Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Agnes
Postów 3081
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mia
Postów 17582
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Z tym samochodem, to jest dobre!
Muszę wypróbować.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: plocia
a wkurzam się sama na siebie, pojechałam do Rossmana po te pasty i co .... kupony zostały w domu.... ponad 30 kilosa na darmo
Gość: kamila10001
Gość: wsciekly
czyli musisz awansować na... Starszego Moderatora
sorki, za szczerość - to nie brak czasu, ale zła organizacja
eski piszę w przerwach na lunch, w tramwaju, pociągu, autobusie...
zadzwoń w poniedziałek i zapytaj co i jak
adidas przyjmował reklamacje i dawali nowe piłki
wystarczył telefon do agencji, nic nie trzeba było odsyłać
dochaaa
Postów 1146
Data rejestracji 16.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Małżeństwo w tym jest podobne do życia, że to pole walki, a nie grządka róż.
masz telefon do gościa, to co za problem
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Ja również
Gość: pola731
sorki Wściekły za szczerość , ale skąd wiesz ,że to zła organizacja ? może ktoś w przerwie na lunch... zjada lunch ?
może nie jeździ autobusem a samochodem czy rowerem czy tak jak ja chodzi na piechotę ?
jak wtedy pisać ski ?
każdy ma jakąś luźniejszą chwilę, która można owocnie zagospodarować
no chyba, że jak mój jeden znajomy do konkursów podchodzi się z prawdziwym pietyzmem - on musi mieć czas i atmosferę, winko i kominek
gość godzinami obmyśla hasełka, sprawdza, poprawia i tak dopiero śle dalej
mimo tak pracochłonnej metody i fajnych tekstów, efekty i wygrane wcale nie są piorunujące
cudaczek121
Postów 6828
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Gdybym miała tak czekać na ową atmosferę do tworzenia konkursowych haseł, to rzadko kiedy bym się doczekała
Wkurza mnie,że od 30 czerwca jestem nad jeziorem Żarnowieckim koło Dębęk, a z powodu kiepskiej pogody i tego,że muszę pilnować pracowników, którzy robią nam remont w domku, tylko raz udało mi się pojechać na plażę
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
nie dąsam się - daleka jestem od dąsania i fochów zauważam tylko ,że że każdy z nas ma inną metodę - ja się muszę nastroić na konkurs (w sensie - ukierunkować myśli na dany temat) , musi mi się chcieć - nie wysyłam po 20 smsów a po 2-3-4 maksymalnie i dlatego potrafię zrozumieć , ze ktoś nie ma czasu na konkursy
że nie wspomnę o mojej wiecznie-gadającej-5 latce , która nie pozwala się skupić na niczym innym niż ona
ja do sesji uczę się w łazience w wannie pełnej wody bo tylko wtedy mam spokój , jak potrzebuję pomyśleć - robię to samo- zamykam sie w łazience - więc ja nie piszę smsów konkursowych w locie
a w temacie - wkurza mnie brak chwili dla siebie
a gdy okazało się, że wygrywają hasełka pisane w pośpiechu, na kolanie, przestałem się tak angażować
tu nie chodzi o metodę tylko o samą możliwość wysłania hasła
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwoniłam do firmy, oni twierdzą, że kod pocztowy był zły, sprawdziłam kod w necie - jest ok, zadzwoniłam do gościa, któremu wysyłałam paczkę - potwierdził, że kod jest dobry, mało tego, ma taki nawet wpisany w dowodzie.
ja wpisałam kod z końcówką 20, oni mają w systemie 21 - bo są w tej miejscowości 2 kody no i pech chciał, że oni mają ten drugi, pierwszego nie mają
powiedziałam, że nic im nie zapłacę za to, kod jest dobry, ale ciśnienie mi podnieśli
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Wczoraj miałam awarię internetu i telewizji, dzisiaj szlag trafił prąd, lodówka popłynęła, wszystko będzie do wyrzucenia, od 7 godzin próbuję się dodzwonić do pogotowia z naszej spółdzielni (takiego do którego się dzwoni w weekendy i święta), a tam zajęte - ktoś odłożył telefon i sobie chyba nad wodą siedzi... Na szczęście odkryłam, że mam prąd w jednym gniazdku w łazience i tam podpięłam lapka coby się wyżalić... bo lodówki już nie ma sensu... Od tygodnia same problemy, konkursowo też nieciekawie, może ktoś urok na mnie rzucił i trzeba iść nad rzekę tłuc kamienie...?