Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jomajd86
Postów 2404
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
opłaciło się?
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
Gość: czarnygreg
ale co sie opłaciło?
Gość: misiulka
Gość: czarnygreg
luko922
Postów 4993
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W oczekiwaniu na główną...
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam znajomą która jest (choć to za dużo powiedziane) doradcą finansowym (w firmie w której byłam na rozmowie o pracę - przeszłam przez szkolenie i stwierdziłam że to ściema jakich mało). Z racji że jest sąsiadką z klatki widujemy się dość często. Mniej więcej w czerwcu się mnie pyta czy nie chcę porozmawiać o wcześniejszej spłacie kredytu (hipoteka na mieszkanie). Wtedy jeszcze nie wiedziałam że pracuje w owej firmie. Myślałam że ma jakiś fajny pomysł bo też ma kredyt. Na spotkanie umówiłyśmy się jak wrócę z wakacji.
Była u mnie ok 2 tyg temu. Przedstawiła swoją ofertę - ja jak zobaczyłam logo firmy to mi się słabo zrobiło
Zadzwoniła bodajże we wtorek zapytać o decyzję, to odesłałam ją do mojego chłopa (też był na nie - ale nie się on tłumaczy nie musiał chcieć tej analizy). Mąż jej powiedział że na razie nie jest zainteresowany (w skrócie chodziło o wpłaty na jakieś tam konto na przyszłość dla dzieci - jedyne 360 zł miesięcznie
Spotkałam ją dziś w sklepie i się zaczęło
No i trochu mi ulżyło...
marla
Postów 306
Data rejestracji 01.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przepraszam za spóźnienie, ale czarny kot przebiegł mi drogę i musiałam pójść naokoło.
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Książki, filmy, muzyka, gry http://www.finta.pl/ref/Ignam
marzanna
Postów 1486
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
\"Some people are wise. Some otherwise\"
lizzie
Postów 1169
Data rejestracji 18.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Tylko współczuć koleżance, przeszła na pewno pranie mózgu...
Gość: nocti
Dokładnie tak. Ja się nigdy nie nadawałam do takiej pracy, bo ciężko mi zrezygnować ze swoich przekonań i logicznego myślenia. Nie potrafię ludziom sprzedawać cudownych garnków, najlepszych ofert telekomunikacyjnych i wspaniałych planów oszczędnościowych, które niczym nie różnią się od innych produktów, ale na szkoleniu wciskają człowiekowi, że to najlepsze rozwiązanie na świecie
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy dzisiejszych aferach ciężko mi się przekonać żeby lokować pieniążki
To fakt. Bez gruntownego sprawdzenia nie zainwestowałabym ani złotówki. Ostatnia afera mnie natomiast zdziwiła z jednego powodu... gdy AG otwierało się w moim mieście koleżanka pokazała mi artykuł w Internecie, że to przekręciarze. Ruch mieli tam prawie zerowy a gdy wychodzi wszystko na światło dzienne to okazuje się, że tyle ludzi zainwestowało i to niemałe pieniądze... Normalnie pozwalają okradać ludzi w biały dzień...
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://demotywato...l/3510817/Malzenstwo
Jestem radosna jak wiosna!
Gość: lizkacz
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
AG to duża i głośna afera, ale mąż mi pokazywał malutki artykuł. Chodziło w nim o to że jakiś tam człowiek wsadził na lokatę 30 tyś. Po jakimś czasie (zgodnym z umową) chciał wypłacić te pieniążki. Okazało się że ma tylko 20 tyś. Reszta poszła na opłaty (których nie było w samej umowie którą podpisywał, tylko w aneksie który był tylko do wglądu
maribog
Postów 1022
Data rejestracji 27.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby ktoś chciał inwestować lub ma do czynienia z Getin Bankiem warto poczytać http://www.wrobieni.org/index.php
Moją mamę też w to badziewie wrobiono ... i rozpoczynamy pomału walkę ...
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane