Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hihi a czym sobie sama podpadłaś?
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i podejrzenia, że ktoś jest równiejszy
wcale nie jest, a to tylko błąd techniczny
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
;)
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moskala22
Postów 3535
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
Gość: cb656Old
W życiu bym nie pomyślał, że można za tę działalność dostawać forsę
....to tak, jakbym nagle za dodane konkursy oczekiwał jakichś wymiernych korzyści materialnych
Ale wiesz co, podsunęłaś mi pomysł!
Zgłaszam wniosek racjonalizatorski:
MOŻE ZROBIÆ LOKALN¡ RYWALIZACJÊ I DLA NAJBARDZIEJ AKTYWNEJ OSOBY DODAJ¡CEJ KONKURSY, PIONAS UFUNDUJE NAGRODÊ?
(nagrodą może być na przykład zaszczyt zajmowania się dzieckiem pionasa przez weekend - spacerki, pieluchy i takie tam
Co wy na to?
ktosiu
Postów 1210
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja w życiu bym nie pomyślała, ze można za darmo wykonywać tę robotę. Bo wiesz co? Jest spora różnica w byciu na forum wtedy gdy się tego chce, od administrowania forum, co wiąże się z przecież regularną pracą (jak dla mnie). I dziwi mnie, że ktoś tego nie rozumie.
C'est le moment ou jamais...
Gość: wsciekly
ale najwidoczniej Wasz Szanowny Wykładowca to jeszcze relikt z ubiegłej epoki, kiedy takie numery były podobno na porządku dziennym
jorunn2010
Postów 664
Data rejestracji 15.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pola731
nasz szanowny wykładowca to osoba kilka lat starsza ode mnie , ale z wielkim ego - Ci starsi , często z tytułami profesorskimi nawet jeśli noszą głowy baaaaardzo wysoko to trzymają się ustaleń - jak egzamin w sesji to w sesji - jak wykładu 30 godzin to 30 - jak wyznaczenie egzaminu poza terminem zjazdu to informacja na 2 tygodnie wcześniej na skrzynce z datą i godziną egzaminu , potem z datą wpisów - u takich ludzi na wykładzie jest cisza i duża grupa studentów bo to działa w dwie strony - nas szanują to i my szanujemy ,że ktoś przyjeżdza , że wywiązuje się ze swojej części umowy - szacunek i uznanie zdobywają tym jak prowadzą zajęcia , konsekwencją w ocenianiu - nawet jak facet oblał 70 % grupy nikt nie miał do niego żalu i wszyscy stawiali się bez mrugnięcia okiem na poprawki , bo od początku było wiadomo czego wymaga , jaki jest na egzaminie - więc to nie jest tak ,że jak nie poszło zaliczenie to się pędzi do dziekana bo szkółka prywatna i płacimy to mamy zaliczyć za obecność na egzaminie - a dziekan też człowiek - czasem nawet jak skarga na papierze nie wpłynie to dobrze jeśli wie , że coś jest nie halo
Chcesz o tym porozmawiać?
notta
Postów 8883
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Szczęśliwych paragonów życzę
|
ktosiu
Postów 1210
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, upierdliwe komentarze wolę szybko ucinać.
Niepomiernie mnie zadziwia takie podejście, jak zaprezentowane we wpisie poniżej. Oczywiście zawsze znajdzie się ktoś, kto ZECHCE wykonać pracę za lenia i nic mi do tego, jego wybór. Pewnie nie jest adminem
Gość: chochliczka
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jest typowe lenistwo, bo nie chce mi się szukać, a nie że nie mam czasu, czy coś
no sorry, ale jakby mi ktoś tak napisał, to wkurzyłabym się, bo w końcu mój czas też jest cenny, ja mogę poświęcić chwilę, jeśli chcę zagrać, to dlaczego ktoś inny też nie może poświęcić?? pomijając fakt, że temat grillów z kamisa był wałkowany wielokrotnie
będzie szybciej, niż odpowiedź na forum
Moje widzenie tego tematu jest następujące:
- pionas zaproponował chętnym userom współpracę na zasadzie pełnej dobrowolności - pomaganie w ramach wolontariatu. Za free, z dobrej woli.
Kto chciał, ten się zgodził. Jego prawo. Znał warunki od samego początku.
Mnie pionas nie zaproponował takiej współpracy (i dobrze), ale gdyby to zrobił, głęboko bym się zastanowił przed przyjęciem dodatkowych obowiązków na TAKICH warunkach. Wytykanie, że ktoś robi jakąś pracę, za którą mu nie płacą jest dla mnie dziwne, bo to oznacza, że jakość pracy można różnicować - nie płacą, to robię na odpieprz, jak zapłacą, to się przyłożę
Sorry, widziały gały co brały. Można się było nie zgodzić. Tak to widzę ja - zwykły leszcz.
Gość: wsciekly
bierz się za hasełka, albo na piwo biegiem marsz