Wkurza mnie...

Gość: aka

#5325603 Napisano: 13.08.2012 01:57:56
pech konkursowy emotka
i dekoria emotka
0 0

ludzka_istota

#5325863 Napisano: 13.08.2012 04:31:03
Wkurza mnie jak oglądam Łowców promocji. Dlaczego u nas nie ma kuponów i takich rabatów? I pewnie nigdy nie będzie.

I wkurza mnie, ze nie mogę wygrać roweru, a tak bardzo chcę (może za bardzo?).
0 0

Gość: minka77

#5326288 Napisano: 13.08.2012 09:27:38
a mnie wkurzają ludzie którzy mają dość pieniędzy a ciągle nim mało i nawet lizaka za 5 groszy nie dostaniesz od nich emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#5326315 Napisano: 13.08.2012 09:42:11
ludzka_istota napisał(a):

Wkurza mnie jak oglądam Łowców promocji. Dlaczego u nas nie ma kuponów i takich rabatów? I pewnie nigdy nie będzie.

I wkurza mnie, ze nie mogę wygrać roweru, a tak bardzo chcę (może za bardzo?).

jak kupisz-wygrasz, wielokrotnie na róznych sprzętach przetestowane, serio, serio emotka
0 0

79magda

#5326316 Napisano: 13.08.2012 09:42:53
minka77 napisał(a):

a mnie wkurzają ludzie którzy mają dość pieniędzy a ciągle nim mało i nawet lizaka za 5 groszy nie dostaniesz od nich emotka

A to niby z jakiej racji? Bo się należy tylko dlatego, że ktoś ma więcej, niż inny? Może wyrażaj się bardziej precyzyjnie, bo trudno zrozumieć, o co Ci chodzi
emotka
0 0

Gość: kamila10001

#5326930 Napisano: 14.08.2012 11:57:21
79magda napisał(a):

minka77 napisał(a):

A to niby z jakiej racji? Bo się należy tylko dlatego, że ktoś ma więcej, niż inny? Może wyrażaj się bardziej precyzyjnie, bo trudno zrozumieć, o co Ci chodzi
emotka

Myślę że o to chodziło Mince że im ktoś ma więcej kasy tym jest bardziej chciwy i skąpy( chociaż nie mówię że tak jest w każdym przypadku). Na pewno nie chodziło o to aby ktoś Mince dawał lizaki hehe. Ja się z własnego doświadczenia przekonałam że tak zwana domowa gościnność w przypadku osób bogatszych tak to nazwijmy jest jakoś inaczej rozumiana tak łagodnie powiedziawszy. U mnie jakby gość wyszedł z mojego domu głodny i nie ugoszczony to ja bym się pod ziemię ze wstydu zapadła.
0 0

Gość: postscript

#5326958 Napisano: 14.08.2012 12:06:51
abc999 - kolejny spamer. dostalem dzis od tego kogos kilka prosb o glosy. zobaczcie, jakie ma dotychczasowe wisy na forum - zadnego normalnego posta, wylacznie kliknij mi.
bede tu podawal kazdego cholernego spamera, skoro nie zamierzaja respektowac postanowien regulaminu tego forum emotka
0 0

ziolko

#5326965 Napisano: 14.08.2012 12:08:39
postscript napisał(a):

abc999 - kolejny spamer. dostalem dzis od tego kogos kilka prosb o glosy. zobaczcie, jakie ma dotychczasowe wisy na forum - zadnego normalnego posta, wylacznie kliknij mi.
bede tu podawal kazdego cholernego spamera, skoro nie zamierzaja respektowac postanowien regulaminu tego forum emotka

przecież możesz zablokować taką osobę

https://www.e-kon...info/zablokowani.php

lista przyjaciół / lista osób zablokowanych

0 0

Gość: postscript

#5327118 Napisano: 14.08.2012 01:25:42
ziolko napisał(a):

postscript napisał(a):

przecież możesz zablokować taką osobę

https://www.e-kon...info/zablokowani.php

lista przyjaciół / lista osób zablokowanych

ziolko, przeciez doskonale wiesz, jak jest. ja i jeszcze pare osob blokujemy codziennie po paru takich i jakos konca nie widac. skarzymy sie od naprawde dawna i naszego problemu nikt nie umie rozwiazac. co z tego, ze ja kogos blokuje, jak i tak ciagle dostaje nowe prosby o kliki? mnoza sobie konta, czy po prostu tylu oszolomow dziennie przybywa na forum?

ja mam jedna - moze radykalna, ale innej nie widze - propozycje rozwiazania: zlikwidowac na tym forum wszystko co dotyczy konkursow klikanych. prosze nie walic we mnie teraz gromami. macie lepsze pomysly, to napiszcie. ale tak jak jest teraz - jest zle i nieskutecznie.
0 0

Gość: kreatives

#5327127 Napisano: 14.08.2012 01:28:50
Wkurza mnie, że ludzi wkurza to, iż są wkurzani jak wysyłają do nich spam o kliki.

Wystarczy napisać w sygnaturce:

*Nie klikam*, a osoba, która rozsyła wiadomości, prośby o kliki pewnie będzie szanowała taką osobę.
0 0

notta

#5327137 Napisano: 14.08.2012 01:31:23
kreatives napisał(a):

Wkurza mnie, że ludzi wkurza to, iż są wkurzani jak wysyłają do nich spam o kliki.

*Nie klikam*, a osoba, która rozsyła wiadomości, prośby o kliki pewnie będzie szanowała taką osobę.

moim zdaniem jak ktoś nie udziela się w temacie do klikania to znaczy że nie ma zamiaru klikać.. <chyba logiczne> już widzę jak wszyscy czytają sygnaturki kto co chce, albo czego nie chce..
0 0

ziolko

#5327139 Napisano: 14.08.2012 01:31:36
postscript - wątpię, czy skasowanie tematu kliknijcie coś by dało
bo przecież wtedy zaczęliby robić burdel w każdym innym temacie albo by był nowy założony

kreatives napisał(a):

aaa witamy emotka

hehehe.. pierwszy wpis i od razu we wkurzaju? emotka

niestety takie osoby nie czytają stopek, a w każdym razie nie zawsze

osobiście mam 49 osób zablokowanych, mimochodem

0 0

joan

#5327145 Napisano: 14.08.2012 01:33:22
kreatives napisał(a):

To może umówimy się tak, że ten, kto klika, da sobie w sygnaturce opis KLIKAM i tylko do tych ludzi będziecie słali prośby? emotka
0 0

beniaminowa

#5327157 Napisano: 14.08.2012 01:39:34
joan napisał(a):

kreatives napisał(a):

To może umówimy się tak, że ten, kto klika, da sobie w sygnaturce opis KLIKAM i tylko do tych ludzi będziecie słali prośby? emotka

emotka emotka emotka TAK! Jestem za emotka
0 0

barszcz

#5327171 Napisano: 14.08.2012 01:45:58
wkurza mnie,że po siedmiu dniach kolejnej kuracji,choroba znowu się odzywa:(
0 0

Gość: kreatives

#5327235 Napisano: 14.08.2012 02:30:01
Są uprzejme osoby, do których wyśle się wiadomość i odklikają i nic nie chcą w zamian emotka

Takie osoby szanuje najbardziej bo widać, że ktoś może przeznaczyć chwilę bezinteresownie aby pomóc dla drugiego człowieka.

Chyba lepiej zamieścić *Nie klikam*, niż *Klikam* emotka
0 0

kalisto1986

#5327244 Napisano: 14.08.2012 02:35:35
kreatives napisał(a):

Są uprzejme osoby, do których wyśle się wiadomość i odklikają i nic nie chcą w zamian emotka

Takie osoby szanuje najbardziej bo widać, że ktoś może przeznaczyć chwilę bezinteresownie aby pomóc dla drugiego człowieka.

i sądzisz, że umieszczenie tego w sygnaturce, cos pomaga ? emotka Naczelni spamerzy forum nie potrafią czytać tak złożonych zdań
0 0

beniaminowa

#5327281 Napisano: 14.08.2012 02:59:14
kreatives napisał(a):

Znasz z autopsji? emotka Bo jak widać jesteś od bardzo nie dawna na forum.
0 0

Gość: merkana

#5327317 Napisano: 14.08.2012 03:18:43
A mnie dzisiaj na maksa wkurzyła lalunia, którą zestresował ruch miejski, nie mogła wyjechać z parkingu i wkurzona burknęła do mojej mamy No idźże do cholery kobieto!, bo przechodziła przez pasy i kierownica nie miała jak wyjechać. O jak ja jej dałam! Bób się z mych ust posypał jak nigdy. Co jak co, ale za mamę to bym oczy wydrapała emotka emotka
0 0

Gość: ziber

#5327340 Napisano: 14.08.2012 03:30:25
kreatives napisał(a):

jak dla mnie - skoro jest wątek kliknijcie to jest to konkretne miejsce , gdzie mozna szukać kliknięć - a uprzejme osoby raz czy dwa klikną a jak ich zaleje powódź pw z uprzejmymi prośbami to przestaną być uprzejme

a wkurza mnie absolutny brak pomysłu na konkursy
0 0