Wkurza mnie...

jorunn2010

#5359133 Napisano: 11.09.2012 01:30:11
bachacz napisał(a):

Ponowne pojawienie się w spamujących pw osobnika o nicku Sebak.Człowiek nie zdąży dobrze się rozejrzeć po forum a ten już się pojawia z wiadomościami.

trochę go dzisiaj pojechałam na privie, po czym zablokowałam. też mnie wkurzył, bo w stopce mam wyraźnie napisane, że nie bawię się w klikanie.
0 0

bachacz

#5359139 Napisano: 11.09.2012 01:36:31
jorunn2010 napisał(a):

bachacz napisał(a):

Ponowne pojawienie się w spamujących pw osobnika o nicku Sebak.Człowiek nie zdąży dobrze się rozejrzeć po forum a ten już się pojawia z wiadomościami.

trochę go dzisiaj pojechałam na privie, po czym zablokowałam. też mnie wkurzył, bo w stopce mam wyraźnie napisane, że nie bawię się w klikanie.

Nie sądzę aby czytał wiadomości od nas ,to nabijacz i niewiele go obchodzą nasze reakcje.Dokładnie 31 lipca ten koleś podobną akcję robił i troszkę się zatrzęsło na tym topie.
A w temacie to nie będzie mnie już wkurzał bo też zablokowany z wielką radością .
0 0

skorpionica

#5359140 Napisano: 11.09.2012 01:37:18
jorunn2010 napisał(a):

bachacz napisał(a):

JAKIŚ ZRYTY KOLEŚ LEDWO SIÊ POJAWIŁAM JUŻ MI WYSYŁA WIADOMOŚCI I PROSI O KLIKI
sory za duże litery
0 0

damsel

#5359419 Napisano: 11.09.2012 05:43:20
Wkurza mnie nasza polska służba zdrowia...
Od zeszłej soboty kaszlę niemiłosiernie, wypluwam płuca i bolą mnie już mięśnie brzucha a lekarze co? Rodzinny wysyła do alergologa (mam astmę) a alergolog przepisał tylko syropek na kaszel emotka No i oczywiście skierowania na prześwietlenie płuc czy coś w tym stylu nie dostałam emotka
0 0

emilka211288

#5359453 Napisano: 11.09.2012 06:06:51
a mnie wkurzyła dzisiaj teściowa,normalnie wbija nóż w plecy i jeszcze przekręca żeby bardziej bolało,co się dzieje z tymi ludźmi...za grosz pomocy ale jak im coś trzeba to pierwsi w kolejce emotka emotka emotka emotka
0 0

jomajd86

#5359455 Napisano: 11.09.2012 06:10:59
skorpionica napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

bachacz napisał(a):

JAKIŚ ZRYTY KOLEŚ LEDWO SIÊ POJAWIŁAM JUŻ MI WYSYŁA WIADOMOŚCI I PROSI O KLIKI
sory za duże litery

u mnie to samo
0 0

kundzia87

#5359467 Napisano: 11.09.2012 06:17:05
a ja wkurzyłam się dzisiaj, gdy mój chrześniak pokazał mi swój tornister szkolny Ważył 19 kg (i to bez stroju do wf)!!
A chrześniak waży 30kg i chodzi do 5 klasy.
Mam ochotę napisać do kogoś w tej sprawie- mam zrobione zdjęcie, ale czy to coś da?!
0 0

Gość: barcza

#5359496 Napisano: 11.09.2012 06:38:38
kundzia87 napisał(a):

a ja wkurzyłam się dzisiaj, gdy mój chrześniak pokazał mi swój tornister szkolny Ważył 19 kg (i to bez stroju do wf)!!
Mam ochotę napisać do kogoś w tej sprawie- mam zrobione zdjęcie, ale czy to coś da?!

nic nie zrobisz szkoda nerwow moja w 1 klasie mial 10 kg plecak
0 0

fryteczka

#5359504 Napisano: 11.09.2012 06:44:03
kundzia87 napisał(a):

19kg? emotka
0 0

kundzia87

#5359520 Napisano: 11.09.2012 06:51:14
fryteczka napisał(a):

kundzia87 napisał(a):

19kg? emotka

tak, 19kg... a potem się dziwią, że dzieciaki nie chcą ćwiczyć na wf i że z kręgosłupami mają problemy... masakra
0 0

joan

#5359523 Napisano: 11.09.2012 06:54:30
kundzia87 napisał(a):

Rozumiem Twoje wkurzenie emotka Szkoda mi dzieciaczków, to jest chora sytuacja. Nie mam w domu wagi, więc nie wiedziałam, ile średnio waży mój plecak na wycieczkach. Ale w końcu leciałam samolotem i okazało się, że maxiwypchany plecak na pobyt tygodniowy ważył niewiele ponad 7 kg. A tu dziecko ma nieść prawie 20 kg emotka
0 0

kundzia87

#5359531 Napisano: 11.09.2012 06:58:13
joan napisał(a):

kundzia87 napisał(a):

Rozumiem Twoje wkurzenie emotka Szkoda mi dzieciaczków, to jest chora sytuacja. Nie mam w domu wagi, więc nie wiedziałam, ile średnio waży mój plecak na wycieczkach. Ale w końcu leciałam samolotem i okazało się, że maxiwypchany plecak na pobyt tygodniowy ważył niewiele ponad 7 kg. A tu dziecko ma nieść prawie 20 kg emotka

i to dziecko, w moim przypadku, które samo waży 30kg.. nie rozumiem tego.. dlaczego takie dzieci (szkoła podstawowa) nie mogą mieć zajęć w jednej sali i w niej zostawiać książki.. Ja jak chodziałm do podst. to tak właśnie miałam..
heh.. chyba i tak z tym nic nie zrobię.. ale może, gdy pójdę w kierunku swojego wykształcenia i zostanę nauczycielem, coś z tym zrobię emotka
0 0

joan

#5359553 Napisano: 11.09.2012 07:09:05
kundzia87 napisał(a):

i to dziecko, w moim przypadku, które samo waży 30kg.. nie rozumiem tego.. dlaczego takie dzieci (szkoła podstawowa) nie mogą mieć zajęć w jednej sali i w niej zostawiać książki.. Ja jak chodziałm do podst. to tak właśnie miałam..
heh.. chyba i tak z tym nic nie zrobię.. ale może, gdy pójdę w kierunku swojego wykształcenia i zostanę nauczycielem, coś z tym zrobię emotka

No coś Ty! Jedna książka! To by branża edukacyjna nic nie zarobiła! Poza tym, przecież w dorosłym życiu przydaje nam się absolutnie wszystko, co nam cisną do głowy. Mnie jest żal, że dzieci tracą najlepsze lata swojego życia w szkole emotka A czego potrzeba w dorosłym życiu, oprócz umiejętności czytania, pisania i liczenia? Bo mam już trochę życia za sobą, a nie znajduję odpowiedzi na to pytanie...
0 0

ktosiu

#5359566 Napisano: 11.09.2012 07:14:45
kundzia87 napisał(a):

joan napisał(a):

kundzia87 napisał(a):

A ja się pytam: co on do tego plecaka wsadził?? I jakiej marki jest ten super mocny plecak, bo chętnie mojemu dziecku kupie?? (wybaczcie żart emotka ) A w temacie: wkurzają mnie i przerażają ceny zajęć pozalekcyjnych emotka
0 0

kundzia87

#5359571 Napisano: 11.09.2012 07:19:40
joan napisał(a):

kundzia87 napisał(a):

No coś Ty! Jedna książka! To by branża edukacyjna nic nie zarobiła! Poza tym, przecież w dorosłym życiu przydaje nam się absolutnie wszystko, co nam cisną do głowy. Mnie jest żal, że dzieci tracą najlepsze lata swojego życia w szkole emotka A czego potrzeba w dorosłym życiu, oprócz umiejętności czytania, pisania i liczenia? Bo mam już trochę życia za sobą, a nie znajduję odpowiedzi na to pytanie...

tzn. chodziło mi ogólnie o wszystkie ksiązki i ćwiczenia, które mają emotka no chyba, że mieliby coś z nich zadane..
też mnie często zastanawia do czego jest mi potrzebna chociażby muzyka, plastyka (to tylko dwa przedmioty z wielu, które okazały mi się totalnie nieprzydatne w życiu) którą miałam zresztą również w gimnazjum emotka gdybym chciała śpiewać/ malować poszlabym w tym kierunku albo do jednego z programów tv emotka
0 0

efelinkaaa

#5359578 Napisano: 11.09.2012 07:24:54
wkurzyła mnie apteka internetowa. Zamówiłam leki, dostałam smsa, że są do odbioru w wybranym miejscu, tłukłam się kilka km żeby odebrać a na miejscu dowiedziałam się, że to pomyłka była. W mordę jeża!
0 0

kundzia87

#5359587 Napisano: 11.09.2012 07:30:42
ktosiu napisał(a):

A ja się pytam: co on do tego plecaka wsadził?? I jakiej marki jest ten super mocny plecak, bo chętnie mojemu dziecku kupie?? (wybaczcie żart emotka ) A w temacie: wkurzają mnie i przerażają ceny zajęć pozalekcyjnych emotka

w tornistrze ma tylko to, co jest mu potrzebne w dany dzień. Nie nosi zabawek, czy innych tego typu rzeczy.
Jest on znanej firmy, ale już widziałam, że ramiączka są naderwane.. zresztą nie dziwi mnie to..
0 0

sylzab2294

#5359597 Napisano: 11.09.2012 07:35:07
kundzia87 napisał(a):

joan napisał(a):

kundzia87 napisał(a):

tzn. chodziło mi ogólnie o wszystkie ksiązki i ćwiczenia, które mają emotka no chyba, że mieliby coś z nich zadane..
też mnie często zastanawia do czego jest mi potrzebna chociażby muzyka, plastyka (to tylko dwa przedmioty z wielu, które okazały mi się totalnie nieprzydatne w życiu) którą miałam zresztą również w gimnazjum emotka gdybym chciała śpiewać/ malować poszlabym w tym kierunku albo do jednego z programów tv emotka

moje dziecko również ma problem z wagą tornistra...poza książkami musi brać strój piłkarski(czytaj.koszulki, spodenki, korki i ochraniacze), bo chodzi do klasy sportowej dla piłkarzy...i do tego jest specjalna torba klubowa...wygląda jak siedem nieszczęść..plecak, a przez ramię torba przewieszona..o on bidulek powykrzywiany we wszystkie strony świata..chciałam być dobrą mamą i dziecko dostało plecak z loterii sagi, ten JanSport, na kółkach super, dźwiganie by odpadło..ale niestety jego wspaniałomyślni koledzy powiedzieli mu , że chodzi do szkoły z walizką i znów problem, bo wałkuje mu, żeby nie słuchał kolegów i powiedział im, że on będzie miał prosty kręgosłup a oni krzywy...aa i to jest IV klasa szkoły podstawowej.... emotka
0 0

sylzab2294

#5359603 Napisano: 11.09.2012 07:37:35
i to mnie właśnie wkurza na maxaaa i do tego ból głowy niemiłosierny wrrrr emotka
0 0

aurorcia

#5359607 Napisano: 11.09.2012 07:42:11
A mnie wkurza, że kupiłam produkty na Krafta w Intermarche, wysłałam zgłoszenie 2 razy sprawdzając poprawność numeru paragonu i co?I wysłałam z numerem potwierdzenia zapłaty kartą (kiedyś była to osobna kartka a teraz w Inter dali mi paragon powiedzmy z numerem 122 a potwierdzenie zapłaty kartą ma 123!) emotka emotka wysłałam raz jeszcze to samo zgłoszenie z poprawnym numerem, ale nie wiem czy oni nie będą chcieli tego pierwszego paragonu emotka emotka emotka Jasna du..
0 0