Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
slonecznik1309
Postów 3975
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no własnie
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i masz w zupełności rację, zwłaszcza jeżeli jest taka pogoda jak dzisiaj ( wieje, kropi) a dziecko jest malutkie.
I nie rozumiem dlaczego, osoby które się wypowiedziały, z taka agresją zaatakowały matkę dziecka... tym samym broniąc kogoś kto ma gdzieś, że dziecko jest zasmarkane. Biedny tatuś poleciał na policję poskarżyć.. tylko na co????
monikar
Postów 3365
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja sama czasem zapominam, że ostatnie pół roku spędziłam w szpitalu i nadmiernie ekscytuje się zwykłymi konkursami jakich pełno, Asia przywróciłaś mnie do pionu
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się z dolly, tym bardziej, że nikt z nas nie zna ani ojca ani matki dziecka i gdybamy sobie na podstawie kilku zdań napisanych przez cudaczka.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beata21
Postów 1260
Data rejestracji 18.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w tych dzieciaczkach drzemie ogromna sila, ktora potrafi zdzialac wielkie rzeczy
slonecznik1309
Postów 3975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po prostu musi jej się udać! Nawet nie wyobrażam sobie, że może być inaczej...
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam program-MAM MARZENIE!To niesamowite jakie drobnostki potrafią u dzieci wyzwolić chęć do walki z chorobą.Mały psiak np,może więcej niż duza dawka chemii!!Będzie dobrze
jokan
Postów 8822
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie wkurzył dzisiaj Pawełek, ale jak przeczytałam post Asi to se w głowę
juz mi przeszlo, a dzieciaczkowi zycze duzo sily i wytrwalosci
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
Gość: katrin22
Też tak pomyślałam, ale nie chciało mi się pisać. Tatuś przecież przyjechał do dziecka, a nie do byłej rodziny! i jeszcze ta policja
slonecznik1309
Postów 3975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Czytając takie posty, to w d... mam nagrody i inne pierdoły! Tu nagrodą jest zdrowie, oby je ta malutka wygrała!
Gość: polec
Życzę z całego serducha tej dziewczynce, żeby była zdrowa.
Zdrowy człowiek ma miliony marzeń, chory tylko jedno...aby być zdrowym.
Życzę jej aby miała ich miliony, a cytując pewną reklamę: nawet tuziny
Całe życie przed nią !!
slonecznik1309
Postów 3975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
niestety nic sie dzisiaj nie zmienilo...wyslalam maila ale pozostal bez odpowiedzi- jutro tam zadzwonie- co mnie,szeregowego konkursowicza obchodzi to,że jest dużo zgłoszeń- zupełnie nic- chcę po prostu móć wziąćsprawiedliwie udział w konkursie i ich obowiązkiem jest takie zorganizowanie wszystkiego żeby było ok- szkoda ,że podejmują się czegoś,czego nie są w stanie zrobić ;/
alaalex40 i luk1990
aerdna
Postów 5252
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko, że mi przez to zablokowali min. 3 x konto, bo skrót nazwiska - źle, bo zdrobnienie imienia - źle, itp. Musiałam potwierdzać, że ja to ja wysyłajac zdjęcie (kolorowe !) dowodu osobistego.
Więc, dlaczego inni mogą mieć skróty a ja nie mogłam ? Powinny obowiązywać wszystkich takie same zasady
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiele nie straciłaś,bo ja pomimo dobrych odpowiedzi to już nie mogłam wysłać formularza
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: tato999
a ja wypełniłam i co i nic bo formularz się nie wysłał
Gość: kala405