Wkurza mnie...

Gość: emilka1705

#5473118 Napisano: 26.11.2012 08:00:28
olunka napisał(a):

pola731 napisał(a):

olunka napisał(a):

a tak w ogóle to co powiedziała jak jej uświadomiłas co wyrzuciła?

no przykro mi

emotka aha

niestety mugole nie rozumieją czym dla konkursowicza jest paragon!!!
0 0

zaczytana-pola

#5473179 Napisano: 26.11.2012 08:24:28
emilka1705 napisał(a):

olunka napisał(a):

pola731 napisał(a):

olunka napisał(a):

a tak w ogóle to co powiedziała jak jej uświadomiłas co wyrzuciła?

no przykro mi

emotka aha

niestety mugole nie rozumieją czym dla konkursowicza jest paragon!!!

Mugol myśli:
- łatwo mu przyszło
- w końcu to za darmo
- a co to taki papiurek emotka
0 0

luk1990

#5473236 Napisano: 26.11.2012 08:44:34
prince polo- nic, 3bit- nic , alepn gold- nic ...nie mam już do nich siły- najlepiej niech się kończą emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#5473433 Napisano: 26.11.2012 09:58:02
Nie wiem co jest grane, ale od kilku dni forum czasami zamula tak, że 5 minut czekam na to, żeby jakiś topic odpalił. emotka emotka
0 0

Reni

#5473934 Napisano: 27.11.2012 10:06:25
Wkurzyli mnie nowi sąsiedzi emotka Chyba mieli parapetówkę tej nocy i do 4 godziny nad ranem grali na gitarze i śpiewali jakieś kolonijno-religijne pioseneczki emotka emotka
Pomijając fakt, że takie imprezy robi się w weekendy a nie w tygodniu to przynajmniej mogliby mieć lepszy gust muzyczny... emotka emotka emotka
Jestem niewyspana i gryzę!! emotka
0 0

jola29k

#5473944 Napisano: 27.11.2012 10:08:56
wkurza mnie... córka chora wczoraj poszła na andrzejki w szkole zdrowa a wieczorem miała 39 stopni
0 0

leoniu

#5473967 Napisano: 27.11.2012 10:21:20
Reni napisał(a):

Wkurzyli mnie nowi sąsiedzi emotka Chyba mieli parapetówkę tej nocy i do 4 godziny nad ranem grali na gitarze i śpiewali jakieś kolonijno-religijne pioseneczki emotka emotka
Pomijając fakt, że takie imprezy robi się w weekendy a nie w tygodniu to przynajmniej mogliby mieć lepszy gust muzyczny... emotka emotka emotka

Się policję wzywa równo po 22-giej. Zwykle wystarcza.
0 0

Gość: hittmanka

#5473982 Napisano: 27.11.2012 10:29:47
leoniu napisał(a):

Reni napisał(a):

oj tak ! Ja raczej wyrozumiała jestem i jak się wprowadziła moja nowa sąsiadeczka i urządzała impresy do rana to nic nie mówiłam . Imprezy były 2 razy w tygodniu a ja idąc na rano byłam wściekła i niewyspana ale to tolerowałam.... do czasu aż po jednej z nich wychodząc rano (o piątej) zobaczyłam wysprayowane drzwi, jakieś buźki i inne w pięknym zielonym kolorze. Od razu zadzwoniłam do nich po 5 minutach sąsiadeczka się wytoczyła zaspana i powiedziałam, że jak wrócę a drzwi będą w takim stanie to pójdę do spółdzielni, ubezpieczyciela i na policję.... Ponieważ drzwi są stare i porowate to usunąć się tego nie dało więc koledzy - imprezowicze na drugi dzień ładnie mi je okleili taką specjalną okleiną w kolorze jaki wybrałam, z obu stron,elegancko i .... od tej pory imprez nie ma emotka
0 0

Reni

#5474004 Napisano: 27.11.2012 10:38:24
leoniu napisał(a):

Reni napisał(a):

Ja też byłam kiedyś młoda... emotka Dosłownie przecierpiałam tą noc, ale następnym razem nie będę już taka tolerancyjna emotka
0 0

asantesana

#5474028 Napisano: 27.11.2012 10:49:33
leoniu napisał(a):

Reni napisał(a):

Nie wystarcza emotka Ja walczę z grupką chłopaków urządzających imprezy na klatce schodowej i uwierz mi, walka nie jest równa, bo im wolno prawie wszystko. Na zmianę przyjeżdża policja i straż miejska i pomaga na tydzień. A tekst pana z SM gdyby wyszli to proszę do nas zadzwonić bo mamy ograniczone fundusze na paliwo, żeby jechać do upomnienia mnie rozwalił. A sąsiedzi milczą, bo się boją chłopaków (kibiców).
0 0

leoniu

#5474731 Napisano: 27.11.2012 03:16:42
asante napisał(a):

leoniu napisał(a):

Reni napisał(a):

Nie wystarcza emotka Ja walczę z grupką chłopaków urządzających imprezy na klatce schodowej i uwierz mi, walka nie jest równa, bo im wolno prawie wszystko. Na zmianę przyjeżdża policja i straż miejska i pomaga na tydzień. A tekst pana z SM gdyby wyszli to proszę do nas zadzwonić bo mamy ograniczone fundusze na paliwo, żeby jechać do upomnienia mnie rozwalił. A sąsiedzi milczą, bo się boją chłopaków (kibiców).

Ja wiem... Miałam takich nad sobą, na szczęście wynajmowali i tak dręczyłam właściciela mieszkania (i wynajmujących zresztą też), że nie mieszkają... Ale mam świadomośc, że gdyby to było ich mieszkanie, to tak prosto by nie poszło... Ale teraz juz się po prostu nie boję dzwonic na policję, kiedyś się wahałam: a może..., a po co...
0 0

Gość: czarnygreg

#5474757 Napisano: 27.11.2012 03:23:09
zgłosiłam się na szkolenie, ok
płatne 230 zł, ok
z arteterapii, bardzo ok
i....
w piątek się dowiedziałam że przekładają mi termin z poniedziałku na środę, dawaj odwołuję zajęcia itp
wczoraj się dowiedziałam ze to raczej muzykoterapia ( a ja zerowa muzycznie jestem!!!)
teraz pani zadzwoniła że MIEJSCE INNE!!! hen, hen od tamtego,
a tak liczyłam na spacerek króciutki po antykwariatach, teraz będę albo szukać ulicy albo bulić za taksówkę,
oby było warto! emotka

i dentysty zaraz...... emotka
0 0

zarania

#5475543 Napisano: 27.11.2012 08:46:21
Wkurza, a raczej smuci mnie brak netu. Od 3 dni jestem odcięta od mojego okienka na świat. Byłam tak zdesperowana, że aktywowałam w tel. Jedyny plus jest taki, że więcej czasu poświęcam obowiązkom domowym. Z drugiej strony jestem gotowa gryźć każdego i wszystko.
0 0

zarania

#5475553 Napisano: 27.11.2012 08:50:17
A to że nie wygrałam autka z Inter tylko dobiło mi gwóźdź do trumny.
0 0

zaczytana-pola

#5475729 Napisano: 27.11.2012 09:49:22
Wkurza mnie pewna osoba z forum, która zachowuje się tak, jakby miała za chwilę( napiszę brzydko) w gacie narobić emotka
0 0

edith

#5475772 Napisano: 27.11.2012 10:10:28
Wkurza mnie służba zdrowia za co my placimy składki emotka Syn dzisiaj miał ściągany gips z ręki, ponieważ leżal w szpitalu i mial porażenie nerwu promieniowego to dostal skierowanie pilne na rehabilitację...termin przyspieszony dostal na 13 maja 2013 emotka Paranoja on teraz musi mieć rękę ćwiczoną...to co znowu mam płacić prywatnie już starszemu placę 150 zł na tydzień za rehabilitacje emotka
0 0

ashley878

#5475793 Napisano: 27.11.2012 10:21:38
ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie pewna osoba z forum, która zachowuje się tak, jakby miała za chwilę( napiszę brzydko) w gacie narobić emotka

Taaak .. Już chyba narobiła, bo coś tu śmierdzi...
A nie, to tylko zazdrość emotka
0 0

babariba

#5475825 Napisano: 27.11.2012 10:34:38
Nie wiem, czy nie złamałam sobie ręki, a dokładniej kości ramieniowej;(
Mogę nią ruszać, ale ledwo, ledwo. Boli strasznie. Jak jutro będzie gorzej, a nie lepiej to chyba muszę iść powalczyć ze służbą zdrowia. A na to nie za bardzo mam siłę.

Z drugiej strony do tej pory śmieję się jak sobie przypomnę mój powrót ze spaceru z psem. Pociągnął mnie tak mocno i raptownie, że upadłam w błoto - więc byłam cała utytłana, spodnie z dziurą na kolanie, z butów wystawały mi źdźbła trawy, jedno szkło od okularów zachlapane całkowicie... Ledwo się dokulałam do domu.
A winowajca śpi sobie teraz słodko z wysuniętym jęzorem i pochrapuje.
0 0

dolly

#5475855 Napisano: 27.11.2012 10:55:47
Babariba, a masz spuchniętą bardzo? Okłady rób cały czas z zimnej wody...
0 0

babariba

#5475863 Napisano: 27.11.2012 10:59:41
Trochę spuchnięte - ale nie tak bardzo, tylko koszmarnie boli przy jakimkolwiek ruchu. Mam nadzieję, że to może jedynie mocno bite.

Adoptując naszego psiora liczyliśmy się z demolką w domu, a nie uszkadzaniem właścicieli. emotka
0 0