Wkurza mnie...

slonecznik1309

#5031941 Napisano: 21.02.2012 08:17:55
mia napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

katrin22 napisał(a):

wkurza mnie, a w zasadzie w..wia, ze życie jest takie okrutne emotka jutro idę do mojej uczennicy, która leży w szpitalu na onkologii, bo stwierdzono nowotwór złośliwy płuc emotka ona ma 11 lat emotka

emotka , ale nadzieja zawsze jest!

zawsze jest, ale ... to jeszcze dziecko, przed którym cały świat? juz dostaje chemię emotka emotka scieli jej piekne, dlugie do pasa wlosy emotka świat jest pokręcony i wiele rzeczy niesprawiedliwych...

Asia, o matko... Z mety mnie obróciło, jak przeczytałam ten post i się przestałam wkurzać na głupoty... emotka
Bo przy takiej tragedii dopiero widać, że co jest naprawdę ważne emotka emotka

no własnie emotka też czasami się zapominam, ale jak coś takiego dzieje się obok to zaczynamy się zastanawiać...i zmusza to do pewnych przemysleń ...
0 0

dolly

#5031965 Napisano: 21.02.2012 08:29:26
kamila10001 napisał(a):

Odnośnie postu Cudaczka to chyba oczywiste że jeśli dziecko jest przeziębione i to małe dziecko to matka nie chce żeby wychodziło na podwórko i to nawet do samochodu, takie jest moje zdanie.

i masz w zupełności rację, zwłaszcza jeżeli jest taka pogoda jak dzisiaj ( wieje, kropi) a dziecko jest malutkie.
I nie rozumiem dlaczego, osoby które się wypowiedziały, z taka agresją zaatakowały matkę dziecka... tym samym broniąc kogoś kto ma gdzieś, że dziecko jest zasmarkane. Biedny tatuś poleciał na policję poskarżyć.. tylko na co????
0 0

monikar

#5031994 Napisano: 21.02.2012 08:36:33

mia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

wkurza mnie, a w zasadzie w..wia, ze życie jest takie okrutne emotka jutro idę do mojej uczennicy, która leży w szpitalu na onkologii, bo stwierdzono nowotwór złośliwy płuc emotka ona ma 11 lat emotka

zawsze jest, ale ... to jeszcze dziecko, przed którym cały świat? juz dostaje chemię emotka emotka scieli jej piekne, dlugie do pasa wlosy emotka świat jest pokręcony i wiele rzeczy niesprawiedliwych...

Asia, o matko... Z mety mnie obróciło, jak przeczytałam ten post i się przestałam wkurzać na głupoty... emotka

no własnie emotka też czasami się zapominam, ale jak coś takiego dzieje się obok to zaczynamy się zastanawiać...i zmusza to do pewnych przemysleń ...

ja sama czasem zapominam, że ostatnie pół roku spędziłam w szpitalu i nadmiernie ekscytuje się zwykłymi konkursami jakich pełno, Asia przywróciłaś mnie do pionu
0 0

zarania

#5032006 Napisano: 21.02.2012 08:39:57
dolly napisał(a):

kamila10001 napisał(a):

Odnośnie postu Cudaczka to chyba oczywiste że jeśli dziecko jest przeziębione i to małe dziecko to matka nie chce żeby wychodziło na podwórko i to nawet do samochodu, takie jest moje zdanie.

i masz w zupełności rację, zwłaszcza jeżeli jest taka pogoda jak dzisiaj ( wieje, kropi) a dziecko jest malutkie.
I nie rozumiem dlaczego, osoby które się wypowiedziały, z taka agresją zaatakowały matkę dziecka... tym samym broniąc kogoś kto ma gdzieś, że dziecko jest zasmarkane. Biedny tatuś poleciał na policję poskarżyć.. tylko na co????

zgadzam się z dolly, tym bardziej, że nikt z nas nie zna ani ojca ani matki dziecka i gdybamy sobie na podstawie kilku zdań napisanych przez cudaczka.
0 0

barszcz

#5032018 Napisano: 21.02.2012 08:43:32
Trzeba mieć nadzieję.Trzy lata temu przechodziłam z moimi znajomymi podobną traumę.Lekarze postawili krzyżyk na ich córce,popełnili mnóstwo błędów lekarskich.A ona pokonała raka -na przekór wszystkim i wszystkiemu,a nam dała wiecej niż wszystkie mądrości tego świata!!Wyzwoliła w wielu ludziach DOBRO!Nie wiem czemu takie rzeczy spotykają dzieci i wkurza mnie to,ale jednocześnie mam swiadomość,że jej choroba zmieniła mój i wielu ludzi stosunek do życia!Trzymam kciuki
0 0

beata21

#5032032 Napisano: 21.02.2012 08:48:04

mia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

w tych dzieciaczkach drzemie ogromna sila, ktora potrafi zdzialac wielkie rzeczy
0 0

slonecznik1309

#5032039 Napisano: 21.02.2012 08:50:40
barszcz napisał(a):

Trzeba mieć nadzieję.Trzy lata temu przechodziłam z moimi znajomymi podobną traumę.Lekarze postawili krzyżyk na ich córce,popełnili mnóstwo błędów lekarskich.A ona pokonała raka -na przekór wszystkim i wszystkiemu,a nam dała wiecej niż wszystkie mądrości tego świata!!Wyzwoliła w wielu ludziach DOBRO!Nie wiem czemu takie rzeczy spotykają dzieci i wkurza mnie to,ale jednocześnie mam swiadomość,że jej choroba zmieniła mój i wielu ludzi stosunek do życia!Trzymam kciuki

Po prostu musi jej się udać! Nawet nie wyobrażam sobie, że może być inaczej...
0 0

barszcz

#5032060 Napisano: 21.02.2012 08:58:05

barszcz napisał(a):

Polecam program-MAM MARZENIE!To niesamowite jakie drobnostki potrafią u dzieci wyzwolić chęć do walki z chorobą.Mały psiak np,może więcej niż duza dawka chemii!!Będzie dobrze emotka Dzieciaki są silniejsze od dorosłych!!
0 0

jokan

#5032079 Napisano: 21.02.2012 09:07:50
barszcz napisał(a):

barszcz napisał(a):

Polecam program-MAM MARZENIE!To niesamowite jakie drobnostki potrafią u dzieci wyzwolić chęć do walki z chorobą.Mały psiak np,może więcej niż duza dawka chemii!!Będzie dobrze emotka Dzieciaki są silniejsze od dorosłych!!

mnie wkurzył dzisiaj Pawełek, ale jak przeczytałam post Asi to se w głowę emotka emotka , zeby sie takimi rzeczami wkurzac

juz mi przeszlo, a dzieciaczkowi zycze duzo sily i wytrwalosci emotka
0 0

Gość: katrin22

#5032082 Napisano: 21.02.2012 09:09:38
dolly napisał(a):

kamila10001 napisał(a):

Też tak pomyślałam, ale nie chciało mi się pisać. Tatuś przecież przyjechał do dziecka, a nie do byłej rodziny! i jeszcze ta policja
emotka przesada, przecież jak nie chciał juz tak bardzo się z nimi spotykać, to mógł spotkanie przenieść na inny termin emotka najwidoczniej w gorącej wodzie kąpany.
0 0

slonecznik1309

#5032084 Napisano: 21.02.2012 09:10:19
Dzięki dziewczyny emotka Mam nadzieję i mocno wierzę, że K. wróci do zdrowia i do swojej ławki w szkole, która na nią czeka emotka
0 0

Gość: katrin22

#5032087 Napisano: 21.02.2012 09:10:48

barszcz napisał(a):

Czytając takie posty, to w d... mam nagrody i inne pierdoły! Tu nagrodą jest zdrowie, oby je ta malutka wygrała!
0 0

Gość: polec

#5032253 Napisano: 21.02.2012 10:28:26
katrin22 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Czytając takie posty, to w d... mam nagrody i inne pierdoły! Tu nagrodą jest zdrowie, oby je ta malutka wygrała!

Życzę z całego serducha tej dziewczynce, żeby była zdrowa.

Zdrowy człowiek ma miliony marzeń, chory tylko jedno...aby być zdrowym.
Życzę jej aby miała ich miliony, a cytując pewną reklamę: nawet tuziny

Całe życie przed nią !!
0 0

slonecznik1309

#5032261 Napisano: 21.02.2012 10:35:38
polec : emotka emotka dziękuję za dobre słowa emotka
0 0

luk1990

#5032289 Napisano: 21.02.2012 11:06:11
tereniagno napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

loteria szybko i slodko- to jest jakis zart chyba ze strony agencji- stronka na zgloszenia nie odpowiada,co calkowicie wypacza wyniki...jutro (dzisiaj) zamierzam skrobnac im jakas notke na mila bo tak byc nie moze- to jest totalnie bez sensu- mysle ze im wiecej osob napisze, tym wieksza szansa ze cokolwiek zrobia bo w tej postaci to jakas tragedia;/ emotka

Wysłałam 3 zgłoszenia przez stronę i nie wchodziło,nie wchodziło,a po 10 minutach pojawiło się,że tym razem nie udało się..... emotka emotka

niestety nic sie dzisiaj nie zmienilo...wyslalam maila ale pozostal bez odpowiedzi- jutro tam zadzwonie- co mnie,szeregowego konkursowicza obchodzi to,że jest dużo zgłoszeń- zupełnie nic- chcę po prostu móć wziąćsprawiedliwie udział w konkursie i ich obowiązkiem jest takie zorganizowanie wszystkiego żeby było ok- szkoda ,że podejmują się czegoś,czego nie są w stanie zrobić ;/
emotka
0 0

aerdna

#5032456 Napisano: 22.02.2012 08:07:44
ktosiu napisał(a):

Wkurza mnie oburzenie na skrócone nazwiska na liście laureatów w Pawełku. To nie muszą być wymyślone nazwiska, ale SKRÓTY. Ludzie wykonują różne zawody i czasem nie chcą się upubliczniać w taki sposób. Na forum wiele osób głośno i bez pardonu mówi, że wygrało w różnych konkursach nagrody na babcię, ciocie i stryjenkę i traktujecie to jako normę. A dla mnie to jest nieuczciwe, a nie skrócone nazwisko (co nie jest przecież równoznaczne z fikcyjnym kontem).

Tylko, że mi przez to zablokowali min. 3 x konto, bo skrót nazwiska - źle, bo zdrobnienie imienia - źle, itp. Musiałam potwierdzać, że ja to ja wysyłajac zdjęcie (kolorowe !) dowodu osobistego.

Więc, dlaczego inni mogą mieć skróty a ja nie mogłam ? Powinny obowiązywać wszystkich takie same zasady emotka
0 0

ela

#5032462 Napisano: 22.02.2012 08:11:26
wkurza mnie to że przegapiłam godzinę 9:( czekałam na viledę i co jak się ocknęłam było już 3 po i cenzura emotka
0 0

aurorcia

#5032464 Napisano: 22.02.2012 08:12:45
ela napisał(a):

wkurza mnie to że przegapiłam godzinę 9:( czekałam na viledę i co jak się ocknęłam było już 3 po i cenzura emotka

wiele nie straciłaś,bo ja pomimo dobrych odpowiedzi to już nie mogłam wysłać formularza emotka
0 0

Gość: tato999

#5032466 Napisano: 22.02.2012 08:12:58
ela napisał(a):

a ja wypełniłam i co i nic bo formularz się nie wysłał emotka
0 0

Gość: kala405

#5032467 Napisano: 22.02.2012 08:13:04
wkurza mnie nawrót przeziębienia,nie do życia dziś jestem emotka
0 0