Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: gracet
od lat z małżem taką przyjęliśmy strategię, że sylwka sobie darujemy, a za tę kasę bawimy się 2 albo 3 razy w karnawale i wychodzi nieźle
Gość: kaskikk
w tym roku z synkiem i znowu w ciąży jestem sama w domu bo mieszkam z rodzicami którzy wyjechali. ojciec moich dzieci jest dalej g***arzem jakim był rok temu i nas zostawił, nie zmienił się prawię w ogóle mimo tego, że będzie miał dwóch synów. ale niby się coś stara, może powoli coś do niego dotrze
nie wspomnę o tym że w listopadzie skończyłam 21 lat
darog
Postów 2993
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wkurzam się, bo juz godzine sie do mnie nie odzywa.
jak znacie cos śmiesznego podajcie, albo linka.
Gość: iwonciaaa
dziękuję :*
ja wiem, wiem... potańczyć można zawsze. Tylko, że chodzi o samo nastawienie się (niepotrzebnie).
Nie wspominając, że zeszły Sylwester wyglądał tak, że pojechałam w góry i większość czasu spędziłam w wc męcząc się i marząc o powrocie do łóżka. Plany mi nie służą.
Dziękuję:*
Gość: taaga20
opowiedz jej kawał o żyrandolu
ankasss
Postów 1245
Data rejestracji 12.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie. Ceny za imprezy w Sylwestra, a nawet i za głupią taryfę są tak wywindowane, że dramat. No ale wszyscy szaleją. No bo przecież Sylwester, jeden raz w roku i nie wypada siedzieć w domu. Ja zazwyczaj w Sylwestra chodzę do znajomych. A na konkretne imprezy w knajpach jeszcze będzie dużo czasu w karnawale.
Gość: sarsaparilla
Miałam odbić to sobie w ten weekend ale nie dam rady. Za to 19 stycznia w Szczecinie jest event, 14 knajp za 14zł, tyle za jeden bilet na wstęp do nich wszystkich, promocje na alko, poszaleję;).
Mam za to córę u boku, małża na L4, zero długów, jest fajnie;).
ankasss
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasiunia23
Postów 188
Data rejestracji 26.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja drugi rok spędzę/spędzam Sylwestra sama
jola29k
Postów 2318
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
super to ja Ci życzę Wszystkiego Najlepszego
baxter
Postów 2788
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja również przyłączam się do życzeń, wszystkiego co najlepsze
jola29k
Postów 2318
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a wkurza mnie to że znowu mam więcej lat
ankasss
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marzanna
Postów 1485
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
\"Some people are wise. Some otherwise\"
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: czarnygreg
Gość: koza.k90
dowodu nie pokazujesz
też się podpisz z błędem
Gość: koza.k90
przychodzi blondynka / brunetka do drogerii
- chcę reklamować samoopalacz!
ekspedientka obrzuca wzrokiem bladą jak ściana dziewczyne
- A może Pani to źle stosuje ?
- No wie Pani ?! łyżkę rano, łyżkę wieczor i do lodówki !!!