Wkurza mnie...

koper

#5220761 Napisano: 04.06.2012 05:17:49
kamila10001 napisał(a):

2 ceny ( chciałam kupić bób bo bardzo lubię ale cena 35 zł zcięła mnie z nóg niemalże)

Nie martw się, to dopiero początek sezonu- bób jeszcze będzie dużo tańszy emotka emotka

A mnie wkurza pogoda, codziennie pada i pada, mam już dość siedzenia w domu z dzieckiem emotka
0 0

joan

#5220806 Napisano: 04.06.2012 05:31:39
mmagd napisał(a):

a mnie wkurzają zimne dłonie.. nawet marzną w lecie emotka

Ogólnie się zwala na złe krążenie krwi, ale jednak gdy człowiek zamarza w górach, to przecież najpierw organizm chroni najważniejsze narządy i tam dostarcza ciepło, a kończynami się nie przejmuje. Zatem w takie dni, jak teraz, po prostu noście ciuchy termoaktywne; to naprawdę dużo daje emotka Bez nich niestety pizga...

kamila10001 napisał(a):

Ja też tak mam, a w temacie wkurzają mnie (...) ceny ( chciałam kupić bób bo bardzo lubię ale cena 35 zł zcięła mnie z nóg niemalże)

Wczoraj mnie poraziło, gdy zobaczyłam, jak w moim mieście zmieniała się cena wody. W ciągu 6 lat, odkąd tutaj mieszkam,cena wody wzrosła prawie o 100%! emotka A pensje? Bo jakoś nie kojarzę, żeby ktokolwiek o czymś takim wspominał emotka
0 0

efelinkaaa

#5220814 Napisano: 04.06.2012 05:34:54
joan napisał(a):

Wczoraj mnie poraziło, gdy zobaczyłam, jak w moim mieście zmieniała się cena wody. W ciągu 6 lat, odkąd tutaj mieszkam,cena wody wzrosła prawie o 100%! emotka A pensje? Bo jakoś nie kojarzę, żeby ktokolwiek o czymś takim wspominał emotka

u mnie cena wody az tak mocno nie wzrosła, za to ścieki w ubiegłym roku podrożały o 60%!

ale co tam, damy rade.. teraz zapowiadają podwyzki gazu, podwyżki prądu.. można żyć bez tego wszystkiego
emotka
0 0

Gość: anielllka

#5220829 Napisano: 04.06.2012 05:37:59
alaalex40 napisał(a):

bc14 napisał(a):

a ja sadzę, że opakowania z nagrodami leżą w biedronce:)

hehe...no na to wygląda...bo jakoś jak się kupi w biedronce to nagrody się sypią a jak gdzieś indziej to totalna klapa emotka a ja się łudziłam ,że tymi większymi opakowaniami mam szansę i wydałam na nie prawie 80zł emotka

wpisywałam kody z biedrony i same pudła emotka
0 0

jola29k

#5220836 Napisano: 04.06.2012 05:39:11
anielllka napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

bc14 napisał(a):

hehe...no na to wygląda...bo jakoś jak się kupi w biedronce to nagrody się sypią a jak gdzieś indziej to totalna klapa emotka a ja się łudziłam ,że tymi większymi opakowaniami mam szansę i wydałam na nie prawie 80zł emotka

ja tez dziś wpisywałam kody z biedronki i też same pudła
0 0

ziolko

#5220842 Napisano: 04.06.2012 05:40:19
mmagd - polecam ogrzewacze do dłoni
też mam ten problem, wygrałam kiedyś tam ogrzewacz i spróbowałam - rewelacja! kosztują kilka-kilkanaście zł
można używać niezależnie od pory roku, a ogrzewa znakomicie.

ewentualnie możesz kupić sobie taką gumową piłeczkę z kolcami i kulać sobie w dłoniach.

co do cen.. masakros...
truskawki 11-16 zł za koszyczek, w ogóle owoce i warzywa drogie.
Za taką samą kwotę coraz mniej można kupić
u mnie woda ze ściekami ponad 9 zł za metr sześcienny

zaś rodzice na wsi płacą za wodę tyle co my miesięcznie... ceny w mieście są coraz wyższe emotka
0 0

Gość: bloblebla2

#5220872 Napisano: 04.06.2012 05:50:11
wkurza mnie mój facet który za bardzo mnie kontroluje...krzyczy ze nie odbieram tel..a ja mam po prostu dość...nie lubię krzyków chcę spokoju...
i t mobile starter miedzy nami rozmowy miedzy 2oma numerami nie powinny być za darmo!!!
0 0

maria1980

#5220879 Napisano: 04.06.2012 05:52:00
efelinkaaa napisał(a):

joan napisał(a):

u mnie cena wody az tak mocno nie wzrosła, za to ścieki w ubiegłym roku podrożały o 60%!

ale co tam, damy rade.. teraz zapowiadają podwyzki gazu, podwyżki prądu.. można żyć bez tego wszystkiego
emotka

z tą wodą to się zgodzę !!!!Ścieki dwukrotnie drozsze niz woda-u mnie akurat 7 zł za m3 emotka emotka emotka
w gazowni zmieniłam taryfe na taka gdzie sami podajemy stan licznika miało wyjśc taniej-wyszło jak zawsze-zżerają nas opłaty abonamentowe,strefowe itp gó**a.
Podwyzka wypłaty ostatnio w zeszłym roku o 50 gr emotka (brutto) emotka
Podwyzka czynszu w tym miesiącu o 50 zł emotka emotka

Tylko się pochlastać!
0 0

Gość: noever

#5220885 Napisano: 04.06.2012 05:53:14
jola29k napisał(a):

anielllka napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

bc14 napisał(a):

1 brelok z 8 opakowań i pare dzwonków i do tego... sraczka powiem działają jak środek przeczyszczający emotka emotka
0 0

joan

#5220889 Napisano: 04.06.2012 05:54:21
ziolko - dziewięć zeta? Ty masz wodę za półdarmo emotka U mnie winogrona prawie po 20 zeta, chyba taniej wychodzi wino kupić...

efelinkaaa - czasem mi się wydaje, że te ceny są sztucznie windowane, żeby ludzie bardziej harowali i za dużo nie myśleli emotka Ale co tam, konkursy przeganiają chmury z tego nieba, raz skuteczniej, raz mniej, ale zawsze słonko do nas mruga emotka
0 0

ziolko

#5220908 Napisano: 04.06.2012 06:00:11
u mnie winogrona od 8 zł..
co do wody to w ciągu 3 lat podrożała 3x

zaczynało się ok ok 3,5 zł, a teraz? emotka
0 0

kalisto1986

#5220941 Napisano: 04.06.2012 06:12:38
Jeśli chodzi o ceny warzyw/owoców to wlaśnie był jeden z powodów dla których od lat babram sie w ziemi - chociaż przyjemniejsza od oszczędności jest satysfakcja z własnych wyhodowanych warzyw

Wkurza mnie mój mąż, oj ubije go, przylazł z pracy dorwal sie do moich fajek, pojechał na fuszke wziął karte z portfela, a moje fajki gdzie emotka

wiem, że niezdrowe ....
Ale ubije go normalnie emotka już próbkę mojego humoru miał przez tel emotka
0 0

baxter

#5221115 Napisano: 04.06.2012 07:12:12
kaki76 napisał(a):

ziolko napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

ale się wkurzyłam na
własną głupotę i na zdzierców - kurierów !
sprzedałam grilla na allegro, przesyłkę zaznaczyłam 50 zł kurierem (bo tak mieli wszyscy) teraz jak chcę wysłać to wychodzi mi minimum 129 zł emotka chyba ich popier...., sprawdzę jeszcze na poczcie polskiej, ale jak będzie tak samo to się chyba pochlastam - no masakra jakaś wrrrrrr

bo tak mieli wszyscy emotka
echh...
- sprawdzaj SAMA koszty przesyłki, bo czasami można się przejechać
- firmy mają często umowy z kurierami
- możesz skorzystać z alternatywnej wersji kuriera, typu 4logis, wysylajtaniej, kurjerzy,
- niestety, ile podałaś, tyle musisz respektować, bo zawarłaś umowę z kupującym.
Możesz zasugerować kupującemu dopłatę, że się pomyliłaś, ale nastaw się na odmowę, ponieważ kupujący może dopłacić, ale nie musi.
Ja tak miałam w przypadku jednego zakupu na alle. Przesyłka 25 zł, ok, zgodziłam się, bo to cena normalna. Ale facet wysłał innym kurierem, droższym, a później chciał dopłatę.
Jakby skorzystał z alternatywy to nawet mniej by zapłacił, niż te 25 zł.
Nie cierrrpię, jak ktoś zarabia na przesyłkach, np, karty pamięci za 16 zł, 2 szt - 30 zł a przychodzi listem poleconym za 4,15 ;/

sama szukam oferty na wysłanie rowera i nie wiem, co i jak, bo z tego co się dowiedziałam to albo nie przyjmują takich dużych przesyłek od osób fizycznych, albo wychodzi... 264 zł emotka

Wyslij poczta polska 46 zl osobiscie wysylalam duzy rower kola odkrec i pedaly i w karton zapakuj

polecam http://sendit.pl/
wysyłalam rower, co prawda w kartonie, nie wystwały zadne elementy i zaplacilam niecale 20 zł
0 0

pioge7

#5221121 Napisano: 04.06.2012 07:14:56
Wkurza mnie Aśka i Jan w M jak miłość emotka ale ich nie lubię emotka emotka emotka
0 0

Gość: anielllka

#5221148 Napisano: 04.06.2012 07:27:13
wkurza mnie tyskie - nie wygrałam i pewnie już nie wygram a pewnie niektórzy zgarną codziennie kilka.....
0 0

tereniagno

#5221158 Napisano: 04.06.2012 07:31:19
pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie Aśka i Jan w M jak miłość emotka ale ich nie lubię emotka emotka emotka

Ty oglądasz tasiemce?? Jak denerwują Cie,to nie oglądaj emotka
0 0

monikar

#5221400 Napisano: 04.06.2012 08:35:38
noever napisał(a):

jola29k napisał(a):

anielllka napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

bc14 napisał(a):

1 brelok z 8 opakowań i pare dzwonków i do tego... sraczka powiem działają jak środek przeczyszczający emotka emotka

u mnie na 16 opakowań z Biedronki 1 poduszka i 1 brelok także szału nie ma emotka
0 0

Gość: kaczuszka

#5221478 Napisano: 04.06.2012 09:08:20
U mnie na 16 opakowań z Biedronki były trzy poduszki i trzy dzwonki. Czekam teraz na fotel.
0 0

Gość: wera

#5221552 Napisano: 04.06.2012 09:43:20
ziolko napisał(a):

też mam ten problem, wygrałam kiedyś tam ogrzewacz i spróbowałam - rewelacja! kosztują kilka-kilkanaście zł

ewentualnie możesz kupić sobie taką gumową piłeczkę z kolcami i kulać sobie w dłoniach.

co do cen.. masakros...

zaś rodzice na wsi płacą za wodę tyle co my miesięcznie... ceny w mieście są coraz wyższe emotka

u mnie po 5 zł emotka kalafior 3 zł,brokuły w biedrze 3 zł
0 0

Gość: wera

#5221559 Napisano: 04.06.2012 09:46:25
wera napisał(a):

ziolko napisał(a):

co do cen.. masakros...

u mnie po 5 zł emotka kalafior 3 zł,brokuły w biedrze 3 zł

doczytałam że za koszyk cena emotka
0 0