Wkurza mnie...

Gość: kotecekvip

#5359610 Napisano: 11.09.2012 07:43:17

Gość: iskierka

#5359987 Napisano: 12.09.2012 09:17:27
wkurza mnie nadal mój pechulec emotka
Tak marzyłam o bonie z delecty emotka Polo market tez mnie olał nawet tego kocyka z silana nie mogę trafić a o nestle szkoda już gadać zapas produktów na dwa lata już chyba mam i jeszcze karzą zachować opakowania wrr
0 0

zaczytana-pola

#5359991 Napisano: 12.09.2012 09:20:41
Wkurza mnie niewywiązywanie się z Regulaminów. Nie tylko w przypadku konkursów emotka emotka
0 0

79magda

#5360054 Napisano: 12.09.2012 10:09:45
Może nie aż wkurza, ale ręce opadają...

Próbuję przystosować się do tego, że niedługo 99% społeczeństwa będzie prowadziło blogi. Będą w nich opisywać, co zjedli na śniadanie, jakiego używają obecnie papieru toaletowego, dlaczego gumki do gaci się zużywają... Będą wstawiać foty trampek po porannym joggingu, zjedzonej do połowy pomidorówki i pryszcza na czole...

Tylko jak można zabierać się za pisanie, popełniając śmieszne błędy ortograficzne i interpunkcyjne? O bardziej ambitnych rzeczach, jak składnia, nie wspomnę z litości... emotka

Tu taki przykładzik radosnej twórczości:

http://e-fenomeno.blogspot.com/ emotka
0 0

joan

#5360064 Napisano: 12.09.2012 10:15:41
79magda - ojej, uchachałam się, czytając Twoją wypowiedź emotka Ale niestety, masz rację. A najlepsze są videoblogi z poradami typu: jak prawidłowo wcierać krem do rąk...

Mam swoje teorie: ludzie piszą, choć nie potrafią, bo przecież praktyka czyni miszcza emotka
0 0

79magda

#5360075 Napisano: 12.09.2012 10:24:33
Ja bardzo lubię fotki w stylu: co mam dziś na sobie emotka robione z góry albo przed lustrem...

P.S. joan, jakoś tak czułam, że mnie zrozumiesz... emotka

P.S. 2 Jak prawidłowo wcierać krem do rąk??? Help!
0 0

Gość: sarsaparilla

#5360085 Napisano: 12.09.2012 10:32:53
79magda napisał(a):

Może nie aż wkurza, ale ręce opadają...

Próbuję przystosować się do tego, że niedługo 99% społeczeństwa będzie prowadziło blogi. Będą w nich opisywać, co zjedli na śniadanie, jakiego używają obecnie papieru toaletowego, dlaczego gumki do gaci się zużywają... Będą wstawiać foty trampek po porannym joggingu, zjedzonej do połowy pomidorówki i pryszcza na czole...

Tylko jak można zabierać się za pisanie, popełniając śmieszne błędy ortograficzne i interpunkcyjne? O bardziej ambitnych rzeczach, jak składnia, nie wspomnę z litości... emotka

Tu taki przykładzik radosnej twórczości:

http://e-fenomeno.blogspot.com/ emotka

Wow. Jestem chyba nie na czasie bo nie czytuję blogów, widać niewiele straciłam.

Tak a'propos tego co pokazałaś... Na placu zabaw na który często chodzę z córką, jest taka panna lat 28. Jej córka bawi się z moją więc muszę z nią od czasu do czasu porozmawiać, niestety. Koleżanka próbowała mi wcisnąć swoje usługi kosmetyczne, jakieś odżywianie pazurów, maseczki. Tyle, że owa dama ma wiecznie przetłuszczone włosy, wąsy i brodę a dzieciak tak niedomyte uszy, że aż żółto na zewnątrz, o tej samej sukience na co dzień nie wspomnę. Kultura wypowiedzi potworna, brakuje jej słów co drugie zdanie. Usiłuje to zamaskować uroczym śmiechem nie wiadomo z jakiego powodu. Brr.
0 0

joan

#5360086 Napisano: 12.09.2012 10:34:32
79magda - eh, jeśli ktoś posiada odpowiednią dozę polotu, to i banalnych aspektach życia potrafi napisać tak, że ludzie czytają bloga z wypiekami na twarzy, wcinając liście hodowanej na biurku paprotki. Niestety, takie blogi to rzadkość...

Co do wcierania kremu: do dziś nie wiem. Czekam, aż filmik instruktażowy pojawi sie na portalu spryciarze. Do tego czasu pozostaje mi wcierać krem nieprawidłowo emotka
0 0

notta

#5360093 Napisano: 12.09.2012 10:48:03
a ja się wkurzam na zapas.. październik niesie ze sobą dużo konkursów promocyjnych ze słodkościami..

Alpen Gold
Prince Polo
3Bit
teraz jeszcze delicje
i nestle

wszyscy na jeden termin
od tych słodkości to się z ziemi nie podniosę emotka
0 0

dolly

#5360260 Napisano: 12.09.2012 12:50:28
Wszystko... wymieniać mi się nie chce nawet..
0 0

mia

#5360262 Napisano: 12.09.2012 12:51:38
dolly napisał(a):

Wszystko... wymieniać mi się nie chce nawet..

To coś jak mnie... i też nawet mi się już pisać nie chce emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#5360313 Napisano: 12.09.2012 01:35:14
niech się cieszą, że jechał rowerzysta a nie samochód...
jak dziecko nie nauczone, że się patrzy czy coś nie jedzie emotka
0 0

isiulka

#5360339 Napisano: 12.09.2012 02:01:19
wrrrryyy napisał(a):

http://www.youtub.../watch?v=18kqfTd0rAE

Potrącenie dziecka przez rowerzystę - to mnie wkurza.
Facet powinien jechać ścieżką rowerową, ale tytuł powinien być „Rowerzysta potrącony przez dziecko”.
emotka

No nie żartuj, dzieciak wybiega prosto pod koła i jeszcze wina rowerzysty? Niech się cieszy że to nie był samochód bo raczej nie było by z niego co zbierać. Chociaż obstawiam, że rodzice i tak za to bekną. Jeszcze gówniarz uciekł.
0 0

isiulka

#5360352 Napisano: 12.09.2012 02:10:32
wrrrryyy napisał(a):

isiulka napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Facet powinien jechać ścieżką rowerową, ale tytuł powinien być „Rowerzysta potrącony przez dziecko”.
emotka

No nie żartuj, dzieciak wybiega prosto pod koła i jeszcze wina rowerzysty? Niech się cieszy że to nie był samochód bo raczej nie było by z niego co zbierać. Chociaż obstawiam, że rodzice i tak za to bekną. Jeszcze gówniarz uciekł.

Przecież o tym pisze, że to wina dzieciaka emotka
Wkurza mnie tytuł tego nagrania, który sugeruje, że to wina rowerzysty.

Aaaa zle zinterpretowałam emotka wybacz emotka
0 0

delfinka101

#5360359 Napisano: 12.09.2012 02:13:20
isiulka napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

emotka

Dziecko to dziecko a on miał tam zakakaz jazdy rowerem.Jest znak..Miał ścieżką rowerową jechac i w dodatku jest ograniczenie szybkosci a on gnał jak na złamanie karku..Moze nauczy się ten rowerzysta,że tam jest duzo dzieci bo wracaja z 2 szkół podstawowych.Dziecko wbiegło fakt ale on złamał przepisy ruchu a jest dorosły
0 0

jomajd86

#5360363 Napisano: 12.09.2012 02:15:18
deszcz lejący od rana za oknem ;/
0 0

isiulka

#5360368 Napisano: 12.09.2012 02:18:18
delfinka101 napisał(a):

isiulka napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

emotka

Dziecko to dziecko a on miał tam zakakaz jazdy rowerem.Jest znak..Miał ścieżką rowerową jechac i w dodatku jest ograniczenie szybkosci a on gnał jak na złamanie karku..Moze nauczy się ten rowerzysta,że tam jest duzo dzieci bo wracaja z 2 szkół podstawowych.Dziecko wbiegło fakt ale on złamał przepisy ruchu a jest dorosły

Sorki Delfinka ale nie trawie jak ktos pisze dziecko to dziecko, tutaj nie ma co szukać winnego. Dobrze, że się skończyło jak się skończyło i tyle. Ostatnio szłam z psem podbiegło do niego dziecko, i poprosiłam mamusie aby go pilnowała, to też usłyszałam że to jest przecież dziecko... a później wszyscy winni tylko nie rodzice.
0 0

delfinka101

#5360376 Napisano: 12.09.2012 02:22:28
isiulka napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

isiulka napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

emotka

Sorki Delfinka ale nie trawie jak ktos pisze dziecko to dziecko, tutaj nie ma co szukać winnego. Dobrze, że się skończyło jak się skończyło i tyle. Ostatnio szłam z psem podbiegło do niego dziecko, i poprosiłam mamusie aby go pilnowała, to też usłyszałam że to jest przecież dziecko... a później wszyscy winni tylko nie rodzice.

Ty idąć z psem miałaś go na smyczy więc winna by była matka.Ale tutaj kolarz urzadzał sobie wyśig pokoju albo spront rowerem a obok była scieżka.Jezeli ktoś ma tu ponisić winę to napewno nie tylko dziecko.Dzieciak wybiegł i to nie na przejsciu.Znam to miejsce i tam nawet auta jezdzą wolniej.Tam sa speclajne progi i ostrzezenie,ze dzieci i zakaz wjazdu dla rowerów.Tam są w pobliżu 2 szkoły podstawowe!!Czym byś nie jechała czy rowerem czy autem musisz zachować bezpieczenstwo..
0 0

Gość: sarsaparilla

#5360380 Napisano: 12.09.2012 02:25:34
Odnośnie rowerzysty.

Dzień w dzień odprowadzając córkę do szkoły widzę jak rodzice przechodzą z dziećmi na czerwonym bo nic nie jedzie. Potem te już nauczone pociechy będą przebiegać przez ulicę albo w miejscach niedozwolonych albo właśnie na czerwonym a wtedy o wypadek nietrudno. Albo te babcie i dziadkowie dymający przez przejście też na czerwonym bo im się tak bardzo śpieszy...
0 0

kalisto1986

#5360386 Napisano: 12.09.2012 02:27:37
delfinka101 napisał(a):

isiulka napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

isiulka napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

emotka

Ty idąć z psem miałaś go na smyczy więc winna by była matka.Ale tutaj kolarz urzadzał sobie wyśig pokoju albo spront rowerem a obok była scieżka.Jezeli ktoś ma tu ponisić winę to napewno nie tylko dziecko.Dzieciak wybiegł i to nie na przejsciu.Znam to miejsce i tam nawet auta jezdzą wolniej.Tam sa speclajne progi i ostrzezenie,ze dzieci i zakaz wjazdu dla rowerów.Tam są w pobliżu 2 szkoły podstawowe!!Czym byś nie jechała czy rowerem czy autem musisz zachować bezpieczenstwo..

Ja proponuje jechać takim rowerem po ścieżce
emotka

A po drugie, gdyby to mojemu dziecku się stało to po pierwsze, dostał by takie lanie, że zapamiętałby sobie, że na ulice nie wbiega się - przecież to mogło być auto, po drugie ze swoich pieniędzy ( lub przyszłego kieszonkowego) pokrywałby wszystkie straty, na które naraził rowerzysta.

Wybacz delifinka, skoro dziecko jest na tyle duże, żeby samemu wracać ze szkoły, może odpowiadać za brak myślenia.
Ok facet nie mógł jechać tam, ale na ścieżce to samo mogło się stać - skoro dzieciak wybiega zza aut nie patrząc na boki.

Dla mnie tłumaczenie to tylko dziecko, jest najgorsze emotka
0 0