Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie martw się, to dopiero początek sezonu- bób jeszcze będzie dużo tańszy
A mnie wkurza pogoda, codziennie pada i pada, mam już dość siedzenia w domu z dzieckiem
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Ogólnie się zwala na złe krążenie krwi, ale jednak gdy człowiek zamarza w górach, to przecież najpierw organizm chroni najważniejsze narządy i tam dostarcza ciepło, a kończynami się nie przejmuje. Zatem w takie dni, jak teraz, po prostu noście ciuchy termoaktywne; to naprawdę dużo daje
Wczoraj mnie poraziło, gdy zobaczyłam, jak w moim mieście zmieniała się cena wody. W ciągu 6 lat, odkąd tutaj mieszkam,cena wody wzrosła prawie o 100%!
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie cena wody az tak mocno nie wzrosła, za to ścieki w ubiegłym roku podrożały o 60%!
ale co tam, damy rade.. teraz zapowiadają podwyzki gazu, podwyżki prądu.. można żyć bez tego wszystkiego
Gość: anielllka
wpisywałam kody z biedrony i same pudła
jola29k
Postów 2322
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja tez dziś wpisywałam kody z biedronki i też same pudła
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mam ten problem, wygrałam kiedyś tam ogrzewacz i spróbowałam - rewelacja! kosztują kilka-kilkanaście zł
można używać niezależnie od pory roku, a ogrzewa znakomicie.
ewentualnie możesz kupić sobie taką gumową piłeczkę z kolcami i kulać sobie w dłoniach.
co do cen.. masakros...
truskawki 11-16 zł za koszyczek, w ogóle owoce i warzywa drogie.
Za taką samą kwotę coraz mniej można kupić
u mnie woda ze ściekami ponad 9 zł za metr sześcienny
zaś rodzice na wsi płacą za wodę tyle co my miesięcznie... ceny w mieście są coraz wyższe
Gość: bloblebla2
i t mobile starter miedzy nami rozmowy miedzy 2oma numerami nie powinny być za darmo!!!
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tą wodą to się zgodzę !!!!Ścieki dwukrotnie drozsze niz woda-u mnie akurat 7 zł za m3
w gazowni zmieniłam taryfe na taka gdzie sami podajemy stan licznika miało wyjśc taniej-wyszło jak zawsze-zżerają nas opłaty abonamentowe,strefowe itp gó**a.
Podwyzka wypłaty ostatnio w zeszłym roku o 50 gr
Podwyzka czynszu w tym miesiącu o 50 zł
Tylko się pochlastać!
Gość: noever
1 brelok z 8 opakowań i pare dzwonków i do tego... sraczka powiem działają jak środek przeczyszczający
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
efelinkaaa - czasem mi się wydaje, że te ceny są sztucznie windowane, żeby ludzie bardziej harowali i za dużo nie myśleli
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do wody to w ciągu 3 lat podrożała 3x
zaczynało się ok ok 3,5 zł, a teraz?
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie mój mąż, oj ubije go, przylazł z pracy dorwal sie do moich fajek, pojechał na fuszke wziął karte z portfela, a moje fajki gdzie
wiem, że niezdrowe ....
Ale ubije go normalnie
baxter
Postów 2788
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polecam http://sendit.pl/
wysyłalam rower, co prawda w kartonie, nie wystwały zadne elementy i zaplacilam niecale 20 zł
pioge7
Postów 8460
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: anielllka
tereniagno
Postów 5301
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty oglądasz tasiemce?? Jak denerwują Cie,to nie oglądaj