Wkurza mnie...

martu18

#5139041 Napisano: 13.04.2012 05:21:55
wkurza mnie, że zawsze wszystko na ostatnią chwilę zostawiam, a potem czasu i weny mi brakuje...
0 0

dolly

#5139075 Napisano: 13.04.2012 05:38:08
Czy kogoś coś wkurza , ale nie wie dlaczego?
0 0

monia24

#5139077 Napisano: 13.04.2012 05:38:48
kaki76 napisał(a):

a mnie wkurza laska z allegro 31 marca zakupiła u mnie ksiązki do dzis kasy nie wpłaciła , zadzwoniłam po 7 dniach miała wpłacić do dzis nie wpłaciła no kur........wa po co kupujesz jak nie masz zamiaru płacić?co z nią zrobic negatywa czy do allegro napisać o zwrot prowizji? emotka

mnie też to wkurza. Dokładnie tego samego dnia zakupiona u mnie piłka - bez echa. emotka
0 0

zaczytana-pola

#5139090 Napisano: 13.04.2012 05:42:19
kaki76 napisał(a):

a mnie wkurza laska z allegro 31 marca zakupiła u mnie ksiązki do dzis kasy nie wpłaciła , zadzwoniłam po 7 dniach miała wpłacić do dzis nie wpłaciła no kur........wa po co kupujesz jak nie masz zamiaru płacić?co z nią zrobic negatywa czy do allegro napisać o zwrot prowizji? emotka

Wystąp najpierw ze sporem. U mnie u 98% przynosi to efekt natychmiastowej wpłaty.
0 0

Gość: vilemo

#5139110 Napisano: 13.04.2012 05:51:59
dolly napisał(a):

mnie emotka powiedziałabym, że to PMS, ale nie... wkurza mnie, że wszystko psuję - że moja magisterka jest beznadziejna - że powinnam ją skończyć do środy, a pewnie i tak mój promotor mi ją zwróci w całości do poprawki, a jak ją obronię to i tak nie znajdę pracy w rodzinnym mieście,

wkurza mnie, że są konkursy, że nie ma konkursów, że nie wygrywam - chociaż kiedyś skakałabym pod sufit, że wygrałam serce i rozum - a teraz mi szkoda tych 11 zł wydanych w błoto na Palette i 20 zł na Żywca, Colgate i Alwaysa...i wkurza mnie, że jestem taka zachłanna - bo przecież będę miała konsolę z Tesco i mam 1 biżuterię z Palette, a inni nie mają żadnej...

i wkurza mnie zaborczość mojego chłopaka, który uważa, że wszystko musi robić ze mną - a ja czuję się osaczona... i wkurza mnie, że zawodzę i zaniedbuję znajomych...na wszystko brakuje mi czasu...ooo to się wyżyłam... emotka
0 0

Gość: eveliina

#5139129 Napisano: 13.04.2012 05:58:52
a mnie wkurza, że nie będę testować deo Garniera - taka głupota ale straaaaaasznie mnie to zirytowało emotka
0 0

Gość: cb656Old

#5139134 Napisano: 13.04.2012 06:00:37
madanafi napisał(a):

a jak zrobić mniejszą czcionkę bo sprawdzałam jak się robi większą i działa ale nie umiem zmniejszyć

Zmniejszenie:
CTRL (przytrzymaj) i klawisz - (minus)
Powiększenie:
CTRL ((przytrzymaj) i klawisz + (plus)
0 0

cc_investigator

#5139135 Napisano: 13.04.2012 06:00:46
asiabuczkowska napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Wkurza mnie cały dzisiejszy dzień, który zaczął się o 2 w nocy- obudziłam się, bo mi było zimno. Okazało się, że okno miałam otwarte. Później do piatej zasnąć nie mogłam. O 6.10 musiałam wstać. W pracy- dzieciaki wściekłe, jakby je mrówki oblazły, albo inne robactwo (szkoła podstawowa, klasy 1-6). Na jednej z przerw- dywanik u dyrektorki, która oznajmiła że na poniedziałek najbliższy mam zrobić folder reklamujacy szkołę (a żadnym plastykoinformatykiem nei ejstem, tylko skromnym anglistą). Jako wsparcie mam koleżankę bibliotekarkę. Nerw mi skoczył, dzeci się uspokoiły. Później dostaliśmy informcję, ze w środę spotkania z rodzicami- których trzeba powiadomić jakkoś przecież.
Po sześciu lekcjach- spotkanie zespołu od programu pilotazowego. Mamy właśnei chwilę przewry. Wpadłam do domu, capnąć obaid- drzwi się nei zamykają, co chwila ktoś coś chce. A zaraz musze wracać do pracy.
A jutro będę tworzyć folder. Co, ku**a jeszcze dziś się wydarzy?!?! emotka emotka emotka

znam to tylko ja klasy 4-6 emotka plus ipety i inne bzdety emotka

Oj to możemy sobie ręce podać, tylko ja gimnazjum. A za mną organizacja międzyszkolnego turnieju na całe miasto uff...
0 0

Gość: cb656Old

#5139143 Napisano: 13.04.2012 06:03:50
samantha22 napisał(a):

wkurza mnie, że nigdzie nie moge wygrać biletów na Euro,a potrzebuje tylko 2, tyle konków było i w każdym wielka porażka

Nie spinaj się.
Kup czekoladę Wedla, zjedz przy kawie, wyślij SMSa i zapomnij o konkursie.

Ja tak wygrałem bilety na mecz otwarcia emotka
0 0

Gość: polec

#5139147 Napisano: 13.04.2012 06:06:35
vilemo napisał(a):

dolly napisał(a):

mnie emotka powiedziałabym, że to PMS, ale nie... wkurza mnie, że wszystko psuję - że moja magisterka jest beznadziejna - że powinnam ją skończyć do środy, a pewnie i tak mój promotor mi ją zwróci w całości do poprawki, a jak ją obronię to i tak nie znajdę pracy w rodzinnym mieście,

wkurza mnie, że są konkursy, że nie ma konkursów, że nie wygrywam - chociaż kiedyś skakałabym pod sufit, że wygrałam serce i rozum - a teraz mi szkoda tych 11 zł wydanych w błoto na Palette i 20 zł na Żywca, Colgate i Alwaysa...i wkurza mnie, że jestem taka zachłanna - bo przecież będę miała konsolę z Tesco i mam 1 biżuterię z Palette, a inni nie mają żadnej...

i wkurza mnie zaborczość mojego chłopaka, który uważa, że wszystko musi robić ze mną - a ja czuję się osaczona... i wkurza mnie, że zawodzę i zaniedbuję znajomych...na wszystko brakuje mi czasu...ooo to się wyżyłam... emotka

tak w 91% jak u mnie, o żesz !
0 0

mia

#5139321 Napisano: 13.04.2012 07:24:23
A ja jestem nie wkurzona, tylko podłamana. emotka
I zupełnie nie chodzi o konkursy...

Moja córka wymyśliła sobie, że na 18-tkę pojedzie w maju sama na kilka dni do Warszawy... Taki chce prezent. A my boimy się ją puścić. Nikogo krewnego nie mamy w Warszawie, oczywiście zamieszkać musiałaby w jakimś (względnie tanim hotelu), plus dwie noce w pociągu, najgorsze to, że całkiem sama, bez żadnej koleżanki.
I teraz zamiast radości są łzy... emotka

Ja nie wiem już, kurcze, może faktycznie jesteśmy przeczuleni? emotka
W każdym razie mam w tej chwili wszystkiego dość... emotka
0 0

joan

#5139324 Napisano: 13.04.2012 07:26:25
mia - co tam zamierza sama robić? emotka
0 0

mia

#5139327 Napisano: 13.04.2012 07:28:14
joan napisał(a):

Chodzić po Warszawie... Ona ma kota na punkcie naszej stolicy.
Chce tam iść na studia po liceum itd.
0 0

dolly

#5139328 Napisano: 13.04.2012 07:28:49
polec napisał(a):

vilemo napisał(a):

dolly napisał(a):

mnie emotka powiedziałabym, że to PMS, ale nie...
(...)
wkurza mnie, że są konkursy, że nie ma konkursów (...)
czuję się osaczona...

tak w 91% jak u mnie, o żesz !

heh,
PSM u mnie tyż nie, chyba się dymu nawdychałam na placu zabaw, bo wtedy jeszcze nic mnie nie wkurzało emotka
a chyba wkurzyło mnie alekino i stan napięcia związany z oczekiwaniem i podgrzewaniem atmosfery w jednym z konkursów i ..i nie wiem co jeszcze, znaczy wiem, ale emotka napisać
0 0

Avatea

#5139331 Napisano: 13.04.2012 07:29:41
mia napisał(a):

Moja córka wymyśliła sobie, że na 18-tkę pojedzie w maju sama na kilka dni do Warszawy... Taki chce prezent. A my boimy się ją puścić. Nikogo krewnego nie mamy w Warszawie, oczywiście zamieszkać musiałaby w jakimś (względnie tanim hotelu), plus dwie noce w pociągu, najgorsze to, że całkiem sama, bez żadnej koleżanki.

mogę jechać z nią emotka też jestem majowa;) choć nieco po osiemnastce;)
0 0

maria1980

#5139333 Napisano: 13.04.2012 07:29:49
joan napisał(a):

dokładnie.Ciężko coś doradzić...ja jednak bym się bała puścić samą gdzieś córę.
0 0

Gość: wsciekly

#5139334 Napisano: 13.04.2012 07:30:00
mia napisał(a):

niezły akademik za 6 - 7 dych polecam

wtedy i dla koleżanki starczy kasy i będzie jej raźniej
0 0

Gość: vilemo

#5139338 Napisano: 13.04.2012 07:30:57
Mia ja od 18-stki jeżdżę sama pociągami po Polsce, nocuję na couchsurfingu i w hostelach i nigdy nic nie zdarzyło mi się złego - fakt jestem ostrożna, ale Polska naprawdę nie jest tak przerażająca jak ją przedstawiają w programach informacyjnych... mam stancję w centrum Warszawy - jak mi podasz termin to mogę pomóc i ją oprowadzić - nie jestem dużo starsza, a emocjonalny wiek mam koło 13 emotka
0 0

dolly

#5139339 Napisano: 13.04.2012 07:31:09
wsciekly napisał(a):

niezły akademik za 6 - 7 dych polecam

wtedy i dla koleżanki starczy kasy i będzie jej raźniej

hah Wściekły, przecież nie będzie chciała wrócic bo kilku nocach w takim akademinku,
emotka
0 0

mia

#5139343 Napisano: 13.04.2012 07:32:54
avatea napisał(a):

mogę jechać z nią emotka też jestem majowa;) choć nieco po osiemnastce;)

Odpada, oferowałam się, że pojadę z nią, oczywiście tylko na noc się będziemy w hotelu spotykać (tym bardziej, że mam imienną kartę hotelową na rezerwacje do czerwca 50%, więc koszt byłby jednaki noclegu), ale nie ma mowy... emotka
0 0