Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: emilka1705
2 portfele 1 paczka paragon za jedną wysyłkę na 16zł/
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja za 2 portfele zapłaciłam 2 przesyłki,ale za kilka dni opóźnienia wysłali je kurierem wraz z przeprosinami i gratisowymi okularami przeciwsłonecznymi!(fajne okulary
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: hittmanka
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie ból głowy i to, że kolejne święta zapowiadają się całkiem mile. jeszcze kilka takich i chyba przestanę świętować
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: krzyszu
A co to w ogóle za portfele, że je tyle forumowiczek kupuje?
to by konkurs Allegro... niby sie wygrao portfel czy zawieszk do acuszka ale trzeba byo pokry koszt przesyki. I tak wykombinowali, e kazali sobie za kady portfel zapaci osobn przesyk a i tak wysyali w jednej
ejjj... co chyba na klawiaturze przekombinowaam, pomozcie ktos
już mam
Gość: krzyszu
Gość: friq
Ja kupiłem 3 portfele, 2 z jednego konta, a trzeci z innego. Zapłaciłem 3x przesyłka, choć też 2 przyszły w jednej paczce. No, ale nie ma co się czepiać, jak dla mnie dosyć dobre te portfele jak za cene 8 zł.
Gość: swierzy
:)
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: mariolakal
Gość: mariolakal
Acha, przypomniało mi się, co mnie dzisiaj jeszcze wkurzyło /oprócz dino, teczki księgowego, startera play, braku wypiekacza i coś tam, coś tam/... No i synuś przyszedł na kolację i zapomniałam... PS. Jak mi się przypomni to wrócę...
Gość: kotmarian
Gość: wsciekly
pozbyli się szajsu i tyle
Gość: wsciekly
święta za pasem, poczta ledwie zipie a Ty śledzić przesyłki chcesz
Gość: nice
też taki przypadek miałam
wrrrryyy
Postów 872
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zauważyłem, ze przy listach poleconych na stronie nie podają informacji, gdzie aktualnie znajduje się list. Dopiero po doręczeniu, pojawia się info Doręczenie, najczęściej z jakąś kosmiczną godziną np. 21:15:) Sprawdź dziś wieczorem, może już będzie informacja.
Jeśli chodzi o brak wzmianki o priorytecie, to również tak miałem. Ale list został doręczony następnego dnia.
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z kolei ja zapłaciłam z 1 konta za 4 portfele na 2 adresy, które przyszły 1 przesyłką na 1 adres, napisałam reklamację i odmówili. Ponownie więc napisałam i obiecali zwrócić kasę, która nie poszła na wysyłkę. Kasy nie zwrócili, ale niespodziewanie przyszły dodatkowe 2 portfele, więc to jest chyba ta rekompensata.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW