Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: iwonciaaa
ja też czułam się świetnie, wczoraj jeden szlag i już mi słabo, mdłości, nie umiem patrzeć na jedzenie. Sylwester już dawno załatwiony zapłacony. Oby było lepiej....
Gość: czarnygreg
nie podał, w ogóle krótko rozmawialismy bo strasznie słabo było słychać i pomyslałam ze maila itp sprawdzę sobie w regulaminie, byłam na 100 procent pewna ze mam ten sms w wysłanych wiadomościach, zupełnie nie pamietam zebym kasowała, ale masz racje dopytam na maila jaki to nr, gdybym wygrała coś innego niz zegar to z 10 paragonów mogłabym przesłać a tak to motywacja słaba
no, ale za to połudzić sie mozna ze nagroda jakaś super, póki zegara nie przyślą
Gość: merkana
Oho, widzę, że nie jestem sama.
Bo nie dość, że wypluwam sobie płuca od kilku dni i leżę z gorączką, to jeszcze mój narzeczony będzie miał wycinany chirurgicznie paznokieć, bo mu się wrasta i nogę ma jak bania, a Sylwester trochę nas kosztował ...
Gość: iwonciaaa
to jest masakra.. jeszcze co się cieszę, bo wydaje mi się, że już mi lepiej to znowu i znowu... a kasy wiadomo odzyskać się nie da w razie czego.
zaczytana-pola
Postów 11587
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paczka nadana 24.12
Wczoraj:
Przesyłka oczekuje na kolejny cykl doręczenia. Szczegółowe informacje dostępne są w naszym Contact Center
Dzisiaj:
Odbiorcy nie było w domu w momencie doręczenia przesyłki. W celu umówienia ponownego doręczenia prosimy o kontakt z naszym Contact Center
Ciągle ktoś jest w domu
Gość: koza.k90
Gość: mariolakal
Nadmieniam, że u mojego synusia w drugim pokoju śmiga bez zarzutu...
Gość: pipi
Gość: mariolakal
Być może ktoś ma tylko jedno konto na FB jak np. ja...
trebor1
Postów 1504
Data rejestracji 08.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w końcu namówiłem połowicę na zakup (choć jej akurat asortyment średnio leżał) i pytała czy są kupony przed zakupem, pani mówi, że są
a potem, że konkursowych to nie ma, a jej się pomyliło z rabatowymi
śiet!
Tu jest moja stopka, więc ostrożnie by nie nadeptać na odcisk
slonecznik1309
Postów 3974
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to wyślij przez stronę
Gość: merkana
Coś ściemniają ci kurierzy. Odsyłałam paczką kurierską futerko kupione na allegro. Wysłane zostało 17go grudnia, a przedwczoraj dzwoniła do mnie kobieta z magazynu, że paczka nie została odebrana i że mi ją odsyłają z powrotem.
Dzwoniłam do adresatki przesyłki i podobno cały czas ktoś z rodziny jest w domu, w sklepie i w biurze, że dostaje normalnie wszystkie przesyłki, a kuriera z moją paczką na oczy nie widziała.
Może się im podjechać nie chciało i wpisali na paczce, że adresata nie ma w domu.
trebor1
Postów 1504
Data rejestracji 08.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pola731
zaczytana-pola
Postów 11587
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To u mnie paczka z magazynu w Siedlcach jedzie i dojechać nie może
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Już się przyzwyczaiłam niby, że mieszkam w Polsce D, jak chodzi o pocztę i sklepy, niemniej diabli mnie biorą!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
monikar
Postów 3357
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Twój nie przeszedł a mój nawet nie doszedł
wkurza mnie grypa i ludzka zawiść...
Gość: czarnygreg
i więcej nie kupię
i po dzbanku
petunija1
Postów 2507