Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: solvenia
Patrzę sobie na telefony i widzę, że jest pasujący do mojego. No bo ile osób mogło grać o podobnych numerach. Jak już się nacieszyłam frytkownicą, zobaczyłam, ze numer telefonu mam dość popularny, bo numer mój, ale do hasła to ja się nie przyznaję...
Gość: chasia
http://www.wprost...dodaj-do-ulubionych/
Nawet nasz rząd dał się złapać
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój wygrany był z 2.02. Numer telefonu już kiedyś w Kamisie nagrodzony. Wstyd się przyznać, ale chyba nauczyłam się schodzić na ich poziom
Gość: nocti
ja takich przejść nie mam bo nigdy nie wysyłam z polskimi znakami, ale popieram zmianę sieci bo mnie T-Mobile czym innym za skórę zalazł.
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam,
Tak, aktualnie trwają prace konserwatorskie na serwerach pocztowych i podobne błędy mogą się jeszcze w dniu dzisiejszym pojawiać. Prace te mają na celu usprawnienie działania poczty w przyszłości. Przepraszamy za zaistniałą sytuację.
Jestem radosna jak wiosna!
ludzka_istota
Postów 4197
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 44
ojeżu
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
joan
Postów 18755
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Taki konkurs to pewna zagadka, gdzie kluczem jest połączenie specyficznej treści i formy. Oczywiście, fajniejsze są konkursy, które rozwijają talenty i pozwalają odkryć ukryte możliwości. Choć w Kamisie widać tarczę, to jednak trudno trafić w dziesiątkę. Nie ma się czego wstydzić, jak to mówi Mariolka: bingosik
Gość: azych2
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Gość: czarnygreg
a mnie wkurzają nie tyle te gacie itp w końcu może kogoś interesują
mam ochotę np kupić parasol i wsadzić komuś w ....
stojak do parasoli,
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Gość: anielka
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakis czas temu (czyt. kilka lat temu) była moda na sprzedaż stringów młodych dziewczyn- oczywiście niepranych
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kilka miesięcy ? co niektóre rzeczy będą mogły startować o zaszczytne miano antyków, bo odkąd pamiętam, są tam w wątku.
Listy niczym wyracowania też niesamowicie mnie wkurzają
mia
Postów 17591
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 34
To chyba mamy ochotę na to samo (a raczej temu samemu)
W temacie, wkurza mnie, że jest poniedziałek a nic konkretnego nie wygrałam. W Kamisie nie brałam udziału, bo mam wypasioną frytkownicę deLonghi a i tak rzadko ją używam, a Orsay mnie wynikowo olał...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: katrin22
- przyjeciółka ledwo się dowiedziała, że w ciąży i już w szpitalu
- krzywo stanęłam, coś chrupnęło w kolanie i chodzę jak paralityk
- poczta na wp!
- marudne dziecko, dało mi dziś w kość
- do tego pilnowałam 2 bratanice, dostałam od jednej kilka plaskaczy
- nieposprzątana kuchnia, bo nie miałam czasu i teraz nie mam siły
NIE LUBIÊ PONIEDZIALKÓW
Gość: nocti
Oj pamięta,, pamiętam. Te wielkie napisy aukcji tytułowane Pachnące mną majteczki
Ogólnie miałam ochotę wystawić kontr-aukcję dla pań pod tytułem pachnące mną skerpetki
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem zła..
mia