Wkurza mnie...

efelinkaaa

#5419207 Napisano: 25.10.2012 01:41:55
aneta2208 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

helopoli napisał(a):

gosiaczeq napisał(a):

Wkurza mnie, że każdy mi gada, że nic nie wygrywa w konkursach i zawsze odpowiadam, że jak nie grają to jak mają wygrać i czasem nawet komuś podeślę na tacy linki itd i nawet się ludziom nie chce wysłać i tak, ale potem znowu mi gadają jak coś wygram.
Nawet z tą Biedroną, gdzie wystarczy wymyślić głupie hasło i wklepać w formularz.. emotka echh

Mam tak samo

a mnie wkurza jak po wielkich meczarniach cos wygram i mi mówią; ty to masz szczescie..ale nie pomyślą,ze kupuje produkty wysyłam smsy wymyślam hasła..samo mi się wszystko robi

u mnie to samo... siostra gada Ty to masz fajnie... tlyko wygrywasz, a ja to nie mam szczescia. Pytam jej sie a gdzie grasz? Nigdzie bo i tak nie wygram. Wiec mówię choc tu i tu są konkursy wex w nich udział. Oj nie chce mi sie wymyślac nic... a potem... a mówiłam ze Ty cąły czas wygrywasz...

i ja też mam to samo.. Wszyscy myślą, że to takie hop siup i jest nagroda. A najbardziej myśli tak moja mama, która ciągle powtarza noo ja to nic w życiu nie dostałam za darmo... emotka
0 0

cudaczek121

#5419260 Napisano: 25.10.2012 01:58:50
Wkurza mnie moja Mama,która wiecznie narzeka i krytykuje swoje córki i męża-od jej znajomych dowiaduję się,że im to nie odpowiada i Mama powinna się pohamować.Wkurza mnie,że Wygrałam warsztaty kulinarne z Gesslerową,a moja mamuśka mówi,że koniecznie MUSI tam ze mną iść,bo nie umiem gotować i na pewno przyniosę jej wstyd emotka A ja wolałabym zaprosić kogoś innego emotka
0 0

edith

#5419265 Napisano: 25.10.2012 02:00:02
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie moja Mama,która wiecznie narzeka i krytykuje swoje córki i męża-od jej znajomych dowiaduję się,że im to nie odpowiada i Mama powinna się pohamować.Wkurza mnie,że Wygrałam warsztaty kulinarne z Gesslerową,a moja mamuśka mówi,że koniecznie MUSI tam ze mną iść,bo nie umiem gotować i na pewno przyniosę jej wstyd emotka A ja wolałabym zaprosić kogoś innego emotka

Przecież to twoja wygrana w czym problem emotka Zabierasz kogo chcesz emotka
0 0

Gość: marcellka

#5419267 Napisano: 25.10.2012 02:00:51
cudaczek121 napisał(a):

Współczuje Ci takiej matki. No,ale cóż rodziców się nie wybiera. Kiedyś zrozumie,że wszyscy jesteście więcej warci niż jej się wcześniej wydawało:)
0 0

dolly

#5420023 Napisano: 25.10.2012 07:47:26
hittmanka napisał(a):

margo466 napisał(a):

wkurzył mnie Rossmann.Kupiłam z oferty of-line 2 balsamy do ciała ESCADA Marine Groove z myślą o świątecznych prezentach.
Dzięki dolly sprawdziłam ich datę ważności i okazało się że są ważne jeszcze miesiąc a kupiłam je w ub.piątek. emotka

a da radę ktoś tą metodę sprawdzania na polski przełożyć, tak ogólnie emotka

Hittmanka po lewej stronie na górze, wybierasz sobie markę, a w okienko niżej wpisujesz kod nabity na opakowaniu, następnie klikasz calculate i poniżej będzie informacja kiedy kosmetyk został wyprodukowany i ile jeszcze jest ważny emotka
0 0

kalisto1986

#5420034 Napisano: 25.10.2012 07:52:30
cudaczek121 napisał(a):

Cudaczku z całym szacunkiem, ale w pewnym wieku TRZEBA chociaż odrobinę odciąć się od rodziców. Wytłumacz mamie,że chcesz jechać z jakąś rówieśniczką/koleżanką/ kolegą, ale nie z mamą. Opowiesz jej wsszystko po powrocie , a jeśli się nie zgodzi ? Cóż czasem nawet rodzice potrzebują terapi szokowej, a chwilowy foch nie jest straszny emotka
0 0

efelinkaaa

#5420048 Napisano: 25.10.2012 07:59:40
wkurzył mnie mąż! Pokłócił się ze mną o okna na szczycie w domu.. Nie napiszę co zrobił emotka
0 0

Gość: irom

#5420146 Napisano: 25.10.2012 09:04:14
wkurzyła mnie jakas menda konkursowa!
zgłosiła PW na fb jako spam i mam zablokowane,
a zaznaczam, ze nigdy nie wysylam komukolwiek pw zeby mi kliknal jako pierwszy, tylko jezeli ktos sie oglasza, to klikam i wysylam...

widocznie ktos z kim wczesniej sie wymienialem, teraz wyslal mi spam, i zglosil, bo nie odpowiedzialem na spam
emotka emotka emotka
oby wygrała wszy łonowe!
0 0

asantesana

#5420150 Napisano: 25.10.2012 09:07:06
cudaczek121 napisał(a):

Cudaczku, jako starsza i doświadczona w tej materii koleżanka bardzo polecam nauczenie się asertywności, nawet gdybyś miała ją ćwiczyć przed lustrem. Ty nie masz obowiązku jechać z mamą, a ona nie ma prawa od Ciebie tego żądać. Poza tym sugeruję powiedzieć mamie, że gdybyś umiała gotować, to niepotrzebne byłyby Ci warsztaty pani Gessler. Co do narzekania na dzieci - pierwszą i podstawową rzeczą jaką rodzice powinni przekazać/nauczyć dziecko to poczucie własnej wartości. Masz dwa wyjścia, albo porozmawiać na ten temat z mamą i jej to wyłożyć (niestety wątpię w powodzenie) albo jak najszybciej zamieszkać osobno, co nie oznacza braku kontaktu z mamą. Możesz myśleć, że się wymądrzam, ale uwierz mi, im szybciej tym lepiej (zwłaszcza, że piszesz, że pracujesz).
0 0

Gość: helatkoX

#5420152 Napisano: 25.10.2012 09:08:15
chyba czas wkurzyć się na Biedronkę, może to coś pomoże emotka
0 0

mia

#5420209 Napisano: 25.10.2012 09:53:36
Normalnie nie wiem, co się ze mną dzieje... Kupiłam Prince Polo bez kodu (nie promocyjne), wczoraj w formularzu konkursowym podałam złe adresy przez pomyłkę, zapomniałam zatankować paliwo i zastanawiam się, czy jutro dojadę w ogóle do najbliższej stacji benzynowej... Wreszcie najgorsze - zapomniałam o imieninach syna!!!
Fakt, że mam masę problemów na głowie w domu i w pracy, i od trzech dni znowu jadę na tabletkach uspokajających, ale przechodzę już sama siebie! emotka emotka
0 0

Gość: awi

#5420223 Napisano: 25.10.2012 10:09:54
mia napisał(a):

Normalnie nie wiem, co się ze mną dzieje... Kupiłam Prince Polo bez kodu (nie promocyjne), wczoraj w formularzu konkursowym podałam złe adresy przez pomyłkę, zapomniałam zatankować paliwo i zastanawiam się, czy jutro dojadę w ogóle do najbliższej stacji benzynowej... Wreszcie najgorsze - zapomniałam o imieninach syna!!!
Fakt, że mam masę problemów na głowie w domu i w pracy, i od trzech dni znowu jadę na tabletkach uspokajających, ale przechodzę już sama siebie! emotka emotka

Pani Skleroza, Pan Alzheimer albo za silne tabletki uspokajające emotka
0 0

mia

#5420225 Napisano: 25.10.2012 10:15:25
Avi, byle nie to środkowe... emotka
0 0

Gość: awi

#5420230 Napisano: 25.10.2012 10:19:14
mia napisał(a):

Avi, byle nie to środkowe... emotka

Wygląda że raczej to trzecie, może wystarczyłaby waleriana?

A w ogóle to chciałam Cię rozbawić a nie zdołować emotka
0 0

Gość: hittmanka

#5420232 Napisano: 25.10.2012 10:19:54
dolly napisał(a):

hittmanka napisał(a):

margo466 napisał(a):

wkurzył mnie Rossmann.Kupiłam z oferty of-line 2 balsamy do ciała ESCADA Marine Groove z myślą o świątecznych prezentach.
Dzięki dolly sprawdziłam ich datę ważności i okazało się że są ważne jeszcze miesiąc a kupiłam je w ub.piątek. emotka

a da radę ktoś tą metodę sprawdzania na polski przełożyć, tak ogólnie emotka

Hittmanka po lewej stronie na górze, wybierasz sobie markę, a w okienko niżej wpisujesz kod nabity na opakowaniu, następnie klikasz calculate i poniżej będzie informacja kiedy kosmetyk został wyprodukowany i ile jeszcze jest ważny emotka

dzięki emotka jak rano wstanę to sprawdzę sobie kilka emotka
0 0

dolly

#5420260 Napisano: 26.10.2012 12:02:10
hittmanka napisał(a):

dzięki emotka jak rano wstanę to sprawdzę sobie kilka emotka

obyś sie tylko nie wkurzała, że pozbawiłam Cię, tej słodkiej nieswiadomości przeterminowania jakiegoś kosmetyku emotka

emotka
0 0

Gość: dag

#5420763 Napisano: 26.10.2012 11:38:36
Podniosła mi ciśnienie dzisiejsza akcja kuriera z UPC, oj podniosła... Wyjechałam na 15 min po zakupy, wracam i widzę w drzwiach awizo z zakreślonym odebraniem więc dzwonie do kuriera, a on mówi że zostawił u sąsiada ale nie umiał mi podać nazwiska tylko wytłumaczył gdzie. Okazało się, że wybrał najgorszą patologię. Poszłam do nich i oczywiście usłyszałam, że nikt nic nie wie, kolejna próba zakończyła się pocałowaniem klamki. Musiałam zadzwonić do kuriera z dziką awanturą i zmusić go groźbami żeby wrócił i sam spróbował odebrać oną nieszczęsną przesyłkę, już rozpakowaną zresztą. Udało mu się po gonitwach za tymi ludźmi wokół ich domu, sytuacja zrobiła się bardzo nieprzyjemna aż mi się go żal zrobiło i odpuściłam sobie wcześniejsze plany zrobienia mu koło d...
0 0

masza

#5420769 Napisano: 26.10.2012 11:40:32
dag napisał(a):

Podniosła mi ciśnienie dzisiejsza akcja kuriera z UPC, oj podniosła... Wyjechałam na 15 min po zakupy, wracam i widzę w drzwiach awizo z zakreślonym odebraniem więc dzwonie do kuriera, a on mówi że zostawił u sąsiada ale nie umiał mi podać nazwiska tylko wytłumaczył gdzie. Okazało się, że wybrał najgorszą patologię. Poszłam do nich i oczywiście usłyszałam, że nikt nic nie wie, kolejna próba zakończyła się pocałowaniem klamki. Musiałam zadzwonić do kuriera z dziką awanturą i zmusić go groźbami żeby wrócił i sam spróbował odebrać oną nieszczęsną przesyłkę, już rozpakowaną zresztą. Udało mu się po gonitwach za tymi ludźmi wokół ich domu, sytuacja zrobiła się bardzo nieprzyjemna aż mi się go żal zrobiło i odpuściłam sobie wcześniejsze plany zrobienia mu koło d...

sąsiedzi rozpakowali Ci przesyłkę? emotka
0 0

Gość: dag

#5420774 Napisano: 26.10.2012 11:43:43
tak, dobrze że to bony nie były bo już bym ich nie zobaczyła
0 0

tusiek

#5420785 Napisano: 26.10.2012 11:48:07
efelinkaaa napisał(a):

aneta2208 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

helopoli napisał(a):

gosiaczeq napisał(a):

Wkurza mnie, że każdy mi gada, że nic nie wygrywa w konkursach i zawsze odpowiadam, że jak nie grają to jak mają wygrać i czasem nawet komuś podeślę na tacy linki itd i nawet się ludziom nie chce wysłać i tak, ale potem znowu mi gadają jak coś wygram.
Nawet z tą Biedroną, gdzie wystarczy wymyślić głupie hasło i wklepać w formularz.. emotka echh

Mam tak samo

a mnie wkurza jak po wielkich meczarniach cos wygram i mi mówią; ty to masz szczescie..ale nie pomyślą,ze kupuje produkty wysyłam smsy wymyślam hasła..samo mi się wszystko robi

u mnie to samo... siostra gada Ty to masz fajnie... tlyko wygrywasz, a ja to nie mam szczescia. Pytam jej sie a gdzie grasz? Nigdzie bo i tak nie wygram. Wiec mówię choc tu i tu są konkursy wex w nich udział. Oj nie chce mi sie wymyślac nic... a potem... a mówiłam ze Ty cąły czas wygrywasz...

i ja też mam to samo.. Wszyscy myślą, że to takie hop siup i jest nagroda. A najbardziej myśli tak moja mama, która ciągle powtarza noo ja to nic w życiu nie dostałam za darmo... emotka

u mnie to samo z tym,że od siostry,która zamiast grac woli oglądac zdjęcia wypadków z oklicy słyszęJa nie mam czasu,ty mi wygraj emotka
0 0