Wkurza mnie...

petunija1

#5349761 Napisano: 02.09.2012 08:03:06
Sąsiedzi emotka
Mogli by sobie łóżko naoliwić. emotka
0 0

Gość: amaretta1

#5349791 Napisano: 02.09.2012 08:31:33
Moja MEGAmelencholia za tym co minęło...Nic odkrywczego, ale fakt, że wszystko tak szybko mija jest tak nieprzyjemny... emotka emotka
0 0

Gość: merkana

#5349805 Napisano: 02.09.2012 08:47:43
A ja bardzo się denerwuję sytuacją dookoła mnie. W czwartek wyjeżdżam na dłużej za granicę i boję się, że mój facet zapomni odesłać paragonów w razie wygranej albo nie posprawdza wyników i domniemane nagrody przepadną emotka nie będę mieć internetu, a to oznacza poniekąd brak kontroli nad sytuacją w domu i brak konkursów, które w końcu trochę uzależniają. Mam nerwy na wszystko. I stresuję się jak nigdy. emotka
0 0

ela

#5349961 Napisano: 03.09.2012 07:18:35
A mnie dziś wkurza to że niektórzy jak chcą wymiany to myślą sobie że jak ktoś coś wygrał to za przysłowiową złotówkę mozna to sprzedać emotka po opłaceniu przesyłki (iść na poczte co w moim przypadku nie jest takie proste) jak ma mi zostać 5 zł to ja dziekuję wolę tę rzecz zostawić w domu albo sąsiadce podarować emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

maria1980

#5349963 Napisano: 03.09.2012 07:19:48
Znowu jestem chora emotka
Poszłabym na chorobowe ,ale kasy szkoda emotka

I pewnie dziś będę zdychać w pracy emotka
0 0

ela

#5349967 Napisano: 03.09.2012 07:22:56
merkana napisał(a):

A ja bardzo się denerwuję sytuacją dookoła mnie. W czwartek wyjeżdżam na dłużej za granicę i boję się, że mój facet zapomni odesłać paragonów w razie wygranej albo nie posprawdza wyników i domniemane nagrody przepadną emotka nie będę mieć internetu, a to oznacza poniekąd brak kontroli nad sytuacją w domu i brak konkursów, które w końcu trochę uzależniają. Mam nerwy na wszystko. I stresuję się jak nigdy. emotka

skąd ja to znam emotka w takich wypadkach zawsze proszę szwagierkę żeby mi dopilnowała wyników a mąż ma tylko dostarczyć jej ewentualnie paragony:)
0 0

denira

#5349968 Napisano: 03.09.2012 07:27:16
Rozpoczęcie Roku Szkolnego, na którym mnie nie ma, bo od 01.09 jestem bezrobotna i praca w szkole pozostaje tylko wspomnieniem emotka
0 0

mia

#5349974 Napisano: 03.09.2012 07:33:53
sarsaparilla napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

mia napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

że usunęli mój post na tablicy z sagi o zbyt małej przyznanej liczbie nagród!!!

sarsaparilla napisał(a):

Ta w Sadze przyznają za mało nagród bo niby ludzie piszą z kilku kont ale jednocześnie nagrody dostają w jednej turze i po 3-4 osoby o jednym nazwisku, widać że to rodzina.
Nie przeszkadza mi familijne zgarnianie nagród ale o uczciwość organizatora bo jedno piszą a drugie robią.

Dokładnie... emotka
Piszemy jeszcze raz?
Normalnie odechciało mi się już udziału w tym konkursie po ich tekstach, więc czarna lista mnie nie wzrusza... Niech sobie zeżrą te kredki, ale dlaczego robią z ludzi kretynów? emotka

Dziwna akcja, nie rozdali już około 100 zestawów. Ja zawsze dodaję z jednego konta. A oni i tak nagradzają po kilka razy te same nazwiska i to im nie przeszkadza emotka Oczywiście nie, żebym coś miała do tego, że ktoś wygra dwa zestawy na rodzinę, ale stanowisko Sagi to lekkie przegięcie emotka

Napisałam bezpośrednio do Unilever, zobaczymy czy się zainteresują. Może ktoś jeszcze coś tam skrobnie.

Ja napisałam na tablicy co o tym myślę i już jakaś niunia po mnie pojechała, że powinnam być w ogóle wdzięczna, że Saga organizuje konkursy itd. itp. emotka
To, co mnie wkurza to niemiłosierne podlizywanie się fanów na FB emotka
0 0

dzasmina

#5349976 Napisano: 03.09.2012 07:42:55
eciepecie napisał(a):

dzasmina napisał(a):

ale jestem wściekła emotka zaraz chyba wybuchnę emotka ....no chłop mnie tak wkurza

jola29k napisał(a):

ela napisał(a):

dzasmina napisał(a):

ale jestem wściekła emotka zaraz chyba wybuchnę emotka

mam to samo emotka emotka emotka emotka

ja się też dopisuje emotka emotka emotka

MACIE TEGO SAMEGO CHŁOPA emotka emotka emotka

noo fajna jestem, a nawet bardzo, ale dzielić się nie lubię emotka
0 0

dawidekk

#5350168 Napisano: 03.09.2012 10:06:52
..., że zgubiłem komórkę na na spotkaniu z ludźmi z licka emotka dzwoniłem to za pierwszym razem normalny sygnał, za drugim już telefon wyłączony, albo karta wyjęta, tak więc chyba nie ma co liczyć na to, że ktoś ze znajomych ją ma emotka cenzura zimna emotka
0 0

tereniagno

#5350192 Napisano: 03.09.2012 10:18:25
dawidekk napisał(a):

..., że zgubiłem komórkę na na spotkaniu z ludźmi z licka emotka dzwoniłem to za pierwszym razem normalny sygnał, za drugim już telefon wyłączony, albo karta wyjęta, tak więc chyba nie ma co liczyć na to, że ktoś ze znajomych ją ma emotka cenzura zimna emotka

Nie możesz gdzieś zgłosić o zaginięciu? Jeżeli będzie ktoś uczciwy,to odda,bo i tak nie będzie miał z niego pożytku.
0 0

ja-sylwia

#5350228 Napisano: 03.09.2012 10:34:24
jestem tak wściekła i zrozpaczona, że są takie łajzy co przywłaszczają cudze przesyłki na poczcie emotka dziś dotarła moja wygrana bransoletka yes z konkursu ogrodów lipton a w pudełeczku była tylko mała podusia a bransoletki brak emotka emotka emotka listonosz będzie monitorował gdzie dokładnie była nadawana, ale mówił, że przesyłka nie miała wartości więc z tym też będzie problem emotka a temu cholernemu babsku które ukradło czyjąś własność, życze tego samego!!!! emotka
0 0

ziolko

#5350260 Napisano: 03.09.2012 10:53:10
magic18girl napisał(a):

jestem tak wściekła i zrozpaczona, że są takie łajzy co przywłaszczają cudze przesyłki na poczcie emotka dziś dotarła moja wygrana bransoletka yes z konkursu ogrodów lipton a w pudełeczku była tylko mała podusia a bransoletki brak emotka emotka emotka listonosz będzie monitorował gdzie dokładnie była nadawana, ale mówił, że przesyłka nie miała wartości więc z tym też będzie problem emotka a temu cholernemu babsku które ukradło czyjąś własność, życze tego samego!!!! emotka

mogłaś złożyć reklamację od razu przy odbiorze, że przesyłka uszkodzona

poza tym zgłoś to do nadawcy, może wyślą drugą

http://cafe.alleg...oczt%C4%99-co-zrobic
0 0

ja-sylwia

#5350268 Napisano: 03.09.2012 10:55:26
ziolko napisał(a):

magic18girl napisał(a):

mogłaś złożyć reklamację od razu, że przesyłka uszkodzona

poza tym zgłoś to do nadawcy, może wyślą drugą

Właśnie jutro będę taką reklamacje pisać, listonosz ma mi przywieść odpowiedni wniosek.

Do liptona napisałam gdzie mogę taką sprawę zgłosić
0 0

ziolko

#5350275 Napisano: 03.09.2012 10:59:31
ja-sylwia - możesz tez zadzwonić na infolinię poczty dowiedzieć się, co możesz w tej sprawie zrobić

Infolinia: 801 333 444, (+48) 43 842 06 00 (dla telefonów komórkowych i z zagranicy) - działa w dni robocze w godzinach 8:00 - 20:00

0 0

ja-sylwia

#5350308 Napisano: 03.09.2012 11:18:38
ziolko napisał(a):

ja-sylwia - możesz tez zadzwonić na infolinię poczty dowiedzieć się, co możesz w tej sprawie zrobić

Infolinia: 801 333 444, (+48) 43 842 06 00 (dla telefonów komórkowych i z zagranicy) - działa w dni robocze w godzinach 8:00 - 20:00

ziolko, bardzo Ci dziękuje. Mam miłego listonosza i będzie się dowiadywał co w tej sprawie zrobić, jeśli nic nie zdziała, na pewno skorzystam z tych numerów
0 0

Gość: sarsaparilla

#5350322 Napisano: 03.09.2012 11:25:50
A ja nawet nie wiem czy jestem bardziej wkur...rzona czy wystraszona.

Po drodze ze szkoły, przy księgarni, obok naszego domu do Mai trzymającej mnie za rękę i oglądającej wystawę, podszedł wysoki i spory facet koło trzydziestki, podał jej rękę i powiedział dzień dobry. Trochę zbaraniałam ale nic nie powiedziałam.

Potem spojrzał jej w oczy i takim specyficznym, głębokim głosem jakim mówi się coś kobiecie powiedział NIGDY CIÊ NIE ZAPOMNÊ.

Odebrało mi mowę na sekundę, za chwilę wrócił mi rozum i zaczęłam krzyczeć pedofil itp, a ten po prostu się odwrócił i przeszedł na drugą stronę ulicy bo akurat miał zielone.

Małż wyłożył mi jak to powinnam nie krzyczeć a iść za nim, zrobić zdjęcie sylwetki chociaż z tyłu, natychmiast dzwonić na policję.

Idę na pocztę, chyba sobie pistolet kupię i od razu do takich będę strzelać emotka
0 0

koper

#5350338 Napisano: 03.09.2012 11:30:38
sarsaparilla napisał(a):

A ja nawet nie wiem czy jestem bardziej wkur...rzona czy wystraszona.

Po drodze ze szkoły, przy księgarni, obok naszego domu do Mai trzymającej mnie za rękę i oglądającej wystawę, podszedł wysoki i spory facet koło trzydziestki, podał jej rękę i powiedział dzień dobry. Trochę zbaraniałam ale nic nie powiedziałam.

Potem spojrzał jej w oczy i takim specyficznym, głębokim głosem jakim mówi się coś kobiecie powiedział NIGDY CIÊ NIE ZAPOMNÊ.

Odebrało mi mowę na sekundę, za chwilę wrócił mi rozum i zaczęłam krzyczeć pedofil itp, a ten po prostu się odwrócił i przeszedł na drugą stronę ulicy bo akurat miał zielone.

Małż wyłożył mi jak to powinnam nie krzyczeć a iść za nim, zrobić zdjęcie sylwetki chociaż z tyłu, natychmiast dzwonić na policję.

Idę na pocztę, chyba sobie pistolet kupię i od razu do takich będę strzelać emotka

O Boże, wcale się nie dziwię, że się wystraszyłaś! Ja na Twoim miejscu wybrałabym się na komendę policji i opowiedziała o tym zdarzeniu.
Mam nadzieję, że to był po prostu jakiś nieszkodliwy kretyn, z wyjątkowo dziwnym poczuciem humoru
emotka
0 0

ziolko

#5350344 Napisano: 03.09.2012 11:32:24
sarsaparilla - też uważam, że powinnaś iść na policję i opowiedzieć im o tym, ewentualnie najpierw zadzwoń i dowiedz się, czy masz iść czy nie... póki pamiętasz jak on wyglądał

takie zachowanie nie może być zostawione odłogiem, bo nie wiadomo, co będzie później, czy nie zaczai się na Twoją córkę później (ile ona ma lat???) albo na inne dziecko
0 0

Gość: iskierka

#5350383 Napisano: 03.09.2012 11:57:56
sarsaparilla zgadzam się z ziółko.Zgłoś to zdarzenie na policję.Może się nawet okazać że ktoś już podobną sytuację miał z tym facetem i to zgłosił.Teraz nie masz pewności czy ten gość nie będzie was obserwował np na zakupach.
0 0