Wkurza mnie...

79magda

#5365130 Napisano: 16.09.2012 05:58:48
Wkurza mnie, że w moim mieście nie ma Intermarche i nie mogę sobie zagrać w ichnim konku... a nie stać mnie na to, żeby komuś sponsorować zakupy kosztem paragonu emotka
0 0

luk1990

#5365134 Napisano: 16.09.2012 06:01:30
79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że w moim mieście nie ma Intermarche i nie mogę sobie zagrać w ichnim konku... a nie stać mnie na to, żeby komuś sponsorować zakupy kosztem paragonu emotka

może ktoś z rodzinki ma gdzieś niedaleko sklep? ja często korzystam z rodzinnej pomocy przy paragonach emotka ) I to nawet bezinteresownie pomagają co mnie zaskakuje ;D
0 0

Gość: emilka1705

#5365139 Napisano: 16.09.2012 06:09:43
79magda napisał(a):

też mnie to wkurza. dodam że z rodzinnej i znajomych pomocy też nie mogę skorzystać.
0 0

Gość: barcza

#5365149 Napisano: 16.09.2012 06:23:44
tereniagno napisał(a):

kluseczka napisał(a):

sąsiadka emotka Przez całe wakacje otwierała okno na półpiętrze w naszym bloku, a ja zamykałam, gdyż w domu mam przez to przeciąg, całe drzwi wejściowe mi chodzą i ogólnie mojej rocznej córci takie przewiewy przy wychodzeniu z domu nie służą.
W każdym razie ona otwierała to okno, ja zamykałam - takie prawo każdej z nas. Spoko. Wkurzałam się trochę, ale nie robiłam problemów.
A dziś ta .... , ..., ...., ..., wyciągnęła klamkę z okna i zostawiła otwarte emotka emotka emotka no przecież szlag mnie zaraz trafi emotka emotka emotka
i teraz stoję przed dylematem: iść do niej i zrobić gigant awanturę i kazać jej zwrócić klamkę, bo przecież to jest blok - o klatce schodowej nie może decydować sama emotka

czy skłonić się do jej poziomu i zamknąć okno, wysmarować klejem zamek tak by tą swoją klamkę mogła sobie użyć do ... no wiecie emotka

a dzisiaj są właśnie pierwsze urodziny mojej córci, a mam tak adrenalinę podniesioną przez tą gnidę emotka że całą mnie nosi emotka

Może ona nie wie,że u Ciebie jest przeciąg,więc ją uświadom dlaczego zamykasz emotka U mnie też jest przeciąg ,gdy otwarte okno na półpiętrze,ale nikt nie robi problemów emotka

ja mam to samo sasaideczka mi otwiera okno a u mnie pzreciag ale z tą klameczka to ja chyba pomysl wezme od twojej sąsiadki tylko zamkne wczesniej okienko a kleju tez myslalam mąz podpowiadał tabotem wysmarowac
0 0

aniutka

#5365173 Napisano: 16.09.2012 06:48:17
emilka1705 napisał(a):

79magda napisał(a):

też mnie to wkurza. dodam że z rodzinnej i znajomych pomocy też nie mogę skorzystać.

Niestety ja mam ten sam problem emotka
0 0

zarania

#5365267 Napisano: 16.09.2012 08:10:55
aniutka napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

79magda napisał(a):

Niestety ja mam ten sam problem emotka

Może za to macie inne konkursowe sklepy i możecie się wymienić z kimś na inny paragon, a nie płacić gotówką? U mnie np. jest większość małych marketów, a nie ma żadnych hipermarketów z wyjątkiem Tesco.
0 0

dolly

#5365367 Napisano: 16.09.2012 09:59:03
barcza napisał(a):

tereniagno napisał(a):

kluseczka napisał(a):

sąsiadka emotka Przez całe wakacje otwierała okno na półpiętrze w naszym bloku, a ja zamykałam, gdyż w domu mam przez to przeciąg, całe drzwi wejściowe mi chodzą i ogólnie mojej rocznej córci takie przewiewy przy wychodzeniu z domu nie służą.
W każdym razie ona otwierała to okno, ja zamykałam - takie prawo każdej z nas. Spoko. Wkurzałam się trochę, ale nie robiłam problemów.
A dziś ta .... , ..., ...., ..., wyciągnęła klamkę z okna i zostawiła otwarte emotka emotka emotka no przecież szlag mnie zaraz trafi emotka emotka emotka
i teraz stoję przed dylematem: iść do niej i zrobić gigant awanturę i kazać jej zwrócić klamkę, bo przecież to jest blok - o klatce schodowej nie może decydować sama emotka

czy skłonić się do jej poziomu i zamknąć okno, wysmarować klejem zamek tak by tą swoją klamkę mogła sobie użyć do ... no wiecie emotka

a dzisiaj są właśnie pierwsze urodziny mojej córci, a mam tak adrenalinę podniesioną przez tą gnidę emotka że całą mnie nosi emotka

Może ona nie wie,że u Ciebie jest przeciąg,więc ją uświadom dlaczego zamykasz emotka U mnie też jest przeciąg ,gdy otwarte okno na półpiętrze,ale nikt nie robi problemów emotka

ja mam to samo sasaideczka mi otwiera okno a u mnie pzreciag ale z tą klameczka to ja chyba pomysl wezme od twojej sąsiadki tylko zamkne wczesniej okienko a kleju tez myslalam mąz podpowiadał tabotem wysmarowac

to ja teraz będę otwierać okno w rękawiczkach... u mnie podobnie, ale przeciągu na pewno nie ma bo ma podwójne drzwi, natomiast wietrzy sobie przypalone potrawy otwierajac drzwi na korytarz, zamiast okno w kuchni. W zimie nie otwieram, chyba ze na 10minut, co by sie na klatce przewietrzylo i zamykam emotka
0 0

joan

#5365497 Napisano: 17.09.2012 07:50:22
Nie mam kasy. Nie mam czasu. Nie mam humoru.

emotka emotka emotka
0 0

ela

#5365499 Napisano: 17.09.2012 07:51:25
wkurzają mnie bezmyślni ludzie emotka
0 0

Gość: beti211

#5365505 Napisano: 17.09.2012 07:56:34
wkurza mnie to ze wiekszosc ludzi wygrywa tylko po to by polowe nagrod sprzedac i to po cenie sklepowej emotka
0 0

Gość: marcellka

#5365510 Napisano: 17.09.2012 08:00:29
Wkurza mnie to,że nic nie mogę wygrac w konkursach promocyjnych:(
0 0

Gość: tato999

#5365514 Napisano: 17.09.2012 08:01:56
beti211 napisał(a):

wkurza mnie to ze wiekszosc ludzi wygrywa tylko po to by polowe nagrod sprzedac i to po cenie sklepowej emotka

a co w tym złego?

sprzedaję nagrodę żeby móc sobie kupić coś na co mnie nie stać i czego nie mogę wygrać w konkursach
0 0

cudaczek121

#5365530 Napisano: 17.09.2012 08:08:33
Wkurza mnie to,że od kilku dni mi się zaczyna wszystko psuć emotka Kilka dni temu mama niechcący stanęła mi na kablu od ładowarki i złamał się jeden z bolców, które się wkłada do wtyczki.A dziś zepsuła mi się suszarka do włosów, bo pies siostry przegryzł kabel emotka Aż strach pomyśleć, co mi się jesze popsuje emotka
0 0

Gość: diabe

#5365538 Napisano: 17.09.2012 08:11:45
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie to,że od kilku dni mi się zaczyna wszystko psuć emotka Kilka dni temu mama niechcący stanęła mi na kablu od ładowarki i złamał się jeden z bolców, które się wkłada do wtyczki.A dziś zepsuła mi się suszarka do włosów, bo pies siostry przegryzł kabel emotka Aż strach pomyśleć, co mi się jesze popsuje emotka

ale kabel można naprawić emotka
0 0

Gość: lucja

#5365547 Napisano: 17.09.2012 08:21:51
cudaczek121 napisał(a):

problemy dnia
emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5365549 Napisano: 17.09.2012 08:22:37
beti211 napisał(a):

po cenie sklepowej emotka to rewelacja emotka

bo zazwyczaj nagrody idą sporo poniżej emotka

ostatnio widziałem piłkę Tango 12 za... 15 zeta
0 0

cudaczek121

#5365555 Napisano: 17.09.2012 08:25:32
lucja napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

problemy dnia
emotka

no cóż,życie składa się z takich drobiazgów, które nas wkurzają
emotka Szkoda,że nie mogę wygrać suszarki z Elseve, to bym pożyczała suszarkę od siostry dopóki by nie przysłali,he,he.
0 0

cudaczek121

#5365557 Napisano: 17.09.2012 08:27:44
wsciekly napisał(a):

beti211 napisał(a):

po cenie sklepowej emotka to rewelacja emotka

bo zazwyczaj nagrody idą sporo poniżej emotka

ostatnio widziałem piłkę Tango 12 za... 15 zeta

Widocznie ludziska tyle tych piłek nawygrywali, że teraz jest ich na allegro tak dużo,że trudno sprzedać je opchnąć za jakąś godziwą cenę
emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5365560 Napisano: 17.09.2012 08:31:10
cudaczek121 napisał(a):

lucja napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

problemy dnia
emotka

no cóż,życie składa się z takich drobiazgów, które nas wkurzają
emotka Szkoda,że nie mogę wygrać suszarki z Elseve, to bym pożyczała suszarkę od siostry dopóki by nie przysłali,he,he.

kup nowy kabel od razu z wtyczką - wydatek rzędu 5-10 zł

lub samą wtyczkę, jeśli został choć kawałek niepogryzionego kabelka (2-5 zł)
0 0

cudaczek121

#5365563 Napisano: 17.09.2012 08:33:13
79magda napisał(a):

ja Ci mogę zasponsorować zakupy jeśli pojedziesz za mnie do Inter w Oleśnicy i kupisz także dla mnie na osobny paragon.Będziesz miała podwójne produkty gratis emotka
0 0