Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kluseczka
W każdym razie ona otwierała to okno, ja zamykałam - takie prawo każdej z nas. Spoko. Wkurzałam się trochę, ale nie robiłam problemów.
A dziś ta .... , ..., ...., ..., wyciągnęła klamkę z okna i zostawiła otwarte
i teraz stoję przed dylematem: iść do niej i zrobić gigant awanturę i kazać jej zwrócić klamkę, bo przecież to jest blok - o klatce schodowej nie może decydować sama
czy skłonić się do jej poziomu i zamknąć okno, wysmarować klejem zamek tak by tą swoją klamkę mogła sobie użyć do ... no wiecie
a dzisiaj są właśnie pierwsze urodziny mojej córci, a mam tak adrenalinę podniesioną przez tą gnidę
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagminnie mam psie kudły na balkonie...
Nie rozumiem tego. Chce ktoś mieć psa w wieżowcu? Ok.
Jednak potem wychodzi perfidne lenistwo.
Zamiast wyczesać psa w jakimś sensownym miejscu to najwygodniej na balkonie...
I to bym było jeszcze ok. Jakoś bym rozumiała, gdyby ktoś zadbał o to by psia sierść na sfruwała po tym dziwnym trafem do sąsiadów z pięter poniżej.
A teraz mam na balkonie wywieszone pranie dzieci...i na nich syf, do prania wszystko ponownie...
Gość: pola731
współczuję Wściekły , wiem co się wtedy czuje - dlatego linkowałam Ci kiedyś forum pomocowe, gdzie nawet jeśli się aktywnie nie udzielasz to możesz poczytać jakie sygnały powinny Cię zaalarmować i otworzyć oczy
tereniagno
Postów 5301
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może ona nie wie,że u Ciebie jest przeciąg,więc ją uświadom dlaczego zamykasz
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
Gość: kamila10001
Gość: rafi323raf
nie wiem, ale ja dzisiaj w nocy zabijałem dinozaury po czym się obudziłem, a też to realistycznie wyglądało
Gość: zwierzyniec
doskonale Cię rozumiem, bo też jestem bezsilna. Ja dla odmiany mam sąsiadów ze wsi/ z pokolenia hoteli robotniczych/, którzy mimo upływu lat cały czas czują zapach obory i chlewika i cały rok drzwi wejściowe do domu /4 mieszkania/ muszą być otwarte bo trzeba wietrzyć, żeby nie było zakażenia.I jak jest -10 stopni to zamykam, za chwilę już otwarte i tak non-stop.Ziąb w domu mimo ocieplenia podłogi, szczelnych drzwi, czasem płaczę z bezsilnej wściekłości
Tylko że u mnie inni domownicy też słyszeli i widzieli, przypuszczam że to wstrząsy z pobliskiej kopalni węgla
Gość: sarsaparilla
Nie za bardzo rozumiem jak można mieć przeciąg przez otwarte drzwi na klatce? Masz nieszczelne drzwi?
Mnie mega wkurza jak mi sąsiadka mieszkająca piętro nade mną, zamyka okno na klatce w ciepłe dni, czyli do jakiejś sensownej, nie marznącej temp. Zaduch się robi nie do wytrzymania, wilgoć, wrr. Jej argumentem jest to, że mole lecą??. No i ja nie mam przeciągu przez to w domu a ona to już w ogóle.
Gość: sarsaparilla
Miało być:
Nie za bardzo rozumiem jak można mieć przeciąg przez otwarte okno na klatce? Masz nieszczelne drzwi?
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale ja wolę jak jest otwarte - zapachy od sąsiadów są masakryczne
A wkurza mnie pogoda
Gość: wsciekly
czyżby Jurasic Park 5 rodem z Częstochowy
Gość: wsciekly
ale ludzie wolą kręcić i kombinować
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Gość: magma6
12 w nocy to pora duchow...to moze egzorcysta by pomogł..
Tak to z całą pewnością duch
Gość: magma6
zaczytana-pola
Postów 11588
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0