Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: aka
i dekoria
ludzka_istota
Postów 4195
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
I wkurza mnie, ze nie mogę wygrać roweru, a tak bardzo chcę (może za bardzo?).
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
Gość: minka77
Gość: czarnygreg
jak kupisz-wygrasz, wielokrotnie na róznych sprzętach przetestowane, serio, serio
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to niby z jakiej racji? Bo się należy tylko dlatego, że ktoś ma więcej, niż inny? Może wyrażaj się bardziej precyzyjnie, bo trudno zrozumieć, o co Ci chodzi
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: kamila10001
Myślę że o to chodziło Mince że im ktoś ma więcej kasy tym jest bardziej chciwy i skąpy( chociaż nie mówię że tak jest w każdym przypadku). Na pewno nie chodziło o to aby ktoś Mince dawał lizaki hehe. Ja się z własnego doświadczenia przekonałam że tak zwana domowa gościnność w przypadku osób bogatszych tak to nazwijmy jest jakoś inaczej rozumiana tak łagodnie powiedziawszy. U mnie jakby gość wyszedł z mojego domu głodny i nie ugoszczony to ja bym się pod ziemię ze wstydu zapadła.
Gość: postscript
bede tu podawal kazdego cholernego spamera, skoro nie zamierzaja respektowac postanowien regulaminu tego forum
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przecież możesz zablokować taką osobę
https://www.e-kon...info/zablokowani.php
lista przyjaciół / lista osób zablokowanych
Gość: postscript
ziolko, przeciez doskonale wiesz, jak jest. ja i jeszcze pare osob blokujemy codziennie po paru takich i jakos konca nie widac. skarzymy sie od naprawde dawna i naszego problemu nikt nie umie rozwiazac. co z tego, ze ja kogos blokuje, jak i tak ciagle dostaje nowe prosby o kliki? mnoza sobie konta, czy po prostu tylu oszolomow dziennie przybywa na forum?
ja mam jedna - moze radykalna, ale innej nie widze - propozycje rozwiazania: zlikwidowac na tym forum wszystko co dotyczy konkursow klikanych. prosze nie walic we mnie teraz gromami. macie lepsze pomysly, to napiszcie. ale tak jak jest teraz - jest zle i nieskutecznie.
Gość: kreatives
Wystarczy napisać w sygnaturce:
*Nie klikam*, a osoba, która rozsyła wiadomości, prośby o kliki pewnie będzie szanowała taką osobę.
notta
Postów 8876
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
moim zdaniem jak ktoś nie udziela się w temacie do klikania to znaczy że nie ma zamiaru klikać.. <chyba logiczne> już widzę jak wszyscy czytają sygnaturki kto co chce, albo czego nie chce..
Szczęśliwych paragonów życzę
|
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo przecież wtedy zaczęliby robić burdel w każdym innym temacie albo by był nowy założony
aaa witamy
hehehe.. pierwszy wpis i od razu we wkurzaju?
niestety takie osoby nie czytają stopek, a w każdym razie nie zawsze
osobiście mam 49 osób zablokowanych, mimochodem
joan
Postów 18750
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
To może umówimy się tak, że ten, kto klika, da sobie w sygnaturce opis KLIKAM i tylko do tych ludzi będziecie słali prośby?
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kreatives
Takie osoby szanuje najbardziej bo widać, że ktoś może przeznaczyć chwilę bezinteresownie aby pomóc dla drugiego człowieka.
Chyba lepiej zamieścić *Nie klikam*, niż *Klikam*
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i sądzisz, że umieszczenie tego w sygnaturce, cos pomaga ?
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znasz z autopsji?
Gość: merkana
Gość: ziber
jak dla mnie - skoro jest wątek kliknijcie to jest to konkretne miejsce , gdzie mozna szukać kliknięć - a uprzejme osoby raz czy dwa klikną a jak ich zaleje powódź pw z uprzejmymi prośbami to przestaną być uprzejme
a wkurza mnie absolutny brak pomysłu na konkursy