Wkurza mnie...

Gość: solvenia

#5028701 Napisano: 20.02.2012 04:18:21
Mnie Kamis zabił na resztę dnia.
Patrzę sobie na telefony i widzę, że jest pasujący do mojego. No bo ile osób mogło grać o podobnych numerach. Jak już się nacieszyłam frytkownicą, zobaczyłam, ze numer telefonu mam dość popularny, bo numer mój, ale do hasła to ja się nie przyznaję...
emotka
0 0

Gość: chasia

#5028707 Napisano: 20.02.2012 04:23:54
Własnie mówią w TVN24 o Ojczysty - dodaj do ulubionych emotka
http://www.wprost...dodaj-do-ulubionych/
Nawet nasz rząd dał się złapać emotka
0 0

agamaty

#5028717 Napisano: 20.02.2012 04:25:50
barszcz napisał(a):

wsciekly napisał(a):

luzak napisał(a):

wsciekly napisał(a):

luzak napisał(a):

200 frytkownic i ani jedna nie trafi do mnie emotka czas wziąć urlop konkursowy

250 emotka

nie kopie się leżącego (czy jakoś tak to było) emotka

nie kopię emotka tylko mam dziwne wrażenie, że to koszmarna loteria była

u mnie chwyciło z 3-ch nowych starterów, z których słałem jedno zgłoszenie po drugim

wszystkie kolejne eski wysyłane z pozostałych fonów kilka minut później już nie miały szczęścia

czyżby nagrodzili pierwsze 250 esków emotka emotka emotka

Raczej mylna teoria,bo ja wygrałam z lutego!

mój wygrany był z 2.02. Numer telefonu już kiedyś w Kamisie nagrodzony. Wstyd się przyznać, ale chyba nauczyłam się schodzić na ich poziom

emotka
0 0

Gość: nocti

#5028721 Napisano: 20.02.2012 04:27:09
aurorcia napisał(a):

t-mobile!wkur... mnie na maksa!Złodzieje i oszuści,to już koniec i rezygnuję,bo mi się abonament skończył.Wysyłam z mojego telefonu (t-mobile na abonament) smsy specjalne z polskimi znakami i normalnie liczy tyle smsów ile rzeczywiście wysyłam,a miesiąc temu zaczęłam wysyłać też takie smsy specjalne z polskimi znakami z telefonu męża (t-mobile na abonament) i jak dostaliśmy rachunek to przeżyłam szok!!!!!!!!Okazało się,że te smsy z męża numeru liczą x3,mąż zadzwonił z reklamacją,to mu powiedzieli iż to wina tego,że smsy miały polskie znaki a jak zapytał,dlaczego na moim telefonie te same smsy liczy normalnie to debilny konsultant stwierdził,że technicy to sprawdzą i jak faktycznie tak było to doliczą do moich smsów jeszcze +200%. emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

ja takich przejść nie mam bo nigdy nie wysyłam z polskimi znakami, ale popieram zmianę sieci bo mnie T-Mobile czym innym za skórę zalazł.
0 0

radosna

#5028934 Napisano: 20.02.2012 05:35:36
Wiadomość dla bardzo wkurzonych użytkowników poczty na WP. Dostałam takiego mejla w odpowiedzi na skargę:

Witam,

Tak, aktualnie trwają prace konserwatorskie na serwerach pocztowych i podobne błędy mogą się jeszcze w dniu dzisiejszym pojawiać. Prace te mają na celu usprawnienie działania poczty w przyszłości. Przepraszamy za zaistniałą sytuację.

0 0

ludzka_istota

#5028943 Napisano: 20.02.2012 05:39:22
chasia napisał(a):

Własnie mówią w TVN24 o Ojczysty - dodaj do ulubionych emotka
http://www.wprost...dodaj-do-ulubionych/
Nawet nasz rząd dał się złapać emotka

ojeżu
0 0

joan

#5028987 Napisano: 20.02.2012 05:50:38
agamaty napisał(a):

mój wygrany był z 2.02. Numer telefonu już kiedyś w Kamisie nagrodzony. Wstyd się przyznać, ale chyba nauczyłam się schodzić na ich poziom

emotka

Taki konkurs to pewna zagadka, gdzie kluczem jest połączenie specyficznej treści i formy. Oczywiście, fajniejsze są konkursy, które rozwijają talenty i pozwalają odkryć ukryte możliwości. Choć w Kamisie widać tarczę, to jednak trudno trafić w dziesiątkę. Nie ma się czego wstydzić, jak to mówi Mariolka: bingosik emotka
0 0

Gość: azych2

#5028998 Napisano: 20.02.2012 05:53:13
Wkurzają mnie pogromcy liMitów. W jaki sposób można ugrać 35009870 punktów. Uczciwie, niemożliwe do zrobienia.
0 0

isiulka

#5029048 Napisano: 20.02.2012 06:07:25
Wkurza mnie wątek wygrane na sprzedaż, powstawiane same linki z allegro. Ale żeby jeszcze pod tymi linkami kryły się jakieś wygrane przedmioty, to nie! same stare gacie, koszulki i inne graty ze strychu.
0 0

Gość: czarnygreg

#5029058 Napisano: 20.02.2012 06:11:03
isiulka napisał(a):

Wkurza mnie wątek wygrane na sprzedaż, powstawiane same linki z allegro. Ale żeby jeszcze pod tymi linkami kryły się jakieś wygrane przedmioty, to nie! same stare gacie, koszulki i inne graty ze strychu.

a mnie wkurzają nie tyle te gacie itp w końcu może kogoś interesują emotka co namolne powtarzanie przez niektóre osoby po kilka razy na każdej stronie swoich ogłoszeń,od miesięcy tych samych...
mam ochotę np kupić parasol i wsadzić komuś w ....
stojak do parasoli,
0 0

isiulka

#5029077 Napisano: 20.02.2012 06:15:18
czarnygreg napisał(a):

isiulka napisał(a):

a mnie wkurzają nie tyle te gacie itp w końcu może kogoś interesują emotka co namolne powtarzanie przez niektóre osoby po kilka razy na każdej stronie swoich ogłoszeń,od miesięcy tych samych...
stojak do parasoli,

Trzeba zrobić forumową zrzutkę i wykupić ich bazarek, spalić i będzie spokój emotka
0 0

Gość: anielka

#5029105 Napisano: 20.02.2012 06:21:50
A mnie wkurza szybko i słodko i konkurs vileda zanim się strona załaduje i zaskoczy jest już po wszystkim emotka
0 0

dolly

#5029131 Napisano: 20.02.2012 06:28:10
isiulka napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka

jakis czas temu (czyt. kilka lat temu) była moda na sprzedaż stringów młodych dziewczyn- oczywiście niepranych emotka emotka emotka panowie szaleli emotka
0 0

kalisto1986

#5029141 Napisano: 20.02.2012 06:32:53
czarnygreg napisał(a):

isiulka napisał(a):

stojak do parasoli,

emotka emotka emotka
kilka miesięcy ? co niektóre rzeczy będą mogły startować o zaszczytne miano antyków, bo odkąd pamiętam, są tam w wątku.
Listy niczym wyracowania też niesamowicie mnie wkurzają emotka
0 0

mia

#5029233 Napisano: 20.02.2012 06:53:09
czarnygreg napisał(a):

stojak do parasoli,

To chyba mamy ochotę na to samo (a raczej temu samemu) emotka

W temacie, wkurza mnie, że jest poniedziałek a nic konkretnego nie wygrałam. W Kamisie nie brałam udziału, bo mam wypasioną frytkownicę deLonghi a i tak rzadko ją używam, a Orsay mnie wynikowo olał... emotka
0 0

Gość: katrin22

#5029717 Napisano: 20.02.2012 09:02:48
A mnie wkurzało dziś i nadal wkurza:
- przyjeciółka ledwo się dowiedziała, że w ciąży i już w szpitalu emotka zagrożona ciąża.

- krzywo stanęłam, coś chrupnęło w kolanie i chodzę jak paralityk

- poczta na wp!

- marudne dziecko, dało mi dziś w kość

- do tego pilnowałam 2 bratanice, dostałam od jednej kilka plaskaczy emotka

- nieposprzątana kuchnia, bo nie miałam czasu i teraz nie mam siły

NIE LUBIÊ PONIEDZIALKÓW
0 0

Gość: nocti

#5029740 Napisano: 20.02.2012 09:08:00
dolly napisał(a):

isiulka napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka

jakis czas temu (czyt. kilka lat temu) była moda na sprzedaż stringów młodych dziewczyn- oczywiście niepranych emotka emotka emotka panowie szaleli emotka

Oj pamięta,, pamiętam. Te wielkie napisy aukcji tytułowane Pachnące mną majteczki
emotka emotka A te wspaniałe opisy aukcji emotka
Ogólnie miałam ochotę wystawić kontr-aukcję dla pań pod tytułem pachnące mną skerpetki emotka emotka
0 0

merynosek

#5029761 Napisano: 20.02.2012 09:12:38
mąż... wkurza, zasmuca i doprowadza do łez...
0 0

efelinkaaa

#5029816 Napisano: 20.02.2012 09:24:42
jakaś osoba wysyła mi obraźliwe maile.. hmm czy można to gdzieś zgłosić czy to nie warte zachodu??
jestem zła..
0 0

mia

#5029833 Napisano: 20.02.2012 09:30:44
merynosek napisał(a):

mąż... wkurza, zasmuca i doprowadza do łez...

emotka emotka emotka
0 0