Wkurza mnie...

jola29k

#5468936 Napisano: 24.11.2012 06:02:32
aneczka155 napisał(a):

jola29k napisał(a):

mia napisał(a):

asante napisał(a):

Mia, Trebor, u mnie to było takie cuś:
http://www.fakt.p...rtykulu,50458,1.html
W temacie wkurza mnie, że nie mam w życiu pod górkę, ale zawsze w poprzek...

U mnie na odmianę coś takiego:
http://www.bing.c...41AC&FORM=IDFRIR
Wygląda podobnie jak twoje, ale zidentyfikowałam to w necie jako: żywiak chlebowiec. emotka
Suchy chleb tez im bardzo pasował, ale okazało się, że głównym siedliskiem były przyprawy!!! emotka

co tam robale mnie ostatnio szczur odwiedził wyszedł z kanalizacji oj jak krzyczałam

emotka

takie oczy ja zrobiłam zaraz telefon do męża wracaj do domu bo mi szczur biega po kuchni , a on radź sobie sama ja przepustki nie dostane emotka
0 0

Gość: aneczka155

#5468950 Napisano: 24.11.2012 06:14:54
jola29k Współczuję...u mnie dzisiaj kumkała sobie żaba koło pieca.Ja tam się żab nie boję, ale mama do teraz przeżywa, że żabka wskoczyła jej na buta.
0 0

staszek

#5469057 Napisano: 24.11.2012 07:29:45
awi napisał(a):

trebor1 napisał(a):

mia napisał(a):

3) Że nie mam cyfrowego Polsatu emotka

a co się wydarza takiego w cyfrowym, że wartowałoby go mieć?

Jak to co? Telewizory można wygrać emotka

a mnie jak Cyfrowy Polsat wkurza... Mam go, na konkurs miałam przygotowane 3 hasła i co? Spóźniłam się o 1 dzień emotka
Pamiętałam, pamiętałam i oczywiście zostawiłam na ostatnią chwilę. I pomyliłam ostateczny termin składania prac...
0 0

Gość: merkana

#5469066 Napisano: 24.11.2012 07:34:38
aneczka155 napisał(a):

jola29k Współczuję...u mnie dzisiaj kumkała sobie żaba koło pieca.Ja tam się żab nie boję, ale mama do teraz przeżywa, że żabka wskoczyła jej na buta.

Żaba w bucie? To jeszcze nic. Ja raz założyłam adidasy i poszłam do szkoły. Coś mnie lekko uwierało w czubku buta, ale były lekko za duże, więc zniosłam. Aż siedząc na lekcji poczułam dziwne mrowienie. Przyniosłam w bucie do szkoły KARALUCHA! Takiego czarnego, dużego z pancerzem! I wytrzepałam go ledwo żywego bez skrzydła. Mam uraz fo dziś. emotka emotka emotka
0 0

leoniu

#5469095 Napisano: 24.11.2012 07:49:52
Wkurza mnie, że powinnam zabrać się za sprzedaż mieszkania i nie mogę się zmobilizować, żeby to zrobić. A na rynku stagnacja, więc im szybciej to zrobię tym lepiej, może się ktoś napatoczy i kupi... Wrrrrrrrrr...
0 0

petunija1

#5469980 Napisano: 25.11.2012 12:32:36
alamak napisał(a):

Też miałam ten problem z tymi ohydnymi molami.
Do mnie przyszły z jedzeniem dla chomika z lidla emotka

U mnie tak samo-jedzenie dla chomika
Walczyłam pół roku tak się rozlazły- wyjechaliśmy na wakacje a chomika dokarmiał teść. Nie zwrócił uwagi na robaki.

Szkoda,że wtedy nie wiedziałam o tych płytkach na mole, miałam tylko plastry.

Minęły dwa lata a ja mam traumę do dziś...
Dodam,że to cholerstwo potrafi zagnieździć się wszędzie. U mojego syna były nawet w lego... emotka
0 0

aga67

#5470740 Napisano: 25.11.2012 07:49:37
Reklama Lidla i tekst-Kowalscy,królowie pasztetu emotka
0 0

aerdna

#5471216 Napisano: 26.11.2012 08:22:15
katar...
0 0

efelinkaaa

#5471366 Napisano: 26.11.2012 09:40:19
o mały włos zawału serca nie dostałam. Jem sobie czwarte śniadanie w kuchni, patrzę w okno a tam jakaś twarz emotka Trwa termomodernizacja budynku, ale daję sobie rękę uciąć, że na ten rok miała byś strona zachodnia i północna, czyli coś, co mojego mieszkania nie dotyczy, bo ja z tych stron nie mam okien emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#5471382 Napisano: 26.11.2012 09:47:48
kontakty mojego faceta z jego byłą dziewczyną doprowadzają mnie do największego na świecie szału.
Pożyczanie pieniędzy, bo dziecko się urodziło, które wpływa na to, że nawet spotkać się nie możemy... ;/
oczywiście moja pomoc, czy jakakolwiek inicjatywa kończy się unoszeniem honorem.

Nie zapominajmy, że to ja jestem ta zła.
Co z tego, że staram się na każdym kroku, że mi zależy. I tak jestem wredną i zazdrosną jędzą. Ave.
0 0

jola29k

#5471393 Napisano: 26.11.2012 09:53:14
wkurza mnie że mam lenia nic mi się nie chce , brak kasy też mnie wkurza , najstarsza córka bo ciągle marudzi że chce pamiętnik z littlest pet shop i pieszczocha z Epee na mikołaja albo na gwiazdkę a to drogie emotka
0 0

Gość: pola731

#5471407 Napisano: 26.11.2012 10:00:36
jola29k napisał(a):

wkurza mnie że mam lenia nic mi się nie chce , brak kasy też mnie wkurza , najstarsza córka bo ciągle marudzi że chce pamiętnik z littlest pet shop i pieszczocha z Epee na mikołaja albo na gwiazdkę a to drogie emotka

moja też chce ten pamiętnik , i każdą inną zabawkę, której reklama leci ...
już jej czasem odpowiadam już lecę do sklepu

a ona mi nie musisz już teraz , jak będziesz miała pieniążki - ma 5 lat emotka
0 0

dolly

#5471430 Napisano: 26.11.2012 10:09:01
iwonciaaa napisał(a):

kontakty mojego faceta z jego byłą dziewczyną doprowadzają mnie do największego na świecie szału.
Pożyczanie pieniędzy, bo dziecko się urodziło, które wpływa na to, że nawet spotkać się nie możemy... ;/
oczywiście moja pomoc, czy jakakolwiek inicjatywa kończy się unoszeniem honorem.

Co z tego, że staram się na każdym kroku, że mi zależy. I tak jestem wredną i zazdrosną jędzą. Ave.

a to Jego dziecko, ze tak się zajmuje swoją byłą?
0 0

Gość: ivisia

#5471440 Napisano: 26.11.2012 10:15:19
merkana napisał(a):

Żaba w bucie? To jeszcze nic. Ja raz założyłam adidasy i poszłam do szkoły. Coś mnie lekko uwierało w czubku buta, ale były lekko za duże, więc zniosłam. Aż siedząc na lekcji poczułam dziwne mrowienie. Przyniosłam w bucie do szkoły KARALUCHA! Takiego czarnego, dużego z pancerzem! I wytrzepałam go ledwo żywego bez skrzydła. Mam uraz fo dziś. emotka emotka emotka

Moja siostra na wakacjach nad jeziorkiem włożyła stopę to adidasa, a wyciągnęła ją ze zgniecionym ślimakiem na skarpecie - tym wielkim, bezmuszlowym emotka dalej się nimi brzydzi emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#5471441 Napisano: 26.11.2012 10:15:22
dolly napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

a to Jego dziecko, ze tak się zajmuje swoją byłą?

nie, nie. Ona ma już dawno swojego narzeczonego. Drugie dziecko (pierwsze poroniła ).
Była z moim facetem zaledwie kilka tygodni, wiele lat temu. Ale i tak bardzo dotyka mnie ten fakt. Bo kto inny powinien pożyczać jej pieniądze.
0 0

aanneettaa

#5471443 Napisano: 26.11.2012 10:16:15
pola731 napisał(a):

jola29k napisał(a):

moja ma 2 lata i na każdą zabawkę której reklama leci w tv woła mamo to mamo to
0 0

monia24

#5471450 Napisano: 26.11.2012 10:24:07
A mój syn napisał list do Mikołaja, a co widzi reklamę w tv to pierwsze słowa ZAPOMNIAŁEM - w sensie że akurat tego nie dopisał emotka
0 0

Gość: beciala

#5471461 Napisano: 26.11.2012 10:27:13
Moja córka została oświecona przez panią od religii,że mikołaj to rodzice i mam spokój,życzenia są bardziej realne. emotka
0 0

dolly

#5471647 Napisano: 26.11.2012 11:25:14
iwonciaaa napisał(a):

nie, nie. Ona ma już dawno swojego narzeczonego. Drugie dziecko (pierwsze poroniła ).
Była z moim facetem zaledwie kilka tygodni, wiele lat temu. Ale i tak bardzo dotyka mnie ten fakt. Bo kto inny powinien pożyczać jej pieniądze.

jak najbardziej się z Tobą zgadzam. Nie podobają mi się takie akcje. Lubię wiedzieć na czym stoję, także przycisnęłabym chłopaka, o co tak na serio chodzi, zwłaszcza, że byli razem tylko kilka tygodni.
0 0

zaczytana-pola

#5471652 Napisano: 26.11.2012 11:28:06
anemie82 napisał(a):

pola731 napisał(a):

jola29k napisał(a):

moja ma 2 lata i na każdą zabawkę której reklama leci w tv woła mamo to mamo to

To u mnie jest tak samo: Mamo, kupis mi to?
0 0