Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Będzie dobrze
Gość: wsciekly
według mnie połowa naszych prokuratorów nadaje się do... przedszkola
Gość: pantiktak
tak jak i ty
byle upierdliwych nie było
kammaro
Postów 2095
Data rejestracji 29.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dogadywałam się z nieznaną mi forumowiczką w sprawie paragonu, przekopałam stertę, aby znaleźć właściwy i w końcu usłyszałam, że najpierw mam wysłać paragon! Jakieś nowe zasady na forum panują? Dodam, że chodzi o kwotę 50zł
Uskrzydla mnie każda wygrana.Przegrana daje kopa do działania.
♦♦♦
wyślij skan
potem kasa i poczta
joan
Postów 18751
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Ale czasem sam skan organizatorowi wystarczy, a osoba nieznana może nie zapłacić. W ogóle, co to za układ, że się komuś nie chce do sklepu iść i robi konkursowiczów & organizatora w uja, a potem jeszcze sobie życzy najpierw dostać paragon
Monika11
Postów 7738
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zawsze czekam na kasę i dopiero odsyłam paragon.Moim zdaniem osoba zainteresowana powinna najpierw pierwsza zapłcić.Raz sie przejechałam i teraz jestem ostrożna
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
trebor1
Postów 1504
Data rejestracji 08.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko ,że ja oficjalnie nie zostałem lauretem,
zostałem tylko poinformowany, że jakbym miał ten gotowy front robót, to może i bym został,
także nie mogę się na nic powołać, poza rozmową telefoniczną, a wiadomo jaki jest statut potencjalnego laureta, raczej kiepska pozycja negocjacyjna
Tu jest moja stopka, więc ostrożnie by nie nadeptać na odcisk
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałam błyszczcyk,do wszystkich już dodtarły a do mnie nie.No to im wysłałam maila,pisze na tablicy a oni nic,cisza.No kurde o co chodzi
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli list polecony, to niech podadzą numer nadania, to sobie sprawdzisz na stronie poczty, gdzie się znajduje i czy było awizo
a może najpierw zadzwoń na swoją pocztę i dowiedz się, czy nic nie ma dla Ciebie? bo czasami awizo gdzieś zaginie
Gość: aka
mia
Postów 17582
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Ja kiedyś miałam podobną sytuację - chodziło o zakup przed konkursem zaznaczam, nie po
Wysłałam skan połowy paragonu wzdłuż, na dowód, że jest - reszta przykryta kartką. I wilk syty i owca cała
P.S.
Transakcja doszła do skutku, a osoba juz nie jest nieznana.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
joan
Postów 18751
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Genialne
Gość: goralecka
A mnie wkurza brak wiary we własne mozliwości i to, ze zawiode znajomych ktorzy mnie pracodawcy polecili
I nawet CV nie wychodzi choć robiłam to tysiąc razy
Gość: emilka1705
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze, że nie trenujemy razem, jeszcze bys cos na mnie znalazła jakbym ładniej biegała
polecam wycieczkę do dużego miasta
sam przy okazji weekendowych wypadów do znajomych zaliczam Eko, Interka, Sano, Netto i inne
Gość: lalunia
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakbyś napisał zaliczam Stokrotke to jeszcze bym zrozumiała, ale Netto, Eko..... oj Wsciekly, Wsciekly