Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fel0
Postów 432
Data rejestracji 03.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2000 zł ? gdzie taka robota , że dają 2 k do reki
Gość: cb656Old
Chciałbym zrozumieć...
Dlaczego?
Czy nie prościej nie logować się na konto?
Po cholerę ten teatr
Ludzie stanowią wieczną zagadkę...
Gość: pola731
wyniki dzisiejszego egzaminu - i komentarz wykładowcy - w zerówce można było dostać 5 , w pierwszym terminie (czyli dziś) najwyższą oceną jest 4 , pozostałe dwa terminy są po prostu na zaliczenie - na 3 ;
byłam wyuczona - odpowiedziałam bezbłędnie i wyczerpująco - dostałam 4 , z grupy zaliczyło nas w sumie 3 na 20 osób , które podeszły
i wkurza mnie podejście władz uczelni - bo towarzystwo wybrało się do dziekana na rozmowę - usłyszeli info ,że dr X taki już jest ,ale w końcu wszystkim zalicza a jest uznanym autorytetem i uczelnia nie może sobie pozwolić na to ,żeby go stracić
TAK.
Poświadczam - na tym portalu są równi i równiejsi. Przykład? Proszę bardzo!
Jedni - za podpowiedź umieszczoną pod opisem konkursu dostają karniaka - inni za taką podpowiedź są wręcz nagradzani.
Tak, to wkurzająca nierówność.
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121
Postów 6829
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie logować się na e-konki,eh.Czasem łatwiej coś powiedzieć niż zrobić
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: gracet
wqrza mnie podejście studentów/uczniów/rodziców/.... - najlepiej iść na skargę!
nie no - jasne - lepiej położyć uszy po sobie
i pozwolić się zmieszać z błotem - po kiego są regulaminy ? statuty uczelni ?
wiesz co ? mam prawie 40 lat na karku , jestem bardzo poważna , poważnie traktuję to co robię i chciałabym ,żeby ktoś szanował mój czas , moje pieniądze - poinformowanie grupy ludzi pracujących w większości , często przyjezdnych o egzaminie z dnia na dzień , poza terminem sesji i w czasie , kiedy nie mamy zjazdu uważam za lekceważenie - a ustalanie nowego systemu oceniania też jest według mnie przegięciem
naprawdę to takie dziwne ,ze ludzie nie pozwalają się tak traktować ? że wiedzą do czego mają prawo ?
skończyły się czasy kiedy nauczyciel , wykładowca czy dyrektor miał zawsze rację -skoro są przepisy to obie strony one obowiązują - koniec i kropka
masz prawo do swojego zdania - tak jak ja mam prawo do swojego ;
Gość: ola2493
Piszesz o innej inszości
Ja myślę o czym innym...
zaczytana-pola
Postów 11590
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja przyznaję poli rację
Jednak niektórzy lubią wykorzystywać władzę,sposób dowartościowania się według mnie
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
otóż informuję wszem i wobec, że prawdopodobnie przez moje niedopatrzenie rozpętała się afera.
Temat osoby romek76 skasowałam raz, dostał karniaka, uzasadnienie w temacie punkty karne, jednak nie dodałam mu na koncie.
Później zaś skasowałam ponownie drugi temat założony przez niego, ale zanim znowu dodałam punkty, to musiałam nagle wyjść a później po prostu zapomniałam o tym.
Teraz jest wszystko wyjaśnione, punkty na koncie są, w temacie też.
Mam nadzieję, że wyjaśniłam wszystko?
dodam, że każdy jest człowiekiem i ma prawo do pomyłek, ale żeby się burzyć o takie coś?
pamiętajcie, że administrowanie to zajęcie nieodpłatne, poświęcamy swój czas, czasami zdarzy się coś przeoczyć, a nie tak jak myślą niektórzy, że zbijamy na tym kokosy.
Udanego, spokojnego weekendu wam życzę
Ja naprawdę zdaję sobię sprawę z Waszej pracy i doceniam to,że wykonujecie kawał dobrej roboty Ty i zdolnabestia.
Jednak gdy zobaczyłam,że Romek ma przez dwa dni czyste konto pomimo skasowanych tematów, pomyślałam,że coś tu śmierdzi.
Ps. Naprawdę doceniam Waszą pracę i przyznaję,że odkąd Ty i zdolna zostałyście moderatorami, na forum jest większy porządek i to mi się podoba.
Tak więc myślę,że nie będziesz miała do mnie urazy, taka jestem,coś mi się nie podoba to piszę,nie ma w tym osobistych wycieczek
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyznaje,że spojrzałam tylko przy nicku, nie wiem jak to w praktyce działa
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli przy nicku nie ma punktu to nie zobaczysz uzasadnienia, dopiero punkt łączy się z wyjaśnieniem w odpowiednim temacie
ot i cały powód afery