Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: czarnygreg
i baaaardzo mnie wkurza ze w niektórych marketach już wystawiają świąteczne ozdoby
pogięło ich czy co?
jesień, kolorowe liście, dynie, grzyby, kasztany takie piękne mogłyby być dekoracje a tu... św Mikołaje
po to ?
jeszcze listopad się nawet nie zaczął a już handlowcy szaleją, wkurza mnie to!
anialistopad
Postów 14222
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: pola731
ludzka_istota
Postów 4195
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
tez widziałam... uważam, ze to odbieranie nam magii świąt ;(
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
Gość: iiwoonaa
będzie dobrze dla mnie to słowa, które pokazują, że inna osoba pragnie naszego dobra ale nie wie jak na pomóc więc choć takim stereotypowym słowem pociesza. Strasznie mnie zasmuca fakt, ze na świecie tyle złych rzeczy się dzieje, że jest tyle cierpień i nieszczęść a niektórzy ludzie nie potrafią się wczuć w położenie innych i choć odrobinkę ich zrozumieć. A przecież każdy z nas doświadcza każdego dnia różnych problemów, więc dlaczego potrafimy innych pochopnie oceniać i zarzucać im złe intencje?
Przykro mi że tak macie niełatwo - myślę o wielu z naszych forumowiczek, szczerzę życzę, żeby wszystko się poukładało. Nawiązując też do wypowiedzi, że ostatnią rzeczą byłyby konkursy gdyby coś takiego się działo... przykro mi, ale tego nie wiesz na pewno. Każdy człowiek musi mieć odskocznię bo w nawale stresów i problemów mógłby popełnić jakiś błąd, mógłby sobie nie dać z tym wszystkim rady.
Gość: aneti
Gość: czarnygreg
-udzielania porad,
-prowadzenia wszelkich terapii,
-pouczania z pozycji osoby wszech wiedzącej,
urocza pani psycholog dorwała w szkole mojego syna na zajęcia (miały to wedle ustaleń być zajęcia dla uczniów z dysleksją i na takie była zgoda)
synowi bardzo się te spotkania nie podobały, stwierdził ze pani wypytuje go o prywatne sprawy, ma pretensje że nie chce odpowiadać itp
coraz mniej mi się sytuacja podobała ale prosiłam żeby dał jej szansę,może chce żeby sie bliżej poznali, wiadomo,
wczoraj miarka sie przebrała, powiedział że mdło mu się robi jak myśli o tych zajęciach,
na ostatnich pani kazała mu sie zastanowić, dokonać analizy i odpowiedzieć na pytanie: DLACZEGO JEST TAKI JAKI JEST?
to znaczy jaki pytam się? dyslektyk? nieśmiały? lubiący Queen i czytanie książek?(nie jest to w szkole dobrze widziane)
kurde! koniec z tymi zajęciami od dziś!
i lepiej niech mi złość przejdzie zanim się pani poskarży że nie chodzi...
ręce opadają normalnie
ziolko
Postów 10415
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale może 12 miesięcy od otwarcia? bo wiadomo, że otwarty kosmetyk szybciej się utlenia, a takie, co są oryginalnie zapakowane i zaplombowane, to mogą być.
Gość: chasia
Ze strony producenta kosmetyków:
Dla wielu kosmetyków okres przydatności wynosi więcej niż 30 miesięcy i wówczas nie ma obowiązku umieszczania daty ważności. Producent natomiast jest zobowiązany w takim przypadku umieścić symbol otwartego słoiczka z podaniem cyfry wskazujaej ilość miesięcy bezpiecznego używania kosmetyku po otwarciu opakowania.
Często producenci podają datę produkcji zawartą w numerze partii
jola29k
Postów 2320
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
tereniagno
Postów 5300
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
fryteczka
Postów 4292
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gość: pola731
ale czego się boi ? czy nauczyciela trzeba się bać ? a nie można porozmawiać , podyskutować , zobaczyć jak to wygląda od strony pani - i zadziałać ? spróbować osiągnąć kompromis ? rozwiązanie akceptowalne dla obu stron ?
narzekajmy w szatni, pod szkołą , na forach - ale pani przecież nie powiemy , bo to i tak nic nie da
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja chyba mam pecha. Chodzę do wychowawczyni,chce z nią współpracować, ustalić jakąś strategie postępowania z dzieckiem, ona mi się wymądrza, ale nic nie proponuje a na zebraniu gada, że rodzice nie przejawiają zainteresowania co sie dzieje w szkole i z ich dziećmi
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prosze, zapewne się przyda
http://checkcosmetic.net/
anialistopad
Postów 14222
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie dzis identycznie juz pier,..,ca dostaje.moze mieszkamy w tym samym bloku jak na to samo sie wkurzamy
karkocka
Postów 3892
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
to u mnie od wczoraj piętro niżej cały dzień szczeka pies
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
anialistopad
Postów 14222
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u mnie pod balkonem kot jakiś po**b..... miauczy i , ktoś głośno słucha muzyki i drze paszczydło kur.. co za ludzie na tym świecie żyją same debile u mnie mieszkają
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Współczuję wiercenia