Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tak zapłaciłam i napisał że mam dopłacić.
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może napiszecie o tym procederze na profilu allegro??
że płaciliście za 2 przesyłki a dostaliście wszystko w jednej, więc dlaczego macie być stratni?
sprzedawcy powinni zwrócić różnicę!!
istnieje możliwość dogadania się ze sprzedawcą, co do kosztów przesyłki, nawet allegro tak napisało na swoim profilu w komentarzach pod konkursem
Gość: anielka
fryteczka
Postów 4298
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wysłałysmy za 1 przesylkę , napisalam,ze wszystko ma byc w 1 paczce datego place raz.
Oni na to,ze 1 rzecz 1 koszt przesylki , 4portfee 4*trzeba zaplacic.
Napisalam dzis do allegro,ze na konkursowym forum mielismy link,duzo ludzi wygralo , czesc zaplacila za 1 przesylke dostajac kilka sztuk itd a oni mi na to : a o jakie forum konkursowe dokladnie chodzi wiecie co, porazka. Napisalam,ze z mojej wiadomosci to jest najmniej wazna informacja i czekamy na odzew
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: awi
Gość: maro
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz rację co do dobrowolności zakupów,ale chyba skoro płaci się za wysyłkę każdej rzeczy osobno to można też wymagać osobnej wysyłki,bo takie mam prawo!
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: iwonciaaa
Od dziecka się ich boję;/
A ludzie samowolka... psy biegają po ulicy, a ja boję się drogą przejść.
Zawsze w weekendy, kiedy jadę na Uczelnie (wychodzę o 5) wylatują na mnie bydlaki ( pewnie spuszczają je na noc, a o 5 rano jeszcze śpią).
Najgorszy jest pies z nowego domu i jego bezczelny właściciel. Furtka non stop otwarta pies lata jak wściekły. Może nic by mi nie zrobił, ale to nie zmienia faktu... że się boję. Ile razy mu gadałam, ile razy ostrzegałam- nic. Kiedyś pies wleciał do mnie, rozrył ogródek i na moje argumenty i krzyk, że pies biega sam bez kagańca- koleś się na mnie wydarł, że to ja mam bramę otwartą.
Interweniowałam już wyżej... ale to nic nie daje.
Aż się tu musiałabym wygadać;/ chciałabym normalnie chodzić ulicą.A nie z przerażeniem i łzami w oczach nadrabiać dodatkowymi ulicami;/
Gość: wsciekly
urządzenie na baterie lub akumulatorek po włączeniu lub naciśnięciu przycisku emituje fale dźwiękowe odstraszające psy
człowiek nie reaguje na te fale
u nas sporo jest juz różnych takich urządzeń - różne ceny i możliwości
Kiedys podawałem linka do sklepów, ale znajdziesz w Google
Lepsze to, niż ciągły strach
joan
Postów 18752
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
iwonciaaa - ja też się boję psów, a dzikich na wsiach to szczególnie. Ale ostatnio przeczytałam artykuł o babce, która boi się kaczek i w ogóle drobiu! To dla mnie taki nonsens, że może pomoże mi opanować własne lęki
to wszystko jeszcze potęguje chamstwo właścicieli tych wszystkich psów. Jak byłam mała, też wszyscy mówili ,,on nie gryzie, nic nie zrobi'' i jakoś zrobił, gryząc mnie. Nigdy nie zapomnę tego dnia.
Gość: nocti
Mój błąd przy cytowaniu. Z tym, że ktoś coś za te portfele płacił to chciałam nawiązać do posta anielki - że jej odpiszą, że nie płaciła nic za portfel i jeszcze narzeka.
Na razie koleżanka dostała maile z potwierdzeniem wysyłki. Zobaczymy czy dostanie dwie zawieszki...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no szału można dostać. Ostatnio zdążyłam dziecko na ręce wziąć, jak pies juz leciał do Niego- co prawda chyba chciał się przywitac, ale skąd mam to wiedziec. Facet podbiegl przerażony i mówi przepraszam, on nigdy sie tak nie zachowywał
no masakra
te odstraszacze ultradźwiękowe są ponoc dobre i rzeczywiscie odstraszaja psy
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wściekła zwróciłam babie uwagę,a ta na mnie z ryjem, że pies jest młody i chciał się bawić .
Wyobraźnie sobie, że głupie babsko nawet z policjantem kłóciło się, że pies nie jest agresywny, więc nie musi go trzymać na smyczy
A jednak przepisy mówią wyraźnie, jeśli pies nie należy do groźnej rasy może biegać luzem, ale tylko w kagańcu ! na smyczy może chodzić bez kagańca.
Sami mamy groźnego psa i jest on puszczany bez kagańca,ale tylko po zmroku i na terenie zamkniętym,gdzie o tej godzinie chodzi tylko portier
Gość: postscript
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja pisałam o portfelu, że zapłaciłam 1 wysyłkę, i napisał że mam dopłacić.
mnie w empiku w katowicach pytali czy David Gilmour jest pisarzem
Gość: helatkoX
a w temacie wkurza mnie, że nie ogarniam się
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe... a na profilu allegro samo allegro pisze, że można dogadać się ze sprzedawcą w kwestii wysyłki
więc może to jest sprawa tego, czy napisze się PRZED płaceniem czy po
bo mnie osobiście wkurzyłoby, gdyby osoba kupująca sama sobie ustalała koszty przesyłki
ale tu jest jednak trochę inna sytuacja, więc skoro jednym wysyłają jedną przesyłkę a mają kasę na 2, więc nie powinni się odzywać