Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18752
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Ja też nie, z czystej miłości, po co ma tęsknić
Gość: nocti
Tu nie chodziło po prostu o odbiór paczki tylko podpisanie do niej dokumentów.
Po długich i ciężkich odebrałam przesyłkę. Przygoda życia szukać kuriera na mieście, ratować go od policjanta bo zaparkował na skrzyżowaniu, tyłkiem ciężarówki wystając na miejsce dla inwalidy...następnie jechać z nim przez miasto i go kierować co i jak aż wreszcie odebrać upragnioną paczkę. A na liście jak byk pisze - do rąk własnych, kontakt przez dostarczeniem i wylegitymować z dowodu osobistego.
Chłopak straszna ciamajda... tak więc nerwy przeszły mi błyskawicznie. Wolę jednak drugi raz na tą firmę nie trafić
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem czy dalej luźno rozmawiamy, czy już bardziej poważnie, ale wbrew pozorom mój małż ma wystarczająco dużo swobody
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
biokoo
Postów 826
Data rejestracji 13.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też po co biedak ma się męczyć
Gość: emilka1705
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: emilka1705
brak romantyzmu u męża mnie wkurza...
Gość: lukaszroony1989
Gość: stonka
śmieci nie wolno palić...
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czy przypadkiem nie bardziej wkurza Cię to, że mama paląc śmieci (opakowanie po kawie to nie tylko papier!!!) truje siebie, rodzinę i sąsiadów?
Może wytłumacz mamie jakie szkodliwe substancje powstają podczas spalania śmieci w niskich temperaturach, w domowych piecach czy kominkach. Do tego przypomnij, że w kominie nie macie specjalnych filtrów.
A może mama nie wie, że zgodnie z prawem Kto wbrew zakazowi, termicznie przekształca odpady poza spalarniami odpadów lub współspalarniami odpadów podlega karze aresztu lub karze grzywny
Gość: annaszura
moskala22
Postów 3535
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- nie mogę wejść na swoj profil na fb, na stronę główną ani na zadna inną. Wchodzi mi tylko na to gdzie komentowalam coś wczoraj. No co jest grane???
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
Gość: cb656Old
Gość: merlinka
fryteczka
Postów 4296
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
miałam zamowic znajomym portfele 1 przesylką ( bylo ich 4) .
zamowilam wiec 4 , zaplacilam za 1 przesylke.
Otrzymalam wiadomosc,ze 1 portfel 1 koszt przesylki wiec 4 portfele 4 koszty.
Dostalam wiec 1 portfel z paragonem 8 zł przesylka.
Postanowiłąm napisac do allegro jako,ze w opisie aukcji jest napisane,ze niezaleznie od ilosci koszt wysylki jest 1 a tym bardziej,ze sa to wygrane nie zamierzam placic 32 zl za przesylke.
Dostałąm wiadomosc,ze skontaktuja się z uzytkownikiem. Dzis o dziwo dostalam informacje,ze potrfele dotarły i to 4 - a przeciez 1 doszedł juz wczesniej, z paragonem 8zł za przesylke..
Jak skonczyla sie wasza sprawa z portfelami ?
Gość: jestemewa
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam to samo delfinko
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:) Tam gdzie wygwiazdkowane byłą nazwa choroby a nic innego:P
onlyrybka
Postów 1387
Data rejestracji 20.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A gdzie zaufanie ? Skoro ma możliwość niech jedzie.
Ja byłam we Włoszech sama z synem, dwa tygodnie, m. w tym czasie normalnie pracował.
Później m. był tydzień na Cyprze sam - beze mnie i dzieci (wyjazd sponsorował pracodawca), czasem taki odpoczynek się przydaje obu stronom. I jeszcze zamówione perfumy przywiózł z bezcłówki, bez najmniejszego sprzeciwu
Oczywiście to nie jest nasz czas spędzania wakacji, bo te spędzamy rodzinnie. Jeśli jednak może jechać tylko jedno z nas, to nie widzę w tym nic złego.