Wkurza mnie...

Gość: cb656Old

#5219565 Napisano: 04.06.2012 09:39:07
79magda napisał(a):

polec napisał(a):

Wiecie co, a ja dzisiaj mu dałam paczkę krówek do przedszkola, żeby odwrócić uwagę dzieci od tego paska....

Ejj, ty, z paskiem, daj krówkę, bo Ci wytnę drugi...

Ej, a ciebie to ta krówka tak liznęła szorstkim jęzorem po główce?! emotka To ja nie chcę, dziękuję, bo jeszcze zrobi mi tak samo! emotka
0 0

efelinkaaa

#5219643 Napisano: 04.06.2012 10:16:14
głupi, głupi, głupi outlook!!!!!!!!
Usunął mi ważne wiadomości! Tzn. są, ale widnieje napis: Wiadomość nie została pobrana!
Miałam awarię sieci, podczas pobierania wyłaczyli prąd.
I teraz za żadne skarby nie mogę tego odzyskac, ściągnęłam kilkanascie programów i nic nie odzyskuje emotka
0 0

ania1234

#5219653 Napisano: 04.06.2012 10:19:08
Ja od kilku dni jestem wkurzona na Panią, która ukradła moje hasło w konkursie Palette! emotka
Sprawa poruszona - trzeba tępić chamstwo! emotka
0 0

mmagd

#5219670 Napisano: 04.06.2012 10:23:44
a mnie wkurzają zimne dłonie.. nawet marzną w lecie emotka
0 0

anialistopad

#5219687 Napisano: 04.06.2012 10:28:58
ziolko napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

ale się wkurzyłam na
własną głupotę i na zdzierców - kurierów !
sprzedałam grilla na allegro, przesyłkę zaznaczyłam 50 zł kurierem (bo tak mieli wszyscy) teraz jak chcę wysłać to wychodzi mi minimum 129 zł emotka chyba ich popier...., sprawdzę jeszcze na poczcie polskiej, ale jak będzie tak samo to się chyba pochlastam - no masakra jakaś wrrrrrr

bo tak mieli wszyscy emotka
echh...
- sprawdzaj SAMA koszty przesyłki, bo czasami można się przejechać
- firmy mają często umowy z kurierami
- możesz skorzystać z alternatywnej wersji kuriera, typu 4logis, wysylajtaniej, kurjerzy,
- niestety, ile podałaś, tyle musisz respektować, bo zawarłaś umowę z kupującym.
Możesz zasugerować kupującemu dopłatę, że się pomyliłaś, ale nastaw się na odmowę, ponieważ kupujący może dopłacić, ale nie musi.
Ja tak miałam w przypadku jednego zakupu na alle. Przesyłka 25 zł, ok, zgodziłam się, bo to cena normalna. Ale facet wysłał innym kurierem, droższym, a później chciał dopłatę.
Jakby skorzystał z alternatywy to nawet mniej by zapłacił, niż te 25 zł.
Nie cierrrpię, jak ktoś zarabia na przesyłkach, np, karty pamięci za 16 zł, 2 szt - 30 zł a przychodzi listem poleconym za 4,15 ;/

sama szukam oferty na wysłanie rowera i nie wiem, co i jak, bo z tego co się dowiedziałam to albo nie przyjmują takich dużych przesyłek od osób fizycznych, albo wychodzi... 264 zł emotka

Wyslij poczta polska 46 zl osobiscie wysylalam duzy rower kola odkrec i pedaly i w karton zapakuj
0 0

Gość: nocti

#5219713 Napisano: 04.06.2012 10:44:29
ziolko napisał(a):

(...)

sama szukam oferty na wysłanie rowera i nie wiem, co i jak, bo z tego co się dowiedziałam to albo nie przyjmują takich dużych przesyłek od osób fizycznych, albo wychodzi... 264 zł emotka

Jeśli suma wymiarów długość+szerokość+wysokość nie przekroczy 300 cm to możesz wysłać przez Opek albo DHL (wysylajnajtaniej.pl). Wychodzi jakieś 50 zł. Tylko, że rower ma oczywiście odkręcone koło i osprzęt, żeby wejść do takiego pudełka.
0 0

luk1990

#5220178 Napisano: 04.06.2012 01:40:44
wkurza mnie tic- tac ....
ostatnio rozdawali nagrody jak popadnie- w weekend padło ich mnóstwo wnioskując z wpisów na forum...chyba było to wynikiem jakiegoś błędu w systemu bo takowy mieli i Ci którzy wpisali kody w weekend mieli szczęście...teraz wpisałam ponad 30 kodów i nawet durnego dzwonka nie miałam...strasznie mnie to wkurza emotka
0 0

Gość: cb656Old

#5220210 Napisano: 04.06.2012 01:51:50
efelinkaaa napisał(a):

głupi, głupi, głupi outlook!!!!!!!!
Usunął mi ważne wiadomości! Tzn. są, ale widnieje napis: Wiadomość nie została pobrana!
Miałam awarię sieci, podczas pobierania wyłaczyli prąd.
I teraz za żadne skarby nie mogę tego odzyskac, ściągnęłam kilkanascie programów i nic nie odzyskuje emotka

Zaloguj się na swoje konto pocztowe z pominięciem outlooka (zakładam, że masz konto na jakimś darmowym serwerze, typu wp, tlen, onet itp.) i te wiadomości powinny być widoczne. Możesz spróbować zaznaczyć (flaga) nieczytane. Po tej operacji spróbuj ponownie ściągnąć przy pomocy programu pocztowego.
Chyba, że masz w ustawieniach, by po ściągnięciu przez program pocztowy były usuwane z serwera.... to kicha.
0 0

slonecznik1309

#5220267 Napisano: 04.06.2012 02:08:04
alaalex40 napisał(a):

ostatnio rozdawali nagrody jak popadnie- w weekend padło ich mnóstwo wnioskując z wpisów na forum...chyba było to wynikiem jakiegoś błędu w systemu bo takowy mieli i Ci którzy wpisali kody w weekend mieli szczęście...teraz wpisałam ponad 30 kodów i nawet durnego dzwonka nie miałam...strasznie mnie to wkurza emotka

ja wpisałam w weekend kilka kodów i tez nic ;( emotka
0 0

#5220466 Napisano: 04.06.2012 03:16:02
asiabuczkowska napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

Nie może być błąd systemu bo te kody są już przypisane do nagrody w pre-losowaniu. Kwestia trafienia na odpowiednią partie.
0 0

luk1990

#5220468 Napisano: 04.06.2012 03:17:45
nocti napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

Nie może być błąd systemu bo te kody są już przypisane do nagrody w pre-losowaniu. Kwestia trafienia na odpowiednią partie.

ciekawi mnie właśnie czy to prawda z tym pre-losowaniem czy totalna ściema...jakoś dziwne to jest że wylosowali kody wcześniej- przecież to jest jasne,że w takim przypadku nie ma szans żeby wszystkie nagrody zostały rozdane...;/
0 0

zaczytana-pola

#5220471 Napisano: 04.06.2012 03:19:19
Wkurza mnie brak wyników w terminie emotka emotka
0 0

Gość: bc14

#5220475 Napisano: 04.06.2012 03:19:34
a ja sadzę, że opakowania z nagrodami leżą w biedronce:)
0 0

#5220480 Napisano: 04.06.2012 03:20:46
alaalex40 napisał(a):

nocti napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

ciekawi mnie właśnie czy to prawda z tym pre-losowaniem czy totalna ściema...jakoś dziwne to jest że wylosowali kody wcześniej- przecież to jest jasne,że w takim przypadku nie ma szans żeby wszystkie nagrody zostały rozdane...;/

No i o to pewnie chodziło organizatorowi. Ile opakowań pójdzie w kosz? Ile zostanie na sklepie niesprzedanych? Tyle nagród zostaje... a piłkarzyki dość wartościowe.

Teraz jest jakaś lepsza partia w Biedronce, ale u mnie jak na razie same dzwonki. To i tak jest sukces, bo na samym początku promocji kupiłam około 30 paczek w różnych sklepach i trafiłam tylko 1 dzwonek. Na tym zakończyłam konkurs, ale teraz skusiłam się na te czteropaki z Biedronki.
0 0

luk1990

#5220481 Napisano: 04.06.2012 03:20:52
bc14 napisał(a):

a ja sadzę, że opakowania z nagrodami leżą w biedronce:)

hehe...no na to wygląda...bo jakoś jak się kupi w biedronce to nagrody się sypią a jak gdzieś indziej to totalna klapa emotka a ja się łudziłam ,że tymi większymi opakowaniami mam szansę i wydałam na nie prawie 80zł emotka
0 0

Gość: ivisia

#5220486 Napisano: 04.06.2012 03:21:42
alaalex40 napisał(a):

i o to chodzi emotka
0 0

#5220494 Napisano: 04.06.2012 03:24:27
Wkurzył mnie kurier OPEK emotka Wysłałam przesyłkę, została odebrana 31.05 czyli w czwartek.
W piątek informacja w systemie, że przesyłka jest na magazynie i nic się z nią nie dzieje. Dzwonię - po długim oczekiwaniu stwierdzono, że przesyłka jest przekierowana (cokolwiek to znaczy) i będzie doręczona dziś.

Dziś sprawdzam więc na stronie i dalej na magazynie. Dzwonię... po jeszcze dłuższym oczekiwaniu mam informacje, że przesyłka jest w doręczeniu. Super! - powiedziałam i już miałam kończyć rozmowę, ale pani powiedziała, że jeszcze się upewni na 100 %. No to czekam... i co? Przesyłka jest przekierowana i jutro będzie doręczona.

Jak się jutro śpiewka powtórzy to ja nie wiem co mam z nimi zrobić. I świecę oczami przed gościem, który kupił ode mnie na Allegro i czeka...
0 0

Gość: aneti

#5220502 Napisano: 04.06.2012 03:28:59
nocti napisał(a):

Wkurzył mnie kurier OPEK emotka Wysłałam przesyłkę, została odebrana 31.05 czyli w czwartek.
W piątek informacja w systemie, że przesyłka jest na magazynie i nic się z nią nie dzieje. Dzwonię - po długim oczekiwaniu stwierdzono, że przesyłka jest przekierowana (cokolwiek to znaczy) i będzie doręczona dziś.

Dziś sprawdzam więc na stronie i dalej na magazynie. Dzwonię... po jeszcze dłuższym oczekiwaniu mam informacje, że przesyłka jest w doręczeniu. Super! - powiedziałam i już miałam kończyć rozmowę, ale pani powiedziała, że jeszcze się upewni na 100 %. No to czekam... i co? Przesyłka jest przekierowana i jutro będzie doręczona.

Jak się jutro śpiewka powtórzy to ja nie wiem co mam z nimi zrobić. I świecę oczami przed gościem, który kupił ode mnie na Allegro i czeka...

Napisz reklamację, oddadzą ci część kasy emotka
0 0

Gość: pola731

#5220632 Napisano: 04.06.2012 04:34:11
79magda napisał(a):

zarania napisał(a):

pomimo prawdziwej chęci nie blokuję takich osób, bo jestem na to zbyt miła.
Irytuje mnie również to, że niektórym się wydaje, że tak łatwo jest coś wygrać. Skoro tak, to niech sami próbują swojego szczęścia, a nie składają śmieszne propozycje wymiany za bezcen.

Wydaje mi się, że to nie jest kwestia bycia miłym, tylko interesownym... Dziś zablokujesz, jutro nie napiszą...
emotka
A niektórzy zapewne chętniej próbowaliby swojego szczęścia w konkursach, nie mając tej bolesnej świadomości, że są tu osoby grające na zamówienie ...

Napisano: Piątek, 01 Czerwca 2012, 17:45:03     

Pytania są moim zdaniem banalne, a wszystko rozbija się o czas odpowiedzi. Jeśli będę miała 100% skuteczność to od jutra zacznę grać na zamówienie.

myślę , że to po tym Twoim wpisie zaczęły do Ciebie spływać pw (nie umiałam zacytowac z innego wątku)
0 0

Gość: kamila10001

#5220685 Napisano: 04.06.2012 04:54:19
mmagd napisał(a):

a mnie wkurzają zimne dłonie.. nawet marzną w lecie emotka

Ja też tak mam, a w temacie wkurzają mnie
1 Rossmann -brak nagrody w sklepie, trzeba iść drugi raz
2 ceny ( chciałam kupić bób bo bardzo lubię ale cena 35 zł zcięła mnie z nóg niemalże)
3 zrobiłam zakupy spożywcze, wszystko jakieś niedobre blee
0 0