Wkurza mnie...

Gość: czarnygreg

#5415612 Napisano: 23.10.2012 04:55:26
wkurza mnie ze zima idzie...lato za krótkie jest emotka
i baaaardzo mnie wkurza ze w niektórych marketach już wystawiają świąteczne ozdoby emotka
pogięło ich czy co?
jesień, kolorowe liście, dynie, grzyby, kasztany takie piękne mogłyby być dekoracje a tu... św Mikołaje emotka
po to ?
jeszcze listopad się nawet nie zaczął a już handlowcy szaleją, wkurza mnie to!
0 0

anialistopad

#5415662 Napisano: 23.10.2012 05:22:17
ja post nataszki zrozumialam tak jak magda,ale przeczytalam jeszcze kilka razy i dotarlo do mnie jego przeslanie. Nie kometowalam go impulsywnie tylko sie nad nim zastanowilam. Wiem co czuje teraz nataszka jest mi przykro,że ludzie nie potrafia przepraszac. Nataszko wiem,ze slowa nic nie pomagaja dlatego bede obok Ciebie pisz jesli bedziesz chciala sie wygadac.trzymaj sie i duzo zdrowia źycze
0 0

Gość: pola731

#5415782 Napisano: 23.10.2012 06:27:31
wkurza mnie obłuda, dwulicowość i tchórzostwo ... właśnie wróciłam z 2,5 godzinnego zebrania w szkole córki - najpierw wszyscy narzekają , psy wieszają , mają pretensje a potem jak dochodzi do konfrontacji to odpowiadają to nie moja ręka emotka emotka emotka
0 0

ludzka_istota

#5415821 Napisano: 23.10.2012 06:47:02
czarnygreg napisał(a):

wkurza mnie ze zima idzie...lato za krótkie jest emotka
i baaaardzo mnie wkurza ze w niektórych marketach już wystawiają świąteczne ozdoby emotka
pogięło ich czy co?
jesień, kolorowe liście, dynie, grzyby, kasztany takie piękne mogłyby być dekoracje a tu... św Mikołaje emotka
po to ?
jeszcze listopad się nawet nie zaczął a już handlowcy szaleją, wkurza mnie to!

tez widziałam... uważam, ze to odbieranie nam magii świąt ;(
0 0

Gość: iiwoonaa

#5416036 Napisano: 23.10.2012 08:25:11
tato999 napisał(a):

polarniczka napisał(a):

a mnie denrwują ludzie, którym wali się świat bo nie wygrali długopisu a prawdziwe dramaty dzieją się obok nas, nataszko nie wiem jak u Ciebie jest z wiarą, ale ja właśnie przez swoje osobiste tragedie przestałam wierzyć w Boga, jestem teraz na takim etapie życia, że kiedyś wyjde do kiosku po gazete w kapciach i już po prostu nie wrócę...powodzenia nataszko...ktoś kto nie przeżył w życiu prawdziwej tragedii niech wie, ze słowa będzie dobrze nie oznaczają, że będzie...

a mi słowa będzie dobrze pomagają chociaż może nie przeżywam takich tragedii jak inni

choć życie z ojcem alkoholikiem od 28 lat też do łatwych nie należy

będzie dobrze dla mnie to słowa, które pokazują, że inna osoba pragnie naszego dobra ale nie wie jak na pomóc więc choć takim stereotypowym słowem pociesza. Strasznie mnie zasmuca fakt, ze na świecie tyle złych rzeczy się dzieje, że jest tyle cierpień i nieszczęść a niektórzy ludzie nie potrafią się wczuć w położenie innych i choć odrobinkę ich zrozumieć. A przecież każdy z nas doświadcza każdego dnia różnych problemów, więc dlaczego potrafimy innych pochopnie oceniać i zarzucać im złe intencje?
Przykro mi że tak macie niełatwo - myślę o wielu z naszych forumowiczek, szczerzę życzę, żeby wszystko się poukładało. Nawiązując też do wypowiedzi, że ostatnią rzeczą byłyby konkursy gdyby coś takiego się działo... przykro mi, ale tego nie wiesz na pewno. Każdy człowiek musi mieć odskocznię bo w nawale stresów i problemów mógłby popełnić jakiś błąd, mógłby sobie nie dać z tym wszystkim rady.
0 0

Gość: aneti

#5416239 Napisano: 24.10.2012 07:06:23
Wkurza mnie, że producenci nie podają na kosmetykach daty ważności tylko piszą np. 12M. Przecież kosmetyk może leżeć rok, dwa albo i cztery na półce, i jego jakość nie będzie taka sama jak świeżego emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#5416421 Napisano: 24.10.2012 08:52:16
wkurza mnie ze u nas się przyjęło że jak ktoś psychologię skończył to ju się czuje uprawniony do;
-udzielania porad,
-prowadzenia wszelkich terapii,
-pouczania z pozycji osoby wszech wiedzącej,

urocza pani psycholog dorwała w szkole mojego syna na zajęcia (miały to wedle ustaleń być zajęcia dla uczniów z dysleksją i na takie była zgoda)
synowi bardzo się te spotkania nie podobały, stwierdził ze pani wypytuje go o prywatne sprawy, ma pretensje że nie chce odpowiadać itp
coraz mniej mi się sytuacja podobała ale prosiłam żeby dał jej szansę,może chce żeby sie bliżej poznali, wiadomo,
wczoraj miarka sie przebrała, powiedział że mdło mu się robi jak myśli o tych zajęciach,
na ostatnich pani kazała mu sie zastanowić, dokonać analizy i odpowiedzieć na pytanie: DLACZEGO JEST TAKI JAKI JEST?
to znaczy jaki pytam się? dyslektyk? nieśmiały? lubiący Queen i czytanie książek?(nie jest to w szkole dobrze widziane)
kurde! koniec z tymi zajęciami od dziś!
i lepiej niech mi złość przejdzie zanim się pani poskarży że nie chodzi...
ręce opadają normalnie
emotka
0 0

ziolko

#5416460 Napisano: 24.10.2012 09:03:00
aneti napisał(a):

Wkurza mnie, że producenci nie podają na kosmetykach daty ważności tylko piszą np. 12M. Przecież kosmetyk może leżeć rok, dwa albo i cztery na półce, i jego jakość nie będzie taka sama jak świeżego emotka

ale może 12 miesięcy od otwarcia? bo wiadomo, że otwarty kosmetyk szybciej się utlenia, a takie, co są oryginalnie zapakowane i zaplombowane, to mogą być.
0 0

Gość: chasia

#5416494 Napisano: 24.10.2012 09:11:55
aneti napisał(a):

Ze strony producenta kosmetyków:
Dla wielu kosmetyków okres przydatności wynosi więcej niż 30 miesięcy i wówczas nie ma obowiązku umieszczania daty ważności. Producent natomiast jest zobowiązany w takim przypadku umieścić symbol otwartego słoiczka z podaniem cyfry wskazujaej ilość miesięcy bezpiecznego używania kosmetyku po otwarciu opakowania.

Często producenci podają datę produkcji zawartą w numerze partii emotka
0 0

jola29k

#5416505 Napisano: 24.10.2012 09:14:45
pola731 napisał(a):

wkurza mnie obłuda, dwulicowość i tchórzostwo ... właśnie wróciłam z 2,5 godzinnego zebrania w szkole córki - najpierw wszyscy narzekają , psy wieszają , mają pretensje a potem jak dochodzi do konfrontacji to odpowiadają to nie moja ręka emotka emotka emotka

bo każdy się boi co innego pomarudzić a co innego powiedzieć wprost
0 0

tereniagno

#5416523 Napisano: 24.10.2012 09:21:45
Wkurza mnie,że biedronki latają,a żadna nie chce z kasą do mnie zawitać,a tak bardzo się staram emotka Może jak po wkurzam się ,to w końcu wleci emotka emotka
0 0

fryteczka

#5416586 Napisano: 24.10.2012 09:38:47
wkurza mnie,ze moj synek w nocy budzil sie 7 razy a gdy wkoncu ja zasnelam i on , sasiad z gory od 7 z hakiem wierci...i kurde wierci do tej pory . zwariuje dzisiaj
0 0

Gość: pola731

#5416604 Napisano: 24.10.2012 09:45:33
jola29k napisał(a):

pola731 napisał(a):

ale czego się boi ? czy nauczyciela trzeba się bać ? a nie można porozmawiać , podyskutować , zobaczyć jak to wygląda od strony pani - i zadziałać ? spróbować osiągnąć kompromis ? rozwiązanie akceptowalne dla obu stron ?

narzekajmy w szatni, pod szkołą , na forach - ale pani przecież nie powiemy , bo to i tak nic nie da
0 0

renatak0

#5416614 Napisano: 24.10.2012 09:50:00
pola731 napisał(a):

jola29k napisał(a):

pola731 napisał(a):

ale czego się boi ? czy nauczyciela trzeba się bać ? a nie można porozmawiać , podyskutować , zobaczyć jak to wygląda od strony pani - i zadziałać ? spróbować osiągnąć kompromis ? rozwiązanie akceptowalne dla obu stron ?

narzekajmy w szatni, pod szkołą , na forach - ale pani przecież nie powiemy , bo to i tak nic nie da

To ja chyba mam pecha. Chodzę do wychowawczyni,chce z nią współpracować, ustalić jakąś strategie postępowania z dzieckiem, ona mi się wymądrza, ale nic nie proponuje a na zebraniu gada, że rodzice nie przejawiają zainteresowania co sie dzieje w szkole i z ich dziećmi
emotka
0 0

bridget

#5416644 Napisano: 24.10.2012 10:05:06
wkurza mnie ze siedze do konca tyg na L4 a piętro nizej trwa remont z wyburzaniem, scian, skuwaniem płytek, tynkow, i wciaz warcza młoty pneumatyczne, normalnie muzyka dla moich uszu:/ emotka
0 0

dolly

#5416648 Napisano: 24.10.2012 10:07:06
aneti napisał(a):

prosze, zapewne się przyda emotka

http://checkcosmetic.net/
0 0

anialistopad

#5417633 Napisano: 24.10.2012 05:36:09
fryteczka napisał(a):

wkurza mnie,ze moj synek w nocy budzil sie 7 razy a gdy wkoncu ja zasnelam i on , sasiad z gory od 7 z hakiem wierci...i kurde wierci do tej pory . zwariuje dzisiaj

u mnie dzis identycznie juz pier,..,ca dostaje.moze mieszkamy w tym samym bloku jak na to samo sie wkurzamy
0 0

karkocka

#5417638 Napisano: 24.10.2012 05:37:50
kaki76 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

u mnie dzis identycznie juz pier,..,ca dostaje.moze mieszkamy w tym samym bloku jak na to samo sie wkurzamy

to u mnie od wczoraj piętro niżej cały dzień szczeka pies emotka
0 0

anialistopad

#5417803 Napisano: 24.10.2012 07:07:11
karkocka napisał(a):

kaki76 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

to u mnie od wczoraj piętro niżej cały dzień szczeka pies emotka

a u mnie pod balkonem kot jakiś po**b..... miauczy i , ktoś głośno słucha muzyki i drze paszczydło kur.. co za ludzie na tym świecie żyją same debile u mnie mieszkają
0 0

dolly

#5417816 Napisano: 24.10.2012 07:14:01
Kaki76, wiem, że to nie jest śmieszne, ale tak to napisałaś, że parsknęłam śmiechem. emotka
Współczuję wiercenia emotka
0 0