Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: vilemo
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kalisto co za różnica, czy będę miała klawiature odbitą na twarzy na leżąco czy na siedziąco? I tak źle i tak niedobrze
Gość: giuliettaX
takie tam
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps. Vilemo, co do cery to bym polemizowała
mamadwojga
Postów 440
Data rejestracji 28.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja postawiłam na rozciąganie
Gość: katrin22
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze, że literki porozrzucane i nic sensownego nie da sie później odczytać
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wieczorem nie usypiam przed kompem, ale ostatnio mam skłonności w ciągu dnia, mieć cudowną klawiaturkę na twarzy
Wczoraj zaprowadziłam syna do szkoły, wróciłam i stwierdziłam,że dam mężowi jeszcze pospać, położyłam się w nogach włączyłam jakiś tasiemiec na lapku iiiii usnełam .... normalnie wiem, że położyć się w nogach, gdy śpi mąż lub syn jest niebezpieczne, ale nie sądziłam, że usnę.
No stało się, a ja zamiast obudzić się z odbitą klawiaturą to obudził mnie solidny kop w szczęke, tak zadzwoniło, że pewnie dzieciaki w szkole myślały, że to dzwonek
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W ogóle wczoraj miałam jakiś pechowy dzień, wieczorem ( mam czasem głupie zagrywki) stuknełam męża biodrem ( nic niestosownego, po prostu bokiem
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w ogóle ten mąż się nad Tobą znęca zwyczajnie
Tak to jest z tymi mężami, że wkurzają hehe
dolly jak nas zarazisz, to....zobaczysz hihi
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tia, wszystko moja wina ... na pewno nie wymyje go
Ty wiesz, że o tym 13 nawet nie pomyślałam
Ale z resztą się zgodze, nic tylko do prokuratury z tym
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eee, nie takie wiruski tu na forum latały
haha, jakby pobrać próbki to kilka rzeczy by sie znalazło, herbatka, jogurcik, teraz hmmmm smarki... ech, skoro sie nie piszesz to będę musiała sama to jakos ogarnąc
Gość: grusia