Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja bardzo nie lubię komuś zazdrościć.
mia
Postów 17582
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Może jeszcze zadzwonią
Ja nie grałam, bo suszarek, prostownic i lokówek w domu dostatek.
Czekam z nadzieją na konkurs, w którym będą odkurzacze.
W temacie: To co zwykle - pieniądze
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: pola731
ja wychodzę z podobnego założenia jak Ty mia - jak mi nie jest potrzebne to nie gram - ale po wakacjach chyba zacznę , bo na pracę się nie zanosi a żyć trzeba - a wkurza mnie właśnie brak pracy
notta
Postów 8877
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
a ja się wkurzam dwoma małymi pekińczykami które się drą wniebogłosy co dziennie od północy aż im się znudzi.. parszywe kundle jedne mandatu za zakłócanie nie dostaną a sąsiad się twarz śmieje bo mu w chacie nie piszczą
Szczęśliwych paragonów życzę
|
asantesana
Postów 6362
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Ja tez nie wygrałam i też mi smutno, bo jest mi potrzebna. Ale bedą następne konkursy i następne fajne nagrody więc głowa do góry
Gość: ewaewa
wkurzają mnie konkursy na blogach. Teraz wiele firm współpracuje z blogerami, stąd wiele konkursów jest na tych nieszczęsnych blogach organizowanych. Mnóstwo razy brałam w takich konkach udział, bo nagrody są często atrakcyjne, ale nigdy nic w ten sposób nie wygrałam i wątpię już w wiarygodność tych konkursów.
Kiedyś ktoś tu nawet pisał, że jakaś blogerka nagrodziła samą siebie, ale się to wydało. Ciekawe ile jeszcze jest takich nieuczciwych osób, które albo nagrody zostawiają sobie, albo nagradzają znajomych.
A ostatnio wkurzył mnie pewien król blogerów, u którego już nie raz widziałam nieprawidłowości w konkursach. Raz nagrodził swoich pupilków, innym razem zrobił sobie losowanie - a w obu przypadkach miał wybrać najciekawsze odpowiedzi. Teraz z kolei organizował konkurs z firmą KROSS, gdzie do wygrania był rower o wartości do 2000 zł, konkurs wg regulaminu miał trwać do dziś (5 lipca), a on zablokował komentarze 3 lipca. I założę się, że i tym razem zwycięzcę wylosuje, bo nie będzie miał czasu na czytanie wszystkich zgłoszeń. Najlepsze jest to, że ma na swoim blogu regulamin, który czytelnicy mają przestrzegać, ale on sam lekceważy regulaminy konkursów, które organizuje. Moim zdaniem to niepoważny człowiek, który albo nie potrafi się wywiązać z zobowiązań współpracy ze sponsorem, albo nie ma szacunku do ludzi i konkursy robi tak na odczepne, żeby tylko było. Zero profesjonalizmu, zero zaangażowania i po co firma powierza komuś takiemu organizację konkursu.
Gość: goralecka
jomajd86
Postów 2404
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A najbardziej mnie wkurza,ze jak wydaje mi się ,że mam fajne hasło to nic nie wygrywam i odwrotnie.
Ale nie umiem napisać byle jak na zwołanie.
Gość: czarnygreg
mnie wkurza! nie mozna było mailem?
za nic nie mogę wysłać tego!
mia
Postów 17582
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Może jest format pliku nieodpowiedni.
U mnie szło wszystko bez problemu.
Gość: czarnygreg
mia
Postów 17582
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Na maila dostajesz potwierdzenie, ze przyjęli zgłoszenie - więc od razu będziesz wiedzieć, czy poszło.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi w innym ich konkursie skanu nie wgrało (był nieodpowiedni format), pani zadzwoniła i kazała na ich meila przesłać - na pewno jest on w regulaminie
Gość: wsciekly
widzę, że adres mailowy dodali w formularzu
w marc polu jeszcze nie bylo
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rachel
zdolnabestia
Postów 5307
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Wkurza mnie, ze konkursy wchodzą do bazy z takim opóźnieniem. Wczoraj nic nowego się nie pojawiło, a tyyyle dodałam przez formularz. Aż się szukać i wklepywać nie chce.
Cb656 już się zbuntował i przestał dodawać konkursy, a dodawał ich zawsze dużo. Mi też się kiedyś cierpliwość skończy. Nie można przecież wrzucać wszystkiego do wątku teraz, bo będzie bajzel, no ale chyba nie ma wyjścia, skoro nic się nie zdąży ukazać przed zakończeniem
Gość: gracet
co jest? jedna dyscyplina tylko?
Gość: tsiknias