Wkurza mnie...

Gość: gracet

#5331382 Napisano: 17.08.2012 01:45:00
gracet napisał(a):

kazał ci zagrać jeszcze raz, może Cię jeszcze raz wylosują

a w temacie: ja nawet silana w I dniu nie mam:(

0 0

cudaczek121

#5331394 Napisano: 17.08.2012 01:52:28
size napisał(a):

kaki76 napisał(a):

mam ích w du.. Wysle ksero na pewmo nie dam oryginalu jak nie dadza zabawki trudno.oczy mí lzawia i cieknie z nosa jakies badziewie sie pyli wkurza mnie to juz . emotka

Słuchaj kaki, ja przy fakturze za skuter płaciłam chyba 6 zł za odpis. Niecały rok temu. Spróbuj tak. Dowiedz się jedynie czy to honorują, bo różnie może być. I już się nie wkurzaj emotka Nowy domek, nowe kafelki, nowy remontowy zapach emotka

no dokładnie 6 zł plu vat kosztuje taka usługa u notariusza.Tylko że nie każdy notariusz zgodzi się zrobić tak nisko budżetową czynność za 7,38 zł emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5331484 Napisano: 17.08.2012 02:47:31
Kurde, poszłam specjalnie do polo w celu zakupu 3 paczek sagi, której nie trawię... Teraz zerknęłam na paragon, a tam ani nazwy, sklepu, ani daty, ani numeru paragonu... Po prostu Pani kasjerka udarła go inaczej... emotka
0 0

isiulka

#5331503 Napisano: 17.08.2012 02:57:57
cudaczek121 napisał(a):

size napisał(a):

kaki76 napisał(a):

mam ích w du.. Wysle ksero na pewmo nie dam oryginalu jak nie dadza zabawki trudno.oczy mí lzawia i cieknie z nosa jakies badziewie sie pyli wkurza mnie to juz . emotka

Słuchaj kaki, ja przy fakturze za skuter płaciłam chyba 6 zł za odpis. Niecały rok temu. Spróbuj tak. Dowiedz się jedynie czy to honorują, bo różnie może być. I już się nie wkurzaj emotka Nowy domek, nowe kafelki, nowy remontowy zapach emotka

no dokładnie 6 zł plu vat kosztuje taka usługa u notariusza.Tylko że nie każdy notariusz zgodzi się zrobić tak nisko budżetową czynność za 7,38 zł emotka

Kaki Idz do Boku niech Ci zrobią kopię i zrobią potwierdzenie z oryginałem, tą kopię zachowaj a oryginał odeślij i mimo to poproś o jego zwrot. Ja też kiedyś kupiłam produkt którym brałam udział w dwóch rożnych konkursach, wyslalam do jednego poprosilam o odeslanie i po 3 dniach mialam paragon z powrotem w domu. A nawet jesli nie beda chcieli oddac to reklamacje musza ci uwzglednic na podstawie kopii , nawet bez paragonu maja taki obowiazek jesli tylko udowodnisz transakcje a do tego wystarczy nawet świadek.
0 0

Gość: awi

#5332662 Napisano: 18.08.2012 08:06:33
Moja kuzynka pracowała kilka tygodni przy produkcji leków psychotropowych. Dostała silnego uczulenia, od dermatologa dostała skierowanie do szpitala. Tam okazało się że ma złe wyniki watrobowe i powiekszoną wątrobę. Ale gdy poprosiła o zbadanie stężenia owego leku w organizmie, lekarz odparł, że nie widzi potrzeby przeprowadzania takich badań. W trakcie dalszej dyskusji powiedział, że nie chce mieć kłopotów i takich badań nie zleci.

Co Ona może w tej sytuacji zrobić?
0 0

mahuska

#5333024 Napisano: 19.08.2012 01:39:43
emotka emotka Własnie zadzwonił do nas bank.....okradli nas.....ktoś sobie właśnie porobił w Tajlandii zakupy naszą karta emotka emotka Reklamowac mogę dopiero jak się zaksięgują te wypłaty, no szlag by to trafił!!

Ma ktoś doświadczenie z takimi reklamacjami?? emotka emotka emotka
0 0

olunka

#5333060 Napisano: 19.08.2012 02:46:13
mahuska napisał(a):

emotka emotka Własnie zadzwonił do nas bank.....okradli nas.....ktoś sobie właśnie porobił w Tajlandii zakupy naszą karta emotka emotka Reklamowac mogę dopiero jak się zaksięgują te wypłaty, no szlag by to trafił!!

ale to z ROR-u czy kredytówką? ostatnio Joan miała taki przypadek i o ile wiem to odzyskała pieniądze tylko to trwało emotka
0 0

mahuska

#5333062 Napisano: 19.08.2012 02:49:24
olunka napisał(a):

mahuska napisał(a):

ale to z ROR-u czy kredytówką? ostatnio Joan miała taki przypadek i o ile wiem to odzyskała pieniądze tylko to trwało emotka

z karty, własnie pamietam że ktoś pisał o czymś takim ale nie wiedziałam jak to się skońcyło emotka
cenzura człowiek ma a jeszcze mu...... emotka ........
0 0

olunka

#5333066 Napisano: 19.08.2012 02:51:10
mahuska napisał(a):

olunka napisał(a):

mahuska napisał(a):

z karty, własnie pamietam że ktoś pisał o czymś takim ale nie wiedziałam jak to się skońcyło emotka
cenzura człowiek ma a jeszcze mu...... emotka ........

napisz do Joan, bo ona pisała reklamację to na pewno co pomoże, pieniądze odzyskała więc będzie dobrze, ale niestety to trwało i nerwów tez kosztowało
0 0

kalisto1986

#5333073 Napisano: 19.08.2012 02:54:08
Ola pisz do Joan, ona miała podobą sytuację, która zakończyła się pozytywnie emotka
A bank zadzwonił po fakcie dopiero ? emotka

Ostatnio pękła nam karta (nie do końca,ale w każdej chwili mógł odpaść chip), jako,że wyjeżdżaliśmy stwierdzilismy,że wypłacamy wszystko, bo nie wiadomo czy karta nie pęknie do końca. Okolo 22 wypłaciliśmy część pieniędzy, koło północy robiłam z resztek przelewy o o 1 w nocy zadzwonił bank, czy to mu wszystko wypłacamy, bo mogą część ( to co były płacone przelewem) zablokować ... w szoku jestem jak słysze,że banki nie chca blokować wyjścia pieniędzy, jeśli nie była to bezpośrednia wypłata gotówki
0 0

Gość: wsciekly

#5333074 Napisano: 19.08.2012 02:54:37
awi napisał(a):

Moja kuzynka pracowała kilka tygodni przy produkcji leków psychotropowych. Dostała silnego uczulenia, od dermatologa dostała skierowanie do szpitala. Tam okazało się że ma złe wyniki watrobowe i powiekszoną wątrobę. Ale gdy poprosiła o zbadanie stężenia owego leku w organizmie, lekarz odparł, że nie widzi potrzeby przeprowadzania takich badań. W trakcie dalszej dyskusji powiedział, że nie chce mieć kłopotów i takich badań nie zleci.

Co Ona może w tej sytuacji zrobić?

zostaje prywatne laboratorium - płacisz, masz
0 0

mahuska

#5333087 Napisano: 19.08.2012 03:06:24
kalisto1986 napisał(a):

Ola pisz do Joan, ona miała podobą sytuację, która zakończyła się pozytywnie emotka
A bank zadzwonił po fakcie dopiero ? emotka

Ostatnio pękła nam karta (nie do końca,ale w każdej chwili mógł odpaść chip), jako,że wyjeżdżaliśmy stwierdzilismy,że wypłacamy wszystko, bo nie wiadomo czy karta nie pęknie do końca. Okolo 22 wypłaciliśmy część pieniędzy, koło północy robiłam z resztek przelewy o o 1 w nocy zadzwonił bank, czy to mu wszystko wypłacamy, bo mogą część ( to co były płacone przelewem) zablokować ... w szoku jestem jak słysze,że banki nie chca blokować wyjścia pieniędzy, jeśli nie była to bezpośrednia wypłata gotówki

no napisałam już emotka dzięki
Też nie wiem czemu, kwota jest w blokadzie a nie mogą transakcji anulować
0 0

joan

#5333217 Napisano: 19.08.2012 05:55:46
kalisto1986 - nie wiem, gdzie masz konto, ale mój kolega ma całkiem zwyczajne Inteligo. Często siedzi do późna w nocy (pracuje na zmiany) i czasem czatuje na zakończenie aukcji Allegro. Ostatnio coś kupił i od razu wskoczył w wyrko, ledwo zasnął, a już mu z banku miła pani dzwoni z pytaniem, czy zlecił taką a taką transakcję emotka Tak samo było, gdy kilka miesięcy temu zlikwidował ciut oszczędności, bo potrzebował na remont mieszkania -> zaraz potwierdzali, czy to on. A gdy mu w Chorwacji skopiowali kartę i chcieli podwędzić kasę, od razu dostał telefon w tej sprawie, kartę zablokował, przysłali mu nową i cisza. On nawet nie wiedział, że inny bank mógłby nie dbać w ten sposób o klienta...

mahuska - nie mogą, bo nie chcą, bo nie jesteś córką politycznego VIPa emotka Co gorsza, reklamację można złożyc dopiero wtedy, gdy pieniądze zostaną rozksięgowane, czyli trzeba czekać, aż je ukradną emotka
0 0

kalisto1986

#5333375 Napisano: 19.08.2012 08:38:47
joan - ja mam w deutsche bank, też zdziwiłam się, że w środku nocy dzwonia, ale to jest dobre. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji jak u was emotka
0 0

ludzka_istota

#5333678 Napisano: 20.08.2012 08:56:25
Wkurza mnie pogoda!!!! Obejrzałam, wysłuchałam i przeczytałam prognozy- słońce, upał, lato wraca. No to miałam ambitny plan- cały dzień dziś, albo chociaż z 20 minut- będę leżeć plackiem w ogródku, żeby się w końcu choć trochę opalić na koniec urlopu i DAXa wypróbować. I co? Niebo czarne i grzmi. Od jakiejś godziny. Takiego pecha to mam tylko ja!
0 0

beniaminowa

#5333687 Napisano: 20.08.2012 09:06:44
Mnie też wkurza emotka Takie cieplutko a ja muszę w domu siedzieć emotka
0 0

Gość: kasia89tn

#5333747 Napisano: 20.08.2012 09:59:21
w końcu mamy piękną pogodę, a ja idę do pracy... emotka
0 0

Gość: kamila10001

#5333748 Napisano: 20.08.2012 09:59:26
ludzka_istota napisał(a):

Wkurza mnie pogoda!!!! Obejrzałam, wysłuchałam i przeczytałam prognozy- słońce, upał, lato wraca. No to miałam ambitny plan- cały dzień dziś, albo chociaż z 20 minut- będę leżeć plackiem w ogródku, żeby się w końcu choć trochę opalić na koniec urlopu i DAXa wypróbować. I co? Niebo czarne i grzmi. Od jakiejś godziny. Takiego pecha to mam tylko ja!

A ja się wkurzam bo strasznie gorąco i słońce niemiłosiernie świeci, a ja mam trawę do koszenia dziś.
0 0

dolly

#5333761 Napisano: 20.08.2012 10:07:56
43* na termometrze emotka

emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

kalisto1986

#5333771 Napisano: 20.08.2012 10:19:01
dolly napisał(a):

43* na termometrze emotka

emotka emotka emotka emotka emotka

w słońcu ?
U mnie w pokoju 28,5 emotka
Właśnie zerwała się wichura, jako, że w domu okna wszędzie pootwierane moment zrobił się taki przeciąg, że nie mogłam otworyć drzwi do pokoju ( dodatkowo blokował je przestraszony pies) zanim się dostałam w pokoju było mase wody (deszczu) emotka
0 0