Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: iwonciaaa
Biała strona;/ ,,oferta niedostępna'' środki zeżarło, oferty nigdzie w kupionych nie mam.
Świetnie
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
w lucro wrobiono i mnie ...i też zaczynam walkę z tymi złodziejami!!! toż to skandal - tylko rozkradająwszystko dookoła
alaalex40 i luk1990
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostałam taką odpowiedź
Szanowna Pani,
bardzo dziękujemy za uważne słuchanie naszego radia.
Informuję, że nie mamy takiej możliwości, aby zdjąć wspomnianą reklamę z naszej anteny. Nie dotyczy ona zagadnień, których reklama jest ustawowo zabroniona (jak np. alkohol).
Jesteśmy pewni, że każdy kto zechce skorzystać z reklamowanych usług firmy Amber Gold, podobnie jak Pani sprawdzi najpierw co się za tym kryje.I sam podejmie decyzję, czy chce podjąć ryzyko takiej inwestycji, czy nie (tak jak z lokatami w bankach czy parabankach, akcjami giełdowymi czy funduszami inwestycyjnymi).
POzdrawiam serdecznie
S... K...
Dyrektor ARRM
niby racja, ale ile osób podjęło decyzję o lokacie dzięki reklamie??
a nie każdy ma możliwość sprawdzenia, jak np starsi ludzie, co rzadko czytają gazety a o internecie nie mają pojęcia.
I wkurza mnie to, że chęć zysku z reklam jest ważniejsza, niż ogólne dobro ludzi, aby ich nie oszukiwać
denira
Postów 203
Data rejestracji 30.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pieniądz rządzi światem, bez względu na to jaką krzywdę innym wyrządza
Zakupy w: ITM, Biedronka, Netto, Lidl, Tesco, ABC, Delikatesy Centrum.
Gość: basia75
mia
Postów 17581
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Kochana, więcej nas takich.
Ja bym powiedziała nawet - od debetu do debetu
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: merkana
Więc moje zapominalstwo i to, że niewinny oberwał z torpedy słownej też mnie wkurza. Grr
jasnoska
Postów 1014
Data rejestracji 10.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
To już jest koniec-nie ma już nic
Gość: al333
Łączę się z Wami we wkurzeniu - ja z moim chłopakiem też chcieliśmy nieco odłożyć i kupić własne mieszkanie. Szkoda tylko, że co chwilę ceny idą w górę ;/ Ech...
jola29k
Postów 2321
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mnie też a najgorsze jest to że wszystkich ksiązek nie ma w jednej ksiegarni tak więc zamawiałam w trzech róznych i dochodzą koszty wysyłki , dobrze chociaż że plecaki kiedyś im wygrałam i zestawy do malowania więc parę złoty zostanie
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
moskala22
Postów 3535
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skąd ja to znam
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
jomajd86
Postów 2404
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie tak jak mówisz ;/
my wróciliśmy z zagranicy 3 miesiące temu i szukamy pracy tutaj i co ... nic kasa się skończyła i teraz pożyczki i kombinowanie... a pracy jak nie było tak nie ma
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
jomajd86
Postów 2404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jomajd86
Postów 2404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba dużo rzeczy mnie wkurza
Gość: xoo_xoo_xoo
http://www.ikea.c.../products/S89887294/
http://www.ikea.c...g/products/10087106/
wkurza mnie brak weny na wszystko.
Gość: nocti
Ceny samych mieszkań spadają. Tylko coraz mniej osób stać na mieszkanie a nawet na kredyt...
sylzab2294
Postów 4540
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
Gość: postscript
mia
Postów 17581
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Chyba w tym wcieleniu już tego nie poprawię.