Wkurza mnie...

Agnes

#5276125 Napisano: 06.07.2012 07:19:40
u nas w południe była niezła burza gdybym znała wtedy sposób Poli na mycie okien to przed wyjściem do pracy popsikałabym je płynem emotka
0 0

mia

#5276128 Napisano: 06.07.2012 07:23:00
zdolnabestia napisał(a):

Ja kiedyś przed deszczem polałam dach auta szamponem samochodowym emotka Szkoda, że felg nie domyło emotka

Z tym samochodem, to jest dobre! emotka
Muszę wypróbować.
0 0

Gość: plocia

#5276143 Napisano: 06.07.2012 07:33:21
świetny pomysł na te szyby, jutro wypróbuje emotka

a wkurzam się sama na siebie, pojechałam do Rossmana po te pasty i co .... kupony zostały w domu.... ponad 30 kilosa na darmo emotka
0 0

Gość: kamila10001

#5276522 Napisano: 07.07.2012 10:29:23
Wkurza mnie że byłam na poczcie po 2 awizo i okazało się że zmienili mi pocztę nie informując o niczym, strona na którą chcę wejść nie chce się otworzyć i wkurzam się sama na siebie że nie umiem niestety grać w konkursy z grami i ogólnie mi jakoś źle emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5276571 Napisano: 07.07.2012 11:04:53
zdolnabestia napisał(a):

Wreszcie i ja, niespotykanie spokojny człowiek, coś tu napiszę.
Wkurza mnie, ze konkursy wchodzą do bazy z takim opóźnieniem. Wczoraj nic nowego się nie pojawiło, a tyyyle dodałam przez formularz. Aż się szukać i wklepywać nie chce.
Cb656 już się zbuntował i przestał dodawać konkursy, a dodawał ich zawsze dużo. Mi też się kiedyś cierpliwość skończy. Nie można przecież wrzucać wszystkiego do wątku teraz, bo będzie bajzel, no ale chyba nie ma wyjścia, skoro nic się nie zdąży ukazać przed zakończeniem emotka

czyli musisz awansować na... Starszego Moderatora emotka
0 0

#5276574 Napisano: 07.07.2012 11:07:49
tsiknias napisał(a):

wkurza mnie zupełny brak czasu na konkursy....

sorki, za szczerość - to nie brak czasu, ale zła organizacja

eski piszę w przerwach na lunch, w tramwaju, pociągu, autobusie...

0 0

#5276578 Napisano: 07.07.2012 11:09:07
delfinka101 napisał(a):

Czyli jak na maial dostalamzae zapisało i dane i paragon to jest ok?? ale ja mam w innym formacie niz oni napiali i dlatego nie wiem czy jest ok

zadzwoń w poniedziałek i zapytaj co i jak
0 0

#5276583 Napisano: 07.07.2012 11:10:40
pioge7 napisał(a):

wkuzra mnie piłka z pewnezagranie.... trzymałem specjalnie nie napompowaną dla siostrzńca na urodziny na poczatku lipca mu ją dałem i się piłki napompować nie da, powietrze wchodiz i jak skończy się pompować wychodiz.... to samo z drugą....

adidas przyjmował reklamacje i dawali nowe piłki

wystarczył telefon do agencji, nic nie trzeba było odsyłać
0 0

dochaaa

#5276588 Napisano: 07.07.2012 11:14:46
szanowny pan kurier ktory we wtorek dzwownil do mnie ze ma dla mnie przesylke ale niestety nikogo nie zastal w domu (czesto adresuje moje wygrane na adres rodzicow) i ze przywiezie ja do mnie ok 16-17 bądź następnego dnia tj w środę, mamy sobotę a on gdzies zaginal emotka
0 0

#5276593 Napisano: 07.07.2012 11:17:29
dochaaa napisał(a):

szanowny pan kurier ktory we wtorek dzwownil do mnie ze ma dla mnie przesylke ale niestety nikogo nie zastal w domu (czesto adresuje moje wygrane na adres rodzicow) i ze przywiezie ja do mnie ok 16-17 bądź następnego dnia tj w środę, mamy sobotę a on gdzies zaginal emotka

masz telefon do gościa, to co za problem emotka
0 0

joan

#5276603 Napisano: 07.07.2012 11:30:34
wsciekly napisał(a):

Ja również emotka Choć w ostatni weekend jechałam tramwajami + autobusami i był taki ukrop, że nie miałam siły na twórcze myślenie emotka Spędziłam tego dnia prawie 3h podróżując komunikacją miejską, a pomysłów zero - zmarnowany czas emotka
0 0

Gość: pola731

#5276624 Napisano: 07.07.2012 11:49:56
wsciekly napisał(a):

tsiknias napisał(a):

wkurza mnie zupełny brak czasu na konkursy....

sorki, za szczerość - to nie brak czasu, ale zła organizacja

sorki Wściekły za szczerość , ale skąd wiesz ,że to zła organizacja ? może ktoś w przerwie na lunch... zjada lunch ?
może nie jeździ autobusem a samochodem czy rowerem czy tak jak ja chodzi na piechotę ?
jak wtedy pisać ski ?

0 0

#5276655 Napisano: 07.07.2012 12:33:35
pola731, nie dąsaj się emotka

każdy ma jakąś luźniejszą chwilę, która można owocnie zagospodarować emotka

no chyba, że jak mój jeden znajomy do konkursów podchodzi się z prawdziwym pietyzmem - on musi mieć czas i atmosferę, winko i kominek

gość godzinami obmyśla hasełka, sprawdza, poprawia i tak dopiero śle dalej

mimo tak pracochłonnej metody i fajnych tekstów, efekty i wygrane wcale nie są piorunujące
0 0

cudaczek121

#5276680 Napisano: 07.07.2012 01:01:56
wsciekly napisał(a):

no chyba, że jak mój jeden znajomy do konkursów podchodzi się z prawdziwym pietyzmem - on musi mieć czas i atmosferę, winko i kominek

mimo tak pracochłonnej metody i fajnych tekstów, efekty i wygrane wcale nie są piorunujące

Gdybym miała tak czekać na ową atmosferę do tworzenia konkursowych haseł, to rzadko kiedy bym się doczekała emotka Ja tam mam swoje sztandarowe evergreeny i po prostu na potrzeby danego konkursu nieznacznie modyfikuję, a czasem tylko zmieniam produkt w haśle emotka W tym miesiącu wygrałam tą metodą na odczepnego w konku Winiary Torebka za torebkę i z rezerwy bony z Wiosny pachnącej emotka Do konkursów podchodzę na totalnym luzie, bo na szczęście nie mam tak,że jak czegoś nie wygram, to nie będę potem miała czego sprzedać, a w konsekwencji- za co się utrzymać emotka Najczęściej wygrywam wtedy, gdy już zdążę zapomnieć,że w danym konkursie w ogóle brałam udział.
Wkurza mnie,że od 30 czerwca jestem nad jeziorem Żarnowieckim koło Dębęk, a z powodu kiepskiej pogody i tego,że muszę pilnować pracowników, którzy robią nam remont w domku, tylko raz udało mi się pojechać na plażę
emotka No i wkurza mnie,że odwołali koncert Eltona Johna w Gdańsku, na który miałam jechać emotka
0 0

#5276793 Napisano: 07.07.2012 03:30:13
wsciekly napisał(a):

nie dąsam się - daleka jestem od dąsania i fochów zauważam tylko ,że że każdy z nas ma inną metodę - ja się muszę nastroić na konkurs (w sensie - ukierunkować myśli na dany temat) , musi mi się chcieć - nie wysyłam po 20 smsów a po 2-3-4 maksymalnie i dlatego potrafię zrozumieć , ze ktoś nie ma czasu na konkursy

że nie wspomnę o mojej wiecznie-gadającej-5 latce , która nie pozwala się skupić na niczym innym niż ona

ja do sesji uczę się w łazience w wannie pełnej wody bo tylko wtedy mam spokój , jak potrzebuję pomyśleć - robię to samo- zamykam sie w łazience - więc ja nie piszę smsów konkursowych w locie

a w temacie - wkurza mnie brak chwili dla siebie
0 0

#5276818 Napisano: 07.07.2012 04:15:57
ja też kiedyś próbowałem takiej metody, ale na dłuższą metę to było zbyt męczące

a gdy okazało się, że wygrywają hasełka pisane w pośpiechu, na kolanie, przestałem się tak angażować
0 0

#5276856 Napisano: 07.07.2012 05:32:29
wsciekly napisał(a):

ja też kiedyś próbowałem takiej metody, ale na dłuższą metę to było zbyt męczące

a gdy okazało się, że wygrywają hasełka pisane w pośpiechu, na kolanie, przestałem się tak angażować

tu nie chodzi o metodę tylko o samą możliwość wysłania hasła emotka
0 0

malenka89

#5276867 Napisano: 07.07.2012 06:10:23
A mnie wkurzyła dzisiaj firma kurierska emotka Jakiś czas temu wysyłałam paczkę, opłaciłam, kurier odebrał, paczkę dostarczyli, dzisiaj dostaję fakturę, że mam zapłacić 20 zł za tzw. przeadresowanie.
Dzwoniłam do firmy, oni twierdzą, że kod pocztowy był zły, sprawdziłam kod w necie - jest ok, zadzwoniłam do gościa, któremu wysyłałam paczkę - potwierdził, że kod jest dobry, mało tego, ma taki nawet wpisany w dowodzie.

ja wpisałam kod z końcówką 20, oni mają w systemie 21 - bo są w tej miejscowości 2 kody no i pech chciał, że oni mają ten drugi, pierwszego nie mają emotka

powiedziałam, że nic im nie zapłacę za to, kod jest dobry, ale ciśnienie mi podnieśli emotka
0 0

#5276869 Napisano: 07.07.2012 06:37:50
malenka89 napisał(a):

A mnie wkurzyła dzisiaj firma kurierska emotka Jakiś czas temu wysyłałam paczkę, opłaciłam, kurier odebrał, paczkę dostarczyli, dzisiaj dostaję fakturę, że mam zapłacić 20 zł za tzw. przeadresowanie.
Dzwoniłam do firmy, oni twierdzą, że kod pocztowy był zły, sprawdziłam kod w necie - jest ok, zadzwoniłam do gościa, któremu wysyłałam paczkę - potwierdził, że kod jest dobry, mało tego, ma taki nawet wpisany w dowodzie.

OPEK ?

to ich stary numer

ja wpisałam kod z końcówką 20, oni mają w systemie 21 - bo są w tej miejscowości 2 kody no i pech chciał, że oni mają ten drugi, pierwszego nie mają emotka

powiedziałam, że nic im nie zapłacę za to, kod jest dobry, ale ciśnienie mi podnieśli emotka

0 0

asantesana

#5276903 Napisano: 07.07.2012 07:29:04
Niech mnie ktoś dobije...
Wczoraj miałam awarię internetu i telewizji, dzisiaj szlag trafił prąd, lodówka popłynęła, wszystko będzie do wyrzucenia, od 7 godzin próbuję się dodzwonić do pogotowia z naszej spółdzielni (takiego do którego się dzwoni w weekendy i święta), a tam zajęte - ktoś odłożył telefon i sobie chyba nad wodą siedzi... Na szczęście odkryłam, że mam prąd w jednym gniazdku w łazience i tam podpięłam lapka coby się wyżalić... bo lodówki już nie ma sensu... Od tygodnia same problemy, konkursowo też nieciekawie, może ktoś urok na mnie rzucił i trzeba iść nad rzekę tłuc kamienie...?
0 0