Wkurza mnie...

cc_investigator

#5274452 Napisano: 05.07.2012 02:36:42
że mam wrażenie, że wszyscy wygrali suszarki Braun w Carrefourze, tylko nie ja...
A ja bardzo nie lubię komuś zazdrościć.
0 0

mia

#5274459 Napisano: 05.07.2012 02:41:20
cc_investigator napisał(a):

że mam wrażenie, że wszyscy wygrali suszarki Braun w Carrefourze, tylko nie ja...

Może jeszcze zadzwonią emotka

Ja nie grałam, bo suszarek, prostownic i lokówek w domu dostatek.
Czekam z nadzieją na konkurs, w którym będą odkurzacze. emotka

W temacie: To co zwykle - pieniądze emotka
0 0

Gość: pola731

#5274476 Napisano: 05.07.2012 02:52:52
mia napisał(a):

Może jeszcze zadzwonią emotka

Ja nie grałam, bo suszarek, prostownic i lokówek w domu dostatek.
Czekam z nadzieją na konkurs, w którym będą odkurzacze. emotka

W temacie: To co zwykle - pieniądze emotka

ja wychodzę z podobnego założenia jak Ty mia - jak mi nie jest potrzebne to nie gram - ale po wakacjach chyba zacznę , bo na pracę się nie zanosi a żyć trzeba - a wkurza mnie właśnie brak pracy
0 0

notta

#5274486 Napisano: 05.07.2012 02:58:48
malenka89 napisał(a):

asante napisał(a):

postscript napisał(a):

Nie wiem, czy mnie to wkurza, ale i tak Wam opowiem emotka
Mieszkam w nowym bloku na samym obrzezu miasta. Wczoraj zasypialem i slysze pod blokiem muzyke, syk otwieranych puszek, wyzwiska i ogolne zamieszanie. Wychodze na balkon, a na laweczce mlodziez zaczyna imprezke. Nic nie krzyczalem, bo by mi szyby powybijali. Zadzwonilem na policje, bo takie akcje mamy co druga noc. Zanim palkarnia przyjechala, minelo 40 minut. Dawno przestalo mi sie chciec spac.
I wkurza mnie jedno - wieksza czesc bloku jest zamieszkana, wiele rodzin ma malutkie dzieci. I jakos nikt nie zareagowal (na co liczyli? ze to sie do 2 w nocy skonczy?). w ten sposob faktycznie szczawie beda przychodzily, bo mysla, ze nowy blok, miejscowka nieznana jeszcze policji itd.
dostali po mandacie, ale dobrze ze dzis nie spotkalem rano zadnego sasiada, bo widze, ze u nas wszyscy do gadania pierwsi, a jak trzeba zalatwic sadzonki drzew, wybrac firme do sprzatania, czy zalatwic cokolwiek, to albo ja, albo jedna babeczka z drugiego konca bloku.

U mnie było podobnie, tylko z czasem doszło wybijanie szyb itp. aż pewnego dnia na drzwiach wejściowych do klatki schodowej znalazła sie kartka (anonimowo powieszona), bardzo uprzejma acz stanowcza, żeby ludzie zaczęli na to reagować i przestali się bać, bo to jest nasze mienie, płacimy za szkody w czynszu i należy reagować na to co młodzież robi w naszym bloku itd. itp. Od tej pory ludzie zaczęli dzwonić, a młodzież zniknęła. Spróbuj powiesić taka kartkę:)

u mnie też ostatnio szyba poleciała
emotka
z takimi czasem faktycznie lepiej nie zadzierać... u mnie po ostatnim razie poodkręcali śruby z kół i o mało byśmy się nie zabili emotka

Ps. a co do Policji to nie ma się co dziwić, i tak szybko przyjechali, u nas jest 1 radiowóz na całe miasto emotka

a ja się wkurzam dwoma małymi pekińczykami które się drą wniebogłosy co dziennie od północy aż im się znudzi.. parszywe kundle jedne mandatu za zakłócanie nie dostaną a sąsiad się twarz śmieje bo mu w chacie nie piszczą emotka
0 0

asantesana

#5274502 Napisano: 05.07.2012 03:16:39

Ja tez nie wygrałam i też mi smutno, bo jest mi potrzebna. Ale bedą następne konkursy i następne fajne nagrody więc głowa do góry emotka Albo dłonie do pisania!
0 0

Gość: ewaewa

#5274535 Napisano: 05.07.2012 03:50:49
A ja mam błahy powód do wkurzania się, ale mam emotka

wkurzają mnie konkursy na blogach. Teraz wiele firm współpracuje z blogerami, stąd wiele konkursów jest na tych nieszczęsnych blogach organizowanych. Mnóstwo razy brałam w takich konkach udział, bo nagrody są często atrakcyjne, ale nigdy nic w ten sposób nie wygrałam i wątpię już w wiarygodność tych konkursów.

Kiedyś ktoś tu nawet pisał, że jakaś blogerka nagrodziła samą siebie, ale się to wydało. Ciekawe ile jeszcze jest takich nieuczciwych osób, które albo nagrody zostawiają sobie, albo nagradzają znajomych.

A ostatnio wkurzył mnie pewien król blogerów, u którego już nie raz widziałam nieprawidłowości w konkursach. Raz nagrodził swoich pupilków, innym razem zrobił sobie losowanie - a w obu przypadkach miał wybrać najciekawsze odpowiedzi. Teraz z kolei organizował konkurs z firmą KROSS, gdzie do wygrania był rower o wartości do 2000 zł, konkurs wg regulaminu miał trwać do dziś (5 lipca), a on zablokował komentarze 3 lipca. I założę się, że i tym razem zwycięzcę wylosuje, bo nie będzie miał czasu na czytanie wszystkich zgłoszeń. Najlepsze jest to, że ma na swoim blogu regulamin, który czytelnicy mają przestrzegać, ale on sam lekceważy regulaminy konkursów, które organizuje. Moim zdaniem to niepoważny człowiek, który albo nie potrafi się wywiązać z zobowiązań współpracy ze sponsorem, albo nie ma szacunku do ludzi i konkursy robi tak na odczepne, żeby tylko było. Zero profesjonalizmu, zero zaangażowania i po co firma powierza komuś takiemu organizację konkursu.
0 0

Gość: goralecka

#5274560 Napisano: 05.07.2012 04:15:38
koncert Eltona Johna odwołany, Ultra Music Festival odwołany a my chcemy organizowac wielkie imprezy i utrzymac stadiony emotka oj wkurza mnie to...
0 0

jomajd86

#5274573 Napisano: 05.07.2012 04:31:42
to co nieuchronnie się do nas zbliża... nie całe 20 km ode mnie była straszna burza:( http://www.lwowek...wa-a-pozniej-powodz/
0 0

petunija1

#5274594 Napisano: 05.07.2012 05:04:55

emotka nie tylko Ty....
A najbardziej mnie wkurza,ze jak wydaje mi się ,że mam fajne hasło to nic nie wygrywam i odwrotnie.
Ale nie umiem napisać byle jak na zwołanie. emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#5274899 Napisano: 05.07.2012 08:55:18
www.graf.torun.pl/bd24pilka
mnie wkurza! nie mozna było mailem?
za nic nie mogę wysłać tego!
0 0

mia

#5274901 Napisano: 05.07.2012 08:57:01
czarnygreg napisał(a):

www.graf.torun.pl/bd24pilka
mnie wkurza! nie mozna było mailem?
za nic nie mogę wysłać tego!

Może jest format pliku nieodpowiedni.
U mnie szło wszystko bez problemu.
0 0

Gość: czarnygreg

#5274902 Napisano: 05.07.2012 08:58:35
pocieszam sie ze podaje sie mail w formularzu, jakby co mogę posłać te paragony konwencjonalnie emotka
0 0

mia

#5274906 Napisano: 05.07.2012 09:00:11
czarnygreg napisał(a):

pocieszam sie ze podaje sie mail w formularzu, jakby co mogę posłać te paragony konwencjonalnie emotka

Na maila dostajesz potwierdzenie, ze przyjęli zgłoszenie - więc od razu będziesz wiedzieć, czy poszło. emotka
0 0

kalisto1986

#5274920 Napisano: 05.07.2012 09:08:43
czarnygreg napisał(a):

Mi w innym ich konkursie skanu nie wgrało (był nieodpowiedni format), pani zadzwoniła i kazała na ich meila przesłać - na pewno jest on w regulaminie
0 0

Gość: wsciekly

#5274929 Napisano: 05.07.2012 09:13:29
czarnygreg napisał(a):

widzę, że adres mailowy dodali w formularzu

w marc polu jeszcze nie bylo
0 0

delfinka101

#5274934 Napisano: 05.07.2012 09:18:19
Czyli jak na maial dostalamzae zapisało i dane i paragon to jest ok?? ale ja mam w innym formacie niz oni napiali i dlatego nie wiem czy jest ok
0 0

Gość: rachel

#5275123 Napisano: 06.07.2012 06:41:13
znalazłam w kuchni prusaka a panicznie się boję robali!!! Wkurza mnie fakt że jeśli jest jeden to jest zapewne więcej emotka emotka
0 0

zdolnabestia

#5275145 Napisano: 06.07.2012 07:09:48
Wreszcie i ja, niespotykanie spokojny człowiek, coś tu napiszę.
Wkurza mnie, ze konkursy wchodzą do bazy z takim opóźnieniem. Wczoraj nic nowego się nie pojawiło, a tyyyle dodałam przez formularz. Aż się szukać i wklepywać nie chce.
Cb656 już się zbuntował i przestał dodawać konkursy, a dodawał ich zawsze dużo. Mi też się kiedyś cierpliwość skończy. Nie można przecież wrzucać wszystkiego do wątku teraz, bo będzie bajzel, no ale chyba nie ma wyjścia, skoro nic się nie zdąży ukazać przed zakończeniem emotka
0 0

Gość: gracet

#5275162 Napisano: 06.07.2012 07:22:06
a mnie wkurza, że wszyscy sie podniecają euro i piłkarzami, a nikt nie mówi o prawdziwych wielkich sukcesach siatkarzy
co jest? jedna dyscyplina tylko? emotka
0 0

Gość: tsiknias

#5275163 Napisano: 06.07.2012 07:25:56
wkurza mnie zupełny brak czasu na konkursy....
0 0