Wkurza mnie...

Gość: azych2

#5031582 Napisano: 21.02.2012 05:57:39
Wkurzają mnie wyniki na facebook.com/tabmania. Jak można uczciwie ugrać 747900
0 0

Gość: jolcia12

#5031595 Napisano: 21.02.2012 06:02:59
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzył mnie dziś mój były szwagier.Siostra odmówiła mu wzięcia dziecka na spacer,bo jest przeziębione,tylko zaproponowała,aby ten czas spędził z synkiem u nas w domu.A on na to,że nie będzie przebywał w domu,w którym nie jest lubiany emotka Po czym nasłał na siostrę policjantów emotka Ja tego nie pojmuję,że dla niego fakt przebywania w domu, w którym rzekomo obraża się jego i jego rodzinę(tak kiedyś stwierdził)jest wystarczającym powodem do nie zobaczenia się z własnym synem emotka

Założę się że sprawa w rzeczywistosci nie wyglada tak prosto jak tutaj napisałaś i winny wszystkiemu temu nie jest Twój szwagier.
To ze dziecko ma katarek nie jest zezwoleniem do ograniczania kontaktów ojca z dzieckiem. Niech Tywoja siostra się puknie w dekiel i przestanie lepiej wymyslać głupie wymówki żeby tylko odseparować ojca od dziecka. Nie dziwię się że facet się wkurza i nasyła policję, na jego miejscu zrobiła bym tak samo.
0 0

Gość: tato999

#5031600 Napisano: 21.02.2012 06:04:37
jolcia12 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzył mnie dziś mój były szwagier.Siostra odmówiła mu wzięcia dziecka na spacer,bo jest przeziębione,tylko zaproponowała,aby ten czas spędził z synkiem u nas w domu.A on na to,że nie będzie przebywał w domu,w którym nie jest lubiany emotka Po czym nasłał na siostrę policjantów emotka Ja tego nie pojmuję,że dla niego fakt przebywania w domu, w którym rzekomo obraża się jego i jego rodzinę(tak kiedyś stwierdził)jest wystarczającym powodem do nie zobaczenia się z własnym synem emotka

Założę się że sprawa w rzeczywistosci nie wyglada tak prosto jak tutaj napisałaś i winny wszystkiemu temu nie jest Twój szwagier.
To ze dziecko ma katarek nie jest zezwoleniem do ograniczania kontaktów ojca z dzieckiem. Niech Tywoja siostra się puknie w dekiel i przestanie lepiej wymyslać głupie wymówki żeby tylko odseparować ojca od dziecka. Nie dziwię się że facet się wkurza i nasyła policję, na jego miejscu zrobiła bym tak samo.

aby oceniać trzeba znać i jedną i drugą stronę
0 0

smsowicz

#5031603 Napisano: 21.02.2012 06:06:46
Po co się wkurzać? I tak zawsze wina leży po obu stronach: żony i... teściowej. emotka
0 0

cudaczek121

#5031622 Napisano: 21.02.2012 06:18:20
jolcia12 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

jolcia,ja też tak uważam.Ale moje siostra nie chce nikogo odseparowywać,bo przecież powiedziała byłemu,że może zostać u nas z dzieckiem w osobnym pomieszczeniu-mamy duży dom.Dlatego wkurza mnie,że szwagier nie chciał ostać u nas, bo nie lubi naszej rodziny emotka
0 0

cudaczek121

#5031632 Napisano: 21.02.2012 06:24:38
smsowicz napisał(a):

Po co się wkurzać? I tak zawsze wina leży po obu stronach: żony i... teściowej. emotka

smsowicz w tym przypadku jest dokładnie tak jak mówisz emotka Przepraszam wszystkich,którzy się czują urażeni moimi ciągłymi wpisami,ale mnie po prostu nosi emotka Jedni wkurzają się z powodu braku nagród, niewygrania czegoś,a inni z powodów rodzinnych emotka
0 0

isiulka

#5031642 Napisano: 21.02.2012 06:28:09
cudaczek121 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

jolcia,ja też tak uważam.Ale moje siostra nie chce nikogo odseparowywać,bo przecież powiedziała byłemu,że może zostać u nas z dzieckiem w osobnym pomieszczeniu-mamy duży dom.Dlatego wkurza mnie,że szwagier nie chciał ostać u nas, bo nie lubi naszej rodziny emotka

Osobiście go rozumiem. Chyba normalne , że skoro widzi syna raz na jakiś czas to chce spędzić czas tylko z nim. A skoro ma złe kontakty w Twoją siostra to jest to naturalne, że nie chce przebywać w jej otoczeniu.
0 0

monikar

#5031742 Napisano: 21.02.2012 07:19:54
agusagus2 napisał(a):

Wkurza mnie to, że wydawało mi się, że miałam fajne hasło do Logitecha i nic z tego... Porażka za porażką... Czas przejść na konkursową emeryturę emotka

ja chyba też zrobię sobie odpoczynek, hasła niby fajne a nagród zero emotka
0 0

Monika11

#5031757 Napisano: 21.02.2012 07:26:39
monikar napisał(a):

agusagus2 napisał(a):

Wkurza mnie to, że wydawało mi się, że miałam fajne hasło do Logitecha i nic z tego... Porażka za porażką... Czas przejść na konkursową emeryturę emotka

u mnie też lipa-ale się nie poddaję -jutro będzie lepiej emotka
0 0

Gość: polec

#5031770 Napisano: 21.02.2012 07:29:43
Monika11 napisał(a):

monikar napisał(a):

agusagus2 napisał(a):

u mnie też lipa-ale się nie poddaję -jutro będzie lepiej emotka

O zjeżony Jeżu!, chyba faktycznie muszę dać sobie spokój, porażka goni porażkę.

Ehhh emotka . Nie powiem, że się nie wkurzam, a jakże !
0 0

karolkas

#5031788 Napisano: 21.02.2012 07:36:46
Wkurzam się na pawełka, logitecha (przez własną głupote,bo nie w tym sklepie zrobiłam zakup), na jacobsa (bo nawet tam nie trafiłam) i pewno się wkurze na walentyki,garniera i cokolwiek w czym biorę udział ostatnio emotka emotka emotka
0 0

Gość: kamila10001

#5031796 Napisano: 21.02.2012 07:38:56
Odnośnie postu Cudaczka to chyba oczywiste że jeśli dziecko jest przeziębione i to małe dziecko to matka nie chce żeby wychodziło na podwórko i to nawet do samochodu, takie jest moje zdanie.
0 0

Gość: nocti

#5031799 Napisano: 21.02.2012 07:40:25
karolkas napisał(a):

Wkurzam się na pawełka, logitecha (przez własną głupote,bo nie w tym sklepie zrobiłam zakup), na jacobsa (bo nawet tam nie trafiłam) i pewno się wkurze na walentyki,garniera i cokolwiek w czym biorę udział ostatnio emotka emotka emotka

Po serii niepowodzeń Kamis przelał czarę goryczy i wczoraj w tym wątku wkurzałam się na wszystko + postanowiłam się wybrać na urlop konkursowy. Dziś miła niespodzianka więc trzymam kciuki by innym też się passa odmieniła.
A co do Pawełka to wydaje mi się, że dużo mniejsze szanse mieli Ci, którzy już kiedyś wygrali.
0 0

slonecznik1309

#5031836 Napisano: 21.02.2012 07:51:26
wkurza mnie, a w zasadzie w..wia, ze życie jest takie okrutne emotka jutro idę do mojej uczennicy, która leży w szpitalu na onkologii, bo stwierdzono nowotwór złośliwy płuc emotka ona ma 11 lat emotka
0 0

Gość: katrin22

#5031846 Napisano: 21.02.2012 07:52:31
asiabuczkowska napisał(a):

wkurza mnie, a w zasadzie w..wia, ze życie jest takie okrutne emotka jutro idę do mojej uczennicy, która leży w szpitalu na onkologii, bo stwierdzono nowotwór złośliwy płuc emotka ona ma 11 lat emotka

emotka , ale nadzieja zawsze jest!
0 0

Gość: friq

#5031864 Napisano: 21.02.2012 07:54:39
Nie ogarniam tych zasad Viledy.. Piszą. że zapraszają na 19.00 odświeżam stronę 18.57 a tu bum.. zapraszają na 21.. No ok. Odświeżam 2 min temu stronę a Ci, abym spróbował jutro. Jakoś nie ogarniam tych ich zegarów serwerowych.
0 0

slonecznik1309

#5031873 Napisano: 21.02.2012 07:55:32
katrin22 napisał(a):

zawsze jest, ale ... to jeszcze dziecko, przed którym cały świat? juz dostaje chemię emotka emotka scieli jej piekne, dlugie do pasa wlosy emotka świat jest pokręcony i wiele rzeczy niesprawiedliwych...
0 0

mia

#5031894 Napisano: 21.02.2012 07:58:10
karolkas napisał(a):

A ja na Orsaya, Pawełka (moja głupota - bo pewnie za krótko było, no i nie opiewałam batonów), nawet na durną Viledę - nosz kurde, czy ja już nic nie wygram w tym lutym? Na Walentynki to nawet już nie liczę emotka emotka
0 0

ktosiu

#5031895 Napisano: 21.02.2012 07:58:24
Wkurza mnie oburzenie na skrócone nazwiska na liście laureatów w Pawełku. To nie muszą być wymyślone nazwiska, ale SKRÓTY. Ludzie wykonują różne zawody i czasem nie chcą się upubliczniać w taki sposób. Na forum wiele osób głośno i bez pardonu mówi, że wygrało w różnych konkursach nagrody na babcię, ciocie i stryjenkę i traktujecie to jako normę. A dla mnie to jest nieuczciwe, a nie skrócone nazwisko (co nie jest przecież równoznaczne z fikcyjnym kontem).
0 0

mia

#5031907 Napisano: 21.02.2012 08:01:54

katrin22 napisał(a):

zawsze jest, ale ... to jeszcze dziecko, przed którym cały świat? juz dostaje chemię emotka emotka scieli jej piekne, dlugie do pasa wlosy emotka świat jest pokręcony i wiele rzeczy niesprawiedliwych...

Asia, o matko... Z mety mnie obróciło, jak przeczytałam ten post i się przestałam wkurzać na głupoty... emotka
Bo przy takiej tragedii dopiero widać, że co jest naprawdę ważne emotka emotka
0 0