwoch krancach miasta...
0 0

Gość: goralecka

#5028158 Napisano: 20.02.2012 01:40:52
visserarthur napisał(a):

edith napisał(a):

karolkas napisał(a):

edith napisał(a):

no po prostu tragedia! chyba latwiej wejsc w dwa watki osobom, ktore chca spojrzec w oba, niz osobom, ktore w balaganie maja szukac interesujacych je rzeczy- troche wyrozumialosci. robicie tragedie, jakbyscie mialy pojechac do reala i tesco, ktore sa na dwoch krancach miasta...

szczerze to mnie też irytuje istnienie dwóch wątków. No bo ja np. mogę teraz tupnąć nogą i wyglosic ze nie gram np. w konkursach filmwebu, extraprodukt, dlastudenta czy agencji X czy Y i chcę dla nich oddzielny temat. Wynik to wynik - nigdy nikt nie gra w 100% konkursów więc zawsze któreś wyniki komuś będą niepotrzebne;)

równie dobrze ja mogę napisać robisz tragedię jakbys miał jechać do reala czy tesco które są na krańcach miasta a wystarczy ominąc nieinteresujące Cię wyniki - argument dziecka z przedszkola emotka
Ale już nie chcę siać zamętu więc zamilknę emotka
0 0

zdolnabestia

#5028169 Napisano: 20.02.2012 01:43:50
Co do wyników - i tak źle, i tak niedobrze emotka Zawsze ktoś będzie niezadowolony. Można sobie przecież zajrzeć do dwóch wątków, ilość linków do przejrzenia po zsumowaniu będzie taka sama, więc wcale nie wymaga to więcej czasu, natomiast osoby, które kompletnie nie grają w konkursy na fb (lub te, które grają tylko tam) mają duże ułatwienie.
Bałaganu nie ma, bo pilnuję. Minie kilka dni i wszyscy się przyzwyczają do dodawania odpowiedniego linka do odpowiedniego wątku.
0 0

Gość: annaszura

#5028179 Napisano: 20.02.2012 01:47:06
To może zróbmy głosowanie jak w demokratycznej społeczności?
0 0

edith

#5028203 Napisano: 20.02.2012 01:56:39
zdolnabestia napisał(a):

Co do wyników - i tak źle, i tak niedobrze emotka Zawsze ktoś będzie niezadowolony. Można sobie przecież zajrzeć do dwóch wątków, ilość linków do przejrzenia po zsumowaniu będzie taka sama, więc wcale nie wymaga to więcej czasu, natomiast osoby, które kompletnie nie grają w konkursy na fb (lub te, które grają tylko tam) mają duże ułatwienie.
Bałaganu nie ma, bo pilnuję. Minie kilka dni i wszyscy się przyzwyczają do dodawania odpowiedniego linka do odpowiedniego wątku.

Jestem niezadowolona z bałagoanu okey emotka emotka Wklejajmy wyniki jak było mówione to będzie super emotka
0 0

visserarthur

#5028235 Napisano: 20.02.2012 02:09:49
goralecka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

edith napisał(a):

karolkas napisał(a):

edith napisał(a):

szczerze to mnie też irytuje istnienie dwóch wątków. No bo ja np. mogę teraz tupnąć nogą i wyglosic ze nie gram np. w konkursach filmwebu, extraprodukt, dlastudenta czy agencji X czy Y i chcę dla nich oddzielny temat. Wynik to wynik - nigdy nikt nie gra w 100% konkursów więc zawsze któreś wyniki komuś będą niepotrzebne;)

równie dobrze ja mogę napisać robisz tragedię jakbys miał jechać do reala czy tesco które są na krańcach miasta a wystarczy ominąc nieinteresujące Cię wyniki - argument dziecka z przedszkola emotka
Ale już nie chcę siać zamętu więc zamilknę emotka

chyba raczej chodziło o to, że wyników z facebooka jest bardzo duzo, w zwiazku z tym nowy watek-podobnie jak powstaly watki carrefour, real (swojego czasu duzo konkursow)
w konkursach, o ktorych wspominasz tez nie biore udzialu, ale nie ma ich tak bardzo duzo, że rzucaja sie w oczy.
ps: facebook niedlugo sie znudzi wszystkim to i watek pojdzie do kosza, wiec spoko emotka
0 0

zdolnabestia

#5028245 Napisano: 20.02.2012 02:12:02
Napisałam do Pionasa, żeby zrobił sondę na stronie, wtedy wszystko będzie jasne emotka
0 0

Gość: katrin22

#5028263 Napisano: 20.02.2012 02:17:18
wkur.... mnie poczta na wp emotka emotka emotka emotka
0 0