Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cudaczek121
Postów 6825
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Małżeństwo mojej siostry też rozpadło się z powodu zaborczej teściowej,ech.
Wkurza mnie,że w ankiecie GFK Środki przczyszczające mam komunikat: The page cannot be displayed
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: chasia
Długo się wcześniej znaliście?
Nie dało się wyczuć, że to taki „maminsynek”?
Gość: czarnygreg
teraz to jedyny czas kiedy męża jeszcze możesz ruszyć, ale czasem bywa że osoby uzależnione(a jego relacje z matka wyglądają mi na współuzależnienie,ona chorobliwie kochająca on akceptu jacy ten układ)nie chcą zmian,i po prostu nie zrobisz nic bo to on ma tych zmian chcieć,
jeśli twój maż uważa że cały świat jest przeciw niemu i jego mamie to możesz spróbować postawić swoje warunki, zastrzec co zrobisz jak się wyłamie a potem....dotrzymać słowa,
kiepsko to wróży na przyszłość niestety,
przepraszam cie za te uwagę : tylko w ciąże nie zachodź teraz,
anialistopad
Postów 14222
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie koniecznie psychiatra czasem wystarczy rodzinna rozmowa , też miałam taką zaborczą teściową , najchętniej by chciała aby mąż był z nią 24 na dobę.Ale postawiłam swoje warunki dla męża z teściową , tez rozmowa usłyszałam jaka to ja jestem niedobra , że nie takiej synowej oczekiwała popłakała i tyle jej było.Powiedziałam , że wychodzimy i już , a jak mężus chce zostać niech zostaje , ale do domu nie ma po co wracać .Postał , pomyślał i wyszedł , może tutaj tez pomoze rozmowa tego Ci życzę.A w temacie wkurania , drażnia mnie smsy twoja wygrana
www.zabawkikrasnala.pl
cudaczek121
Postów 6825
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no to skoro szanowna mamuśka zezwoliła,żeby synuś mógł mieszkać w innym mieście,to może nie jest z nią jeszcze tak źle
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gość: grusia
joan
Postów 18747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo tak mi to coś podejrzanie wygląda. Gdy ktoś się decyduje na związek/małżeństwo, partner staje się towarzyszem życia. Jeśli ktokolwiek oczekuje, że towarzystwa będzie mu dotrzymywać syn/córka (w zastępstwie męża/żony), to jest coś z nim bardzo nie-halo
aga67
Postów 866
Data rejestracji 10.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Matko, jak ona w ogóle może coś takiego powiedzieć, gdy JEJ mąż jeszcze po ziemi chodzi, wstyd! Ale z obserwacji powiem, że czasem, po wielu latach związku, niektórzy ludzie oddalają się od siebie; nie ma wspólnego hobby, troski o siebie, czułości itp. Wtedy wygodnie mamuśce idealizować synka i relację z nim traktować priorytetowo
Cesarskie cięcie? A to głowę jej nacinali?
Trzymam kciuki, żeby Wam się wszystko ułożyło
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Walczyc możesz teraz, jak pojawia sie dzieci, może być za późno...
naprawdę teściowa wygląda na osobę wymagającą pomocy terapeuty,
można się oddalić od meza ale takie relacje z synem są chore,
cudaczek121
Postów 6825
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Moja mama miała 2 cesarki, siostra 1 i jakoś żadna z nich nie umarła
Gość: kamisiek
moja teściowa...hmmmm aż żal pisać...mamy małego, chorego synka ( 4.5 latka)na autyzm, epilepsję.. ostatnio powiedziała mężowi, ze trzeba było chorego dziecka nie rodzić... zabolało...co z niej za człowiek?? co z niej za babcia? dodam, ze ani nie zajmuje się wnukiem( mieszkamy daleko) ani nie leczy..ani nie wspomoże choć dobrym słowem...
Gość: zeida
A mąż jak tak potrafi usługiwać mamusi, to może Tobie też nie odmówi codziennych masaży, śniadanek do łóżka i ciągłej pociechy?
magdus8
Postów 457
Data rejestracji 04.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co za człowiek
zresztą jak większość teściowych