Wkurza mnie...

Gość: wsciekly

#5218560 Napisano: 03.06.2012 05:37:38
kasia89tn napisał(a):

wsciekly napisał(a):

kasia89tn napisał(a):

Wkurza mnie to, że państwo praktycznie nie pomaga rodzinom chorych dzieci i w dodatku zabrania im prosić ludzi o pomoc!

O aferze dotyczącej art. 56 KW możecie poczytać tutaj:
http://pokochajciekubusia.pl/

masz jakiś kontakt z tą babcią ?

poza mailem - adres, telefon...

Niestety nie.

juz mam
0 0

#5218563 Napisano: 03.06.2012 05:38:46
awi napisał(a):

wsciekly napisał(a):

awi napisał(a):

Wkurza mnie euro 2012. Nie lubię futbolu i czekam niech już będzie po. I niech się skończą konkursy z zestawami kibica, biletami na mecze itp.

emotka ale bilety mniam mniam emotka emotka

Smacznego emotka

thx emotka
0 0

Gość: awi

#5218965 Napisano: 03.06.2012 08:25:50
cb656 napisał(a):

asante napisał(a):

Ale mnie irytują ludzie (nie będę wymieniać personalnie), którzy notorycznie piszą: Dajcie mi link do... bo nie chce mi się szukać, Szukam konkursów takich i siakich, info na PW. No kurcze blade, nie chce Ci się szukać to nie graj! Innym ma się chcieć? W dodatku wkurza mnie to, że ludzie na to reagują i udzielają informacji takiej osobie... No musiałam to napisać...

Podzielam to oburzenie emotka
Apeluję nie tylko o ignorowanie takich wpisów, ale także ich zgłaszanie do moderacji - bezwarunkowego usuwania. Lenistwo i wygodnictwo należy tępić i wypalać gorącym żelazem emotka

A mnie to wcale nie wkurza i apeluję o niestosowanie się do apelu cb656.
Jest wiele osób, które konkursują z doskoku, a poza tym wiadomo, że nie wszystkie konkursy są w bazie (bo np były dodane w teraz).
Ja tam chętnie podaję linki jak jestem aktywna i sama czasami mam ochotę zapytać.
0 0

asantesana

#5219008 Napisano: 03.06.2012 08:39:13
awi napisał(a):

cb656 napisał(a):

asante napisał(a):

Ale mnie irytują ludzie (nie będę wymieniać personalnie), którzy notorycznie piszą: Dajcie mi link do... bo nie chce mi się szukać, Szukam konkursów takich i siakich, info na PW. No kurcze blade, nie chce Ci się szukać to nie graj! Innym ma się chcieć? W dodatku wkurza mnie to, że ludzie na to reagują i udzielają informacji takiej osobie... No musiałam to napisać...

Podzielam to oburzenie emotka
Apeluję nie tylko o ignorowanie takich wpisów, ale także ich zgłaszanie do moderacji - bezwarunkowego usuwania. Lenistwo i wygodnictwo należy tępić i wypalać gorącym żelazem emotka

Jest wiele osób, które konkursują z doskoku, a poza tym wiadomo, że nie wszystkie konkursy są w bazie (bo np były dodane w teraz).
Ja tam chętnie podaję linki jak jestem aktywna i sama czasami mam ochotę zapytać.

Ale dostrzegasz różnicę między dajcie bo mi się nie chce szukać a pomóżcie bo nie wiem gdzie znaleźć/nie mogę znaleźć? O to tutaj chodzi. Niedługo ludzie zaczną pisać wygraj mi bo mi się nie chce
0 0

#5219016 Napisano: 03.06.2012 08:45:21
asante sana, coś w tym jest

ludzie coraz bardziej rozleniwieni emotka

dzwonię do dziewczyny, że w jednym ze sklepów jest konkurs rysunkowy i nic nie trzeba kupować

a tu fochy, że tylko słodycze i puzzle do wygrania

widać sam powinienem coś wypicassować a nie głowę szanownej pani zawracać

a wracając do tematu - sam nie raz o coś pytam, bo nie sposób we wszystkim być alfa i omegą emotka
0 0

dawidekk

#5219020 Napisano: 03.06.2012 08:48:06
الامتحانات تدفع لي مجنون emotka
0 0

#5219027 Napisano: 03.06.2012 08:50:59
dawidekk napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: wall.e

#5219034 Napisano: 03.06.2012 08:58:20
wsciekly napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Przetłumaczę : ,,Nsaih nasi synowie i córki, którzy są na progu egzaminów .. ''

Wkurza mnie zimno i deszcz za oknem .
0 0

79magda

#5219048 Napisano: 03.06.2012 09:04:11
Grrryyyyy.... wkurza mnie tie-break.... za dużo emocji emotka
0 0

dawidekk

#5219052 Napisano: 03.06.2012 09:07:03
wall.e napisał(a):

wsciekly napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Przetłumaczę : ,,Nsaih nasi synowie i córki, którzy są na progu egzaminów .. ''

Wkurza mnie zimno i deszcz za oknem .

Poetycko opisany fakt, iż wkurzają mnie egzaminy, sesja, a ja nie uskuteczeniam nauki. Czyli znowu to samo emotka

Jednak póki co, chill out, relaks i siedzenie na forum, i uczenie się nowych słówek jak tie-break emotka
0 0

79magda

#5219067 Napisano: 03.06.2012 09:16:43
Aaaaaaaggrryyyyyy.... 11:8 emotka
0 0

79magda

#5219074 Napisano: 03.06.2012 09:20:46
Już mnie nic nie wkurza emotka emotka brawo chłopaki emotka
0 0

asantesana

#5219078 Napisano: 03.06.2012 09:23:56
wsciekly napisał(a):

asante sana, coś w tym jest

ludzie coraz bardziej rozleniwieni emotka

dzwonię do dziewczyny, że w jednym ze sklepów jest konkurs rysunkowy i nic nie trzeba kupować

a tu fochy, że tylko słodycze i puzzle do wygrania

widać sam powinienem coś wypicassować a nie głowę szanownej pani zawracać

a wracając do tematu - sam nie raz o coś pytam, bo nie sposób we wszystkim być alfa i omegą emotka

I nikt od nikogo nie wymaga bycia alfą i omegą emotka . Sama pytam emotka Wkurzają mnie tylko pijawki ot co.
0 0

kalisto1986

#5219083 Napisano: 03.06.2012 09:29:06
Wkurza mnie, że ostatnio sama nie wiem gdzie mam głowe. Zagrałam o jedną, jedyną krowe milki i oczywiście paragon tak skutecznie schowałam, że nie wiem gdzie jest. Tyskie abc, męczyłam moją siostre nie skorą do zakupów konkursowych,żeby jednak skoczyła mi do sklepu, gdy miałam juz paragon ciągle zapominałam zagrać, a dzisiaj gdy chciałam to zrobić ..... nie wiem gdzie schowałam paragon emotka
0 0

slonecznik1309

#5219115 Napisano: 03.06.2012 10:04:16
4 pudła w tic tacu emotka
0 0

Gość: cb656Old

#5219239 Napisano: 04.06.2012 07:09:53
awi napisał(a):

cb656 napisał(a):

asante napisał(a):

Ale mnie irytują ludzie (nie będę wymieniać personalnie), którzy notorycznie piszą: Dajcie mi link do... bo nie chce mi się szukać

Podzielam to oburzenie emotka Lenistwo i wygodnictwo należy tępić i wypalać gorącym żelazem emotka

A mnie to wcale nie wkurza... Jest wiele osób, które konkursują z doskoku, a poza tym wiadomo, że nie wszystkie konkursy są w bazie (bo np były dodane w teraz).

Chyba nie doczytałaś istoty irytacji...
emotka
0 0

Gość: pola731

#5219240 Napisano: 04.06.2012 07:09:54

Ale dostrzegasz różnicę między dajcie bo mi się nie chce szukać a pomóżcie bo nie wiem gdzie znaleźć/nie mogę znaleźć? O to tutaj chodzi. Niedługo ludzie zaczną pisać wygraj mi bo mi się nie chce

ja teraz siedzę od miesiąca na starym kompie i zwyczajnie wiele linków/regulaminów mi się nie otwiera - więc czasem proszę o pomoc na forum - jak wiem o konkursie to podrzucam link , regulamin czy co tam mogę i jak sama potrzebuję to też mogę liczyć na pomocne osoby z forum - więc może diabeł tkwi w szczegółach typu nie chce mi się a nie mogę , nie otwiera się ?

0 0

Gość: cb656Old

#5219246 Napisano: 04.06.2012 07:15:09
pola731 napisał(a):

ja teraz siedzę od miesiąca na starym kompie i zwyczajnie wiele linków/regulaminów mi się nie otwiera - więc czasem proszę o pomoc na forum (...) więc może diabeł tkwi w szczegółach typu nie chce mi się a nie mogę , nie otwiera się ?

Tak, własnie o ten niuans chodzi - o LENISTWO.
Jak się komuś nie otwiera Regulamin, który jest najczęściej w pliku pdf, jestem w stanie zrozumieć, bo nie każdy samodzielnie potrafi ściągnąć i zainstalować sobie darmową przecież wtyczkę Adobe emotka TO nie jest problem, czasem też kopiuję i wklejam poszukiwany tekst (rzadko, ale jak mam czas i dobry nastrój, to zrobię). Potępiam jedynie totalne lenistwo i nastawienie dajcie mi, bo MI się należy, a tylko nie chce mi się włożyć minimum WŁASNEJ pracy. Wrrrr.... emotka Nóż się otwiera w kieszeni na takie coś. A gie się należy!
0 0

zarania

#5219259 Napisano: 04.06.2012 07:23:42
Denerwuje mnie sytuacja, gdy nie oferuję na forum żadnej pomocy w wygraniu czegokolwiek, a ludzie piszą do mnie na PW i zaklepują sobie miejsce w kolejce na przyszłość. Nie robię żadnej kolejki! Gdy umiem coś wygrać wówczas się ogłaszam i wygrywam na bieżąco.
Nie znoszę takich PW (jestem w ciąży i nie chce mi się nawet na nie odpisywać, tylko ciśnienie mi rośnie, bo oczywiście na jednej wiadomości się nie kończy), ale pomimo prawdziwej chęci nie blokuję takich osób, bo jestem na to zbyt miła.
Irytuje mnie również to, że niektórym się wydaje, że tak łatwo jest coś wygrać. Skoro tak, to niech sami próbują swojego szczęścia, a nie składają śmieszne propozycje wymiany za bezcen.
A swoją drogą jestem chyba taka rozdrażniona, bo jest brzydka pogoda, a muszę lecieć na pocztę.
0 0

Gość: polec

#5219274 Napisano: 04.06.2012 07:27:54
Mąż golił włosy na głowie maszynką 6mm, a ja mu podgalałam koło uszu itd. na zero.

Później miał ogolić włosy Młodemu. Kiedy mój mąż był pod prysznicem, Młody stwierdził, że obetnie włoski na krótko i zrobił sobie pasek na środku głowy wygolony na zero. emotka

Już po ścięciu włosów, wygląda jakby go kosiarka dopadła.
Oprócz kreatywności 5 latka, to teraz pozostaje mi już czekać tylko na buty z ćwiekami i bluzy z kapturem.

Faktycznie dzieci teraz bardzo szybko rosną.... emotka
0 0