Wkurza mnie...

Gość: aka

#5335740 Napisano: 21.08.2012 06:25:43
Sierpniowa susza konkursowa - niech mnie ktoś odczaruje emotka
0 0

beniaminowa

#5336536 Napisano: 22.08.2012 11:14:07
Ale się wkurzyłam... emotka Mieszkam w bloku na 4 piętrze. Mam małe dziecko i żeby nie wnosić codziennie wózka na górę zostawiam go na dole na klatce. Wczoraj jakieś dzieci go wzięły i się nim bawiły emotka Brakuje zabawek i pasów. Wózek jest brudny i ma dziurę emotka Mało tego nie - odprowadziły go z powrotem tylko jakaś litościwa dusza wciągnęła go to klatki obok (musiałam latać po osiedlu i go szukać). Mam w tej chwili chore dziecko i nie ruszam się z domu przez co gówniarze mieli użytek z mojego wózka emotka Co mogę zrobić jak złapię takiego gówniarza co mi zajumał wózek?
0 0

joan

#5336547 Napisano: 22.08.2012 11:21:25
beniaminowa napisał(a):

Ale się wkurzyłam... emotka Mieszkam w bloku na 4 piętrze. Mam małe dziecko i żeby nie wnosić codziennie wózka na górę zostawiam go na dole na klatce. Wczoraj jakieś dzieci go wzięły i się nim bawiły emotka Brakuje zabawek i pasów. Wózek jest brudny i ma dziurę emotka Mało tego nie - odprowadziły go z powrotem tylko jakaś litościwa dusza wciągnęła go to klatki obok (musiałam latać po osiedlu i go szukać). Mam w tej chwili chore dziecko i nie ruszam się z domu przez co gówniarze mieli użytek z mojego wózka emotka Co mogę zrobić jak złapię takiego gówniarza co mi zajumał wózek?

Współczuję...
Rozwieś po klatkach info, że dajesz tej osobie 1 dzień na zgłoszenie się do Ciebie z kwotą X (np. 50 zł). W przeciwnym razie zgłosisz sprawę na policję, jako akt wandalizmu i umyślnego uszkodzenia mienia, co może skutkować konsekwencjami prawymi i finansowymi nie tylko dla sprawcy, ale również dla jego rodziców.
0 0

Gość: katrin22

#5336548 Napisano: 22.08.2012 11:21:43
beniaminowa napisał(a):

emotka emotka emotka
0 0

Gość: kluseczka

#5336553 Napisano: 22.08.2012 11:22:51
współczuję bardzo beniaminowa emotka najlepszym sposobem byłoby ochrzanienie rodziców, bo wtedy może dotarłoby i do dzieciaków
0 0

Gość: ewachem

#5336555 Napisano: 22.08.2012 11:23:30
chochliczka napisał(a):

Dzieki dziewczyny za rady. Mnie od jakiegos czasu lapie taki bol ze okolo doby jestem umierajaca, brzuch boli jak diably,wymioty,slabo mi ,masakra.Tylko ze z usg nie wynika jednoznacznie czy to kamien czy polip..A chirurg dzis kazal wyciac..teraz tylko gastroskopia jeszcze mnie czeka,tylko ciekawe czy po tym badaniu cos sie wyjasni.

idz koniecznie, ja tez nigdy (poza porodami) nie bylam w szpitalu na operacji. Jak mialam atak woreczka (nie wiedzialam ze to to) to myslalam, ze umieram na atak serca (mialam 2 miesieczne dziecko w domu i 2,5 latka). Pierwszy raz w zyciu wezwalam karetke. Pan lekarz pyta: Byla ciaza niedawno? a ja na to: Owszem. Lekarz: To woreczek. Ja: A nie serce? Lekarz: W pani wieku!?...no wiec trafilam do szpitala, wycieli mi laparoskopowo. Zostala malutka blizna na srodku brzucha (drugiej blizny nie widac bo to przez pępek wkładali narzędzie). Od tamtej pory czuje sie w porzo. Nikomu nie życzę takiego bólu. Operacja jest w znieczuleniu ogólnym, w przeddzien operacji dostajesz leki na dobry sen emotka Mmmm jak miło się spało. Później przed operacją dostajesz jakis lek na rozluznienie emotka a pozniej znieczulenie i...odlot. A nazajutrz wychodzisz do domu. Powodzenia.
0 0

ziolko

#5336557 Napisano: 22.08.2012 11:23:45
beniaminowa - jedynie iść do rodziców (a wcześniej dowiedzieć się, kto to), rodzice odpowiadają za swoje dzieci
i niech ponoszą koszty
0 0

Gość: grusia

#5336561 Napisano: 22.08.2012 11:25:19
Beniaminowa a skad wiesz kto to ? Musialabys miec swiadkow , a dzieciak rodzicow z rozumem.
0 0

Gość: eywa

#5336599 Napisano: 22.08.2012 11:49:12
kiedys znajomej ukradli stelaż sam spod drzwi ...cena producenta powala i mimo,ze miala spacerówke od niego i gondole,kupiła nowy wózek..ja raz postawiłam na pół dnia na klatce i było wszystko poprzestawiane w nim co możliwe ,więc więcej nie robie tego i trzymam w domu,mimo,że mam 32 m2;/
0 0

zarania

#5336633 Napisano: 22.08.2012 12:03:23
Szkoda, że nie grałam w BP piłkoszał, bo cały czas widzę jakieś lodówki w MDW, a nie mam nawet pojęcia o co chodziło. emotka
0 0

beniaminowa

#5336645 Napisano: 22.08.2012 12:09:56
grusia napisał(a):

Beniaminowa a skad wiesz kto to ? Musialabys miec swiadkow , a dzieciak rodzicow z rozumem.

Przyłapałam właśnie jak wychodzili z klatki emotka Skończyło się na wizycie na KP. Masz oszacować wartość wózka. Jak to mogę załatwić?!
0 0

Gość: tato999

#5336650 Napisano: 22.08.2012 12:11:19
beniaminowa napisał(a):

grusia napisał(a):

Przyłapałam właśnie jak wychodzili z klatki emotka Skończyło się na wizycie na KP. Masz oszacować wartość wózka. Jak to mogę załatwić?!

odciski palców? bo to była tak jakby chwilowa kradzież
0 0

beniaminowa

#5336660 Napisano: 22.08.2012 12:13:56
Chwilowa? I po kiego grzyba mi odciski jak znam ich nazwisko?
0 0

anialistopad

#5336681 Napisano: 22.08.2012 12:25:47
wkurza mnie brak wygranych brak neta jedynie w telefonie i balagan w domu remont lazienki a jutro caly dzien bez kibelka bo kafelki na podloge bfa kladli emotka
0 0

Gość: tato999

#5336686 Napisano: 22.08.2012 12:29:33
kaki76 napisał(a):

wkurza mnie brak wygranych brak neta jedynie w telefonie i balagan w domu remont lazienki a jutro caly dzien bez kibelka bo kafelki na podloge bfa kladli emotka

ja nie mam łazienki od prawie 2 miesięcy emotka w kibelku tynki pozwalane emotka końca remontu nie widać a mnie to nie wkurza emotka bo po co się denerwować na coś co i tak się nie zmieni pod wpływem Naszych nerwów emotka
0 0

beniaminowa

#5336705 Napisano: 22.08.2012 12:39:16
Wychodzi na to że wózek nie jest nic warty (kupiony dawno temu) emotka emotka Normalnie nogi bym z wiadomego miejsca powyrywała emotka
0 0

joan

#5336710 Napisano: 22.08.2012 12:42:03
beniaminowa napisał(a):

Wychodzi na to że wózek nie jest nic warty (kupiony dawno temu) emotka emotka Normalnie nogi bym z wiadomego miejsca powyrywała emotka

Jeśli masz zdjęcie dziecka w wózku, możesz nim wykazać, że wózek był w bardzo dobrym stanie. Ktoś nim rozporządzał bez Twojej wiedzy i zgody, a teraz wózek jest w stanie pogorszonym! Kto twierdzi, że wózek nie ma wartości? emotka
0 0

Gość: beciala

#5336716 Napisano: 22.08.2012 12:47:24
tato999 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

ja nie mam łazienki od prawie 2 miesięcy emotka w kibelku tynki pozwalane emotka końca remontu nie widać a mnie to nie wkurza emotka bo po co się denerwować na coś co i tak się nie zmieni pod wpływem Naszych nerwów emotka

dokładnie emotka i jeszcze cieszy mnie, ze jak w końcu skończy się remont to będzie taka łazienka, jak sobie wymarzyłam emotka
0 0

Gość: emilka1705

#5336734 Napisano: 22.08.2012 12:56:16
że nic mi się nie układa:(
wszystko dzieje się ostatnio odwrotnie niż bym chciała. Do tego zgubiłam akty urodzenia małej i mąż nie będzie mógł wziąć w przyszłym tygodniu urlopu tacierzyńskiego podczas którego tak chcieliśmy wypocząć!!! Urodziłam małą w Rzeszowie to kawał drogi i nie mam jak jechać po nowy akt!!! Ani nikogo kto by mi go odebrał!!!Chodzę i rycze cały dzień.
0 0

Avatea

#5336739 Napisano: 22.08.2012 01:00:40
emilka1705 napisał(a):

że nic mi się nie układa:(
wszystko dzieje się ostatnio odwrotnie niż bym chciała. Do tego zgubiłam akty urodzenia małej i mąż nie będzie mógł wziąć w przyszłym tygodniu urlopu tacierzyńskiego podczas którego tak chcieliśmy wypocząć!!! Urodziłam małą w Rzeszowie to kawał drogi i nie mam jak jechać po nowy akt!!! Ani nikogo kto by mi go odebrał!!!Chodzę i rycze cały dzień.

a może ktoś odebrać z Rzeszowa? czy tylko rodzice?
0 0