Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5307
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Od razu mówię, że ja i ziolko nie mamy dostępu do bazy, możemy tylko moderować forum. Pozostałych już dawno nie widać
zaczytana-pola
Postów 11588
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo znowu plus nawala?? pisz do nich na fb
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://wiadomosci...html?tag=quiz+wiedzy
Jestem radosna jak wiosna!
zaczytana-pola
Postów 11588
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisałam właśnie e-maila. Wściec się można, tym bardziej, że problem dotyczy kilku nr
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Mnie przedwczoraj wieczór nie raczył wysyłać smsów Premium
Dobrze, że nie zostawiłam sobie tego przed samą północą, bo chyba szlag by mnie trafił... Ale i tak straciłam fundusze na przesyłanie wszystkiego na Orange, bo mi się od nowa pisać nie chciało.
Nawet nie chce mi się do nich dzwonić, a na FB jedyna ich odpowiedź to podany kontakt do BOK
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Podzielam Twoje obawy
A co do nasilenia, to jest ono związane z Andrzejkami
radosna
Postów 2444
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale skoro wróżka LUNA pisze, że od 30 lat nie miała takiego wspaniałego układu w kartach, to może skorzystajmy z jej wyjątkowych zdolności
zaczytana-pola
Postów 11588
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie masz się raczej o co martwić, bo oni po prostu wykreślają Twój numer z bazy danych, np. wróżek. A nie blokują. Tak przynajmniej było jakiś czas temu.
radosna
Postów 2444
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam to samo tydzień temu! Nie mogłam wysyłać z Plusa sms-ów konkursowych. Bo mi ciągle wyskakiwała informacja o zablokowaniu konta Premium! Dzwonienie do konsultanta (jedno połączenie to ok. 2 zł) to czekanie ok. 30 minut. Tyle z tego skorzystałam, że pan był bardzo miły i złość mi przeszła po rozmowie z nim. Wczoraj i przedwczoraj miałam kilka nieodebranych wiadomości, choć telefon był włączony, a nie dzwonił
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zresztą gdzies pisałam o tym, jak się pozbyć smsów od Luny.
Co do blokowania numerów premium, to piszę do danej firmy czy agencji, zajmującej się konkretnym numerem, podaję o jaki numer chodzi, np. 72918, jakiej treści smsy przychodzą, proszę o usunięcie z bazy danych tego serwisu.
Oraz dołączam uwagę, ze nie dotyczy konkursów, w których biorę udział.
Proszę też o informację, skąd mają moje dane oraz komu zostały udostępnione. To wszystko gwarantuje Ustawa o ochr. danych osob.
zaczytana-pola
Postów 11588
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oooo, teraz zamiast PLUS na wyświetlaczu mam OGRANICZENIA
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem ;/
wkurzają maksymalnie
jedyne wyjście to sprawdzanie w necie, czy jest jakiś regulamin danego serwisu, usuwanie poprzez wysłanie smsa z konkretnym komunikatem, lub maila, a jak to nie pomaga to szukanie maila kontaktowego lub numeru tel i informacja o usunięciu.
Ostatnio tak zrobiłam z jakąś wróżką z numeru 71099
ostatecznie napisanie do administratora od danego numeru, ale nie wiem, czy nie blokują wszystkich premium
ja piszę zastrzeżenie, że nie dotyczy konkursów, w których biorę/brałam udział
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak strasznie brakuje mi słońca...
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane