Wkurza mnie...

Gość: pola731

#5420796 Napisano: 26.10.2012 11:53:00
Ja ostatnio na komentarz , że samo mi wpada i ty to masz szczęście zaprosiłam zazdrośników przed monitor i zaprezentowałam im prace na konkurs EccoHoliday - posiedzieli, pooglądali , powzdychali i na koniec padło , że takie dłubanie jest gorsze niż codzienne 8 godzin w pracy ;
0 0

Gość: emilka1705

#5420884 Napisano: 26.10.2012 12:38:38
a ja to zmieniłam taktykę. Wcześniej z radością chwaliłam się że coś pochodzi z konkursu. Ostatnio wchodzi kuzynka i mówi
-o macie wii (ja krótko)
-tak
-Ile daliście? (teraz powiedziałabym że nic bo wygrana, ale nie!!!)
-500zł
AMEN TEMAT SIÊ URWAŁ

a wkurza mnie, że mąż na 3 dni musi polecieć do UK a ja tak nie lubię spać sama:( za jakiś miesiąc znów musi lecieć i to do świąt:(
0 0

Gość: merkana

#5420893 Napisano: 26.10.2012 12:42:59
emilka1705 napisał(a):

a ja to zmieniłam taktykę. Wcześniej z radością chwaliłam się że coś pochodzi z konkursu. Ostatnio wchodzi kuzynka i mówi
-o macie wii (ja krótko)
-tak
-500zł
AMEN TEMAT SIÊ URWAŁ

a wkurza mnie, że mąż na 3 dni musi polecieć do UK a ja tak nie lubię spać sama:( za jakiś miesiąc znów musi lecieć i to do świąt:(

Ja nie tylko nie lubię spać sama, ale po prostu się boję. Mieszkam w mieszkaniu, w którym pewien kryminalista zabił moją kuzynkę i choć nie wierzę w duchy, czasem ładnie się schizuję jak coś w nocy spadnie, czy zabuczy, a obok mnie pusto emotka
0 0

Gość: marcellka

#5420900 Napisano: 26.10.2012 12:45:13
merkana napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

-o macie wii (ja krótko)
-tak
-500zł
AMEN TEMAT SIÊ URWAŁ

Ja nie tylko nie lubię spać sama, ale po prostu się boję. Mieszkam w mieszkaniu, w którym pewien kryminalista zabił moją kuzynkę i choć nie wierzę w duchy, czasem ładnie się schizuję jak coś w nocy spadnie, czy zabuczy, a obok mnie pusto emotka

Jezus Maria! Też bym się bała...
0 0

Gość: emilka1705

#5420925 Napisano: 26.10.2012 01:00:48
My mieszkamy w moim rodzinnym domu niby nikogo nie zabito, ale zmarła tu moja mama(mnie wystarcza by panikować) Choć minęło 16 lat nadal boję się sama schodzić na dół gdy jest ciemno. (używamy jedynie piętro). Wczoraj już chyba na samą myśl o przyszłych samotnych nocach byłam przerażona wiatrem tłukącym się na strychu....panikara ze mnie straszna!
0 0

Gość: merkana

#5420939 Napisano: 26.10.2012 01:11:16
emilka1705 napisał(a):

My mieszkamy w moim rodzinnym domu niby nikogo nie zabito, ale zmarła tu moja mama(mnie wystarcza by panikować) Choć minęło 16 lat nadal boję się sama schodzić na dół gdy jest ciemno. (używamy jedynie piętro). Wczoraj już chyba na samą myśl o przyszłych samotnych nocach byłam przerażona wiatrem tłukącym się na strychu....panikara ze mnie straszna!

Ja mam często różne schizy. A w rodzinie kilka niespokojnych dusz. Zamordowana kuzynka, wujek, który się powiesił, dwójka bliźniaków, którzy zmarli mojej babci na rękach w wyniku zatrucia. Niby w to nie wierzę, ale czytałam kiedyś, że o ile takie dusze nie mogą nam się pokazać, o tyle mogą wpływać na naszą psychikę i swą 'obecność' wyrażać przez budzenie takiego nagłego strachu. Nie wiem czy jasno się wyraziłam, tak czy inaczej- często boję się ciemności i ciszy (którą w każdej chwili może zmącić jakiś niezbadany bliżej odgłos:P).

A teraz to się wkurzyłam. Rozciachałam palca i leje się z niego krew, jak z prosiaka. I jestem zła, bo to przez szklanki, które narzeczony nie wiem po co przywiózł od swojej mamy. Bardzo stare, trochę nadszczerbione. z grzeczności nie marudziłam, że są zniszczone i trochę strach ich używać i proszę- paluch rozciachany. Dzisiaj wylądują w koszu emotka
0 0

slonecznik1309

#5420948 Napisano: 26.10.2012 01:14:26
wkurza mnie, że ludzie nie potrafią pogodzić się z porażką emotka
0 0

Gość: aka

#5420953 Napisano: 26.10.2012 01:17:35
masza napisał(a):

dag napisał(a):

Podniosła mi ciśnienie dzisiejsza akcja kuriera z UPC, oj podniosła... Wyjechałam na 15 min po zakupy, wracam i widzę w drzwiach awizo z zakreślonym odebraniem więc dzwonie do kuriera, a on mówi że zostawił u sąsiada ale nie umiał mi podać nazwiska tylko wytłumaczył gdzie. Okazało się, że wybrał najgorszą patologię. Poszłam do nich i oczywiście usłyszałam, że nikt nic nie wie, kolejna próba zakończyła się pocałowaniem klamki. Musiałam zadzwonić do kuriera z dziką awanturą i zmusić go groźbami żeby wrócił i sam spróbował odebrać oną nieszczęsną przesyłkę, już rozpakowaną zresztą. Udało mu się po gonitwach za tymi ludźmi wokół ich domu, sytuacja zrobiła się bardzo nieprzyjemna aż mi się go żal zrobiło i odpuściłam sobie wcześniejsze plany zrobienia mu koło d...

sąsiedzi rozpakowali Ci przesyłkę? emotka

kurier powinien chyba do Ciebie zadzwonić i spytać czy może u koś zostawić
0 0

Gość: gosia16

#5420957 Napisano: 26.10.2012 01:21:04
tusiek napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

aneta2208 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

helopoli napisał(a):

gosiaczeq napisał(a):

Wkurza mnie, że każdy mi gada, że nic nie wygrywa w konkursach i zawsze odpowiadam, że jak nie grają to jak mają wygrać i czasem nawet komuś podeślę na tacy linki itd i nawet się ludziom nie chce wysłać i tak, ale potem znowu mi gadają jak coś wygram.
Nawet z tą Biedroną, gdzie wystarczy wymyślić głupie hasło i wklepać w formularz.. emotka echh

Mam tak samo

a mnie wkurza jak po wielkich meczarniach cos wygram i mi mówią; ty to masz szczescie..ale nie pomyślą,ze kupuje produkty wysyłam smsy wymyślam hasła..samo mi się wszystko robi

u mnie to samo... siostra gada Ty to masz fajnie... tlyko wygrywasz, a ja to nie mam szczescia. Pytam jej sie a gdzie grasz? Nigdzie bo i tak nie wygram. Wiec mówię choc tu i tu są konkursy wex w nich udział. Oj nie chce mi sie wymyślac nic... a potem... a mówiłam ze Ty cąły czas wygrywasz...

i ja też mam to samo.. Wszyscy myślą, że to takie hop siup i jest nagroda. A najbardziej myśli tak moja mama, która ciągle powtarza noo ja to nic w życiu nie dostałam za darmo... emotka

u mnie to samo z tym,że od siostry,która zamiast grac woli oglądac zdjęcia wypadków z oklicy słyszęJa nie mam czasu,ty mi wygraj emotka

To mnie zaskoczyła moja siostra ,wygrała bilety do kina i pisze Jak to się stało że ty ich nie wygrałaś ,musiała być bardzo zdziwiona. emotka
0 0

maribog

#5420969 Napisano: 26.10.2012 01:26:20
Wkurzają mnie Paczkomaty. W poniedziałek o 12.00 nadana przesyłka w Olsztynie, wczoraj dopiero wyjęta po kilku moich interwencjach z paczkomatu. Co najlepsze każdy mówi co innego na temat przesyłki. Dziś trafia na drugi koniec Polski do ich sortowni. Teraz znowu musi przejechać całą Polskę by trafiła do odbiorcy. Czyli pewnie w poniedziałek. emotka emotka emotka
0 0

Gość: dag

#5420981 Napisano: 26.10.2012 01:31:02
aka napisał(a):

masza napisał(a):

dag napisał(a):

Podniosła mi ciśnienie dzisiejsza akcja kuriera z UPC, oj podniosła... Wyjechałam na 15 min po zakupy, wracam i widzę w drzwiach awizo z zakreślonym odebraniem więc dzwonie do kuriera, a on mówi że zostawił u sąsiada ale nie umiał mi podać nazwiska tylko wytłumaczył gdzie. Okazało się, że wybrał najgorszą patologię. Poszłam do nich i oczywiście usłyszałam, że nikt nic nie wie, kolejna próba zakończyła się pocałowaniem klamki. Musiałam zadzwonić do kuriera z dziką awanturą i zmusić go groźbami żeby wrócił i sam spróbował odebrać oną nieszczęsną przesyłkę, już rozpakowaną zresztą. Udało mu się po gonitwach za tymi ludźmi wokół ich domu, sytuacja zrobiła się bardzo nieprzyjemna aż mi się go żal zrobiło i odpuściłam sobie wcześniejsze plany zrobienia mu koło d...

sąsiedzi rozpakowali Ci przesyłkę? emotka

kurier powinien chyba do Ciebie zadzwonić i spytać czy może u koś zostawić

Powinien ale tego nie zrobił, twierdził że nie miał numeru chociaż organizator konkursu prosił mnie o numer właśnie dla firmy kurierskiej i go podawałam. Facet zawalił sprawę totalnie
0 0

anialistopad

#5421342 Napisano: 26.10.2012 04:27:05
wkur.,. mnie maz,chyba go dzis zamorduje,ostatnio mam go dosyc jest tak tepy albo robi to specjalnie abym sie wsciekala emotka i jeszcze wkurza mnie,ze sama siedze w domu ,a on sie gdzies szweda czy on nie rozumie,ze ja nienawidze byc sama
0 0

Gość: nocti

#5421372 Napisano: 26.10.2012 04:36:35
Cena biletu 275 zł - miejsce siedzące, numerowane w sektorze. Kupując bilet nie możesz jednak wybrać miejsca... Organizator przydziela Ci najlepsze z aktualnie dostępnych.
Tylko najlepsze wg czyjej oceny... chyba nie kupującego.
No ale... w końcu organizator zastrzega, że na niektóre imprezy nie ma możliwości wyboru miejsc. Tylko, że przed sprzedażą nie informuje czy to wydarzenie do tych należy.

Kolejny przykład, że Klient jak coś chce to MUSI się zgodzić. Nie to do widzenia i znajdziemy innego klienta. Co za czasy...
0 0

petunija1

#5421397 Napisano: 26.10.2012 04:49:11
dag napisał(a):

Ogólnie to masakra.Współczuję sąsiadów.

Ale chętnie bym zobaczyła jak ten kurier goni ich dookoła domu-chyba już drugi raz nic u nich nie zostawi. emotka emotka
0 0

Gość: goralecka

#5421415 Napisano: 26.10.2012 04:59:46
wkurza mnie, że wyslalam dziś przed 15-ta polecony priorytet a w sledzeniu przesylek brakuje przesylki o podanym identyfikatorze emotka martwi mnie to...nie chciałabym zeby zagineła gdzieś emotka
0 0

Gość: awi

#5422002 Napisano: 26.10.2012 10:35:44
goralecka napisał(a):

wkurza mnie, że wyslalam dziś przed 15-ta polecony priorytet a w sledzeniu przesylek brakuje przesylki o podanym identyfikatorze emotka martwi mnie to...nie chciałabym zeby zagineła gdzieś emotka

nie przejmuj się, też tak miałam i przesyłka doszła.
0 0

Gość: drodik

#5422019 Napisano: 27.10.2012 12:13:05
ja ostatnio czekałem na paczkę priorytetową ponad 2 tygodnie, ponieważ listonosz nie wsadził mi do skrzynki awizo i paczka poszła z powrotem do nadawcy.
0 0

Gość: hittmanka

#5422027 Napisano: 27.10.2012 04:50:11
petunija1 napisał(a):

dag napisał(a):

Ogólnie to masakra.Współczuję sąsiadów.

Ale chętnie bym zobaczyła jak ten kurier goni ich dookoła domu-chyba już drugi raz nic u nich nie zostawi. emotka emotka

u nich jak u nich... chyba wogóle zrezygnuje z pozostawiania przesyłek gdzie popadnie emotka emotka
0 0

anialistopad

#5422450 Napisano: 27.10.2012 02:48:50
wkurza mnie dziś mój telefon se elm , mam w nim wgrany nowy soft do tej pory działał bez zarzutu , a dziś ześwirował zawiesza się , nie mogę się połączyć z netem mam błąd odczytu z serwera , odinstalowałam w nim przeglądarkę opera mini , wgrałam na nowo nowszą wersję i lipa , dalej byle jak działa , raz normalnie łączy szybko , a czasem się zamuli i czekam i czekam na otwarcie stronki teraz własnie tak mam.W poniedziałek zaniosę go do naprawy póki jest jeszcze na gwarancji emotka Tylko ciekawe czy naprawią?
0 0

ciasssteczko

#5422470 Napisano: 27.10.2012 03:02:46
awi napisał(a):

goralecka napisał(a):

nie przejmuj się, też tak miałam i przesyłka doszła.

Niedawno pisałam maila do poczty polskiej w podobnej sprawie - w systemie pokazywało mi jakieś bzdury i chciałam wiedzieć, czy powinno mnie to zaniepokoić, dostałam następującą odpowiedź:

Szanowna Pani,

Informuję, iż w systemie śledzenia na stronie internetowej Poczty Polskiej mogą pojawiać się błędne wpisy. Błędne zapisy w systemie śledzenia nie mają wpływu na termin realizacji usługi. Przesyłka jest kierowana zgodnie z wybraną i opłaconą usługą przez nadawcę.
Wyświetlane informacje mają jedynie charakter poglądowy i nie mogą stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń wobec Poczty Polskiej S.A.

Pani nie kłamała, moje przesyłki normalnie dotarły a wpisy w systemie śledzenia się zaktualizowały na poprawne emotka
0 0