Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: hittmanka
od kiedy to jest dzień wolny od pracy??? qfa... wszystko pozamykane a ja pierwszy raz słyszę że to jest jakieś ustawowe święto
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W zeszłym roku już na pewno byl,bo byłam w drodze do Castoramy jak mi mama zadzwoniła,żebym wróciła
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: pawel1615
Nie przesadzaj. Przecież admini nie piszą, ze chcą dostawać za to kase. Każdy ma swoje inne obowiązki i uważam, że one są ważniejsze od tych na forum, a tu robią co mogą. Sam byłem kiedyś adminem (nie tu) i wiem jak to wygląda. Nie można wymagać aby siedzieli po 8h na dobe na forum i dodawali konkursy, przeglądali kazdy watek na forum i byli przez cały dzień do dyspozycji.
Z mojej perspektywy funkcjonowanie strony nie wygląda wcale źle, konkursu sa dodawane w miarę na bieżąco, gdy zgłosze się z jakąś sprawą do admina to zawsze uzyskam odpowiedź, forum trzyma jakiś poziom ( nie ma przekleństw, wyzwisk itp)
oczywiście, tak jak sama pisałaś że nie wszyscy myślą tak samo dlatego też zaznaczam, że jest to moje prywatne odczucie.
Gość: cb656Old
Paweł, a z czym przesadziłem? Przecież nie twierdzę, że domagają się kasy za pracę, nie wiem skąd takie wnioski
Piszę jedynie, że poziom swojego zaangażowania usprawiedliwiają tym, że robią tę robotę bez żadnej kasy - choć to akurat (moim zdaniem) nie ma znaczenia, bo warunki znali od początku i się na nie zgodzili. Po co więc takie jęczenie?
Wściekły - ograniczam piwo. Nic dobrego z tego nie wynika... No dobra - raz po piwku napisałem tekst, za który trafiłem laptopa, ale to był wypadek przy pracy
Gość: grancias
A ja planowałem wyjazd po rolki do Decathlonu
A przedwczoraj wnerwil mnie staruszek w przychodni ;/ Widzi, ze ledwo wlecze sie na nogach, mam goraczke, poce sie jak swinia ... a on do mnie czy go nie przepuszcze bo on sie do kosciola spieszy ... normalnie brak slow ...
Gość: sophie
Cóż... zawsze byłaś dziwna...
Gość: pantiktak
tereniagno
Postów 5301
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale każdy chciał by mieć wolne i nie iść do pracy,tylko odpocząć.To jest szeroki temat,więc po co ta dyskusja
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
Dziwne to jest twoje podejście do ludzi ,Polska schozi na psy nie tylko z powodu braku pracy ,słabych zarobków ,o któreych marudziliscie kilka stron wcześniej ,ale głownie przede wszystkim ,że jako naród katolicki jesteśmy coraz mniej wierzący ,a co za tym idzie człowiek człowiekowi wilkiem ,zazdrosć ,pycha , chciwość i inne ,już nie mówiąc o przekrętach ,materializmie ,bożki typu supermarkety ,gdzie całe rodziny idą pielgrzymkami ,ale już do Częstochowy to mały procent idzie . To moje zdanie ,a że twoje jest inne to inna bajka buahaha
ktosiu
Postów 1210
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
C'est le moment ou jamais...
Byliśmy ,jesteśmy i będziemy , a jak nie będziemy to Polska nie będzie istnieć i zastanów się czasami co mówisz
notta
Postów 8883
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Gość: rafi323raf
Swoją drogą... zamknięte sklepy też mnie zaskoczyły
notta
Postów 8883
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
podpisuje się wszystkimi kończynami pod tym
Gość: kamila10001
Polska (świat w ogóle) schodzi na psy z powodu LUDZI. Nie ma żadnego znaczenia, czy jest to zepsuty do cna, zły ateista, czy fanatyczny pseudo-katolik, przeżarty nienawiścią do wszystkiego, co inne (mimo naczelnej zasady miłości i przebaczenia głoszonej oficjalnie w naukach Kościoła).
Ze wszystkich twoich wpisów, z jakimi miałem okazję zetknąć się do tej pory, wyziera totalny brak tolerancji dla odmiennych poglądów. Jeśli ktoś ma inne zdanie, to zaraz musi być zły, głupi, nie-katolik i wszystko co najgorsze. Polskę zamieszkują ludzie pochodzący z wielu kultur i pora tę różnorodność zaakceptować.
P.S. Nie mam nic przeciwko temu, że jeden wierzy w Jahwe, drugi w Manitou, a trzeci w Trójcę Świętą. Chodzi po prostu o to, ze nie można narzucać wszystkim ludziom jednego, jedynie słusznego światopoglądu. Przeciwko TEMU protestuję.
W zasadzie to jedyną odpowiedzią dla sophie na takie dictum mogą być jej własne słowa:
No teraz to palnęłaś jak się patrzy
W odróżnieniu do ciebie wiem co mówię
Ja oczywiscie jestem tolerancyjna , nie wiem ,czy wiesz ,może jesteś niedouczony ale Polska to 95 % katolików i o nich mówię właśnie , nie o Chińczykach ,arabach ,czy murzynach .Zakupy to sobie można zrobić 6 dni w tyg ,chyba że ktoś jest niezorganizowany i przypomina sobie o tym w niedzielę,to mu współczuję.Wogóle sklepy powinny być zamknięte w niedzielę ,to dzień święty tak ?
Gość: pola731
no tolerancja to Twoje drugie imię