Wkurza mnie...

kajeczka

#5481597 Napisano: 30.11.2012 11:42:19
ziolko napisał(a):

asante napisał(a):

Ziółko, ale to nie tylko Luna, cała plejada wróżek i tarocistek, które wiedzą wszystko o moim życiu, kto mnie zdradzi, kogo spotkam, co mnie spotka... Chyba zacznę pisać tak jak radzisz.

wiem ;/
wkurzają maksymalnie
jedyne wyjście to sprawdzanie w necie, czy jest jakiś regulamin danego serwisu, usuwanie poprzez wysłanie smsa z konkretnym komunikatem, lub maila, a jak to nie pomaga to szukanie maila kontaktowego lub numeru tel i informacja o usunięciu.
Ostatnio tak zrobiłam z jakąś wróżką z numeru 71099
ostatecznie napisanie do administratora od danego numeru, ale nie wiem, czy nie blokują wszystkich premium emotka
ja piszę zastrzeżenie, że nie dotyczy konkursów, w których biorę/brałam udział

Pisałam już do kilku administratorów i co mi odpisali : nie mają mojego numeru w bazie !!!
Jasne ,pewnie mam zwidy na każdym fonie emotka
0 0

Gość: l0ginka

#5481615 Napisano: 30.11.2012 11:49:05
To już wiem skąd wróżka Estera ma mój numer emotka
0 0

Gość: merkana

#5481736 Napisano: 30.11.2012 12:33:20
wkurzyłam się, bo kupiłam sobie dzisiaj zachwalany przez koleżanki cukier cynamonowy i od godziny walczę, żeby się do niego dostać, takie ma dziwne opakowanie... emotka
0 0

anialistopad

#5481758 Napisano: 30.11.2012 12:44:21
aj mnie dziś wszystko wkurza i jeszcze te porabane smsy z twoja wygrana i wróżka luna , nic nie wygrywam tylko non stop wydatki emotka
0 0

Gość: swibek

#5481781 Napisano: 30.11.2012 12:55:06
emotka wkurza mnie dzisiejszy dzień!! niech już się skończy!! emotka
0 0

Gość: emilka1705

#5481797 Napisano: 30.11.2012 12:58:54
swibek napisał(a):

Ja to bym chciała żeby już święta były!!! Taki trudny ten miesiąc dla mnie był i czeka mnie jeszcze jeden!!!!!!
0 0

Gość: swibek

#5481827 Napisano: 30.11.2012 01:07:37
emilka1705 napisał(a):

swibek napisał(a):

Ja to bym chciała żeby już święta były!!! Taki trudny ten miesiąc dla mnie był i czeka mnie jeszcze jeden!!!!!!

emotka wiem kochana, rozumiem.. też mi było ciężko teraz a lżej napewno nie będzie.. najlepiej jakby już Wielkanoc była.. emotka
0 0

Gość: hennes

#5482359 Napisano: 30.11.2012 04:15:04
A mnie wkurza, że od jakichś 2 tygodni w ogóle nie idą mi konkursy ;/
0 0

Gość: pola731

#5482575 Napisano: 30.11.2012 05:33:59
wkurza mnie dziś lawina drobiazgów - wybrałam się na zakupy w Realu - wykupiłam kod na 10 % rabatu - zapakowałam wózek i co ? rabat nie wszedł - pani w REAL Finanse nie widziała na moim koncie wykupu nagrody - zależało mi dziś na tych zakupach więc zapłaciłam - jak tylko transakcja przeszła pani z Real Finanse nagle kupon zobaczyła, przybiegła do kasy -ale już było po ptokach , bo nie miałam czasu na zwrot całego koszyka i ponowne nabijanie pierdół więc jestem w plecy 40 zł ;

zamówiłam w Empiku młodemu vademecum maturalne - (w dniu kiedy teściowa mi te paragony wywaliła ) - okazało się ,że zamiast Matematyki kliknęłam pozycję Chemia - niby problemu nie ma, bo przyjmą zwrot , ale znowu czas...

wypadła mi plomba po kanałowym robionym na początku tego roku - za wypełnienie 80 zł

praca weekendowa, na którą bardzo liczyłam niestety nie dla mnie , bo mam w te konkretnie weekendy zjazdy na swoich studiach

mąż, na którego tyle czekałam przywiózł ciuchy o które prosiłam ,żeby nie kupował bo nikt ich nie będzie nosił (konsultował ze mną zanim kupił) - widać uznał że jesteśmy mośki - i kupił
efekt ? zamiast czułego powitania prawie wojna - on obrażony , bo prezenty się nie podobają , ja wściekła , bo kupił mimo że wiedział ,że nie chcemy tych polarów , młody wściekły , bo za to co tatuś wydał na bluzę , której nawet przymierzyć nie chciał miałby super ciucha ...

przytulcie tak po prostu...
0 0

Gość: furbo

#5482582 Napisano: 30.11.2012 05:36:10
OJJJJJJJJJ, jak mnie wkurza Stokrotka, OJJJJJJJ emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: vilemo

#5482584 Napisano: 30.11.2012 05:36:19
pola731 napisał(a):

wkurza mnie dziś lawina drobiazgów - wybrałam się na zakupy w Realu - wykupiłam kod na 10 % rabatu - zapakowałam wózek i co ? rabat nie wszedł - pani w REAL Finanse nie widziała na moim koncie wykupu nagrody - zależało mi dziś na tych zakupach więc zapłaciłam - jak tylko transakcja przeszła pani z Real Finanse nagle kupon zobaczyła, przybiegła do kasy -ale już było po ptokach , bo nie miałam czasu na zwrot całego koszyka i ponowne nabijanie pierdół więc jestem w plecy 40 zł ;

zamówiłam w Empiku młodemu vademecum maturalne - (w dniu kiedy teściowa mi te paragony wywaliła ) - okazało się ,że zamiast Matematyki kliknęłam pozycję Chemia - niby problemu nie ma, bo przyjmą zwrot , ale znowu czas...

wypadła mi plomba po kanałowym robionym na początku tego roku - za wypełnienie 80 zł

praca weekendowa, na którą bardzo liczyłam niestety nie dla mnie , bo mam w te konkretnie weekendy zjazdy na swoich studiach

mąż, na którego tyle czekałam przywiózł ciuchy o które prosiłam ,żeby nie kupował bo nikt ich nie będzie nosił (konsultował ze mną zanim kupił) - widać uznał że jesteśmy mośki - i kupił
efekt ? zamiast czułego powitania prawie wojna - on obrażony , bo prezenty się nie podobają , ja wściekła , bo kupił mimo że wiedział ,że nie chcemy tych polarów , młody wściekły , bo za to co tatuś wydał na bluzę , której nawet przymierzyć nie chciał miałby super ciucha ...

emotka
0 0

koper

#5482594 Napisano: 30.11.2012 05:38:20
pola731 emotka
0 0

asantesana

#5482597 Napisano: 30.11.2012 05:39:12
pola731 napisał(a):

Przytulam i już parzę pyszną herbatę emotka
0 0

melissa

#5482641 Napisano: 30.11.2012 05:55:35
pola731 emotka
Jutro będzie nowy, lepszy dzień emotka
0 0

Gość: emilka1705

#5482653 Napisano: 30.11.2012 06:01:43
swibek napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka wiem kochana, rozumiem.. też mi było ciężko teraz a lżej napewno nie będzie.. najlepiej jakby już Wielkanoc była.. emotka

popieram w 100%!!!! pola731 emotka
0 0

jola29k

#5482688 Napisano: 30.11.2012 06:12:38
l0ginka napisał(a):

To już wiem skąd wróżka Estera ma mój numer emotka

ja dziś dostałam 20 sms od wrózek nawet druida czy jakoś tak to się już nudne robi
0 0

nataszka

#5482777 Napisano: 30.11.2012 06:40:40
Nasz służba zdrowia -jak ktoś choruje to coś o tym wie ,ale ręce opadają...
Córka znowu ma mieć operację -guza ślinianki podrzuchwowej.Mamy już rezonans i skierowanie do szpitala ,a to że koniec roku znowu są szopki.Wskróciku Ci piszę jak funcjonuje u nas chora służba zdrowia!!!!
Moja córka Nataszka miała zrobiony rezonas -opis niby nie jest zły ale guz ślinianki podrzuchwowej -ale 2 operacja jest konieczna Dostaliśmy skierowanie do kliniki no i pojechaliśmy w środę 28.11.Lekarz kierujący mówił, że obejrzy ją lekarz i zadecyduje o terminie zabiegu.Pierwsza operację miała 29.12.2012 i liczyłam się z tym , że znowu koniec roku i limity się pokończyły -ale takich szopek się nie spodziewałam.Ludzi full -wychodzi pielęgniarka i mówi , że zaczyna nadawać numerki...?pytam o co chodzi,jakie numerki ,a ona że wpisze na listę nada numer i można jechać do domu.....-zadzwoni ktoś do nas kwiecień ,maj i lekarz dopiero będzie kfalifikował do zabiegu i poda termin ale już na 2014 rok!!!a ja pytam to po co z dzieckiem jechała 130 km?ktoś Pani niedoinformował.Ja się pytam i mówię że co innego jak ktoś ma migdała do usunięcia a co innego jak dziecko ma guza...-pomyślała chwilę i poszła ...zawołała nas -kazała dać dokumenty i pyta lekarza obok ,bo przyjmuje jednocześnie w przychodni co z nami zrobić -lekarz stwierdził że z tym co ma to on się nie podejmuje a dziecko nie ma skończonych 17 lat-musicie jechać do innego szpitala.UgotowałaM się poraz drugi -jedziemy w ciemno do drugiego szpitala jest środa -pani w przyjęciach mówi że z takimi skierowaniami to przyjmują raz w tygodniu ale we wtorki... ale proszę podejść do sekretariatu na oddzial laryngologiczny i zapytać.Wchodzimy siedzi babka przed gabinetem ordynatora i mówi że czeka na wizytę.Wychodzi ordynator i pyta się nas czy my też do niego a mój mąż mówi , że tak....i nas przyjął -nie wiem jaki sposobem i jak udało się to zrobić -poprostu fuks.Piszę i dziwię się sobie jak to się udało!Zbadał ją i mówi że już w tym roku to chyba nie ,ale myślał głośno i stwierdził że nie ma na co czekać i trzeba to wywalić -podał swoją komórkę i w poniedziałek mamy dzwonić poda kiedy ma być do przyjęcia!!! -I ZNOWU CZEKANIE CZY SIÊ UDA...
0 0

nataszka

#5482781 Napisano: 30.11.2012 06:41:58
operację miała w 2011 roku oczywiście
0 0

dolly

#5482788 Napisano: 30.11.2012 06:44:17
pola731 napisał(a):

na plombę masz rok gwarancji, także powinni Ci uzupełnić zrobić w jej ramach emotka

co do pozostałych spraw to emotka
0 0

cc_investigator

#5482790 Napisano: 30.11.2012 06:44:29
Nataszko - bardzo mocno trzymam za Was kciuki...
0 0