Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: cb656Old
Wyrazy współczucia z powodu zwisu...
To poniekąd tłumaczy dramatyczną frustrację, w jaką popadasz...
Trudno, taka jest kolej rzeczy - grawitację też (podobno) wynalazł Bóg, działa na owe 95% Polaków tak samo... Czas się pogodzić, a nie toczyć pianę
Gość: sophie
Jedno można wyczytać z twoich wypowiedzi ; zarozumialstwo i błędne myślenie ,że jesteś najmądrzejszy na swiecie i za każdym razem próbujesz to wmówić ludziom z forum .Także przemyśl to jeszcze raz ,bo może się mylisz ?
Akurat z tym nie mam problemu ,jeszcze nie należę do wieku emerytalnego i mną się nie przejmuj
Ja tak. A TY?
Skoro coraz mniej deklaruje bycie katolikiem, to skąd na Boga owe 95%?!
Tak trudno ci załapać że to są dane z jakiegoś czasu wstecz ? A nie na dzień dzisiejszy ,takie badania są robione raz na jakiś czas .
Jesteś niezwykle męcząca......
Najpierw sama powołujesz się na jakieś dane statystyczne (bo takie akurat pasują do twojej koncepcji) a gdy wytknąć ci niekonsekwencję, to odwracasz kota ogonem, twierdząc, że te dane są nieaktualne....
Idź się wyśpij. Dobrze co to zrobi.
Aktualne , do następnych badań ,gdzie się okaże że wynik to 70 % ,kapujesz? Masz rację idę spać ,jedyny plus tej rozmowy
Gość: kamila10001
Właśnie spokój tu
Wkurza mnie, że jak jest tak gorąco wiosną i koszą trawy, to alergicy mają prze...ne
(sam nie jestem alergikiem, ale bliska mi osoba i efekty pogorszonego samopoczucia rykoszetem trafiają we mnie)
anialistopad
Postów 14229
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas było to samo (nokia E52), wszystko działało oprócz play. Zmieniliśmy ustawienia sieci - z GSM na UMTS i teraz jest ok
anialistopad
Postów 14229
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: l0ginka
tereniagno
Postów 5301
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
mia
Postów 17585
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 25
Nigdy więcej wymyślania na ostatnia chwilę, jeszcze z bólem głowy i po pracy!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: wsciekly
święta prawda
ale niektórym pewnie o to chodziło, żeby potencjalna konkurencję zająć głupią dyskusją i od układania hasełek odciągnąć
squika
Postów 181
Data rejestracji 07.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Echhh... Vizir... też dziś z nim się męczyłam, ciekawe z jakim skutkiem
sprawdź, czy te karty działają w innych telefonach, bo może to coś z kartami, a nie z aparatem?
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podsumowując - nie usprawiedliwiam się, że odwalam robotę na forum, bo nie dostaję kasy, tylko o tym napisałam, bo niektórzy myślą, że mamy za to płacone, więc powinniśmy być całą dobę na forum
Wiedziałam na co się decyduję zgadzając się na moderowanie, ale zaznaczam - nie usprawiedliwiam się
przypuszczam, że inni admini mają to samo. Są na forum, kiedy mogą. Część pracuje zawodowo, więc logiczne, że nie ma ich ciągle na forum, kto może być to jest.
Np. wczoraj zamiast poświęcać czas na forum, wolałam gdzieś wyjść, w końcu na konkursach świat się nie kończy i trzeba czasami wyjść na słoneczko
co do zamykania sklepów w święta - może niektórzy z was nie pamiętają już, jak kiedyś było normą, że sklepy w niedzielę były zamknięte, więc teraz to katastrofa
wystarczyło popatrzeć na te tłumy w sklepach przed 1 maja, jak ludzie latali w obłędem w oczach po tesco czy c4 i robili wielkie zakupy, bo to w końcu JEDEN dzień wolny
na temat katolików nie będę się wypowiadać, bo ludzie są różni. W końcu religia i polityka to tematy zapalne, co zresztą widać po ostatnich dyskusjach
Gość: pssotteczka
Był taki konkurs organizowany przez Samsung, nagroda niebagatelna (Toyota Land Cruiser).
Wyvinek z regulaminu:
Odpowiedź na zadanie konkursowe nie może zawierać więcej niż 50 znaków. Odpowiedzi zawierające więcej niż 50 znaków nie będą brane pod uwagę.
a popatrzcie na wyniki:
http://akademiaja...amsung.pl/wyniki.php
CZY COŚ MOŻNA Z TYM ZROBIÆ????