Wkurza mnie...

samantha22

#5477655 Napisano: 28.11.2012 08:16:38
ashley878 napisał(a):

wkurza mnie hejterstwo forumowiczów którzy wysyłają mi PW z bardzo miłymi wiadomościami.
A ja w zamian się do was uśmiechnę! emotka emotka emotka emotka

Dlatego teraz mało kto chwali się większymi nagrodami

Od siebie napisze, że szczerze Ci gratuluje
emotka emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#5477656 Napisano: 28.11.2012 08:16:42
mia napisał(a):

Kolejny raz zostawiłam sobie x konkursów (i to paragonowych na koniec) - jestem niereformowalna! emotka
A jeszcze w domu się dzisiaj wszystko pieprzy, jakby kto urok rzucił emotka

Almę tworzysz? ja sobie właśnie zostawiłam....a pomysłu brak emotka
0 0

Gość: merkana

#5477664 Napisano: 28.11.2012 08:18:57
mia napisał(a):

Kolejny raz zostawiłam sobie x konkursów (i to paragonowych na koniec) - jestem niereformowalna! emotka
A jeszcze w domu się dzisiaj wszystko pieprzy, jakby kto urok rzucił emotka

Mia, coś Cię te uroki ostatnio cały czas dopadają, może Twój awatar tak je przywołuje? emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#5477739 Napisano: 28.11.2012 08:48:19
na prawdę ludzie wysyłają wredne wiadomości, jak się coś wygra lepszego? Ale w jakim celu? Brr... brzydzę się takim zachowaniem.

ashley - gratulacje, nie przejmuj się niewychowanymi paskudami emotka
0 0

Gość: joaska81

#5477746 Napisano: 28.11.2012 08:49:34
Dziś wkurza mnie mój mąż, bo znowu się spóźnia... emotka
0 0

karolkas

#5477748 Napisano: 28.11.2012 08:50:10
A mnie wkurza, że praca mnie tak absorbuje, a później dzieci, że już nie mam czasu na konki, nic nie wygrywam i czuję się trochę niedowartościowana.Nie przypuszczałam, że taki czas najdzie.A jak sie do czegoś zmobilizuję i pójdę do sklepu, to i tak nie kupuję tego produktu co trzeba nie ta gramatura, nie ta nazwa, nie ta kwota na paragonie emotka rozpaczliwie potrzebuje choć małej wygranej emotka
0 0

anialistopad

#5477757 Napisano: 28.11.2012 08:51:54
no kur........ sąsiad z góry znowu koncert zaczyna , muzyka ryczy i na klatce jakieś piski juz słychać jak spać? emotka emotka
0 0

Gość: sarsaparilla

#5477765 Napisano: 28.11.2012 08:53:14
Kaki się na policję dzwoni, tak wyuczyliśmy sąsiada, że o północy niekoniecznie mamy ochotę na K.Krawczyka.
0 0

Gość: joaska81

#5477794 Napisano: 28.11.2012 09:06:38
karolkas dzieciaki potrafią dać w kość. Ale głowa do góry na pewno dopadła Cie jakaś jesienna deprecha.

Kaki76 - wspolczuje, moj sasiad ostatnio jak w klasycznej komedii nawalał mi nad głową wiertarką..
0 0

anialistopad

#5477796 Napisano: 28.11.2012 09:07:24
sarsaparilla napisał(a):

Kaki się na policję dzwoni, tak wyuczyliśmy sąsiada, że o północy niekoniecznie mamy ochotę na K.Krawczyka.

i potem ja będę ta najgorsza , mieszkam w tym bloku 2 miesiace , a już poustawiałam po kątach kilku sąsiadów emotka , a jak z tym jeszcze zadrę to wogóle powiedzą , że wariatka jakaś jestem.Ale jak się na nich nie wkurzać przykład sąsiadka z dołu wystawia smieci na klatce , śmierdzą i co mam jej uwagi nie zwrócić ? Druga koty w piwnicy dokarmia też śmierdzi i jeszcze miauczą
0 0

bridget

#5477923 Napisano: 28.11.2012 10:03:51
ech a mnei wkurza wszem ogaraniajacy pech:/ dzis maz miał wypadek na autostradzie...ech:/ i czasu na wszystko brakuje tak jak u karolkas, a nie da sie kilku srok za ogon trzymac:/ emotka
0 0

Gość: awi

#5477989 Napisano: 28.11.2012 10:46:47
Postanowiłam się rozprawić z smsowym spamem i wysłałam reklamację do teleaudio i avantis. I chyba sobie narobiłam kłopotu.

Oto co mi m.in.odpisali:

Pragniemy wyjaśnić, iż firma Avantis S.A. jest integratorem numerów SMS Premium takich jak na przykład 73900, 72203, 7223,7252 ,7265,7220,itp. -
rezerwuje i utrzymuje ich aktywność na potrzeby serwisów innych podmiotów,które są bezpośrednimi Organizatorami i Administratorami tych serwisów.
Nie udostępnia innym podmiotom numerów telefonów tylko numery smsów

Bardzo prosimy o wskazanie numeru sms premium z którego otrzymują Państwo komunikaty smsowe lub podanie nazwy serwisu, co pozwoli na szybszą i
prawidłową lokalizację Organizatora, oraz zlecenie mu wykluczenia numeru z jego baz wysyłkowych.
Zlecenie blokady skierowano do aktualnych naszych Partnerów.Zgodnie ze zleceniem numer został wykluczony również z bazy serwisów Avantis S.A.

Coś mi świta, że organizatorzy konkursów korzystają z smsów premium, wysyłamy na nie zgłoszenia i otrzymujemy te wspaniałe smsy o nagrodach.
A zatem, jeśli mój nr tel. jest usunięty z baz partnerów avantis i teleaudio, to moje zgłoszenia konkursowe zostaną usunięte a informacje o ew. nagrodach też do mnie nie dotrą... emotka

Hmm...Dziś wysyłając zgłoszenia na Podravkę sprawdziłam: numer 7057 właśnie należy do teleaudio i 7157 też (konk. stokrotka)

Wysłałam rzecz jasna z innego nr ale czy moje poprzednie zgłoszenia na konkursy przepadły???
0 0

Gość: swibek

#5478001 Napisano: 28.11.2012 11:02:11
karolkas napisał(a):

A mnie wkurza, że praca mnie tak absorbuje, a później dzieci, że już nie mam czasu na konki, nic nie wygrywam i czuję się trochę niedowartościowana.Nie przypuszczałam, że taki czas najdzie.A jak sie do czegoś zmobilizuję i pójdę do sklepu, to i tak nie kupuję tego produktu co trzeba nie ta gramatura, nie ta nazwa, nie ta kwota na paragonie emotka rozpaczliwie potrzebuje choć małej wygranej emotka

mnie taki czas dopadł już 3 lata temu i trwa do dziś.. emotka już mnie to przestało wkurzać..
emotka
0 0

Gość: size

#5478025 Napisano: 28.11.2012 11:17:59
babariba napisał(a):

Dopiero dziś przeczytałam opowieści innych psiarzy - więc widzę, że moja przygoda nie jest wyjątkiem emotka

No moja mama np., (jak to mama, już nie 30-tka ani 40-tka), po pociągnięciu przez psa/sukę właściwie :> - adoptowaną ze schroniska emotka , w konsekwencji doczekała się nowego biodra emotka

Trzymaj się - dobrze, że tak to się skończyło emotka

0 0

babariba

#5478159 Napisano: 29.11.2012 07:27:13
Size
też się cieszę emotka
Najważniejsze, że humor dopisuje. Nasz najnowszy żart rodzinny:
-A dlaczegoś ty panią uszkodził?
-Toć ja tylko pociognuł emotka emotka emotka
0 0

Gość: sarsaparilla

#5478166 Napisano: 29.11.2012 07:35:19
kaki76 napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

i potem ja będę ta najgorsza , mieszkam w tym bloku 2 miesiace , a już poustawiałam po kątach kilku sąsiadów emotka , a jak z tym jeszcze zadrę to wogóle powiedzą , że wariatka jakaś jestem.Ale jak się na nich nie wkurzać przykład sąsiadka z dołu wystawia smieci na klatce , śmierdzą i co mam jej uwagi nie zwrócić ? Druga koty w piwnicy dokarmia też śmierdzi i jeszcze miauczą

Ja też wtedy byłam nowa, my byliśmy. Sąsiadka z góry nas znienawidziła bo podnieśliśmy temat ustanowienia funduszu remontowego, którego we wspólnocie nie było. Podrzucała nam śmieci do skrzynki na listy, rzucała papierki po cukierkach na dywanik przed drzwiami, różne takie. Po tym jak wywiesiłam kartkę na klatce, żeby zachowywała się jak dorosła, przestała. Dzisiaj mamy dzięki temu wyremontowany dach a w przyszłym roku ocieplamy blok i remontujemy klatki.

Tak samo walczyliśmy z pijakiem, który mieszkał pod nami i lubił głośne imprezy disco-polo itp. Kilka razy policja i był spokój.

Potem poza wzywaniem policji, robiłam wycieczki na komendę bo na ost. piętrze baba wynajmowała mieszkanie i ci gówniarze dzwonili po nocy do mieszkań żeby im otworzyć domofonem drzwi, rzucali wszystkie śmieci i niedopałki na klatkę, kopali w drzwi wejściowe jak po pijaku nie mogli wejść, robili potwornie głośne imprezy. NIKT się nie odezwał bo wszyscy się ich bali. W końcu policja ich zawinęła bo znaleźli u nich sporą ilość narkotyków i dziadostwo się wyniosło.

Eniłej Kaki, miej w nosie co myślą sąsiedzi, skoro to są nieucywilizowane badziewy. Nas część lubi, część nie, mam to gdzieś, przynajmniej jest spokój.
0 0

calliope

#5478214 Napisano: 29.11.2012 08:14:40
poczta polska emotka
0 0

Gość: basia75

#5478362 Napisano: 29.11.2012 09:44:30
emotka A mnie wkurza, że pracuję tylko do jutra. A najgorsze jest to, że mimo iż pracy jest dużo (żaden tam kryzys) to zwalniają (nie przedłużają umów) kupę ludzi, bo przecież trzecią umowę musieli by dać na stałe. Tak więc my, doświadczeni wylecimy, a na nasze miejsce przyjmą jakieś szczypiorki... Ech... emotka
0 0

sambolera

#5478432 Napisano: 29.11.2012 10:19:28
basia75 napisał(a):

emotka A mnie wkurza, że pracuję tylko do jutra. A najgorsze jest to, że mimo iż pracy jest dużo (żaden tam kryzys) to zwalniają (nie przedłużają umów) kupę ludzi, bo przecież trzecią umowę musieli by dać na stałe. Tak więc my, doświadczeni wylecimy, a na nasze miejsce przyjmą jakieś szczypiorki... Ech... emotka

jakies szczypiorki...ech emotka
0 0

Gość: basia75

#5478616 Napisano: 29.11.2012 11:43:11
szczypiorki czyt. ludzie niedoświadczeni, nie potrafiący.

Wbrew pozorom praca w fabryce wymaga doświadczenia i pewnych umiejętności. Przez te wszystkie lata widziałam ludzi uciekających z pracy po pierwszej godzinie, nie potrafiących wyrobić się w czasie lub po prostu nie dających rady.
0 0