Wkurza mnie...

Gość: yaro2004

#5411932 Napisano: 21.10.2012 04:29:15
A mnie wkurza, że na tym forum 50% użytkowników to hipokryci. Że sami piszecie skargi na takich samych jak wy, że sami wysyłacie te same hasła - a potem donosicie że wygrał ktoś oklepanym hasłem. Kiedyś konkursowicze trzymali się razem, a teraz trzeba się użerać i z konkursowiczami i z agencjami. Albo zjedzą Cię jedni albo drudzy. Jak jakieś nazwisko pojawi się więcej niż raz na liście wyników - to od razu skargi bo jak to!. Bo napisać trzeba...

po prostu żal
0 0

picola

#5411952 Napisano: 21.10.2012 04:48:45
yaro2004 napisał(a):

A mnie wkurza, że na tym forum 50% użytkowników to hipokryci. Że sami piszecie skargi na takich samych jak wy, że sami wysyłacie te same hasła - a potem donosicie że wygrał ktoś oklepanym hasłem. Kiedyś konkursowicze trzymali się razem, a teraz trzeba się użerać i z konkursowiczami i z agencjami. Albo zjedzą Cię jedni albo drudzy. Jak jakieś nazwisko pojawi się więcej niż raz na liście wyników - to od razu skargi bo jak to!. Bo napisać trzeba...

po prostu żal

niestety, masz rację, też mnie to wkurza, nie jestem wyjadaczem konkursowym, ale już niestety doświadczyłam jak ludzie potrafią być zawistni nawet o nagrodę wartą kilkaset złotych.
0 0

Gość: jenny1980

#5411977 Napisano: 21.10.2012 05:06:02
ludzie strasznie oszukuja
0 0

Gość: grusia

#5412000 Napisano: 21.10.2012 05:20:38
efelinkaaa napisał(a):

mój synuś znowu leży z gorączką chory... No ja już nie mogę, tydzień w domu, tydzień w przedszkolu i od jutra znowu w domu? Już nie mam sił na te paskudne choróbska emotka

Jak ja Cię rozumiem:(, młody tydzień na antybiotyku, już go jutro puścić do przedszkola miałam a ten dziś ma 37,5 stopnia i jutro siedzi w domu bo widocznie nie do końca zdrowy. Pociesza mnie tylko fakt ze w placówce podobno rota wymiotl połowę dzieci więc trochę na rękę mi ten stan podgoraczkowy.
0 0

Gość: gracet

#5412015 Napisano: 21.10.2012 05:39:55
grusia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

mój synuś znowu leży z gorączką chory... No ja już nie mogę, tydzień w domu, tydzień w przedszkolu i od jutra znowu w domu? Już nie mam sił na te paskudne choróbska emotka

Jak ja Cię rozumiem:(, młody tydzień na antybiotyku, już go jutro puścić do przedszkola miałam a ten dziś ma 37,5 stopnia i jutro siedzi w domu bo widocznie nie do końca zdrowy. Pociesza mnie tylko fakt ze w placówce podobno rota wymiotl połowę dzieci więc trochę na rękę mi ten stan podgoraczkowy.

z pewnością na podłodze w przedszkolu Twojego dziecka jest wykładzina - siedlisko wszelkiego syfu - przyczyny chorób dzieci. Wyjdzie z chorób jak wyjdzie z przedszkola - przerabiałam to dwukrotnie:(
a w temacie - że idzie zima:((((
0 0

tusiek

#5412023 Napisano: 21.10.2012 05:47:26
wkurza mnie szwagier.Mąż zrobił mu remont a ten od roku mu nie płaci.Comiesięczne telefony kończą się tym że miał ale mu się nasze pieniądze rozeszły.Jestem wściekła że moja siostra też nie reaguje
0 0

Gość: goralecka

#5412048 Napisano: 21.10.2012 06:02:18
yaro2004 napisał(a):

po prostu żal

oj też mnie to wkurza. A już najbardziej to Ci wszyscy forumowi wspaniali poeci i specjaliści od reklamy, którzy oceniają nagrodzone hasła. Tupną nogą bo im się hasła nie podobają i już...reklamacja albo narzekanie na fb, że nagrodzili kiepskie hasła. Też czasem odnoszę takie wrażenie ale staram się publicznie nie oceniać. A juz tym bardziej wygłaszać zdanie za więcej osób - a tu rzadko kiedy widać słowa typu. moim zdaniem, uważam, że czy ja bym wybrała inne hasła. Wydaje mi się, że trzeba pamietać o tym, że nie każdy jest alfą i omegą i nie każdy siedzi w konkursach ani ma czas by wymyślać wyszukane hasła. Ale to nie powód, żeby na kogoś najeżdżać czy nazywać hasłami dla debili. Ostatnio była też sytuacja, że ktoś wysyłał ten sam typ haseł i pisał na końcu, ze dodał do ulubionych czy coś w tym stylu. I już był problem. A mnóstwo ludzi przyznaje się, że przerabia hasła z jednego konkursu na drugi zmieniając nazwę firmy czy produktu. Ale to już jest ok. Nie wiem czy to jest spowodowane tym, że niektórych wolno krytykować a innych nie czy o co chodzi. Ale człowiek aż boi się sam pochwalić nagrodą czy hasłem bo zaraz usłyszy same negatywne komentarze. A może czasem wystarczyłoby ugryźć się w język i napisać mi się hasła nie podobają ale skoro taki był wybór jury to ok Może wtedy byłoby tutaj po prostu milej. A jeśli ktoś widzi, że gdzieś nagradzane są hasła dla debili jak to było określane to...nikt nie broni Wam wysyłać podobnych. Każdy podejmuje decyzje sam za siebie.

Ale ja nie jestem konkursową wyjadaczką więc pewnie się mylę emotka
0 0

Gość: hittmanka

#5412062 Napisano: 21.10.2012 06:10:38
Macie rację...niestety emotka
już dawno przestałam się tutaj udzielać właśnie z tego powodu... kiedyś było miło, przyjemnie i bez zazdrości ... pomagaliśmy sobie i dzieliliśmy się publicznie sposobami na wygraną. Ostatni raz jak zdradziłam sposób na wygranie jakiejś cenzurareli to zasypano mnie na PW obelgami bo inni stracili szansę na wygranie setnej maskotki... porażka... wstyd mi za tą pazerną społeczność do której już chyba tylko z przyzwyczajenia jeszcze należę emotka
0 0

efelinkaaa

#5412299 Napisano: 21.10.2012 08:26:31
gracet napisał(a):

grusia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

z pewnością na podłodze w przedszkolu Twojego dziecka jest wykładzina - siedlisko wszelkiego syfu - przyczyny chorób dzieci. Wyjdzie z chorób jak wyjdzie z przedszkola - przerabiałam to dwukrotnie:(
a w temacie - że idzie zima:((((

ojj tak jest wykładzina. Ale to też taki głupi sezon. Przedszkolaki muszą wychodzić przynajmniej raz dziennie na dwór (a najlepiej dwa) i niestety jeszcze nie potrafią się same ubrać do końca. I Pani ubierają te maluchy i czekają wszystkie w przebieralni, w której jest chyba ze 30st do czasu aż wszyscy nie będą ubrani.. Grzeją się, wychodzą na dwór i.... choroba kolejna emotka

no nic, jutro wizyta u lekarza (już mi tam głupio chodzić emotka ). Przy okazji zapytam się o sińca przy oku. Mój synek spadł w piątek w przedszkolu z huśtawki i nabił sobie ogromnego guza na czole (zaraz nad nosem). Nadal go boli, jeszcze jest ślad i dzisiaj przy kąpieli zauważyłam, że w kąciku oka mu zsiniało, ale to go nie boli. Zastanawiam się czy to nie od tego uderzenia. Niech go lepiej obejrzą... (niestety moje dziecko jest z tych dzikich i to nie pierwszy wypadek przedszkolny emotka Ale ja sama nie potrafię zapanować nad jego temperamentem, więc nie dziwię się, że ktoś inny też nie potrafi).

A jeśli chodzi o te narzekanie, że hasła są beznadziejne.. no cóż, nie odzywam się. Ja sama nie piszę dobrych tekstów i już raz zdarzyło się, że przeczytałam, że moje hasło było beznadziejne (oczywiście nikt nie wiedział, że to moje). Trudno, ja go nie wybierałam emotka
0 0

nataszka

#5412777 Napisano: 22.10.2012 10:16:12
teraz już na spokojnie -w czwartek miałam 3 nieodebrane z TS wstążka -przepadła tygodniowa wycieczka na Maderę emotka (w tym CZASIE WISIŁAM NA TELEFONIE - mąż znalazł martwą teściową -miała wylew),już po pogrzebie.Taki pech....
0 0

anialistopad

#5412796 Napisano: 22.10.2012 10:22:36
wkurza mnie , no właśnie co?Nie potrafie określić tego co mnie tak wkurza , pogoda , mąż , ludzie dosłownie wszystko , marzy mi się długi urlop w górach , ale co nie pojadę bo przecież mój szanowny małżonek nie będzie łaził po jakiś górach , to nie dla niego emotka
0 0

Gość: merkana

#5412822 Napisano: 22.10.2012 10:30:03
A mnie wkurza moje lenistwo. Coraz częściej odpuszczam wykłady, czy zajęcia, bo nie opłaca mi się jechać godzinę pociągiem na 1 ćwiczenia. Zgubny tok myślenia, ale jakże kuszący emotka
0 0

Gość: polec

#5412873 Napisano: 22.10.2012 10:45:45
goralecka napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

po prostu żal

oj też mnie to wkurza. A już najbardziej to Ci wszyscy forumowi wspaniali poeci i specjaliści od reklamy, którzy oceniają nagrodzone hasła. Tupną nogą bo im się hasła nie podobają i już...reklamacja albo narzekanie na fb, że nagrodzili kiepskie hasła. Też czasem odnoszę takie wrażenie ale staram się publicznie nie oceniać. A juz tym bardziej wygłaszać zdanie za więcej osób - a tu rzadko kiedy widać słowa typu. moim zdaniem, uważam, że czy ja bym wybrała inne hasła. Wydaje mi się, że trzeba pamietać o tym, że nie każdy jest alfą i omegą i nie każdy siedzi w konkursach ani ma czas by wymyślać wyszukane hasła. Ale to nie powód, żeby na kogoś najeżdżać czy nazywać hasłami dla debili. Ostatnio była też sytuacja, że ktoś wysyłał ten sam typ haseł i pisał na końcu, ze dodał do ulubionych czy coś w tym stylu. I już był problem. A mnóstwo ludzi przyznaje się, że przerabia hasła z jednego konkursu na drugi zmieniając nazwę firmy czy produktu. Ale to już jest ok. Nie wiem czy to jest spowodowane tym, że niektórych wolno krytykować a innych nie czy o co chodzi. Ale człowiek aż boi się sam pochwalić nagrodą czy hasłem bo zaraz usłyszy same negatywne komentarze. A może czasem wystarczyłoby ugryźć się w język i napisać mi się hasła nie podobają ale skoro taki był wybór jury to ok Może wtedy byłoby tutaj po prostu milej. A jeśli ktoś widzi, że gdzieś nagradzane są hasła dla debili jak to było określane to...nikt nie broni Wam wysyłać podobnych. Każdy podejmuje decyzje sam za siebie.

Ale ja nie jestem konkursową wyjadaczką więc pewnie się mylę emotka

Wydaję mi się, ze tego typu przemyślenia przychodzą z czasem, a raczej z biegiem konkursowego życia.
Sama (nie jestem bez winy) kiedyś uczestniczyłam w publicznym linczu haseł, ale kiedy na mnie wylano setki wiader pomyj, poszłam po rozum do głowy.
To trochę tak, że dobrze jest się śmiać z kogoś, ale kiedy śmieją się z nas, już jest co najmniej niepoprawne.

A w szczególności, kiedy czyjeś hasło (nota bene na pewno lepsze!) nie wygrało! emotka
0 0

leona

#5412888 Napisano: 22.10.2012 10:49:48
cudaczek121 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie reklama z J. Krupa i robienie z ludzi idiotów, którzy mysla ze po uzyciu maski cycki podniosa się im do kosmosu emotka emotka emotka emotka emotka
A do tego wkurzaja mnie faceci, ktorzy widza takie panny i mysla jaka to ona naturalna emotka emotka emotka emotka
i ogólnie wkurza mnie dzis wszystko wrrr emotka emotka emotka

A mnie wkurzają ogólnie reklamy i kolorowe pisemka,w których wszyscy ludzie wyglądają idealnie.Byłam ostatnio na metamorfozie i tak mnie wypacykowali,że teraz patrząc na te pamiątkowe fotki codziennie się wkurzam,że ja tak sama nie umiem się zrobić
emotka To naprawdę można wpaść w kompleksy emotka

Kilkanaście dni temu poszłam po parę butów do sklepu a tam Joanna Krupa siedzi i opowiada bodaj o futrach. Szczerze patrzy się na nią jak na lalkę - owszem ładna ale do domu zabrać to nie bo jakoś za mało przytulna.I szczupła naprawdę szczupła. Trudno mi teraz sobie wyobrazić jak w realu może wyglądać Rubik. Dla mnie odkryciem okazała się paletka do brwi. Maluję brwi, usta i naprawdę już można się ludziom pokazać emotka
0 0

bethan

#5413014 Napisano: 22.10.2012 11:43:12
nataszka napisał(a):

teraz już na spokojnie -w czwartek miałam 3 nieodebrane z TS wstążka -przepadła tygodniowa wycieczka na Maderę emotka (w tym CZASIE WISIŁAM NA TELEFONIE - mąż znalazł martwą teściową -miała wylew),już po pogrzebie.Taki pech....

Myślałam, że naprawdę mało rzeczy może mnie aż tak zaskoczyć. Przypuszczam, że ostatnią rzeczą, o jakiej marzy Twój mąż jest teraz jakaś tam Madera.
I pamiętaj, Ty też możesz być czyjąś teściową...
0 0

Gość: kamila10001

#5413132 Napisano: 22.10.2012 12:41:54
bethan napisał(a):

nataszka napisał(a):

Myślałam, że naprawdę mało rzeczy może mnie aż tak zaskoczyć. Przypuszczam, że ostatnią rzeczą, o jakiej marzy Twój mąż jest teraz jakaś tam Madera.
I pamiętaj, Ty też możesz być czyjąś teściową...

Myślę że Nataszka nie miała nic złego na myśli,wyrazy współczucia z powodu teściowej
0 0

bethan

#5413374 Napisano: 22.10.2012 02:11:34
A ja myślę, że w takiej sytuacji człowiek o minimalnym choćby stopniu empatii nie myślałby o takich rzeczach, a już na pewno nie pisał w wątku wkurza mnie.
0 0

Gość: lucja

#5413384 Napisano: 22.10.2012 02:17:48
Wkurza mnie niemoc konkursowa. No jakos nie moge nic wygrac ostatnimi czasy. Gram,wysyłam hasła i nic. Śle na czas i nic... Kupuje na loterie i nic, nie mam szczescia ostatnio. Ani w zyciu, ani w wygrywaniu... emotka
0 0

jola29k

#5413410 Napisano: 22.10.2012 02:27:10
lucja napisał(a):

Wkurza mnie niemoc konkursowa. No jakos nie moge nic wygrac ostatnimi czasy. Gram,wysyłam hasła i nic. Śle na czas i nic... Kupuje na loterie i nic, nie mam szczescia ostatnio. Ani w zyciu, ani w wygrywaniu... emotka

u mnie to samo i się bardzo wkurzam tyle konkursów i nic zero emotka emotka
0 0

Gość: robbie11

#5413433 Napisano: 22.10.2012 02:38:19
dostał może ktoś sms-a z tego numeru 538377342 w piątek. Jeśli tak to jaka treść była tego smsa bo do mnie przyszedł pusty. Pozdrawiam.
0 0