Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: evja
Wczoraj mój facet zabił mnie swoim pytaniem ,,Słuchaj mam u Ciebie jeszcze 200 zł długu. Dziś mam wolną stówę. Oddać Ci ją czy kupić za to prezent?
A poza tym wkurza mnie samotność. Nie lubię weekendów, wolę kiedy mam chociaż pracę...
Gość: wsciekly
to Twój facet czy zwykły... palant
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skoro masz wolny weekend w samotności, faceta bez kasy i inne dni bez faceta, to zrób sobie prezent i kopnij Go w d... przynajmniej będziesz widziała dlaczego czujesz się samotna...
a urodziny są fajne... tylko nie licz które to i będzie dobrze
Wszystkiego najlepszego, wszystkiego tego co potrzebujesz i sprawia, że jesteś szczęśliwa
Gość: sarsaparilla
Poza tym, skoro masz już tego palanta to czemu spędzasz urodziny sama? Tak czy inaczej, wszystkiego najlepszego, może te najlepsze jednak zdarzy się jeszcze dziś. Dzień dopiero się zaczął,
nie wyobrażam sobie, żebym dziewczynie chciał sprawiać prezent za jej własną kasę
tupet czy głupota
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciekawe czy posłucha
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poradze Ci jednak, żebyś dzisiejszy dzień spędziła nawet jeśli sama, to jedna z dobrym humorem, ubierz się ładnie wyjdź do kina, na spacer czy do kosmetyczki, kup sobie olejki/maseczki czy inne pierdoły zrób gorącą kąpiel, usiądź przed filmami ... po prostu spędź ten dzień tak, aby był to tylko twój czas
Wszystkiego najlepszego
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkiego najlepszego
Mikołajowa mówi, że najlepiej kupić sobie ekstra bieliznę
majtasy za stówę
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze, że w dzisiejszych czasach płaci się za markę, bo wyszłoby, że ma kupić sobie sexowne barchany
każdemu w czym innym do twarzy
leelee
Postów 903
Data rejestracji 26.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121
Postów 6827
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Jak masz problem, to przekieruj go do mnie. Mogę poczekać
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mam to samo
alaalex40 i luk1990
Gość: justyna93
Jeśli Cię to pocieszy, to i dla mnie dzień moich urodzin jest najgorszy. Wszystko się mi wali wtedy jak na złość, a ta samotność wzrasta.
Może wyjdź na miasto z jakąś przyjaciółką i zaszlejcie sobie!
I najlepszego wszystkiego życzę!
Gość: mariolakal
PS. Gratki lodówek ! Szkoda, że nie mogę wygrać /czytaj: brać udziału/ w takich grubszych nagrodach...
nie zawsze grubsze nagrody idą w parze z dużym wydatkiem
macie tego samego kuriera czy co