Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: barcza
hi,hi ona takie same bzdury pisze wszystkim ja mialam na wszytskich fonach a i o anrzejkach laniu wosku i wielkich wygranych dzisiaj po 6 skow a to nie koniec dnia .
Gość: barcza
Gość: magdaa
Gość: joaska81
Gość: nineczka17
Gość: pola731
nataszko - zaciskam kciuki bardzo mocno - m-u-s-i
s-i-ę u-d-a-ć
Gość: pola731
za wsparcie, za to , że nie jesteście obojętni
przeszłam się , wypiłam soft drinka i mi troszkę przeszło
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
tereniagno
Postów 5299
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Heh,nie jesteś sama
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
Gość: mariolakal
Ja też mam serdecznie dość tego spamu od wróżek, Luny, termy Rzym, ciepły opał, jakiś mobilotek i jeszcze inne cóś... Nadzieja była, że to alpen gold albo prince polo..
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
strasznie bym chciała już być zdrowa !!
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja wysłałam im maila (ziolko podawała),że maja mnie wypisać z ich bazy i wczoraj dostałam odpowiedź,że usunęli mój numer i przepraszają za kłopot.
zdolnabestia
Postów 5307
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mi przysyłają ciągle smsy ;/
Petunija1 - cieszę się, że się udało
Gość: merkana
Każdy weekend wygląda tak samo. Mama idzie do pracy, ojciec z niej powraca i kładzie się przed tv. Wchodzi w butach do domu, dłubie słonecznik w pokoju, wszędzie go pełno. Zostawia brudne naczynia, rzuca ubrania na podłogę. Moja siostra, choć już stara krowa, bo 16 lat ma, robi dokładnie to samo. A ja przyjeżdżam i muszę to wszystko ogarniać, bo nie mogę wysiedzieć w takim chaosie. Mama już nie reaguje, twierdzi, że nie ma sensu z nimi walczyć, bo już się nie zmienią. Ale ja mam obowiązek przyjeżdzać w każdą sobotę i sprzątać.
Nie wiem, może tylko wydaje mi się, że coś jest nie tak, ale mama w ogóle nie pomaga mi finansowo. Na każdym kroku podkreśla, że gówniara ze mnie, ale nie dorzuca mi nawet 100zł do rachunków. Inne koleżanki siedzą na utrzymaniu rodziców, którzy opłacają im i mieszkanie, i utrzymanie, a ja utrzymuję się sama (z czego jestem dumna), nie otrzymując przy tym nawet najmniejszej pomocy. Gdyby nie stypendium (dostaję 500zł miesięcznie) i pieniądze, które zarobiłam w Holandii, nie wiem co bym zrobiła. Chyba musiałabym rzucić studia
Ale najgorsze jest to, że jeszcze potrafi mi powiedzieć Nie ma jedzenia rarytasów. Sos i ryż, a nie smakołyki codziennie, nie dziwię się, że wam nie wystarcza. I podkreśla ciągle, jaka ona biedna (wiem, to jej sprawa, zasługuje na to, ale skoro ma ciągle na jakieś nowe ciuszki, perfumy itd. to chyba aż tak ubogo nie jest?).
Jest mi przykro, bo powrót do domu zawsze jest taki sam. Zamiast radosny, to smucę bez przerwy, bo ani się nikt nie cieszy, a jeszcze siostra potrafi powiedzieć, że mam się wynosić bo już z nimi nie mieszkam i nikt mnie tu nie potrzebuje. Gdyby nie konkursy, bony i drobne wygrane, naprawdę nie wiem jak bym to miała ciągnąć dalej. A tak często wygrywam coś dla mamy.. Dałam jej ostatnio super wypasiony blender, mnóstwo kremów na zmarszczki. Dla mnie to normalne, lubię się z nią dzielić. Tylko coraz częściej odnoszę wrażenie, że ona mi już nie pomoże, mam sobie radzić sama.
Gość: mikki85
piszesz, ze masz faceta, wynajmujesz mieszkanie, więc nikt Cie z niego na weekend nie wygania
do domciu i owszem, ale rzadziej - raz w miesiącu, raz na dwa
niech za Tobą zatęsknią i zobaczą, że jednak czegoś im brakuje (czyt. nie będzie miał kto sprzątać itd. itp.)
a wygrywać na rodzinkę i dla rodzinki możesz nadal - wiele osób tak robi
zdolnabestia
Postów 5307
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Widzę tylko jedno rozwiązanie - przyjeżdżać do domu rzadziej, np co drugi weekend, czy nawet co trzeci. Zdążą zatęsknić i zobaczą, że bez Ciebie bałagan w domu narasta.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: merkana
Wiesz, ja bardzo chciałam, żebyśmy przyjeżdżali tylko na co 2 weekend, ale nie może- ma dwie prace i musi zjeżdżać, żeby robić wywiady, zbierać materiały do gazety. A zostawać samej w mieszkaniu, w którym zamordowano moją kuzynkę, na cały weekend trochę mi nie na rękę.
Dziwna sytuacja. Chciałabym wracać do domu, tak jak moje koleżanki. Aż nie chce im się wracać na studia. A ja czekam tylko, żeby była już niedziela i żebyśmy wracali
zdolnabestia
Postów 5307
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Z boku takie rzeczy lepiej widać.