Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o tym właśnie mówię ;/
ja mam zbliżeniową pre-paid
więc najpierw muszę doładować, zanim pójdę nią płacić, hehe
i tak jest pusta
Gość: nocti
Właśnie takie ułatwienia są czasami zbędne. Tak jak samochody bez-kluczykowe. Też się już osłuchałam historii o tym jak przy pomocy elektroniki (transmitery) odpalić takie auto na odległość.
notta
Postów 8884
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ja od wielu lat ufam swojej skarpecie bo czuję się że bankowość internetowa jest zgubna.. ( częściej wydaje pieniądze jak mam je na konice a gorzej się je wydaje z ręki do ręki..a z konta z lekkością uciekają ). polecam skarpeta marnie oprocentowana ale ja jestem zadowolona
Szczęśliwych paragonów życzę
|
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18751
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
W temacie aut. Mnie wkurzyła babka na infolinii, powiedziała mi Ale jak to, to Pani ma tę kartę w ręce, to Pani nie można było ukraść pieniędzy, na karcie jest kod weryfikacyjny. Oni są chyba w erze dinozaurów, to tak, jakby komuś skradziono samochód, a ubezpieczyciel do niego Ależ proszę Pana, jak Pan ma kluczyki, to jak ktoś mógł odjechać Pana samochodem?
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o tym samochodzie i kluczyku możesz im powiedzieć
joan
Postów 18751
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Nie mogłam jeszcze pójść do placówki, może za 2 godziny...
anta
Postów 271
Data rejestracji 03.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na infolinii często pracują ludzie nieodpowiedzialni i nie posiadający podstawowej wiedzy
ostatnio mąż przekonał się o tym
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moim zdaniem taka wizyta nic nie załatwi, jeśli złożyłaś reklamację (może być przez internet) to jak na ten moment nic więcej nie załatwisz. Prawdopodobnie panienki od reklamacji kartowych siedzą gdzieś daleko w centrali a tak w ogóle to całą reklamację rozpatruje wystawca karty (Visa, Mastercard)... tyle z mojego doświadczenia...
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i wygarnie im co o tym myśli
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oooo
anta
Postów 271
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślę, ze nie masz racji...
ja byłam w dużo gorszej sytuacji i załatwiono pozytywnie
joan
Postów 18751
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Przyjdę tam dziś spytać o dane tych transakcji. Będę głośno mówić o kradzieży, braku ochrony środków i policji.
Jutro przyjdę, bo pewnie transakcje zostaną rozksięgowane (jeszcze wiszą). Co ciekawe, ponoć przed rozksięgowaniem nie mogę złożyć reklamacji
W sumie, to mogę przychodzić codziennie
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale może ja źle myślę?? i bank tylko mydli?
anta
Postów 271
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ale jeśli kasa jest zablokowana na transakcję, to powinni to anulować i wrócić kasę
dla laika takie wyjście jest właściwe, ale biurokracja i przepisy są masakryczne
joan
Postów 18751
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
anta
Postów 271
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze myślisz i dalej ...prawdziwe