Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: mariolakal
No niby luzik, ale:
1. Przeważnie nie wiem o konku...
2. Przeważnie nie ma u mnie takiego sklepu...
3. Przeważnie nie mam kasy coby komuś zapłacić za zakupy...
4. Sorki za 3 x przeważnie, ale jestem zdesperowana... Nie mam co zapalić, a herbata już mi się skończyła... Dostaję na łeb...
Gość: wsciekly
jak coś za małą kaskę wpadnie mi w oko, puszczę specjalnego linka
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: pola731
przytulam , mnie wrzesień wkurza tak ,że chciałabym go przespać
aniutka
Postów 1044
Data rejestracji 02.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIE GŁOSUJĘ
ludzka_istota
Postów 4195
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Załóżmy klub...
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
w Kołobrzegu zaszalałem ostatnio na świeczniki z soli kłodawskiej
świetna terapia na katar i zły humor
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
W pełni się zgadzam.
U mnie tylko 4 nie pasuje (dzisiaj w każdym razie), a tak to wszystko rychtyk to samo
Gość: emilka1705
Gość: sarsaparilla
jomajd86
Postów 2404
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja odkryłam ostatnio w aptece afrin w tabletkach - na katar świetny tylko nie wiem czy dzieci mogą brać ale kropelki też chyba są - w moim wypadku ulgę przynosi bardzo szybko
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
jomajd86
Postów 2404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to tak jak i u mnie - poza papierosami ...
Gość: goralecka
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie dziwię Ci się. Sama pod tym względem lubię dmuchać nawet na zimne i unikam chorych, przeziębionych ludzi, aby nie zarazili dziecka. Gorzej jak sami do Ciebie się wpraszają.
Też się kiedyś spotkałam z taką sytuacją i nie było mi przyjemnie.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
Gość: bc14
jomajd86
Postów 2404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Później odechciewa się w ogóle pomagać... Na pewno nie jest to miłe uczucie ;/
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o tak, takie podejście mnie też strasznie wkurza... Znajoma zaprosiła mnie do siebie jakiś czas temu - na pogaduszki. Nagadałyśmy się itp., wraca jej mąż z pracy i dowiaduję się, że oni grypę jelitową mają w domu. Co prawda już samą końcóweczkę... A u mnie w domu 1,5 roczniak. Na szczęście nie złapałam.
może to jednak jakaś pilna potrzeba życiowa ?
chociaż różnie bywa - też pomagałem do niedawna osobie, która nadużyła mojego zaufania
zamiast dziękuję były non stop pretensje, że coś się spóźnia lub zapominam o niej, bo... w tym tygodniu żadnej paczki nie było
a potem okazało się, że większość rzeczy spienięża za grosze u sąsiadów, żeby mieć na fajki i wódeczkę
ktoś mógł lepiej wykorzystać moją pomoc
Gość: goralecka
Mam nadzieję,że tak. Tylko czemu mają służyć prośby typu moje dziecko o tym marzy a ja wygrać nie umiem, to dla mamy bo tyle dla mnie robi, a to dla biednych psiaków skoro potem i tak wszystko na allegro