Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też to wkurza chociaż nie brałam udziału
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
skarb888
Postów 860
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie za to przeciągający się remont, masakra!
Gość: maro
i to mnie wkurza
Gość: ewaewa
biokoo
Postów 826
Data rejestracji 13.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pewnastudentka
maro, nie ma się co wkurzać - ja też często zaglądam tylko, żeby coś sprawdzić, i nie chce mi się logować. Teraz zalogowałam się specjalnie, żeby dodać ten post
a w temacie: wkurza mnie, że zostawiam wszystko na ostatnią chwilę, no i brak czasu
Gość: cb656Old
http://www.styl.p...zie-futro,nId,596226
Gość: pewnastudentka
:D haha
gdyż powodem mojej prokrastynacji są dzieci,
sztuk dwie:
jedno mówi, drugie nie;)
jedno chodzi do szkoły (bo lubi takie mozoły),
a drugie wchodzi na stół i boję się, że rozbije głowę na pół...
na szczęście, co miałam zrobić do północy, to zrobiłam;) teraz wkurza mnie tylko sterta prania do prasowania... ale zajmę się tym jutro
Gość: rachel
Gość: wsciekly
O kurka
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://demotywato...-co-Wy-kurka-mozecie
Jestem radosna jak wiosna!
Gość: postscript
LOL
Gość: czarna2318
A może,by tak o mnie ktoś książkę napisał,ja mam tez swoje przeżycia i po rozłożeniu ich na czynniki pierwsze mógłby powstać niezły bestseller.
A swoją drogą to naprawdę jest żenujące,normalni ludzie przeżywali,by śmierć dziecka,a oni lansują się jak gdyby nigdy nic.Nie wiem w jakim my kraju żyjemy.
Gość: postscript
ja moge napisac. podzielimy sie kasa i jeszcze tez damy po zlotowce z kazdego egzemplarza na szczytny cel. co Ty na to?
Gość: poprostuanette
może i o mnie choc jeden rozdział? więc ciekawych rzeczy mozna byłoby sie dowiedziec.I tez dam cos na szczytny cel
notta
Postów 8885
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zawsze wierzę że jak mam dzień skopany to następny będzie genialny.. ale jak na razie skopany jest co dziennie a genialnego od czasu do czasu.. karma się sypie
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Gość: kotmarian
Gość: wsciekly
trzeba z przymrużeniem oka, a nie tak na serio
notta
Postów 8885
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
masza
Postów 7696
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi tez przebiegnie i to nieraz
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette