Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: aka
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18750
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Współczuję...
Rozwieś po klatkach info, że dajesz tej osobie 1 dzień na zgłoszenie się do Ciebie z kwotą X (np. 50 zł). W przeciwnym razie zgłosisz sprawę na policję, jako akt wandalizmu i umyślnego uszkodzenia mienia, co może skutkować konsekwencjami prawymi i finansowymi nie tylko dla sprawcy, ale również dla jego rodziców.
Gość: katrin22
Gość: kluseczka
Gość: ewachem
idz koniecznie, ja tez nigdy (poza porodami) nie bylam w szpitalu na operacji. Jak mialam atak woreczka (nie wiedzialam ze to to) to myslalam, ze umieram na atak serca (mialam 2 miesieczne dziecko w domu i 2,5 latka). Pierwszy raz w zyciu wezwalam karetke. Pan lekarz pyta: Byla ciaza niedawno? a ja na to: Owszem. Lekarz: To woreczek. Ja: A nie serce? Lekarz: W pani wieku!?...no wiec trafilam do szpitala, wycieli mi laparoskopowo. Zostala malutka blizna na srodku brzucha (drugiej blizny nie widac bo to przez pępek wkładali narzędzie). Od tamtej pory czuje sie w porzo. Nikomu nie życzę takiego bólu. Operacja jest w znieczuleniu ogólnym, w przeddzien operacji dostajesz leki na dobry sen
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i niech ponoszą koszty
Gość: grusia
Gość: eywa
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyłapałam właśnie jak wychodzili z klatki
Gość: tato999
odciski palców? bo to była tak jakby chwilowa kradzież
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14229
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: tato999
ja nie mam łazienki od prawie 2 miesięcy
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18750
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Jeśli masz zdjęcie dziecka w wózku, możesz nim wykazać, że wózek był w bardzo dobrym stanie. Ktoś nim rozporządzał bez Twojej wiedzy i zgody, a teraz wózek jest w stanie pogorszonym! Kto twierdzi, że wózek nie ma wartości?
Gość: beciala
dokładnie
Gość: emilka1705
wszystko dzieje się ostatnio odwrotnie niż bym chciała. Do tego zgubiłam akty urodzenia małej i mąż nie będzie mógł wziąć w przyszłym tygodniu urlopu tacierzyńskiego podczas którego tak chcieliśmy wypocząć!!! Urodziłam małą w Rzeszowie to kawał drogi i nie mam jak jechać po nowy akt!!! Ani nikogo kto by mi go odebrał!!!Chodzę i rycze cały dzień.
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
a może ktoś odebrać z Rzeszowa? czy tylko rodzice?
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu