Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
Ja miałam duuzo gorzej, az pisac sie nie chce ale porzadek zrobiłam i mam spokój. Na szczescie mąż przejrzał na oczy i zauważyl ze sytuacja działa destrukcyjnie na nasze małżeństwo - dokonał wyboru a mamusia pokazała pazurki jak dowiedziała sie ze wybrał żonę.
W temacie wkurzam sie na tesciowa i wogole rodzine meza - nikt z nich nie pamietal o urodzinach naszej coreczki
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ej nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Teraz akurat jest masa konków na makijaż hallowenowy, akurat może się nada
-------------------
-------------------
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14222
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: bc14
choć ja, jako ja rzekomo jej pasuje...
tyle razy próbowałam cos dla niej zrobic, kupic i ciągłe kręcenie nosem i niezadowolenie np. bylam kiedyś tam dwa dni, ona poszła do pracy więc ja przygotowałam obiad (myślałam,ze sie ucieszy jak wróci z pracy i ktos naszykuje dla niej jedzenie) a ona zaczęla sobie odgrzewać leczo
jasnoska
Postów 1014
Data rejestracji 10.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
To już jest koniec-nie ma już nic
anet
Postów 1101
Data rejestracji 27.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie teeeż
anialistopad
Postów 14222
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Gość: hittmanka
Gość: iiwoonaa
to naprawdę wygląda szokująco i nadaje się do terapii - Twój mąż nie widzi jakie to dziwne?
Widocznie nie dorósł do życia rodzinnego skoro trzyma się tak kurczowo mamusinej spódniczki.
Wybacz, ze tak napisałam ale bardzo mnie to zdziwiło ale też bardzo Ci współczuję takiego męża
bo gdyby On miał inne nastawienie to nie musiałabyś użerać się z teściami.
jola29k
Postów 2319
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
magdus8
Postów 457
Data rejestracji 04.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to tak jak ja, słucham jednym uchem a drugim wypuszczam
a co to Twojej sytuacji aneto2208, to współczuję takiej teściowej i męża i podziwiam Cię, bo ja bym chyba (raczej na pewno) męża zamordowała
Gość: polarniczka
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama mojego męża była wspaniałą kobietą i miałam z nią doskonałe relacje, niestety też nie doczekała naszego ślubu ani wnuków.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie tak samo... a rzadko zdarza się sytuacja, że nie wiem co napisać...
Tylko do tego jestem pesymistką i jak nie tupniesz nogą, nie walniesz ręka w stół, to wejdą CI na głowę, zreszta, przepraszam za szczerość, już to zrobili. Dla mnie to chore, bo matka ewidentnie z Tobą rywalizuje i już najwyższy czas, żebyś to przerwała...... ZANIM na świecie pojawią sie Wasze dzieci... bo chyba jeszcze nie macie...
Szok.
Gość: grusia
Gość: czarnygreg
z tego co piszesz teściowa wygląda mi na osobę z poważnymi problemami kwalifikujacymi sie do terapii,
to mąż musi walczyc, nie ty, to on musi ułożyć normalne relacje z matką, przyjaciół macie? takich z którymi da sie pogadać, naradzic?
teraz jest moment na zmiany, jesteście młodym małzeństwem, więzy i emocje są silne, nie mieszkacie z teściami, nie ma dzieci na tym można jeszcze coś ugrać,
najsensowniejsze byłoby zgłoszenie się na terapie rodzinną( ty i mąz)
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10415
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane