Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11588
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pamiętam jak nas Pani od religii oświeciła
Ale byłam wtedy zła
aleksa123
Postów 157
Data rejestracji 11.05.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też zgrzytam na te wszystkie reklamy, chociaż odkąd moja czterolatka ma własną skarbonkę jakoś mniej chętna na wydawanie pieniążków.
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ktoś tak moje dziecko oświeci, zanim ja będę chciała to zrobić, to będę niczym Wilk Bardzo Zły
A rok temu bardzo rozśmieszył mnie mój bratanek, który przed swoimi wrześniowymi urodzinami na pytanie co chce dostać powiedział PSP, albo nie, to za drogo, o PSP poproszę lepiej Mikołaja, żeby rodzice nie musieli wydawać pieniędzy
A wkurza mnie to, że mąż dzisiaj rano, przez pomyłkę, zabrał do pracy mój telefon, a zostawił swój. Nie dość, że ja bez telefonu jak bez ręki
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój czterolatek też ma swoją skarbonkę, ale jeszcze nie czai jaką wartość mają pieniądze
Ale ostatnio mnie rozczulił, chciała jakąś nową zabawkę, a ja powiedziałam, że muszę sobie buty kupić, bo chodzę w takich obdartusach.. a On przyniósł mi garść monet ze swojej skarbonki i powiedział, żebym sobie buciki kupiła
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: merkana
Gość: pola731
(młoda chodzi na tańce 2 minuty od domu - mamy może 100m do przejścia więc nawet nie pomyślałam ,żeby składać ze stołu moje papiery konkursowe)
kiedy wróciłam - nie było mnie może 5 minut-na stole leżał tylko zeszyt i kilka niedobitków - teściowa jak wychodziłam akurat rozmawiała z moim młodym co dziś dostał - i w odruchu babskiej solidarności , ponieważ ja jej tak pomagam to mi sprzątnęła ze stołu te śmieci co zostawiłam - i pogoniła teścia do śmietnika
nic nie odzyskałam - ani sztuki
co ją kurna podkusiło akurat dziś ? nigdy palcem nie ruszyła, przy niczym - dziś musiała ?
przepadł hortex, tchibo, nutella, podravka , rysunkowy Disney i kilka już zakończonych
jak alkoholu nie piję tak dziś się chyba upiję ze złości
slonecznik1309
Postów 3974
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jola29k
Postów 2318
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
moja ma 10 lat syn 8 ale on nic nie chce bo i tak co dostanie to rozłoży na czynniki pierwsze , a najmłodsza ma 3 latka i od rana jest kupisz mi to i pieska i lale i kotka i słonia i wszystko co widzi ale jej wystarczy powiedzieć że kupie jak wygram 6 w lotto. A starsza szkoda gadać
a najgorsze z tego wszystkiego jest to , że w większości tych konków podawało się numer paragonu - powysyłałam smsy i d***
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11588
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szukała w koszu?
Złośliwa baba
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szczerze Ci współczuję! Ja bym napisała do organizatorów konkursów po ewentualnej wygranej (gdzie się podawało numer paragonu) albo prawdę albo bym ściemniała, że podałam numer innego paragonu na inny konkurs - ale bym wysłała paragon z tego samego dnia. Nie wiem, co Ci poradzić. Ja myślę, że w razie czego to forumowicze (w tym ja, jeśli będę miała odpowiedni paragon) pomogą Tobie. A teściowej kategorycznie zabroń wyrzucania czegokolwiek bez Twojej zgody! Od razu przypomniała mi się historia z moją Ciocią, która dla mojej Mamy zbierała naklejki z farb (wiele lat temu) i naklejała je na jakiś duży słoik. A pani, która sprzątała u Cioci wyrzuciła ten słoik oklejony tymi naklejkami, bo to wyglądało paskudnie i myślała, że to do wyrzucenia. I po konkursie było ... Nie martw się na zapas. Życzę Ci wygranych jako rekompensaty po zachowaniu teściowej!
Jestem radosna jak wiosna!
ja szukałam , ale wiesz jak wygląda śmietnik pod blokami o godzinie 16.30 ... syf , lumpy grzebiące jak ktoś tylko coś wrzuci to rozrywają worki i roztrząsają
ona bywa u mnie tylko i wyłącznie jako gość - nie chodzi sama do kuchni , nie wyniesie po sobie szklanki czy papierka po cukierku - a dziś ją tknęło dobre serce ...
obawiam się ,że tam gdzie się podawało numer paragonu żadne ściemnianie nie przejdzie , dzięki za pocieszenie - ależ mi się tydzień zaczął
skarb888
Postów 860
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj, współczuję
Dobrze, że mnie teściowa odwiedza baardzo rzadko i niczego nie rusza bez pytania.
Gość: emilka1705
aga67
Postów 866
Data rejestracji 10.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jesli wie,że grasz w konkursach, to jakaś nielogiczna kobieta, albo wyjątkowo zjadliwa i zazdrosna.U mnie wszyscy wiedzą,że każdy paragon trzeba zachować, bo anuz się przyda i oddają mi.Co parę miesięcy wywalam stare,choc zdarzyło się ,że prawie po pół roku rezerwa zadzwoniła a paragon w śmieciach
Gość: mikki85
mężusia nie ma bo tyra za granicą , ja siedzę z dzieciarnią w domu - teściowa mieszka w mieszkaniu obok mnie - zna mnie już 22 lata i wie że w moim domu nikt nie mieszkający nic nie robi - nie zagląda mi się do szafek , lodówki czy szuflad - upierdliwa jestem pod tym względem i nawet moja mama jak przychodzi mi dzieciakami siedzieć jak mam zajęcia na uczelni na koniec dnia mi się tłumaczy , że szklanek po sobie nie umyła bo kazałam nie myć...
a ta dziś tak mi pomóc chciała ...
no nic , na paragonach świat się nie kończy - ocalało E i jeden Hortex Tesco z bieżących - wczoraj wysyłałam smsy i dziś zamierzałam paragony odłożyć do wykorzystanych