Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ewikewik
wspólne życie to sinusoida...czekaj na górkę będzie lepiej
Grunt, że szef ma wyniki
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję, że do mnie napisałąś, chciałam podziękowac na pw, ale jestem zablokowana
jeszcze żeby było do tematu.. wkurzają mnie oferty pracy.. heh.. dla kobiet w moim mieście przedstawiają się tak: 1/3 to oriflame, 1/3 to avon, prawie 1/3 to firmy bez nazwy (czyli wyłudzanie danych).. i jedno jedyne ogłoszenie do rozbioru drobiu..
I kikakrotnie je powtarzano, to nie był błąd!
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysłałam 2 hasła - oba oczywiście za pięć dwunasta ostatniego dnia
Jedno na przyzwoitym poziomie, w miarę przemyślane i dopracowane, jakie wysyłam do innych agencji i drugie pod smolara - proste rymy, bez polotu. Zgadnijcie, które wygrało?
Jak pójdę dalej w tym kierunku smolarowym, to następnym razem będzie główna, bo to jeszcze było za dobre
Gość: wsciekly
emio2
Postów 651
Data rejestracji 17.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój mąż jak usłyszał hasło głównej nagrody...stwierdził że zaczyna grać w konkursach...bo takie ...to on zawsze wymysla...a że tak cenią prostotę słowa nie wiedział.... heheh
nie gram o pierdoły...szkoda czasu

nie klikam....szkoda czasu
gram....w zaoszczędzonym czasie
Gość: magma6
aaa to juz wiem dlaczego wcześniej olewał mojewypociny
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ivisia
U mnie w telefonie jest cos takiego jak obsługa znaków - można wybrać pomiędzy PEŁN¡ a UPROSZCZON¡. i jeśli wybiorę uproszczoną - to pisząc smsa pojawiają mi się PL znaki, aczkolwiek adresat dostaje wiadomość bez Ê, ¡ itd - koszt smsa - standardowy. Wybierając zaś opcję - Pełną - PL znaki mam i ja i odbiorca, koszt smsów jest wyższy - nie sprawdzałam o ile. A mój tel to Nokia
zaczytana-pola
Postów 11606
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdybym miała nastoletnią córkę, to też pewnie wkurzałabym się na nią
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
alaalex40 i luk1990
Gość: czarnygreg
kiedys sie dziwiłam czemu ludzie głównymi nagrodami sie nie chwalą, przestałam
tereniagno
Postów 5304
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysłałam 3 zgłoszenia przez stronę i nie wchodziło,nie wchodziło,a po 10 minutach pojawiło się,że tym razem nie udało się.....
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
tereniagno
Postów 5304
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dodatkowo 4 sms i też lipa
Gość: nocti
U mnie w Sony Ericssonie ustawia się coś takiego jak znaki narodowe i dopóki są wyłączone to żadnych ogonków nie ma ani przy edycji sms, ani u odbiorcy.
Za to jak włączę polskie znaki i ich używam to sms ma tylko 70 znaków zamiast 160. Dlatego mam zawsze wyłączone.
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie sądzę, właśnie dzwoniłam do teściów żeby sobie synusia zabrali bo mam tego serdecznie dość...
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie,to jakiś żart,po 10 minutach przyjęło mi 3 paragony
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: katrin22
I dobrze robisz! Znam osobę co ciągle myślała o dzieciach i pozwalała sobie na poniżanie przez męża, teraz jest sama, więc głowa do góry i bądź konsekwentna, wóz albo przewóz, może po takim szoku Twój mąż zacznie zachowywać się normalnie.
Gość: poprostuanette