Wkurza mnie...

Gość: ewikewik

#5029862 Napisano: 20.02.2012 09:36:18
mia napisał(a):

merynosek napisał(a):

mąż... wkurza, zasmuca i doprowadza do łez...

emotka emotka emotka

wspólne życie to sinusoida...czekaj na górkę będzie lepiej
0 0

#5029886 Napisano: 20.02.2012 09:41:46
A mnie wk....a protegowana szefa, którą wtrynił do zespołu i który to zespół właśnie rozpieprzyła. I nikogo w firmie to nie interesuje. Masakra. Ludzie mieli świetne wyniki, zgodnie razem pracowali a teraz jest jeden syf, mobbing, poniżanie ludzi i zero wyników.
Grunt, że szef ma wyniki emotka męsko-damskie... emotka
0 0

efelinkaaa

#5029950 Napisano: 20.02.2012 10:01:31
ewikewik napisał(a):

A mnie wk....a protegowana szefa, którą wtrynił do zespołu i który to zespół właśnie rozpieprzyła. I nikogo w firmie to nie interesuje. Masakra. Ludzie mieli świetne wyniki, zgodnie razem pracowali a teraz jest jeden syf, mobbing, poniżanie ludzi i zero wyników.
Grunt, że szef ma wyniki emotka męsko-damskie... emotka

dziękuję, że do mnie napisałąś, chciałam podziękowac na pw, ale jestem zablokowana emotka

jeszcze żeby było do tematu.. wkurzają mnie oferty pracy.. heh.. dla kobiet w moim mieście przedstawiają się tak: 1/3 to oriflame, 1/3 to avon, prawie 1/3 to firmy bez nazwy (czyli wyłudzanie danych).. i jedno jedyne ogłoszenie do rozbioru drobiu..
0 0

#5029980 Napisano: 20.02.2012 10:14:33
To polecam do kompletu ogłoszenia gdzie drobnym druczkiem na kilka linijek wymienia się co kobieta będzie robić - umiejętności z kilku zawodów typu 5 w 1, wymagane wykształcenie, znajomość kilku języków, pełna dyspozycyjność, praca w wymiarze cały etat... na zlecenie za 800zł brutto. Dokładnie tyle! Szał emotka
I kikakrotnie je powtarzano, to nie był błąd!
0 0

melissa

#5030020 Napisano: 20.02.2012 10:31:12
agamaty napisał(a):

barszcz napisał(a):

wsciekly napisał(a):

luzak napisał(a):

wsciekly napisał(a):

luzak napisał(a):

200 frytkownic i ani jedna nie trafi do mnie emotka czas wziąć urlop konkursowy

250 emotka

nie kopie się leżącego (czy jakoś tak to było) emotka

nie kopię emotka tylko mam dziwne wrażenie, że to koszmarna loteria była

u mnie chwyciło z 3-ch nowych starterów, z których słałem jedno zgłoszenie po drugim

wszystkie kolejne eski wysyłane z pozostałych fonów kilka minut później już nie miały szczęścia

czyżby nagrodzili pierwsze 250 esków emotka emotka emotka

Raczej mylna teoria,bo ja wygrałam z lutego!

mój wygrany był z 2.02. Numer telefonu już kiedyś w Kamisie nagrodzony. Wstyd się przyznać, ale chyba nauczyłam się schodzić na ich poziom

emotka

Ja wysłałam 2 hasła - oba oczywiście za pięć dwunasta ostatniego dnia emotka

Jedno na przyzwoitym poziomie, w miarę przemyślane i dopracowane, jakie wysyłam do innych agencji i drugie pod smolara - proste rymy, bez polotu. Zgadnijcie, które wygrało? emotka

Jak pójdę dalej w tym kierunku smolarowym, to następnym razem będzie główna, bo to jeszcze było za dobre
emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5030030 Napisano: 20.02.2012 10:36:04
a kiedyś smolar był taką solidną agencją emotka emotka
0 0

emio2

#5030048 Napisano: 20.02.2012 10:42:53
melissa napisał(a):

agamaty napisał(a):

barszcz napisał(a):

wsciekly napisał(a):

luzak napisał(a):

wsciekly napisał(a):

luzak napisał(a):

200 frytkownic i ani jedna nie trafi do mnie emotka czas wziąć urlop konkursowy

250 emotka

nie kopie się leżącego (czy jakoś tak to było) emotka

nie kopię emotka tylko mam dziwne wrażenie, że to koszmarna loteria była

u mnie chwyciło z 3-ch nowych starterów, z których słałem jedno zgłoszenie po drugim

wszystkie kolejne eski wysyłane z pozostałych fonów kilka minut później już nie miały szczęścia

czyżby nagrodzili pierwsze 250 esków emotka emotka emotka

Raczej mylna teoria,bo ja wygrałam z lutego!

mój wygrany był z 2.02. Numer telefonu już kiedyś w Kamisie nagrodzony. Wstyd się przyznać, ale chyba nauczyłam się schodzić na ich poziom

emotka

Ja wysłałam 2 hasła - oba oczywiście za pięć dwunasta ostatniego dnia emotka

Jedno na przyzwoitym poziomie, w miarę przemyślane i dopracowane, jakie wysyłam do innych agencji i drugie pod smolara - proste rymy, bez polotu. Zgadnijcie, które wygrało? emotka

Jak pójdę dalej w tym kierunku smolarowym, to następnym razem będzie główna, bo to jeszcze było za dobre
emotka

mój mąż jak usłyszał hasło głównej nagrody...stwierdził że zaczyna grać w konkursach...bo takie ...to on zawsze wymysla...a że tak cenią prostotę słowa nie wiedział.... heheh
0 0

Gość: magma6

#5030059 Napisano: 20.02.2012 10:49:21
wsciekly napisał(a):

a kiedyś smolar był taką solidną agencją emotka emotka

aaa to juz wiem dlaczego wcześniej olewał mojewypociny emotka
0 0

barszcz

#5030073 Napisano: 20.02.2012 10:53:52
Wkurza mnie córka nastolatka emotka
0 0

Gość: ivisia

#5030084 Napisano: 20.02.2012 11:00:20
nocti napisał(a):

aurorcia napisał(a):

t-mobile!wkur... mnie na maksa!Złodzieje i oszuści,to już koniec i rezygnuję,bo mi się abonament skończył.Wysyłam z mojego telefonu (t-mobile na abonament) smsy specjalne z polskimi znakami i normalnie liczy tyle smsów ile rzeczywiście wysyłam,a miesiąc temu zaczęłam wysyłać też takie smsy specjalne z polskimi znakami z telefonu męża (t-mobile na abonament) i jak dostaliśmy rachunek to przeżyłam szok!!!!!!!!Okazało się,że te smsy z męża numeru liczą x3,mąż zadzwonił z reklamacją,to mu powiedzieli iż to wina tego,że smsy miały polskie znaki a jak zapytał,dlaczego na moim telefonie te same smsy liczy normalnie to debilny konsultant stwierdził,że technicy to sprawdzą i jak faktycznie tak było to doliczą do moich smsów jeszcze +200%. emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

ja takich przejść nie mam bo nigdy nie wysyłam z polskimi znakami, ale popieram zmianę sieci bo mnie T-Mobile czym innym za skórę zalazł.

U mnie w telefonie jest cos takiego jak obsługa znaków - można wybrać pomiędzy PEŁN¡ a UPROSZCZON¡. i jeśli wybiorę uproszczoną - to pisząc smsa pojawiają mi się PL znaki, aczkolwiek adresat dostaje wiadomość bez Ê, ¡ itd - koszt smsa - standardowy. Wybierając zaś opcję - Pełną - PL znaki mam i ja i odbiorca, koszt smsów jest wyższy - nie sprawdzałam o ile. A mój tel to Nokia emotka Sprawdź więc jak macie ustawione komóry emotka
0 0

zaczytana-pola

#5030087 Napisano: 20.02.2012 11:02:12
barszcz napisał(a):

Wkurza mnie córka nastolatka emotka

Gdybym miała nastoletnią córkę, to też pewnie wkurzałabym się na nią emotka emotka
0 0

luk1990

#5030095 Napisano: 20.02.2012 11:10:35
loteria szybko i slodko- to jest jakis zart chyba ze strony agencji- stronka na zgloszenia nie odpowiada,co calkowicie wypacza wyniki...jutro (dzisiaj) zamierzam skrobnac im jakas notke na mila bo tak byc nie moze- to jest totalnie bez sensu- mysle ze im wiecej osob napisze, tym wieksza szansa ze cokolwiek zrobia bo w tej postaci to jakas tragedia;/ emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#5030097 Napisano: 20.02.2012 11:10:58
emio2 napisał(a):

mój mąż jak usłyszał hasło głównej nagrody...stwierdził że zaczyna grać w konkursach...bo takie ...to on zawsze wymysla...a że tak cenią prostotę słowa nie wiedział.... heheh

kiedys sie dziwiłam czemu ludzie głównymi nagrodami sie nie chwalą, przestałam
emotka
0 0

tereniagno

#5030115 Napisano: 20.02.2012 11:24:26
alaalex40 napisał(a):

loteria szybko i slodko- to jest jakis zart chyba ze strony agencji- stronka na zgloszenia nie odpowiada,co calkowicie wypacza wyniki...jutro (dzisiaj) zamierzam skrobnac im jakas notke na mila bo tak byc nie moze- to jest totalnie bez sensu- mysle ze im wiecej osob napisze, tym wieksza szansa ze cokolwiek zrobia bo w tej postaci to jakas tragedia;/ emotka

Wysłałam 3 zgłoszenia przez stronę i nie wchodziło,nie wchodziło,a po 10 minutach pojawiło się,że tym razem nie udało się..... emotka emotka
0 0

tereniagno

#5030150 Napisano: 21.02.2012 12:22:19
tereniagno napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

Wysłałam 3 zgłoszenia przez stronę i nie wchodziło,nie wchodziło,a po 10 minutach pojawiło się,że tym razem nie udało się..... emotka emotka

dodatkowo 4 sms i też lipa emotka
0 0

Gość: nocti

#5030196 Napisano: 21.02.2012 06:43:50
ivisia napisał(a):

nocti napisał(a):

aurorcia napisał(a):

t-mobile!wkur... mnie na maksa!Złodzieje i oszuści,to już koniec i rezygnuję,bo mi się abonament skończył.Wysyłam z mojego telefonu (t-mobile na abonament) smsy specjalne z polskimi znakami i normalnie liczy tyle smsów ile rzeczywiście wysyłam,a miesiąc temu zaczęłam wysyłać też takie smsy specjalne z polskimi znakami z telefonu męża (t-mobile na abonament) i jak dostaliśmy rachunek to przeżyłam szok!!!!!!!!Okazało się,że te smsy z męża numeru liczą x3,mąż zadzwonił z reklamacją,to mu powiedzieli iż to wina tego,że smsy miały polskie znaki a jak zapytał,dlaczego na moim telefonie te same smsy liczy normalnie to debilny konsultant stwierdził,że technicy to sprawdzą i jak faktycznie tak było to doliczą do moich smsów jeszcze +200%. emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

ja takich przejść nie mam bo nigdy nie wysyłam z polskimi znakami, ale popieram zmianę sieci bo mnie T-Mobile czym innym za skórę zalazł.

U mnie w telefonie jest cos takiego jak obsługa znaków - można wybrać pomiędzy PEŁN¡ a UPROSZCZON¡. i jeśli wybiorę uproszczoną - to pisząc smsa pojawiają mi się PL znaki, aczkolwiek adresat dostaje wiadomość bez Ê, ¡ itd - koszt smsa - standardowy. Wybierając zaś opcję - Pełną - PL znaki mam i ja i odbiorca, koszt smsów jest wyższy - nie sprawdzałam o ile. A mój tel to Nokia emotka Sprawdź więc jak macie ustawione komóry emotka

U mnie w Sony Ericssonie ustawia się coś takiego jak znaki narodowe i dopóki są wyłączone to żadnych ogonków nie ma ani przy edycji sms, ani u odbiorcy.
Za to jak włączę polskie znaki i ich używam to sms ma tylko 70 znaków zamiast 160. Dlatego mam zawsze wyłączone.
0 0

merynosek

#5030291 Napisano: 21.02.2012 08:05:42
ewikewik napisał(a):

mia napisał(a):

merynosek napisał(a):

emotka emotka emotka

Nie sądzę, właśnie dzwoniłam do teściów żeby sobie synusia zabrali bo mam tego serdecznie dość...
0 0

aurorcia

#5030304 Napisano: 21.02.2012 08:10:31
alaalex40 napisał(a):

Właśnie,to jakiś żart,po 10 minutach przyjęło mi 3 paragony emotka miałam się przerzucić na smsy,ale stwierdziłam,że z ich systemem przyjmowania smsów może być podobnie,więc szkoda kasy emotka
0 0

Gość: katrin22

#5030306 Napisano: 21.02.2012 08:10:58
merynosek napisał(a):

ewikewik napisał(a):

mia napisał(a):

merynosek napisał(a):

emotka emotka emotka

Nie sądzę, właśnie dzwoniłam do teściów żeby sobie synusia zabrali bo mam tego serdecznie dość...

I dobrze robisz! Znam osobę co ciągle myślała o dzieciach i pozwalała sobie na poniżanie przez męża, teraz jest sama, więc głowa do góry i bądź konsekwentna, wóz albo przewóz, może po takim szoku Twój mąż zacznie zachowywać się normalnie.
0 0

Gość: poprostuanette

#5030316 Napisano: 21.02.2012 08:14:57
a mnie tesciowa, mąż...:( traktuje meza jak 10-latka a On ma prawie 30. Wszystko chce wiedziec, kazdy nasz krok, co robimy, gdzie jestemy, co kupilismy. A jak powiem cos na ten temat to ja jestem zła bo przeciez ona tylko sie martwi...
0 0