Wkurza mnie...

martu18

#5028541 Napisano: 20.02.2012 03:34:20
Mąż mnie wkurza,
Kamis mnie wkurza,
ale dzień emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

jola29k

#5028547 Napisano: 20.02.2012 03:35:01
nocti napisał(a):

luzak napisał(a):

200 frytkownic i ani jedna nie trafi do mnie emotka czas wziąć urlop konkursowy

Ja też się załamałam... To nie chodzi o to, że nagroda o małej wartości, ale nagroda. Wysłałam kilka zgłoszeń i nic.
O ile nie podzielili wygranych na tury i nie wysyłają smsów stopniowo to zero, nul nic...
I ręce mi opadły po prostu...

u mnie też ZERO emotka
0 0

Gość: vilemo

#5028552 Napisano: 20.02.2012 03:36:17
mia napisał(a):

vilemo napisał(a):

najwyraźniej beznadziejnie rymuję
więcej w konkach promocyjnych nie próbuję...
na dwa wierszyki z Kamisa nic nie wpadło
nic tylko sobie poderżnąć gardło emotka emotka

Vilemo, spokojnie! Toż te frytkownice mają wartość 69,50 zł brutto emotka
Będą następne konkursy, jeszcze lepsze nagrody i szczęście tez przyjdzie emotka

W temacie - jestem wściekła, bo źle się czuję, a mam masę rzeczy do zrobienia, które niestety muszą być zrobione dzisiaj emotka

dzięki Mia za pocieszenie trzymam kciuki za Twoje zdrowie emotka tu nie tyle chodzi o wartość, ale po prostu tyle nagród i nic mi się nie udaje, jestem na trudnym odwyku od wygranych... nigdy nie byłam mistrzynią, ale jakoś szło mi w ostatnim roku, a teraz, co wyniki to porażka emotka
0 0

madanafi

#5028559 Napisano: 20.02.2012 03:38:08
i u mnie g------o wściekłam się nie umiem tworzyć ale czlowiek się dołuje
0 0

Gość: agusagus2

#5028561 Napisano: 20.02.2012 03:38:21
vilemo napisał(a):

mia napisał(a):

vilemo napisał(a):

najwyraźniej beznadziejnie rymuję
więcej w konkach promocyjnych nie próbuję...
na dwa wierszyki z Kamisa nic nie wpadło
nic tylko sobie poderżnąć gardło emotka emotka

Vilemo, spokojnie! Toż te frytkownice mają wartość 69,50 zł brutto emotka
Będą następne konkursy, jeszcze lepsze nagrody i szczęście tez przyjdzie emotka

W temacie - jestem wściekła, bo źle się czuję, a mam masę rzeczy do zrobienia, które niestety muszą być zrobione dzisiaj emotka

dzięki Mia za pocieszenie trzymam kciuki za Twoje zdrowie emotka tu nie tyle chodzi o wartość, ale po prostu tyle nagród i nic mi się nie udaje, jestem na trudnym odwyku od wygranych dla mnie... nigdy nie byłam mistrzynią, ale jakoś szło mi w ostatnim roku, a teraz, co wyniki to porażka emotka

Chyba konkurencja coraz większa, bo wielu z nas nie idzie w tym roku.. emotka Też myślę nad odwykiem konkursowym, bo ostatnio za dużo tych porażek.. A ta dzisiejsza Kamisowa też jest niemiła emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5028575 Napisano: 20.02.2012 03:40:05
luzak napisał(a):

250 emotka
0 0

Gość: luzak

#5028591 Napisano: 20.02.2012 03:46:56
wsciekly napisał(a):

luzak napisał(a):

250 emotka

nie kopie się leżącego (czy jakoś tak to było) emotka
0 0

Gość: nocti

#5028602 Napisano: 20.02.2012 03:49:42
No to teraz po sprawdzeniu listy zwycięzców Kamisa już mam pewność, że frytownica nie wpadła.
Nie będę czytać 250 haseł bo i po co, ale wybiórczo przeglądnęłam i nie sądzę by moje szczególnie odbiegały od rymowanych i nie rymowanych.
Poziom prezentowały różny, jedne lepszy drugie gorszy.
Naprawdę ten rok jest dla mnie jak na razie bardzo pechowy i jestem już na skraju decyzji o zakończeniu zabawy w konkursy.
emotka
0 0

notta

#5028620 Napisano: 20.02.2012 03:55:09
ani orsay, ani podróże na gazecie mi nie sprzyjają.. wkurza mnie to ale przynajmniej zmotywuje emotka
0 0

aurorcia

#5028636 Napisano: 20.02.2012 04:00:49
t-mobile!wkur... mnie na maksa!Złodzieje i oszuści,to już koniec i rezygnuję,bo mi się abonament skończył.Wysyłam z mojego telefonu (t-mobile na abonament) smsy specjalne z polskimi znakami i normalnie liczy tyle smsów ile rzeczywiście wysyłam,a miesiąc temu zaczęłam wysyłać też takie smsy specjalne z polskimi znakami z telefonu męża (t-mobile na abonament) i jak dostaliśmy rachunek to przeżyłam szok!!!!!!!!Okazało się,że te smsy z męża numeru liczą x3,mąż zadzwonił z reklamacją,to mu powiedzieli iż to wina tego,że smsy miały polskie znaki a jak zapytał,dlaczego na moim telefonie te same smsy liczy normalnie to debilny konsultant stwierdził,że technicy to sprawdzą i jak faktycznie tak było to doliczą do moich smsów jeszcze +200%. emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

mia

#5028642 Napisano: 20.02.2012 04:02:58
aurorcia napisał(a):

t-mobile!wkur... mnie na maksa!Złodzieje i oszuści,to już koniec i rezygnuję,bo mi się abonament skończył.Wysyłam z mojego telefonu (t-mobile na abonament) smsy specjalne z polskimi znakami i normalnie liczy tyle smsów ile rzeczywiście wysyłam,a miesiąc temu zaczęłam wysyłać też takie smsy specjalne z polskimi znakami z telefonu męża (t-mobile na abonament) i jak dostaliśmy rachunek to przeżyłam szok!!!!!!!!Okazało się,że te smsy z męża numeru liczą x3,mąż zadzwonił z reklamacją,to mu powiedzieli iż to wina tego,że smsy miały polskie znaki a jak zapytał,dlaczego na moim telefonie te same smsy liczy normalnie to debilny konsultant stwierdził,że technicy to sprawdzą i jak faktycznie tak było to doliczą do moich smsów jeszcze +200%. emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Aororcia, wybacz, ale mało się nie posikałam emotka
To chyba jakieś jaja są? emotka
0 0

renatak0

#5028649 Napisano: 20.02.2012 04:04:46
mia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

ja też t-mobile i bardzo uważam bo każde ż,ę,ą itp. jest liczone jak mnóstwo zwykłych znaków i wtedy liczba sms automatycznie się namnaza
0 0

aurorcia

#5028651 Napisano: 20.02.2012 04:05:12
mia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

ja też już się śmieję,ale nieco przez łzy
emotka Ręce mi po prostu opadły i nie wiem jak z nimi wytrzymam jeszcze ten przeszlo miesiąc okres wypowiedzenia emotka
0 0

ziolko

#5028667 Napisano: 20.02.2012 04:07:15
porąbało ich??
emotka

mają mało kary za te smsy płatne z info o promocji, to teraz tak naliczają dodatkową kasę??

0 0

aurorcia

#5028668 Napisano: 20.02.2012 04:07:30
renatak0 napisał(a):

mia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

ja też t-mobile i bardzo uważam bo każde ż,ę,ą itp. jest liczone jak mnóstwo zwykłych znaków i wtedy liczba sms automatycznie się namnaza

ja nie przypuszczałam,że tak liczy,bo ze swojego telefonu zawsze tak puszczałam i zawsze było ok. więc na myśl mi nie przyszło,że mnie tak załatwią emotka emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5028672 Napisano: 20.02.2012 04:07:58
luzak napisał(a):

wsciekly napisał(a):

luzak napisał(a):

250 emotka

nie kopię emotka tylko mam dziwne wrażenie, że to koszmarna loteria była

u mnie chwyciło z 3-ch nowych starterów, z których słałem jedno zgłoszenie po drugim

wszystkie kolejne eski wysyłane z pozostałych fonów kilka minut później już nie miały szczęścia

czyżby nagrodzili pierwsze 250 esków emotka emotka emotka
0 0

basiag

#5028683 Napisano: 20.02.2012 04:11:24
kamiis mnie pogrążył emotka 4 x pudło emotka
i nawet jeśli to była loteria to nie jestem w stanie się niczym pocieszyć
emotka
0 0

barszcz

#5028687 Napisano: 20.02.2012 04:12:41
wsciekly napisał(a):

luzak napisał(a):

wsciekly napisał(a):

luzak napisał(a):

250 emotka

u mnie chwyciło z 3-ch nowych starterów, z których słałem jedno zgłoszenie po drugim

wszystkie kolejne eski wysyłane z pozostałych fonów kilka minut później już nie miały szczęścia

Raczej mylna teoria,bo ja wygrałam z lutego!
0 0

renatak0

#5028689 Napisano: 20.02.2012 04:12:52
wsciekly napisał(a):

luzak napisał(a):

wsciekly napisał(a):

luzak napisał(a):

250 emotka

sms przyszedł na telefon męża, a dopiero w ostatni dzień go uprosiłam,żebym mogła wysłaś smsa, z mojego słałam 1 dnia i nic
0 0

efelinkaaa

#5028697 Napisano: 20.02.2012 04:16:30
ja wysłałam smsa 10min przed północa i udało się... (koszmarnym hasłem zresztą..)
0 0